Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Arcania (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=193)
-   -   Wojna Nowa (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=132308)

tsch 13-06-2007 13:18

Więc bądź neutralny w 100 %.

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Poll (Post 1482331)

Neutralnośc to neutralnośc.

Amirez 13-06-2007 13:22

czyli falain sie zemscil ciekawe czy aol mu znowu spadl :/ (jak tak oddajcie mu go:):):) )

Edit

@tsch

Ciebie to chyba suty pieką mi sie wydaje, bo nie wiesz, co to opcja edytuj jak nie umiesz sie poruszać po forum to z niego nie korzystaj albo staraj się sie to zrobić w 1 poście

Ka$z3r 13-06-2007 13:40

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Poll (Post 1482403)
no co ttt nic nie odpiszecie?

@Cadleron
Przynajmniej Lindlay nie okrada kolegów z gildi;)

NOOO polemizowałbym :) To lind nie ma matury? Ares 2?

tsch 13-06-2007 13:59

Dziękuję za cenne uwagi ale wybacz, zawsze robię jak chcę - rozdzielenie również było celowe. Jeśli chodzi o moje suty - owszem - czasem pieką:evul::evul::evul:

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Amirez (Post 1482703)
czyli falain sie zemscil ciekawe czy aol mu znowu spadl :/ (jak tak oddajcie mu go:):):) )

Edit

@tsch

Ciebie to chyba suty pieką mi sie wydaje, bo nie wiesz, co to opcja edytuj jak nie umiesz sie poruszać po forum to z niego nie korzystaj albo staraj się sie to zrobić w 1 poście

Arm 13-06-2007 14:13

Hahaha, notop przerastasz samego siebie... Ja nie wiem jak czlowiek pokroju ciebie moze mowic o kogos szkole ;] A co do open to nie kryje tego ze w pizdeczke lekko dostalismy (lekko, heh)... ale to tylko 1 walka... ide zaraz kupic blessy i moge tanczyc dalej :)

notop 13-06-2007 14:37

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Arm (Post 1482748)
Hahaha, notop przerastasz samego siebie... Ja nie wiem jak czlowiek pokroju ciebie moze mowic o kogos szkole ;] A co do open to nie kryje tego ze w pizdeczke lekko dostalismy (lekko, heh)... ale to tylko 1 walka... ide zaraz kupic blessy i moge tanczyc dalej :)

czemu jeszcze niekupiles??:D

Aurii 13-06-2007 14:55

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Koszyk (Post 1481675)
A znasz cos takiego jak combo od 25 osob? ( samych sorcow & druidow maja 26 + pallki ale licze ze nie kazdy bedzie online.) to bedzie ok srednio sd za 300.

300*25 = ( w przyblizeniu) 7500 dmg ( z samych sd. dolicz ok. 5 pallow z boltami... to + 200 hp) znajdz mi kozaka w SF co to przezyje ;)

hahaha
ty lepiej znajdz kozaków ktorzy tak zrobili ...... zaaaaal

Thomasi 13-06-2007 15:26

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Aurii (Post 1482802)
hahaha
ty lepiej znajdz kozaków ktorzy tak zrobili ...... zaaaaal

a znajdzie sie kilku takich:D jakos 110+ padl od 20 lvli:D jak sie bardzo nudzi i sie uzywa ventrilo to rozne rzeczy sie udaja:D

a tak btw

Czesc, czesc, czesc Warszawa zegna wies ^^

gdyby jeszcze lamus byl w wojnie to bym wiedzial komu kibicowac a tak to mam mieszane uczucia bo widze ze lindlay sie rozchulal^^

SnoziSF 13-06-2007 17:14

Na poczatku chcialbym napisac, ze jestem mile zaskoczony co do tego open battle, myslalem, ze bedzie o wiele gorzej, jednak nie bylo sie czego bac. Co mnie smieszy...nie dostalem ani jednego hita od TTT, zaliczylem fraga na Tetuni i w ogole, slaba organizacja TTT. Oni przegrali juz na poczatku walki, zaatakowalismy, a oni zamiast stac twardo na nogach, rozproszyli sie i zaczeli sie wycofywac. Wtedy dochodzilo do walk 4 vs 1, gdzie gora bylo DPFT.

