![]() |
Cytuj:
|
Hm.. Dlaczego Uważasz, że jestem noboem?
Nie moge kibocować Selachii? xD Ufoczix: Zajmij się lepiej Guardią. |
Cytuj:
|
Nawet jezeli ufoczix gra na Guardii, to pojedzie Cie na tibii z zamknietymi oczami ; ) wiec po co wykrzykujesz takie teksty ? pograzasz sie tylko ziomek... ;?
a tak btw. 2 lvle juz odrobione po pro koledze ;S |
News Nie-z tej Ziemii;]
Hooligansi znowu zalożyli gildie;] yoyo;] |
Hahaha, pamiętam jak ubiłem około 10 osób z ich gildii w Carlin, wszyscy ze skullami, później Alomy mnie trapnął z kilkoma Boundami i padłem. :<
Ale się zwróciło, w chuja 100 k (Aol + Blessy) a w loocie z nich to chyba było 3 x boh, 2 x b robe, 1 demonka i g arm. Jak znajdę, to dam filmik. :P The guild was founded on Valoria on Jan 08 2008. Oni są jak friii itans. |
:)
Wkoncu bede mial na kim pekowac.. ;) zamierzam zalozyc gildie i wytoczyc wojne z nimi, oczywiscie noobcharami... Kto sie pisze ? |
Cytuj:
|
Wy lepiej tu tak nie piszcie, bo przypominam kim są "Chuligani":
http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=127406 |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
@vatian ja bym dolaczyl, ale problem w tym, ze teraz takim low lvl sorcem moge co najwyzej combo hmm+wand walnac :S |
Cytuj:
btw. :D 21:29 You advanced from Level 61 to Level 62. 01:34 You advanced from Level 95 to Level 96. |
Dwala sprzedał postać xD
|
Cytuj:
@up ofc jakies gowno, nie sciagac |
@UP
Dwala Akumubowee - może niektórzy wiedzą i ich to będzie obchodzić;] |
Taa, sprzedal. Gadalem z Alexem(bylym own Dwali) 3500 koron szwedzkich jak sie nie myle...przynajmniej taka miala byc cena za tego chara.
|
Zabili wczoraj Morga? Byłem online do momentu aż padł Xao i Janne...
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Chodzilo mi o ownera ostatniego, a Alex byl wlasnie nim. |
Taka mala prosba gdyby ktos mogl zapodac film w .rec z akcji/openki ktora jest w 1:17 min tego filmu:
http://youtube.com/watch?v=5SR6TLGEHtw Z gory dziekuje. |
Pete kupił Dwale, terazniejszy owner Memphiza. Gratz chłopcy ubijania 15 lvli ! Morgorath nie padł ofc zmarło 3 blokerow i na tym sie skonczylo ; ) tak to jest jak ma sie hmmmm 5 shooterow ?
Zapomniałbym dodać, Własnie wybuchła nowa (w sumie to ciagle ta sama) wojna ; ). Ponury Żniwiarz bedzie mogl zebrac plon. |
Pete juz od dawna ma dwale, tzn od jakiegos miesiaca, i gra ze swoim rlem, Alexem.
Next news : Berra aka Xoo gra Incineratusem. Aco do wojny, to sadze, ze na tym skonczylo sie panowanie hereticow/. |
Cytuj:
P.S Ooooo ZŁY NAHHU PRZYBADZ WRESZCIE <3 War is calling u. |
Nudno jest szczerze powiedziawszy... Heretics, zróbcie jakiś masslog! Urienos załatw to. :P
|
@gonzo
Jesli grasz na Valori, to czy mogl bys podac mi swoj nick? chetnie bym z toba odbyla konversacie. @uri 45lvl?pls? |
|
Ohh ta, ja załatwić najwięcej mogę. Ta wojna to chwilowo lekka farsa. Dostajemy pieknie w dupe : ) i malo kto jest aktywny. Piotrze, mam juz 2 postacie na 45 lvlach : ) a i Chak dzisiaj wbije 45 lvl, tylko z czasem slabo : (. Ale mozecie do mnie napisac jak bedziecie szli na jakas grubsza akcje.
|
Shame on you :( - heretics, nie poto wstepowalem do DDC, zeby teraz na zadnego opena nie wyjsc... :(
|
Bo jesteś spy ! Wy Wszyscy jestescie szpiegami ! Wszyscy ! Nawet ja x D! Paranoja, zle sie dzieje na Valorii.
|
Ty, wyszlibyscie na jakis open... Wy tylko grzejecie dupska w dp.:D
|
Eloska xDD Urienos ;p kim grasz? odezwij sie w tibii ;d bo chetnie bym pogral, ale zapalu brak ;< ktos musi mi pomoc go zdobyc ;DD i oczywiscie tyczy sie tez reszty ;d bo nie wiem kim juz gracie ;> odzywac sie ;D
See ya guys ;d;* |
Cytuj:
Wrrr.... mejt ; ). Aktualnie możesz mnie złapać na Chakanten'ie i na Smako. Chodz też na Urienosie bywam czasem, jednakże żadko. Maybe some hunts ?! Albo lepiej, pkings ; )? @Macias Tez o tym mysle : oo ale jak sie domyslasz to od mojej osoby raczej nie zalezy |
Cytuj:
@Monna Kamil, moglbys tez do mnie napisac :O albo wpasc do mojej meliny - Pan sulek, ankrahmun (I'm there all the time)xDDDDD |
Cytuj:
Taka prawda, w tej gildi nikt nie ma sily przebicia. Potrzebny nam lider. A Apitova kompleksy dopadly. |
Moze i racja :( slyszalem, ze jest mozliwosc, ze Janne wroci. Chcialbym w koncu wyjsc z dp, chlopaki. Wyjsc, nawet jesli to ma byc open i zginac jako jeden z wielu :D
|
Powiem tak, niech nie wraca. Wywołał dwie wojny i sprzedał postać żałosne. Niech Martin zacznie ciagnac za cugle.
|
Tzu plax - odbudowywujemy repsect chara xD
|
Cytuj:
PS. Venlo dzisiaj zapowiedział na forum, że nas zniszczy! ... ... ponownie. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:52. |