![]() |
Ogladnołem ten photobucket ... ja pierdole a miałem juz sobie zwalic konia XDDDD i widze ze huja z tego ....
|
Cytuj:
|
Cytuj:
X( oooo;o;o;ooo widze rumieńce na twarzy xyrieli @Xyrielaaa mmmhmhmh zajebisci-e a co ?:) |
Po pierwsze
Cytuj:
Po drugie czasem wyglądasz jak moja koleżanka ALE Ona jest: Kolorowa (nie blada) I fajna :o I po trzecie: Chujowe narty :( |
Morze?
:]
@Ushka Jesli chodzi o narty to sie zgadzam, ale skill sie liczy ;) JESLI CHODZI O WOJNE!..... Hail Cruoris :cup: Macavelli oglosil na forum, ze sie poddaje :eek: Na serio.. Niedowiarkow odsylam na forum Seleny na tibia.com, nie zapomnijcie o slowniku angielsko-polskim ;o Pozdrooooo :** edit: @Sara, Ja slyszalam, zes kumpel Nerandila, wiec sie odczepiam od Ciebie, bo lubie Nerandila O.o Nie musisz sie obawiac na Alerixie ani drugim charze.. Wiem wiem co teraz powiesz, ze to ja powinnam sie obawiac... No dobra, tylko mowie ;D Xyriela |
Cytuj:
www.xtube.com www.redtube.com chyba jestes tak nabuzowany jej pieknem ze musisz pojechac na recznym, wiec chwyc za palke i uzyj 1szy raz w zyciu. |
Cytuj:
@4drian; Ej stary, weź kliknij ten "X" w prawym górnym rogu, dasz 1 złotówkę na rzecz biednych ludzi... |
Cytuj:
Milo slyszec mile zdanie na koniec milego dnia :) Mam nadzieje ze to szczere pozdrawiam i przepraszam ;) @thread co myslicie o temacie na .com Kragor'a na temat powstania rzadów na selenie ? Live in Peace. |
@Xyriela...
i co, blado Ci ? A tak pozatym, sromna informacja dla niedoinformowanych, Macavelli napisal posta, ze koniec wojny... |
22:15 Master Wrath [110]: ur now free
mozecie po mnie jechac |
Cytuj:
A ile dałeś?? :o @Down; "A jednak..." ;) |
22:31 Master Wrath [110]: ok ur freem though try to stay in pz
22:31 Master Wrath [110]: until the day is over 22:32 Master Wrath [110]: so all the members get to know Tenchorius has left the party. |
Cytuj:
|
Cytuj:
Z Twoim bankiem zrobilbym to samo. |
Cytuj:
ja jestem pooraskiem |
Cytuj:
Chyba dobrze zrobiles xD |
Cytuj:
jk;* no, czekamy na pg :):* |
Ech...myśle Scotty, że wcześnie czy później którys z membersó cru~ cie zajebie....
No, ale oby nie!;) Gogogo 100! Powodzenia! PS. na twoim miejscu tez bym sie wypłacił |
"Powybieraliscie jakies foty wyrzucone z kontekstu i sie podniecacie -.-"
Oczywiscie wszyscy podniecili sie patrzac na fote Xyrieli!!!!!!!oneone11oneone1 (a co to zdjecie wyrzucoone z poodtekstu? oO) |
Cytuj:
WJAZD XYRIELI NA CHATE I BOOM JEJ ZDJECIE ROBIMY! TO TY NIE WIEDZALES O TEJ AKCJI?!?!?!?!??!?!?!?!?!?! NOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOB!! :@ Btw; Djin nie wracaj tutaj >;( @Offtopic; 09:29 You advanced from Level 23 to Level 24. o.o!! |
Cytuj:
|
Dark Aqual, Ethiellant, Kofana, Kyo, Scotty Dermyn, Tenchorius, Yantothios wyplacili sie ostatnio z wojny.Powodzenia na nowej drodze zycia!! ;D
Moim zdaniem dobrze, ze sie wyplacili, lepiej chyba grac niz nie grac O.o @Ushka gratz, widze, ze sie nie poddajesz OFFTOPic: Zloocilam Castle Shielda z pierwszego Licha, ktorego spotkalam na Ancient Ruin tomb :D http://foteka.pl/full/d89e8f23029980...ade6bc1b08.jpg |
Cytuj:
|
@2up
http://img511.imageshack.us/img511/6...ow1postfc1.jpg twoj post w 100% odnosi sie do tematu!11 Cytuj:
|
hie hie hie juz hunted jestem xD
|
Cytuj:
|
To, że Grzegorz nie potrafi powiedziec RABARBAR.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
@xyrielo_wymiatasz_not Ona wymiata!! NOT!! CHE CHE CHE :@ @Down; A ja banana z pierwsze małpy ;) |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
@Down; Szwed, tylko szwedom się liże dupe... |
Khoda to polak czy szwet!!11111one ? :(
sambady help mi bo też bym polizał co nieco ;o |
Xyriela wymiata wiemy to nie od dzis ale nie wiedzialem ze sa o niej piosenki !!
http://www.youtube.com/watch?v=kTfiXqDu4Ak |
@Burnio
OWNEDDDDDDDDD @Xyriela Dlaczego mnie exivowalas na goromie? czyzby jakies samobujcze mysli?:o |
Cytuj:
|
Mysle ,ze Queth i Djinn De'Moon nie krecili by wiecej filmikow a gdy spojrzysz w dol to zobaczysz ,ze filmikow jest wiele wiecej :-)
PS. Bardzo ladnie ktos wynalazl filmik o naszej ( ujme to ) ZAJEBIS...EJ Karolince :* " PSZY OKAZI GORONCO JOM POZDRAWIAM :* " |
Cytuj:
edit: poprzedniego posta zle przeczytalem, myslalem ze do mnie to twoje boratowe not, srry ale pozno chodze spac |
:D
Ksyriela tez Was kocha! Xyriela noob? Ej no nie moge, spojrzcie na to :'DD http://foteka.pl/mini/9b5d6d3336f281...5e9f08c9a3.jpg @Kery Ty i tak masz hunta by Rusalka Ze Zlych.. Jak nie wiesz kto to, to spytaj Lavande.. Jednak on moze bac sie o tym nawet mowic ;/ Regards, Xyriela |
Cytuj:
@Xyriela; Ciebie to kocha ten pies tylko :| |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:03. |