"Time is over. No leaving for free now." muauha xD

Arm 13-06-2007 17:43

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez notop (Post 1482777)
czemu jeszcze niekupiles??:D

bo nie mialem czasu, juz kupione :)

tsch 13-06-2007 17:48

przepraszam za double atk :P znów mi Amirez nawsadza o piekących sutach lol

tsch 13-06-2007 17:48

@Tomasi -> wiadomo komu, nie ma się co zastanawiać :p
@SnoziSF -> wszystko się może zdarzyć :evul:

Vrael 13-06-2007 18:01

Hah, TTT jest zbyt pewne siebie. Jesteście dobrzy tylko w gębie. Dla mnie liczy sie to jak kto walczy, a nie co mówi. Jeśli tacy jesteście twardzi to pokażcie na co was stać =)

Poyeman 13-06-2007 18:16

Gz fraga Snozi ,slyszalem od maga w szkole ze to byl... piekny frag ;)

MagMagik 13-06-2007 18:32

<sniff> <sniff> I smell asslicker :| czlowieku nie rozmawialem z toba o zadnym fragu nie wkrecaj sobie jakis chorych jazd. Wejdz Roki pallem do ktorejs ze stron i walcz zamiast biernie obserwowac forum tibia.pl i spinac przy nim dupe.

SnoziSF 13-06-2007 18:32

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Poyeman (Post 1483207)
Gz fraga Snozi ,slyszalem od maga w szkole ze to byl... piekny frag ;)

Tetuni obrywal juz w miescie równo, a padl kolo schodów na green djina chyba, stracilem na niego bp sd~, wiec zasluzylem na fraga :P Fajnie to wyglada na stronce, jakbym go solo ubil ;)

Poyeman 13-06-2007 18:42

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez MagMagik (Post 1483232)
<sniff> <sniff> I smell asslicker :| czlowieku nie rozmawialem z toba o zadnym fragu nie wkrecaj sobie jakis chorych jazd. Wejdz Roki pallem do ktorejs ze stron i walcz zamiast biernie obserwowac forum tibia.pl i spinac przy nim dupe.

thief?bros porzyczyl ci moje itemki(nie pytajac mnie-.-) a ty co ? nie chcesz mi ich oddac...i jeszcze mnie wyzywasz od "asslicker"

btw: i nie chce z toba rozmwiac bo ciagle mnie przezywasz i sie obrazasz...

Gidekab 13-06-2007 18:56

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez SnoziSF (Post 1483233)
Tetuni obrywal juz w miescie równo, a padl kolo schodów na green djina chyba, stracilem na niego bp sd~, wiec zasluzylem na fraga :P Fajnie to wyglada na stronce, jakbym go solo ubil ;)

nie wiem kiedy ty wywaliles w niego ten bp sd bo od samego ank do djina siedzieli mu na dupie tylko reylin cadleron i elvek ty dolaczyles na sam koniec jak juz go trapowalismy i nie wiem jakim cudem zaliczylo ci tego fraga ale to tak na marginesie :P

*Wube* 13-06-2007 18:57

Hmm koniec gadania ; p TTT kupujcie blessy i na nastepnym openie dojdziemy do wniosku czy ta wojna ma sens czy poprostu strata czasu dla zolwi ; o

P.s dobiero zlukalem ze Rezerwkaaa ma flage Cracovi : O juz Cie nie lubie ;[

notop 13-06-2007 20:53

tym co pomagali to thx za wczoraj ale pamietajcie ze nielicza sie kto ma fraga byle byl,ja czy inni maja malo czy to znaczy ze afkowalismy na piramidach?.......
liczy sie efekt,TTT zostalo zjedzone a teraz mysli czy kupowac pomarancze na sok czy kupic koncentrat do rozpuszczania z woda

