Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Berylia (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=197)
-   -   Forum starych berylian (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=130113)

Lubie_orzechy 15-08-2007 01:22

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Exodus (Post 1603106)
Ciezko bedzie wam wygrac, KH ma nieskonczone zaplecze finansowe i pelno wybotowanych charow.Jedyna szansa w tym ze sobie odpuszcza ;p

Narazie dostaja po dupie i to galancie :) btw. Pamietaj ze pare baardzo bogatych charów z Spartan jest teraz w Wave: Arwyn~~, Mirso~~

Exodus 15-08-2007 01:44

Mowiac o tych bogatych mialem na mysli Ajo i cala familie blackd xD

Lubie_orzechy 15-08-2007 19:36

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Exodus (Post 1604019)
Mowiac o tych bogatych mialem na mysli Ajo i cala familie blackd xD

A [CHAR]Arwyn Shard[/CHAR], [CHAR]Mirso[/CHAR], [CHAR]Zavil[/CHAR] nie mieli BlackD? xD Pamietaj ze:

[CHAR]Bubba Daywalker[/CHAR]
[CHAR]Delvines[/CHAR]
[CHAR]Demozar[/CHAR]
[CHAR]Finken'brau[/CHAR]
[CHAR]Parker Fowl[/CHAR]
[CHAR]Astralis[/CHAR]
[CHAR]Meddow[/CHAR]

Nie są już w gildii Spartan, i nie walczą:)

Rev'ico 16-08-2007 19:23

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lubie_orzechy (Post 1604956)
A [CHAR]Arwyn Shard[/CHAR], [CHAR]Mirso[/CHAR], [CHAR]Zavil[/CHAR] nie mieli BlackD? xD Pamietaj ze:

[CHAR]Bubba Daywalker[/CHAR]
[CHAR]Delvines[/CHAR]
[CHAR]Demozar[/CHAR]
[CHAR]Finken'brau[/CHAR]
[CHAR]Parker Fowl[/CHAR]
[CHAR]Astralis[/CHAR]
[CHAR]Meddow[/CHAR]

Nie są już w gildii Spartan, i nie walczą:)

taa mieli blackd , ale my tez my acc numbery do wielu spartan miedzy innymi do aradny , balina , alicus i wielu wielu innych :)

Gogar 17-08-2007 12:03

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ok'rzes (Post 1590221)
No jadą z koxem co się pierdolić będą:P Jak teraz Rev~ robi sam więcej expa niż SL obcenie w całości :D no cóż może kiedyś wróce na Berylie....a póki co zapraszam do lektury na hunted.pl :) ^.^ :) pozdro.

//Okrześ
//Mustak'the wine
//Last Draxing (R.I.P.)
//Shiva'ramo (Sold)....

Hehe, też jestem z Jeleniej więc można by wrócić razem ; )
Mógłbym też pogadać z kolegą i jeśli bym go namowil to załatwił bym BlackD dla całego Wave ; )
Hail Lifestyle
Qba Sasa ; )

Ralvin 20-08-2007 12:58

Może mi ktoś powiedziec czy wojna trwa nadal i kto ja wygrywa? ^^

Lubie_orzechy 20-08-2007 15:50

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ralvin (Post 1612705)
Może mi ktoś powiedziec czy wojna trwa nadal i kto ja wygrywa? ^^

Wojna toczy sie pomiędzy [GUILD]Wave[/GUILD] vs [GUILD]Spartan Legion[/GUILD]

OBECNIE Wojnę wygrywa [GUILD]Wave[/GUILD]. Ma kolosalną przewagę pod względem fragów w wojnie...:) Lecz fragi to nie wszystko :)

Ralvin 20-08-2007 23:22

Milo wrocic na stare smiecie :) mam nadzieje ze wygra Wave bo z tego co patrze kilku starych kumpli tam siedzi ;)

Ok'rzes 20-08-2007 23:36

Gogar jak miło :)... Ty mnie znasz :D ?? Bo widze że wiesz że z Jeleniej jestem :D... Okrześ to moje nazwisko więc jak coś to pewnie ktoś mnie zna xD więc cóż...ahhh zapraszam do nowego newsa napisanego przezemnie : hunted.pl ofc ;) pozdr. Jak coś to moje gg: 6156548 :PP pozdr. Można by iść na skałki na piwko xD ... aha co do tematu...i reszty... świetnie że Wezu napisał topic o tych nowych regułach... co do botterów; PP pozdr.:cup:

krzysiek033 22-08-2007 00:17

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lubie_orzechy (Post 1613015)
Wojna toczy sie pomiędzy [GUILD]Wave[/GUILD] vs [GUILD]Spartan Legion[/GUILD]

OBECNIE Wojnę wygrywa [GUILD]Wave[/GUILD]. Ma kolosalną przewagę pod względem fragów w wojnie...:) Lecz fragi to nie wszystko :)

fragi to nie wszystko, mowisz jak spartan. Wave wygrywa pod kazdym wzgledem. Sparta wogole z pzta nie wychodzi juz.

