![]() |
Nonix Dark
Aug 14 2007, 21:14:51 CEST Killed at Level 128 by Burchest and by Masoj Hunett Jinxz Aug 14 2007, 21:16:03 CEST Killed at Level 130 by Pablofon and by Abo Tagteamz Tetro Aug 14 2007, 21:19:26 CEST Killed at Level 144 by Sir Lothrien and by Steiner the slayer Garlerdon Aug 14 2007, 21:20:03 CEST Killed at Level 176 by Quel Metu and by Patteh Veritas Altus Aug 14 2007, 21:14:53 CEST Killed at Level 102 by Acribus and by Steiner the slayer Thomonix Aug 14 2007, 21:21:17 CEST Killed at Level 145 by Steiner the slayer and by Masoj Hunett Arystos o.0 Aug 14 2007, 21:20:30 CEST Killed at Level 180 by Tralla and by Steiner the slayer Dark'Modoor ... nie wiem czemu na mumii ale podczas battle ;D Aug 14 2007, 21:24:52 CEST Died at Level 125 by a mummy OB trwa... |
HAHAHHAHAHAHAHAQ KUrWA OWNEED NOOBY !!!!
|
Cytuj:
@ad ob Bodajze 15:1, wszystkie chary zenka owned + herineey + galt'ar + arystos + pewnie ktos jeszcze. Z przeciwnoj strony jebany kutas Denzor. |
Ob
Idę sie spytać kumpla on jest z Nf może wie coś więcej :D
@EDIT 14:1 |
Cytuj:
|
15:1 ... Do takich wyników sie już przyzwyczailiśmy ; /
|
a kto padł z bb/wyd
|
taaa
Cytuj:
Kurde 40 % ze dostaniemy w dupe ;/ |
Dobrze że chociaż Gedd przeszedł na dobrą stronę mocy ;)
Aha i zainwestujcie w paralyze i nie rozbiegajcie się tak szybko. @Edit: http://www.fuskbugg.se/pub/misc/Patteh_14aug.rec Btw. nie s*******ajcie do port hope - Baljong: "We had a newb char with mwalls on the bridge to porthope, so lucky them that they didnt even try that road" |
Cytuj:
Cytuj:
|
Abutabu czemu potrzywasz sie pod abo? :p
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
Uzywanie paralizy jest tak powszechne jak uzywanie SD , wiec nie wiem co maja tutaj do zgapiania xdd |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Jakie wy jestescie nooby, nie macie pojecia o tej wojnie. na wojnie nie są najwazniejsze paralize czy jakies m walle, tylko dobry Commander. i zamknijcie pyski, jestem w tej wojnie wiec lepiej wiem o co w niej chodzi.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
mr abo jest jednym z najlepszych jakich znam.
HAHAHAHAHAHAHA po pierwsze to zaden mr abo nie prowadzi openek ,tylko z novej ziomek ktory ma hexawoba i botidu tzw Obbe na kyrze on gra quel metu |
Cytuj:
huja wiesz ziom |
Cytuj:
|
HAHAHAH Nutella sie odezwal najwieszky noob na forum..
Wielki znawca rzeczy, ktore sie dzieja na vent bb i nf HAHHAa |
@up
No to moze powiedz coś ciekawego na temat wojny na Kyrze, jak wiesz wiecej od niego ? |
Cytuj:
|
Dobra co jak co...ostatnie ob było tragiczne...FF zero zgrania i jeszcze ta ucieczka na d lair <zgon> ;p
|
Cytuj:
|
@up
Ty nie lepszy :D Kto to mówi do brata " Nie rób pz, jak coś pojdzie nie tak to zjebie*y " :D Nie ma co sie łamac FF i tak wygra :baby: |
FF nie wygra bo szwedzi mają neta TELE 2 xDDDD
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Hehehe, a my mamy neo z kickami, ale to nic ;) Jestem ciekaw jak by Szwedzi na wojnie poradzili sobie bez BlackD proxy czy innych botów :/ |
Mówie wam nastepna OB Last chance wygra :D:D:D XDDDDD
|
@up
Tylko pomyśl, ze to było kiedyś, a jak jest teraz? Skoro miałes kiedyś wejscie na ich vent, a juz nie masz, to skąd mozesz byc pewien ze Nutella16 nie mówi prawdy ? Btw - Mr abo brzmi pedalsko xd Co do botów, to przeciez nigdy dokładnie nie odliczysz comba, z ss'ami to prawda, a uhanie tez jest wazne tak jak Tralla na ostatniej opence, sam by sie na bank z takiego reda nie uhnąl, wiec boty jego kompanów go uhnęły dodatkowo :) |
Pewnie coś w tym prawdy jest, ale szwedzi nie gęsi - swoje boty mają i to jest pewne :)
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
No wielkich szans na wygraną FF nie ma, ale cóż mają wole walki więc niech bronią honoru Polaków .. Zawsze zostają Furions'i buaha ;D
|
No trzeba przyznac , ze FF mozna pozazdroscic determinacji i woli walki mimo tego ze przegrywaja , nie poddaja sie i walcza dalej. zuch chłopaki xD
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:16. |