![]() |
Cytuj:
[CHAR]Dziabag Knight[/CHAR] Jul 31 2007, 15:55:06 CEST Killed at Level 148 by [CHAR]Ares Deathbringer[/CHAR] and by [CHAR]Leison[/CHAR] + Jedna osoba z CO zaplacila i wyszla z wojny ([CHAR]Catleen[/CHAR]). Hail EM _/ |
Co do dragon Lair... CO sobie je zajmuje... Śmieszne ... A jest wojna i EM nic nie robi? ;> ... EM ma noob chary niezłe niech wpadnie tam ;] ... CO kozakuje a EM ? ... Ehh
EM go go :) |
@up
jak już to kozaczy a nie 'kozakuje' haha :D |
@Up
Musiał ktoś coś napisać bezsensu i sie wciąć bo jak nie to to nie byłby temat o Aldorze ... omg pzdr |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Friiko pall
Aug 03 2007, 09:56:44 CEST Killed at Level 155 by Redd Xedriand and by Kod Scorpion |
Cytuj:
|
Cytuj:
Stoi na drodze o szerokosci 1sqm i trzyma za soba parcele zeby nie dalo sie go przepchac. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Ehmmm .... hmmm:
Anubis Woman: Aug 07 2007, 00:21:56 CEST Killed at Level 178 by Piechtolot and by Zosimow Adolek: Aug 07 2007, 00:23:03 CEST Killed at Level 91 by Gerrell and by Friiko Pall i poza fragiem ... Victoris: Aug 07 2007, 00:25:42 CEST Died at Level 98 by a hydra Hacked Kirenox: (tylko nie zaprzeczać, nie mówie ze przez EM ale hacked.) <--- joke xD Aug 07 2007, 00:20:51 CEST Killed at Level 140 by Redd Xedriand and by Victoris |
Chujemujedzikieweze, Victoris tez hacked.
|
Cytuj:
Dziwi mnie jedno, czemu haker nie rookuje waszych postaci?? Za kazdym razem jak jest hack to padaja od nas albo tylko znikaja im itemy z domku? Moze tak jak bylo w przypadku Erfelura I Astry~ ?? Sami hakneliscie swoich wyczysciliscie ich z kasy a potem kupili postacie za pol darmo. |
Kirenox
Aug 10 2007, 13:04:04 CEST Killed at Level 140 by Quf Solofrag:) |
Jaki solo frag ? co Ty gadasz ? Weź weź .... zapomniałeś dodać + ping ;)
|
Cytuj:
|
I byl pijany/nacpany :D
//Metek. |
Cytuj:
|
Nie byl spingowany. Dal X loga na demonach liczac ze padnie od potworow bo nie mial szans sam na 20. Quf byl tam pierwszy wiec sam go zabil, zabraklo paru sekund i wylogowalo by go :p
|
Cytuj:
|
Jezeli sie zgadzasz z aldruhnem to znaczy ze Ty klamiesz. Bo mowiles ze to byl solo frag a jezeli on dal X loga a Quf go wtedy bil to zadne mi solo ... -.-
|
Cytuj:
//Metek. |
Cytuj:
Niewazne sa okolicznosci, jedna osoba zabila jedna osoba, co w tibi zwane jest solofragiem. Do tego byl on jak najbardziej uczciwy. |
Moze i tak byl to solo frag ale napewno nie byl uczciwy
elo |
Cytuj:
Zreszta jak bym chcial sie przyczepic. To jedyne co w tym bylo nieuczciwego to exit Kirenoxa. Jest to system ktory w razie kicka,awarii proda czy czegokolwiek, wyrzuca cie po minucie czy jakos tak (nie dokonca pamietam) z gry. I uzywanie exita do wlasnych korzysci (czyt. nie zostania zabitym). Czyli typowy "abusing game weakness" a jak wiesz jest to wbrew tibia rules i mozna dostac bana. I niech mi tu aldruhn nie pierdoli ze nie mam racji. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Hmm, to chyba jakas plaga ale ludzie masowo uciekaja z CO/BoD.
Zaczelo sie od [CHAR]Catleen[/CHAR], pozniej [CHAR]Spliffus[/CHAR]+[CHAR]Tyrrain[/CHAR], [CHAR]Baldin Ironbeard[/CHAR], [CHAR]Danayen Del'Impro[/CHAR], [CHAR]Adra'Xiu[/CHAR], [CHAR]Datler[/CHAR], [CHAR]Marggoth[/CHAR]. Jesli ktos jeszcze by chcial dolaczyc do tej grupki wystarczy dac znac jednemu z nas, wszystko jest do naprawienia :) Dziwi mnie jedno twierdza ze wygrali prawie wojne a placa nam za wolnac? Od nas odszedl [CHAR]Brainn[/CHAR]. Btw. zapomnial bym o fragu roku, ech te dark monki :P [CHAR]Sir Haxel[/CHAR] Aug 11 2007, 13:55:40 CEST Died at Level 108 by a dark monk -1,997,791 = - 4 lvle |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Sorry z tych wszystkich ludzi to tylko spliffus cos znaczyl bo biegalo sie jego charem na ob a reszta to chyba smienszy jestes ... nie zal mi ich ze wyszli bo nic nie robili to ze marggot byl na 1 sneaku to wow, zal mi tylko ze dostaliscie kase bo juz tam cieplo mieliscie
|
Cytuj:
@Inwestor, Ankel Milo nam ze nie bluzgacie na nas ujawniajac sie, beda miejsze paymenty, kto wie czy pod jedym z tych ników nie kryje sie osoba ktora zaplacila juz albo szykuje kase na paymenta. Sram na to co napiszecie, piszac anonimowo i podajac sie za kogos kim nie jestescie, jestescie jak 10 letnie brazuki siedace w Carlin. |
69pallek z najgorsza ranga w EM a ma najwiecej do powiedzenia...Tak samo inwestor który kryje swoj 13lvl...
Zal.. |
69pallek bo dużo sie udziela reszta leje na forum-owe spamy, a co do inwestora to nie wiem kto to ;P
Pozdro |
tak wszyscy leja na forumowe spamy, ze wiele osob ginie za napisane swoje opinie (vide Denoya aka Dennoxa~).
|
@2up.
Racja. Bo Ci ludzie nie wiedza chyba jeszcze, ze to tylko pierdolona pixelowata gra ;\ @Anonimup. Kolejny 'cawboy' klawiatury. //Metek. |
Cytuj:
Bądź, cicho ... ŻAL.PL wątpie aby ktoś robił to co napisałeś. Co do dziś ( niektórzy wiedzą) ŻAL.PL |
Neaniver weź lepiej wyjdź z tego forum. Dałeś se w avatara zdjęcie ze starym i myślisz ze sie upodobnisz do reszty lamusów z twojej Żydowskiej gildii?
Cieszycie dupkę bo zapłaciło wam kilka osób które i tak nie brały czynnego udziału w wojnie. Możecie już zakładać postacie na innych serwerach bo CO was spali w piecach. NARTA ŻYDZIE. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:29. |