![]() |
Cytuj:
|
Mowiac o tych bogatych mialem na mysli Ajo i cala familie blackd xD
|
Cytuj:
[CHAR]Bubba Daywalker[/CHAR] [CHAR]Delvines[/CHAR] [CHAR]Demozar[/CHAR] [CHAR]Finken'brau[/CHAR] [CHAR]Parker Fowl[/CHAR] [CHAR]Astralis[/CHAR] [CHAR]Meddow[/CHAR] Nie są już w gildii Spartan, i nie walczą:) |
Cytuj:
|
Cytuj:
Mógłbym też pogadać z kolegą i jeśli bym go namowil to załatwił bym BlackD dla całego Wave ; ) Hail Lifestyle Qba Sasa ; ) |
Może mi ktoś powiedziec czy wojna trwa nadal i kto ja wygrywa? ^^
|
Cytuj:
OBECNIE Wojnę wygrywa [GUILD]Wave[/GUILD]. Ma kolosalną przewagę pod względem fragów w wojnie...:) Lecz fragi to nie wszystko :) |
Milo wrocic na stare smiecie :) mam nadzieje ze wygra Wave bo z tego co patrze kilku starych kumpli tam siedzi ;)
|
Gogar jak miło :)... Ty mnie znasz :D ?? Bo widze że wiesz że z Jeleniej jestem :D... Okrześ to moje nazwisko więc jak coś to pewnie ktoś mnie zna xD więc cóż...ahhh zapraszam do nowego newsa napisanego przezemnie : hunted.pl ofc ;) pozdr. Jak coś to moje gg: 6156548 :PP pozdr. Można by iść na skałki na piwko xD ... aha co do tematu...i reszty... świetnie że Wezu napisał topic o tych nowych regułach... co do botterów; PP pozdr.:cup:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Kwestia czasu... |
Ta wojna nigdy nie dozna konca. Zawsze sie beda bic ale sa jakies postepy odnosnie botterow, ale czy na dlugo ?
|
Cytuj:
ps. Jez a twój stary też gra w tibię ? auhauahau |
Poki co nasi expia a sprtanie siedza pz
I tak mialo byc zawsze : tak jest : tak bedzie |
Cytuj:
mama to aradna a brat turkotte balin barbol i con'tyts kiedys jeszcze sharowalem knightsolo z mlodszym bratem - My wrzucamy na tibi? Ja staram sie na nikogo nie wrzucac na rodzine jak to robia polscy retards z wave (Sir Butori, Rakus~, Zontax) gdy tylko sie wklepe pisza do mnie zazwyczaj: 1. BUIAHAHAHAH NOOB WALCZYMY? 2. NO DWAJ NOOBIE JEBANY WYJDZ Z PZ SUKO HAHAHAHAHAHAH 3. TWOJA STARA TO PEDAL I STARY PEDAL !!!!!!111111111111 to sa teksty ktorymi moga sie poszczicic w przedszkolu, ja to pierdole moga na mnie wjezdzac ile chca dla mnie sa niczym, zaden z nich nic nie zrobil dla wave juz niedlugo vmo od was odejdzie kwestia czasu zostaniecie sami z Jinotem ktorego wszyscy juz tez maja dosc |
Cytuj:
Ok misiu to teraz zaczne tak powiedz mi kiedy wjechalem na twoja stara ?!?! za kazdym razem tylko sie logniesz jade ci po tym ze myslisz ze jestes kims kim nie jestes......... Uwazasz sie sie z wielkim Battle Commanderem(Arma) za liderow sparty hahahahahaha !!!!!!! ci pierd..eni hiszpanie za zadne skarby nie posluchaly by sie takich polaczkow jak ty i arma........ wiec przestan tak zasmiecac to frum..... uwazasz ze cos wskurasz piszac ze VMO odejdzie od nas ?? mysle ze nie... ....bardzo dupke wylizales spartana... |
mam pytanko chcialbym zaczac grac na beryli jaka jest sytuacja na servie ? Da sie robic pg ?