SnoziSF 13-06-2007 20:56

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gidekab (Post 1483270)
nie wiem kiedy ty wywaliles w niego ten bp sd bo od samego ank do djina siedzieli mu na dupie tylko reylin cadleron i elvek ty dolaczyles na sam koniec jak juz go trapowalismy i nie wiem jakim cudem zaliczylo ci tego fraga ale to tak na marginesie :P

hmm...ja w samym miescie w niego wyjebalem z 10 sd jak skakal po tej piramidzie gdzie bank jest, potem nagle zniknal, Reylin go exivnal to ja za nim...wybieglismy na pustynie i potem caly czas w niego sdki lecialy, potem tylko trap i szybka smierc. Mozecie mi powiedziec od czego zalezy to komu przypisza fraga? Tzn wiem, ze fraga dostaje ten co ostatni zadaje cios, ale czemu nieraz jest killed by...and by... a nieraz jak bija 4-5 osob to jest by...?

Adikeen 13-06-2007 20:59

Elo wszystkim, własnie zaczynam gre na Arcanii i widze ze TTT nieźle w czoraj dostało po rajtach, Gratuluje dla DPFT Opena. My na Nebuli takich pewnie nie mielismy, czy ma ktos filmik z tego opena?;-)
Jeśli tak to niech tu wrzuci.

Doom Terror 13-06-2007 21:17

up* z walki na slowa na forach wynikalo ze TTT rozniesie DPFT jednak kiedy trzeba przejsc od slow do czynow ekhem to pomine bo wiadomo jak zaoknczyl sie open~ gl w grze na Arcanii

Ivanov Galil 13-06-2007 22:40

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Koszyk (Post 1481037)
omfg. Myslisz ze jestes w sojuszu z dpft to jestes kozak? wyskoczcie solo cala gildia na TTT zobaczymy czy bedziesz taki cwaniak. btw. z waszej gildi bedzie najwiecej dedow ( srednia waszych lvli 75-80) wiec na Twoim miejscu bym nie kozaczyl ;)

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Koszyk (Post 1481612)
Patrze na to jakie lvle sa w SF... a nie sa one niewiadomo jak zadowalajace ( przynajmniej wiekszosc nie przekracza 100+ ) wiec u TTT wiekszosc znich jest na 3-4 strzaly z sd... wiec fragi sie posypia z SF...

Taaaa miales 100% racji ;d "prorok jaki czy co" xDDD

@gidek
on go meczyl od samego ank :>

@snozi
jak jest killed by xxx i yyy to yyy to jest ten co zadal ostatni dobijajacy cios a xxx ten co w ciagu minuty zadal najwiecej dmg... jak bije kilka masek a jest frag dla jednej tzn ze ona ostatni cios zadala i najwiecej dmg :)

MagMagik 13-06-2007 23:03

Tak jak powiedzial Sua nie liczy sie komu przypisza fraga liczy efekt koncowy, a ten jest zadowalajacy.
@Poyeman
Po co polemika zajrzyj do slownika nie protestuj po polsku pisze sie pozycz a nie porzycz wieśku :] Najlepiej zajrzyj do slownika PWN w tym jestes dobry. SSi yaya

Miku 13-06-2007 23:18

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez *Wube* (Post 1483271)
Hmm koniec gadania ; p TTT kupujcie blessy i na nastepnym openie dojdziemy do wniosku czy ta wojna ma sens czy poprostu strata czasu dla zolwi ; o

P.s dobiero zlukalem ze Rezerwkaaa ma flage Cracovi : O juz Cie nie lubie ;[

Bo od jakiegoś czasu to nowy owner, stary Ethern. =)

_/ tajm tu terror

kotman 14-06-2007 00:40

Taaak.Ja np nie mam fraga na nikim,co nie znaczy ze nie zasluzylem.No ale bywa ;) a swoje zrobilem ,zreszta jak cala Gildia i reszta.Szkoda ze nie walczylismy dluzej i mam nadzieje ze powalczymy jeszcze na jakims openku.