Ralvin 23-08-2007 14:40

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez krzysiek033 (Post 1615815)
fragi to nie wszystko, mowisz jak spartan. Wave wygrywa pod kazdym wzgledem. Sparta wogole z pzta nie wychodzi juz.

No wlasnie rozmawialem z kilkoma przyjaciolmi z Wave i mowili ze moga expic normalnie i to mnie zaskoczylo skoro jest wojna ;]

Dethmar 23-08-2007 15:35

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ralvin (Post 1618592)
No wlasnie rozmawialem z kilkoma przyjaciolmi z Wave i mowili ze moga expic normalnie i to mnie zaskoczylo skoro jest wojna ;]

to sie zmieni =)

Kwestia czasu...

czarekc21 23-08-2007 16:17

Ta wojna nigdy nie dozna konca. Zawsze sie beda bic ale sa jakies postepy odnosnie botterow, ale czy na dlugo ?

Krecikcisnie 23-08-2007 16:58

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dethmar (Post 1618697)
to sie zmieni =)

Kwestia czasu...

Pierdolenie maryni jak już ci mówilem. Kiedy przegraliście ostatnie battle miesiąc temu , to od tego czasu gadacie że to się zmieni. No spoko jeżeli nazywasz zmianą to że nam się tibia znudzi i wy wrócicie a teraz jakieś nowe chary robicie to Ci wierzę. Ale jeżeli liczysz że wygrasz wojnę w tym składzie jaki teraz masz to ci powiem że masz downa. Bo wy macie lvl nic po za tym , wasz mózg zraszował się od tego grania i nie umiecie nawet porządnie na tibi pisac tylko jak pojebana rodzinka kauczuków wyzywać :D :D :D :D: D: D: D:

ps. Jez a twój stary też gra w tibię ? auhauahau

emin3ms 23-08-2007 20:39

Poki co nasi expia a sprtanie siedza pz
I tak mialo byc zawsze : tak jest : tak bedzie

Dethmar 23-08-2007 21:15

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Krecikcisnie (Post 1618849)
Pierdolenie maryni jak już ci mówilem. Kiedy przegraliście ostatnie battle miesiąc temu , to od tego czasu gadacie że to się zmieni. No spoko jeżeli nazywasz zmianą to że nam się tibia znudzi i wy wrócicie a teraz jakieś nowe chary robicie to Ci wierzę. Ale jeżeli liczysz że wygrasz wojnę w tym składzie jaki teraz masz to ci powiem że masz downa. Bo wy macie lvl nic po za tym , wasz mózg zraszował się od tego grania i nie umiecie nawet porządnie na tibi pisac tylko jak pojebana rodzinka kauczuków wyzywać :D :D :D :D: D: D: D:

ps. Jez a twój stary też gra w tibię ? auhauahau

moj stary to ajo nie wiedziales?

mama to aradna a brat turkotte balin barbol i con'tyts

kiedys jeszcze sharowalem knightsolo z mlodszym bratem

-

My wrzucamy na tibi? Ja staram sie na nikogo nie wrzucac na rodzine jak to robia polscy retards z wave (Sir Butori, Rakus~, Zontax)

gdy tylko sie wklepe pisza do mnie zazwyczaj:
1. BUIAHAHAHAH NOOB WALCZYMY?
2. NO DWAJ NOOBIE JEBANY WYJDZ Z PZ SUKO HAHAHAHAHAHAH
3. TWOJA STARA TO PEDAL I STARY PEDAL !!!!!!111111111111

to sa teksty ktorymi moga sie poszczicic w przedszkolu, ja to pierdole moga na mnie wjezdzac ile chca dla mnie sa niczym, zaden z nich nic nie zrobil dla wave
juz niedlugo vmo od was odejdzie kwestia czasu zostaniecie sami z Jinotem ktorego wszyscy juz tez maja dosc

Nelous 23-08-2007 21:32

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dethmar (Post 1619338)
moj stary to ajo nie wiedziales?

mama to aradna a brat turkotte balin barbol i con'tyts

kiedys jeszcze sharowalem knightsolo z mlodszym bratem

-

My wrzucamy na tibi? Ja staram sie na nikogo nie wrzucac na rodzine jak to robia polscy retards z wave (Sir Butori, Rakus~, Zontax)

gdy tylko sie wklepe pisza do mnie zazwyczaj:
1. BUIAHAHAHAH NOOB WALCZYMY?
2. NO DWAJ NOOBIE JEBANY WYJDZ Z PZ SUKO HAHAHAHAHAHAH
3. TWOJA STARA TO PEDAL I STARY PEDAL !!!!!!111111111111

to sa teksty ktorymi moga sie poszczicic w przedszkolu, ja to pierdole moga na mnie wjezdzac ile chca dla mnie sa niczym, zaden z nich nic nie zrobil dla wave
juz niedlugo vmo od was odejdzie kwestia czasu zostaniecie sami z Jinotem ktorego wszyscy juz tez maja dosc