|
up@ da się bez bota a i o expowisko to po ssie trzeba bo potem cięzko:)
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Do Gipo nic nie mam tylko do tych pajacow typu: Netan, Rakus ktorzy gowno zrobili a strugaja pawiana, ich bede pingowal na kazdym battle For king and country hail KH! |
Cytuj:
|
Cytuj:
Jak mozesz to napisz na tibi albo PW wyslij tutaj Jez ocw |
Cytuj:
|
up@ ty stary jesteś najśmieszniejszym downem na tym forum. Przeczytaj twoje "bajki" a potem się zastanów. Ciekawe jak mnie zpingujesz asie :D
|
Cytuj:
|
Dobra dobra...ale na chuj te kłutnie?? ejj... Kh się podda...zniknie nie wiem nie mają już szans... wierzą w nich tylko Ci co liżą im dupe i nic więcej... a dlaczego ?... nie wiem może chcecie dostać fast hacka od BlackD... czy tam ich twórców... nie wiem żal... tak sądze ja i wiele osób,,, ehh pozdr. 3majcie się...
|
Cytuj:
Sex: female Profession: Master Sorcerer Level: 101 World: Berylia Residence: Venore House: Bears Paw 2 (Svargrond) is paid until Sep 02 2007 Guild membership: Bukowno Oplitis of the Spartan Legion http://images21.fotosik.pl/381/d4fca8469e5aaa77.jpg Wiesz dobrze ze jestescie miesem armatnim ajo ma na was wyjebane @Rakus Bynajmniej potrafie cos wiecej niz zabijac pixelowe potworki Aha, i przekazcie netanowi ze east jest w prawo |
Jez@ Owned xDDD
|
Tak sobie patrze
[CHAR]Arma of Dark[/CHAR] Banished: until Sep 03 2007, 09:38:14 CEST because of name to fake player identity HUAHUA |
ehh.. . xD owned!! xD uhasuahsuahsuahs
|
Coraz więcej ludzi typu jez ocw dobija wyzsze lvl a pozniej ? pisza jacy to oni nie sa genialni wyzywaja kazdego " wroga " krytykuja i wychwalaja sie swoim pvp a tak naprawde to sa ****ami bez zycia i kazdy kto by spedzal 10h przed kompem dziennie na jakas gierke mogliby miec takie lvl jak wy :) Teraz do jeza bezposrednio , myslisz ze jak jestes w Sl to Cie tam szanuja ? polakow typu kommandos ty demon kauczuk chca uzywac jako mieso armatnie albo po to abyscie im dali chary zeby to oni mogli nimi grac , wiadomo kazdy moze pisac to co mysli ale skoro piszesz jedno i to samo to mozesz przestac panie master pvp.
Szacunek dla Wave bo wygrali z wami bardzo łatwo :) pomimo slynnego BlackD , Combo sd i team healingu... :) a i co do ich NG bota to na 5 battle moze raz uzywali przynajmniej do kiedy ja na battle chodzilem i bylem z nimi na vencie. pzdro! |
@up
spadlem z krzesla gdyby sorc zostal taki jak przed update polowa wave by padala odemnie, eldera i powiedzmy alicusa ludzi ktorzy maja w SL pvp mowie to szczerze tak naprawde oprocz nielicznych osob takich jak ja, elder, alicus(pon'te), mokri majmun, ulbaard, daki(tony) to RESZTA NIE MA PVP I TAKIE JEST MOJE ZDANIE ale wojne i tak wygramy bo.. (wszytko w swoim czasie) @gdyby nie to ze jestem inteligentny na 72 lvl zakonczylbym gre na beryli gdy alicus mnie prawie zajebala, pewnie napisze zaraz wave ze jestem ass lickerem, niestety NIGDY nie lizalem dupy SL, utrzymalem sie na serverze tylko dlatego ze jestem zajebisty :D @mieso armatnie? jestes glupi im nie szkoda lvl tak jak wave ajo ma tyle charow na beryli ze mu to zwisa, jego zasoby gotowki sa mniej wiecej takie jakby summowac polowe osob z Wave do tego dochodzi Byna+daki i we 3 maja tyle pieniedzy co cale Wave. no i blessy, bohy mam za free ;D przegracie zobaczycie, naszczescie niektorzy beda mogli sie wyplacic ale moja "black list" robi sie coraz wieksza.. A TERAZ DO DZIELA FLAMERZY: WRZUCAC NA MNIE ILE WLEZIE |
@Jez
uhahahauhauhaahuahauahahaha Takie glupoty piszesz ze chyba sam wnie nie wierzysz. |
Cytuj:
For king and country hail KH! |
up@
też wiedziałem że dzisiaj popadają :D |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:55. |