Amirez 14-06-2007 00:58

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez tsch (Post 1483138)
przepraszam za double atk :P znów mi Amirez nawsadza o piekących sutach lol

Suty cie pieka ??

xDDDDDD

Kendran 14-06-2007 01:27

Snozi :s

SNOZI ty łajzo widzialem co robiles hahah ty zasłuzyłes na miano ciecia roku a nie FRAGA na TETUNI :S wyskocz z nim na solo jak taki kozak jestes dostałes pierwszego WARNINGA w zyciu za zabicie i sie podniecasz trafilo ci sie jak ślepej kurze ziarno dla mnie jesteś łajzą jak juz to REYLIN bardziej zasłużył na tego fraga

Wygralście bitwe ale nie wojne :S

"Z powodu braku gwoździa, podkowa nie została przybita, z braku podkowy koń był stracony, bez konia wiadomość nie została dostarczona, z braku dostarczenia wiadomości WOJNA ZOSTAŁA PRZEGRANA"

DPFT robi wszytko na pałe i sądze ze wykonaja taki bład ktory skończy ich kariere. :S a skoro DPFT to takie kozaki to niech wala solo z TTT a nie z 10 innymi gidliami dupolizami sie kozaczy :s LESZCZE WBIJAC W NICH i ich dupolizów

Doom Terror 14-06-2007 01:44

up* po pierwsze - ogarnij sie bo sie ciebie czyta jak dziecko ktoremu zaje**li grabki w piaskownicy (no off ale tak sie to czyta) ,po drugie - nikt nie mowil ze to bedzie wojna tylko dpft z ttt,a ze memberzy ttt przed powstaniem tejze gildii narobili sobie bigosu to teraz go musza zjesc, imo powinni sie cieszyc ze boh nie dolaczylo za te pomowienia zacytuje lindlaya "Lamusini to kurwa",insulty+smierc Tylika. Liczba osob ktora stanela naprzeciw ttt obrazuje to jaki stosunek do nich maja ludzie z Arcanii,a mianowicie nie chca ich tutaj.

Amirez 14-06-2007 10:19

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Doom Terror (Post 1484116)
up* po pierwsze - ogarnij sie bo sie ciebie czyta jak dziecko ktoremu zaje**li grabki w piaskownicy (no off ale tak sie to czyta) ,po drugie - nikt nie mowil ze to bedzie wojna tylko dpft z ttt,a ze memberzy ttt przed powstaniem tejze gildii narobili sobie bigosu to teraz go musza zjesc, imo powinni sie cieszyc ze boh nie dolaczylo za te pomowienia ze cytuje lindlaya "Lamusini to kurwa",insulty+smierc Tylika. Liczba osob ktora stanela naprzeciw ttt obrazuje to jaki stosunek do nich maja ludzie z Arcanii,a mianowicie nie chca ich tutaj.

Dobrze gadasz Wodki ci nalac !! lepiej tego ujac sie nie da

tsch 14-06-2007 11:29

@Doom Terror -> Arcania is Arcania :cup: tu wszystko jest możliwe, ale mów za Siebie :]
@Amirez -> suty mnie pieką :evul::evul::evul:

himato 14-06-2007 11:45

@ LINDLAY - oo mamy samokrytyke i autoironie. pelne zaskoczenie - nie docenialem sprzedawcy pomaranczy. Ty swego czasu dales ultimatum magna DPTF i Ares i Lechu odeszli po terminie - to znaczy, ze maja hunta ? :D

@ ETI - pozdrowienia dla brahuf z grodo wandy co niemcuf nie hcieli :D i tak ciebie lubie :P

@ TTT - gratuluje OPENa - bez komentarza. Na miejscu pomniejszych terrorystow pomyslalbym o wykupie z wojny :P nie uczycie sie na bledach innych, wszystkie bitwy (za wyjatkiem s.p. EZ) konczyly sie victoria DPTF. Nie ten poziom organizacji i za duzo przywodcow. zapomnieliscie ze TIUSO to nie stary FOSFIK. Za duzo pary w gwizdek idzie u was.