Ok misiu to teraz zaczne tak powiedz mi kiedy wjechalem na twoja stara ?!?! za kazdym razem tylko sie logniesz jade ci po tym ze myslisz ze jestes kims kim nie jestes......... Uwazasz sie sie z wielkim Battle Commanderem(Arma) za liderow sparty hahahahahaha !!!!!!! ci pierd..eni hiszpanie za zadne skarby nie posluchaly by sie takich polaczkow jak ty i arma........ wiec przestan tak zasmiecac to frum.....

uwazasz ze cos wskurasz piszac ze VMO odejdzie od nas ?? mysle ze nie... ....bardzo dupke wylizales spartana...

.Viffarn 24-08-2007 14:00

mam pytanko chcialbym zaczac grac na beryli jaka jest sytuacja na servie ? Da sie robic pg ?

Krecikcisnie 24-08-2007 14:57

up@ da się bez bota a i o expowisko to po ssie trzeba bo potem cięzko:)

rentoN 24-08-2007 17:36

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez .Viffarn (Post 1619995)
mam pytanko chcialbym zaczac grac na beryli jaka jest sytuacja na servie ? Da sie robic pg ?

Nie da, polskie retardy (bron boze nie mowie o Wezu, Rev itp) cie dopadna

blazernh 24-08-2007 19:15

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez .Viffarn (Post 1619995)

Bedziesz w wave bedziesz mogl robic pg :)

krzysiek033 24-08-2007 20:00

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez rentoN (Post 1620422)
Nie da, polskie retardy (bron boze nie mowie o Wezu, Rev itp) cie dopadna

Ja sadze ze zal ci ze musiales isc na Thorie razem z tym programem co masz w avatarze. Bo na Beryli era BD sie skonczyla. Pewnie ze mozna PG robic, nikomu to nie przeszkadza.

rentoN 24-08-2007 20:14

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez krzysiek033 (Post 1620690)
Ja sadze ze zal ci ze musiales isc na Thorie razem z tym programem co masz w avatarze. Bo na Beryli era BD sie skonczyla. Pewnie ze mozna PG robic, nikomu to nie przeszkadza.

I sadzisz ze Wave wygra wojne, bez problemu zaraz moge miec 3/4 ip
Do Gipo nic nie mam tylko do tych pajacow typu: Netan, Rakus ktorzy gowno zrobili a strugaja pawiana, ich bede pingowal na kazdym battle

For king and country hail KH!

krzysiek033 24-08-2007 21:13

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez rentoN (Post 1620720)
Do Gipo nic nie mam tylko do tych pajacow typu: Netan, Rakus ktorzy gowno zrobili a strugaja pawiana, ich bede pingowal na kazdym battle

Oczywiscie, to jest KH style, hacking, pinging etc. Zaslugujesz na ten avater, naprawde. A tak wogole, uciekles na thorie, to sobie tam siedz. bb

Dethmar 24-08-2007 21:22

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez rentoN (Post 1620720)

Kim jestes?
Jak mozesz to napisz na tibi albo PW wyslij tutaj
Jez ocw

rentoN 24-08-2007 22:02

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dethmar (Post 1620817)
Kim jestes?
Jak mozesz to napisz na tibi albo PW wyslij tutaj
Jez ocw

Nie mam zamiaru rozmawiac z nikim od bukowna

Krecikcisnie 24-08-2007 23:30

up@ ty stary jesteś najśmieszniejszym downem na tym forum. Przeczytaj twoje "bajki" a potem się zastanów. Ciekawe jak mnie zpingujesz asie :D

Dethmar 25-08-2007 13:34

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez rentoN (Post 1620888)
Nie mam zamiaru rozmawiac z nikim od bukowna

Kretyn, to po chuj piszesz wogule a co to bukowno ja nie jestemz bukowna po pierwsze

Ok'rzes 25-08-2007 14:32

Dobra dobra...ale na chuj te kłutnie?? ejj... Kh się podda...zniknie nie wiem nie mają już szans... wierzą w nich tylko Ci co liżą im dupe i nic więcej... a dlaczego ?... nie wiem może chcecie dostać fast hacka od BlackD... czy tam ich twórców... nie wiem żal... tak sądze ja i wiele osób,,, ehh pozdr. 3majcie się...

