![]() |
Zobaczymy jak bedzie. Jesli bedzie tak jak mysle, ide na pallka =]
|
Zajefajnie ;)
A ta ilosc broni...i jakie fajne xD. No i te bonusiki co lvl... przypomina mi sie Neverwinter Nights :D Jestem ciekawy jak to wszystko bedzie w praktyce wygladalo... Pozdro... |
Fajnie dodali nowe bronie i w ogóle czyli pall i knight może się cieszyć. A co dla profesji magicznych?? Żadnych nowych czarów ani runek.Nie bd tego komentować ...X(
|
Cytuj:
A teraz sie zastnaow dlaczego musieli cos zrobic z tymi visami. najt w trapie odpowiednio stoja 2 magikow powiedzmy drut i sorc na 30 lv z 40 mlv. Najt lv 80 ale trapniety. jaka jest odpowiedz ded po kilku sek a na tibia.com Died at Level 80 by a VIS ha ha ciekawe moze teraz hydry nie beda tak oblegane :) |
Te exori con dla palka będzie mało manny używało i dobrze :P bo na screenie jest 8 palek a 8 palek ma 35 manny max więc może 20 manny tyle ile vis :P?
|
Powiem tyle - YEAH!
|
no to teraz zaden knight nie dojdzie do depo zeby se loota zostawic chyba ze w nocy
dlatego ze cale miasta beda blokowane bo magowie i druidzi beda robic tylko runy i beda czekac do kolejnego update bo moze wtedy zrobio cos dla nich albo oddadzol im stare mozliwosci expic bedzie tylko kilka osob z postaci magicznych na servie ( tylko ci co maja kasy jak lodu i na alegro beda dokupowac po 1 kk tygodniowo zeby muc nabic 20 k expa w godzine poprostu sorcom bedzie waste 5 k w godzine na glupich scarabach nie wspominajac o wyspie gsow czy bonebistow dla mnie to szczerze obojetne bo teraz bije szybko 75 level a wyrobie sie do update a pozniej bede poprostu trenil mlvl i na zlosc cip softomi sam zablokuje 3 kratki pod depo ( ja i summony ) moze jesce by dali zeby knight walil z UE , mort hura i visa a dla sorcow zabrali ruzdzki i poscili z dragon hammerami na 100 levelu na roty BRAVO CIP bedzie tak jak ostatnio ostatnio 50 % palkow i knightow przeszlo na sorcow i druidow a teraz 50 % sorcow i druidow przejdzie na knightow i palkow wiecie co? mozecie se mowic ze sam jestem magiem itp. to jest ta sama sytuacja jak byla ostatnio ze to wy sie skarzyliscie teraz nadal beda skargi powinno byc ze daja nowe zeczy dla knightow i palkow a druidow i sorcow zostawiaja w spokoju a przy kolejnych update dodaja po TROSZKU dla KAZDEJ profesji !!!!! ale to zabieze tez knightom bo nikt nie bedzie chcial na hunty chodzic ani na questy wiec knight bedzie tylko skilowal i expil a ani huntow ani questow nic POI to juz chyba nikt nie wykona |
D:
Zamknąć ten temat bo tylko sorce i druty piszą ze bez sensu a pale i knighty ze YEAH SUPER
po co to kontynuować? |
mam nadzieje że dodadzą jakąś obuchowa jednoreczna...
bo jak narazie to wszystkie inne typy broni bardzo wyprzedzają obuchy ;/ |
nareszcie cos dodali dla knighta i palla,nie moge sie doczekac update :D
|
@Kredzi
A znasz coś takiego jak kończące sie runy? :p Myśle, że powinna powstać możliwość łączenia run do max. 100 use. P.S. Mam jakieś wrażenie, że zachwile zostane skrytykowany :D |
Zacząłem grać sorcem kiedy to była jedna z najtrudniejszych profesji tylko po to żeby kiedyś zadawać obrażenia dewastujące i rozszarpujące moich wrogów na drobne kawałeczki...