@ RENEGACI DPTF - zdaje sie, ze warszawska banda sprzedawcow pomaranczy nie rzadzi jednak w Polsce. to smutne dla was, ale chyba czas na emeryture :P

@ NOTOP - prosze nie znizaj sie do takiego poziomu :P nie warto.

SnoziSF 14-06-2007 12:09

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kendran (Post 1484105)
DPFT robi wszytko na pałe i sądze ze wykonaja taki bład ktory skończy ich kariere. :S a skoro DPFT to takie kozaki to niech wala solo z TTT a nie z 10 innymi gidliami dupolizami sie kozaczy :s LESZCZE WBIJAC W NICH i ich dupolizów

Ciesz sie, ze tylko 10 innych gildii, a nie wszyscy, bo te 10 gildii zrozumialo jednak, że nawet jak teraz beda neutralni i TTT wygra wojne to na Arcanii sobie nie pograja.

Thomasi 14-06-2007 12:54

no bo to jest ta roznica;] ze TTT gra dla jaj i robi sobie z wiekszosci tych ludzi beke i zlewy;] To PA i wlasnie za to ich lubie:D bo jakbym mogl to oczywiste ze bym do nich dolaczyl...oni poprostu robia to co wiekszosc gildii by chciala robic ale sie boi bo bedzie wielkie oburzenie ze PA itp... a TTT sobie poprostu pozwala:D Graja 4fun i tyle^^ sa teraz w mniejszosci dlatego trzymam za nich kciuki;]

@ludzie zrozumcie ze Tibia to gra a nie wasze 2 (a czasem tez pierwsze i najwazniejsze zycie)

p.s lamu zapraszam do cafe:D

tsch 14-06-2007 13:03

@Tomasi --> A to wszystko wygląda jak wygląda dlatego, że jedni mają jaja a drugim dopiero rosną :evul::evul::evul:

Vrael 14-06-2007 13:05

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kendran (Post 1484105)
(...)

DPFT kozaczy? Przepraszam bardzo ale to TTT jest najlepsze w gębie i kozaczyć to oni potrafią wręcz wspaniale, szkoda, że w grze są nieudacznikami :(

@Doom Terror: Zupełna racja, zgadzam się z Tobą ;D

gienkos 14-06-2007 14:11

Ja takze wtrące swoje 3 grosze..

Powiem tak takiej nudnej wojny to w historii Arcanii jeszcze nie widzialem:baby: juz ciekawsza jest wojna ORMO z KUPA :cup:

Mordor 14-06-2007 14:33

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Thomasi (Post 1484399)

p.s lamu zapraszam do cafe:D

a mnie juz nie zaprosi :<

Doom Terror 14-06-2007 15:02

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Thomasi (Post 1484399)
no bo to jest ta roznica;] ze TTT gra dla jaj i robi sobie z wiekszosci tych ludzi beke i zlewy;] To PA i wlasnie za to ich lubie:D bo jakbym mogl to oczywiste ze bym do nich dolaczyl...oni poprostu robia to co wiekszosc gildii by chciala robic ale sie boi bo bedzie wielkie oburzenie ze PA itp...

Ty to tak postrzegasz,ja zas widze ludzi ktorzy kozacza w grze 2d bo nie moga w rl lub tez proboja sie dowartosciowac,uwazam tak bo widze poziom postow na forach i ogolnie widac co kto soba reprezentuje

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:11.