rentoN 25-08-2007 14:52

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dethmar (Post 1621618)
Kretyn, to po chuj piszesz wogule a co to bukowno ja nie jestemz bukowna po pierwsze

Name: Jez Ocw
Sex: female
Profession: Master Sorcerer
Level: 101
World: Berylia
Residence: Venore
House: Bears Paw 2 (Svargrond) is paid until Sep 02 2007
Guild membership: Bukowno Oplitis of the Spartan Legion

http://images21.fotosik.pl/381/d4fca8469e5aaa77.jpg

Wiesz dobrze ze jestescie miesem armatnim ajo ma na was wyjebane

@Rakus
Bynajmniej potrafie cos wiecej niz zabijac pixelowe potworki

Aha, i przekazcie netanowi ze east jest w prawo

Ok'rzes 25-08-2007 15:20

Jez@ Owned xDDD

rentoN 27-08-2007 12:14

Tak sobie patrze
[CHAR]Arma of Dark[/CHAR]
Banished: until Sep 03 2007, 09:38:14 CEST because of name to fake player identity

HUAHUA

Ok'rzes 27-08-2007 13:43

ehh.. . xD owned!! xD uhasuahsuahsuahs

Vunio 27-08-2007 15:01

Coraz więcej ludzi typu jez ocw dobija wyzsze lvl a pozniej ? pisza jacy to oni nie sa genialni wyzywaja kazdego " wroga " krytykuja i wychwalaja sie swoim pvp a tak naprawde to sa ****ami bez zycia i kazdy kto by spedzal 10h przed kompem dziennie na jakas gierke mogliby miec takie lvl jak wy :) Teraz do jeza bezposrednio , myslisz ze jak jestes w Sl to Cie tam szanuja ? polakow typu kommandos ty demon kauczuk chca uzywac jako mieso armatnie albo po to abyscie im dali chary zeby to oni mogli nimi grac , wiadomo kazdy moze pisac to co mysli ale skoro piszesz jedno i to samo to mozesz przestac panie master pvp.

Szacunek dla Wave bo wygrali z wami bardzo łatwo :) pomimo slynnego BlackD , Combo sd i team healingu... :) a i co do ich NG bota to na 5 battle moze raz uzywali przynajmniej do kiedy ja na battle chodzilem i bylem z nimi na vencie.

pzdro!

Dethmar 27-08-2007 21:02

@up

spadlem z krzesla

gdyby sorc zostal taki jak przed update polowa wave by padala odemnie, eldera i powiedzmy alicusa ludzi ktorzy maja w SL pvp

mowie to szczerze tak naprawde oprocz nielicznych osob takich jak ja, elder, alicus(pon'te), mokri majmun, ulbaard, daki(tony) to RESZTA NIE MA PVP I TAKIE JEST MOJE ZDANIE

ale wojne i tak wygramy bo.. (wszytko w swoim czasie)

@gdyby nie to ze jestem inteligentny na 72 lvl zakonczylbym gre na beryli gdy alicus mnie prawie zajebala, pewnie napisze zaraz wave ze jestem ass lickerem, niestety NIGDY nie lizalem dupy SL, utrzymalem sie na serverze tylko dlatego ze jestem zajebisty :D

@mieso armatnie? jestes glupi im nie szkoda lvl tak jak wave ajo ma tyle charow na beryli ze mu to zwisa, jego zasoby gotowki sa mniej wiecej takie jakby summowac polowe osob z Wave do tego dochodzi Byna+daki i we 3 maja tyle pieniedzy co cale Wave.

no i blessy, bohy mam za free ;D

przegracie zobaczycie, naszczescie niektorzy beda mogli sie wyplacic ale moja "black list" robi sie coraz wieksza..

A TERAZ DO DZIELA FLAMERZY:

WRZUCAC NA MNIE ILE WLEZIE

krzysiek033 27-08-2007 22:00

@Jez
uhahahauhauhaahuahauahahaha
Takie glupoty piszesz ze chyba sam wnie nie wierzysz.

rentoN 27-08-2007 22:43

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dethmar (Post 1626040)
ale wojne i tak wygramy bo.. (wszytko w swoim czasie)

Tez cos o tym wiem

Krecikcisnie 28-08-2007 02:13

up@

też wiedziałem że dzisiaj popadają :D

rentoN 28-08-2007 02:56

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Krecikcisnie (Post 1626650)
up@

też wiedziałem że dzisiaj popadają :D

Expij na tym wiesniackim scrackowanym ng poki mozesz

krzysiek033 28-08-2007 03:23

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez rentoN (Post 1626681)
Expij na tym wiesniackim scrackowanym ng poki mozesz

Lepsze scrackowane NG niz BlackD z backdoorem wpros do komputera Ajo.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:55.