Kiedy po 3 latach udało mi się to wreszcie osiągnąć CipSoft chce mi to zabrać... Jeśli tego jakoś nie zmienią to zwijam interes i kupuje jakiegos dobrego FPSa :/ |
Cytuj:
|
Chyba wroce do tibii moim stareńkim knightem :P
ps : Mam nadzieje ze te nowe ataki dla knighta nie beda only pacc? |
Cytuj:
|
sorcer pis to tak jakby 5 udezen ze sworda np. kosztowalo cie 50 gp a walilbys bardzo malutko wogle robi sie bez sensu
ale nadal bede magiem gral bo to kocham a gralem juz magiem kiedy walilo sie z dragon hammera |
Cytuj:
|
Bomba
Hmm boje sie że teraz tak mało z run knightco będą bić a co dopiero uhać sie :O nom ale te bronie to spoko :] ciekawe jak zrobią te podziały kiedy to będzie udostepnione wydaje i sie że jak by zrobili taką faze że np Avneger mozna z Poi od 80 levca czyli jak nie masz 80 to go nie zalózysz jakby tak zrobili to by zje** sprawe a tak to sie poprostu odwróciło Knight Rox Sorc|Drut BYee xDD
|
Cip'y jak nie cip'y :P
Dużo zmian do profesji zwłaszcza knajcior i pall. Gorsza sprawa z tym iż te nowe czary knajta i palla zapewne tylko dla PACC-a tak ja zwykłe exori więc tutaj lipa. Co do zwiększonych obrażeń zależnych od skilli też dobrze i zarazem tragicznie. Dobrze ponieważ będzie można łatwiej expić a źle ponieważ będzie więcej AFK na treningu skilli. Kolejna sprawa to dostępność tych broni.Jak znam cip'y to pewnie wszystko będzie do zdobycia na lodowych wyspach a co za tym idze cenny będą duże :( Podsumowanie :p PACC - wyspy - bronie - czary - expowiska - zarobek na sprzedaży itemów za wysokie cenny FACC - stanie na krańcu kontynentu a może zobaczy wyspy :p - bronie za cenę x 100 większą od jej wartości - zero nowych czarów - może będzie mniej ludzi na expowiskach (max. 2 tygodnie i wrócą) Wniosek. Kup PACC'a albo ,,|,, tyle z update dla FACC :D |
Cytuj:
jak to ktoz up madrze powiedzial zamknac temat bo to do niczego nie prowadzi.. poczekamy zobaczymy jak up wplynie na kazda profesje |
Cytuj:
ej rody i wandy sa od jakiegos levela wiec to akurat dobze zrobili |
Chce zwrucic uwage ze na up date nazekaja same lamy !! wykorzystywali to ze manafluid byl tani i lupali jak szaleni i wbijali duzy lvl i nieumieja grac normalnie jak by jeszcze zabrali cip bota to by taki placz tu byl ze szok sorc ktory umie grac poradzi sobie i ztym fantem
Co do knighta WRESCIE GODZINY POSWIECONE NA SKILLE PRZYNIOSA EFEKT Co do palka napewno bedzie sie lepiej gralo niz przed tem :) mam nadzieje ze te czary niebeda tak jak vis tylko dla pacc :P Niema co nazekac lamac sie poczekamy na update i dopiero bedzie mozna nazekac lub zacieszac ;] |
Cytuj:
co ze starymi bronmi? sprzedawac? bo cena w dooool moze poleciec i gdzie beda speary jak nie na podlodze? w potworze? to bedzie tzra zabuijac monka :/ |
A moze nowe wyspy będa też dla facc? Tak zeby facce tez cos mialy i zeby gra nie byla "only pacc because facc sux"?
|
Nareszcie na serverach PvP Knight bedzie mógł podskoczyc magom:evul:
|
Wreszcie pomysleli:D:D
chociaz moze z gfb beda knightowie mniej walic to za to bedziemy mieli wiecej zalet w walce wrecz jestem tego pewien i dlatego moze nawet bedzie mozna expic z mniejszym waste na nowych czarach broniach.. z 2 strony jestem ciekaw po ile bedzie sie mozna leczyc uhem np na moim 158lv lecze sie po 800+ a ile bedzie po upie... Sorc wreszcie nie bedzie mogl sobie isc na wszystko co chce i wbic ile chce expa na + to cieszy iz nawet palladyn bedzie cos znaczyl w grze. Bym byl jeszcze zatym aby knightowie mogli nosic bronie ktore mozna zdobyc np. fire sword od 40lvla a nie nie wiadomo co ze 10lv z sovem se zapitala.... |
qrde a wlasnie mialem jakis axe kupic dla knighta i nie wiem czy mi podejdzie do lvla :( Oby to wszystko wyszlo takze na plus dla Facc'ow
|
Yeah
Yeah knighci będą mieli super ! Skilluje właśnie knighta do 70 Skilli i mam nadzieje że odczuję dużą zmianę !
|
Podoba mi sie to ze knighci będą ulepszeni i palki tez ale bez przesady zeby pogarszac sorców
:( |
@upupup : Mysle ze to sie bedzie tyczylo tylko tych nowych broni.
@topic : Moze te nowe bronie beda mialy jakies specjalne wlasciwosci? Np wysysanie życia albo cos. Wkoncu tibia robi się ciekawsza ;) |
Cytuj:
|
Ehh były lamenty knighta, teraz beda sorca. Tym razem liczylem na jakas pomyslowosc cipow ale ofc sie przeliczylem... Osłabienie sorca wcale nie pomoże knightowi... no moze z wyjątkiem pvp. Ale co zrobic, szykuje się kolejny up niewypał. Tibia coraz bardziej przypomina Diablo...
|
..xD
Ja tez.. tylko czekamy do Uptade.. ale bedzie jazda.. :D tylko co z miejscami do skilowania :P tylko nie rozumie jednej rzeczy.. jesli powiedzmy mam 8 lvl i biore bs'a a naprzyklad on ma wymagania// od 30 lvl to wiem ze bede uderzal nim.. ale jaką mocą jak to bedzie redukowane do czego ? ://
|
knighci i palki teraz sie cieszycie bo nie myslicie
jak bedzie ja wam powiem knight : elo sorc : elo knight : idziesz na hydry?? sorc : a masz druida?? knight : nie sam wiesz ze zaden nie chce iscpo to zeby wydac 10 k na manasy a praktycznie loota nie zobaczyc sorc : to po co mnie pytasz?? jak wiesz ze nie pojde?. knight : no bo bardzo chce isc na hunta a nie tylko expic / skilic sorc : to wes se palka a lecz sie uhami kture ci nic prawie nie dodaja knight : to nara sorc : nara |
Cytuj:
Powtórze już to co wiele razy widziałem: Zobaczymy, jak to będzie w praktyce... |
Ciekawi mnie co spier**** :-) To już chyba taki zwyczaj jest że na wakacje muszą coś zjebać.
Rzucanie brońmi knighta to przegięcie!Tak samo jakby powiększyli ilość many potrzebną na niektóre spontaniczne czary (exori vis 60?) Jak znam życie to spie**** coś i po tygodniu wyjdzie patch naprawiający błędy w updacie, chociaż jak wiadomo że jak cipsoft coś zjebie na maxa to i tak nie przyzna się do błędu -.- Jak zwykle ucierpi na tym system pvp... Proponuje jeszcze zrobić critical hity- wtedy całkiem spie:*:* tibie i całe pvp sie pójdzie parzyć. Ludzie zastanówcie się co wy gadacie?! Facc wg. mnie nie powinien już dostać NICZEGO. Cieszcie się że tibia jest w ogóle za darmo. |
wiecie mi to juz wisi i tak pewnie bede kina gral bo mam taki zamiar od miecha ale nie chce mi sie z rooka wychodzic;p
|
Wreszcie cos dla knightow ;]
Mam nadzieje, ze bede mogl uzywac mojego avangerka ;< No i te nowe czary, niedlugo knight z knightem bedzie huncil ;p |
wczesniej plakali knigci i pallkowie
teraz druidzi i sorce wam dupe miodem smarowac to tez zle wam bedzie:) ale jak to mowia jeszcze sie taki nie urodzil co by kazdemu dogodzil :) a niech teraz powstanie masa knightow wreszcie ci sorcowie ktorzy krzycza jak maja trudno zobacza co to znaczy skilowac kupe czasu zeby glupie 80/80 zrobic |
Noz qrde
Mam 57 knighta moja exura zalezy wiekszosci tylko od lvla jak lvl nie bedzie sie wliczac do sily to bede sie exurowac do 30 max a nie tak jak teraz 40 pare + ;( |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:14. |