![]() |
Tibia.com znowu off!
|
eh
Coś mi tibia.com szwankuje co jest ?
|
Danera online
http://i14.tinypic.com/4zwld2v.jpg |
Tibia.com ponownie siadła lądujemy mamy awarie
Zapewnie znów buga złapali |
Strona działała i już nie działa :D:D:D a serwery od 15 minut startują i nie mogą wystartować :D:D:D
|
Ej co to za jaja ! tibia.com znowu nie działa
|
X(X(;(Co oni odpier****** -.- Chyba było przeciążenie ... X(X(
|
Cytuj:
|
Cipsoftowi się coś X(iło
|
Ludzie dajcie im wyystartować!!! Nie logujcie sie na pałe bo w ten sposób tylko opóźniacie odpalenie serwerów!!
/omg tak wolno forum chodzi ze pewnie w tym czasie juz sie 15 postów zrobilo ... |
Użytkowników czytających ten temat: 365 (zarejestrowanych: 103, gości: 262)
Jezu, ludzie, spokojnie! |
Użytkowników czytających ten temat: 355 (zarejestrowanych: 100, gości: 255) taaaaaaaaaaaa sciągnijcie jeszcze swoich kumpli to i to forum nam padnie -.- mysliscie ze cip.soft co ma ?? Nie dość ze polacy na*******aja na hama mzoe sie wcisna to ejszcze szwedzi niemcy i wiele innych państw. Ja ide na rower jak wróce to powinno byc wszystko dobrze. Radze wam zrobic to samo bo nie tylko tibia zyje człowiek. Predzej czy pozniej i tak sie zalgoujecie a nie od*******acie na hama ............
|
hmm jak na tibia.com dacie forum to działa xD
już 3000+ zalogowanych -.- ludzie opóźniacie wszystko =/ |
Niech już odpalą tą HONERE ;) Mój rycek za mną tenskni! :)
|
Pacera jeszcze nie działa i strona też nie działa:(:(:(:(
|
Danubia działa XD
|
a mi wyskakuje debug..
|
Ludzi na forum tibia.pl: Użytkownicy aktywni w ostatnich 10 minutach: 1868 (385 zarejestrowanych oraz 1483 gości)
Ludzi na forum tibiabr.com: Usuários online: 10331 (1771 membros e 8560 visitantes) 10k ludzi 8o W brazylijskiej TV w wiadomościach pewnie główną informacją jest update w tibii :P |
Tych co są zalogowani na tibii proszę bardzo o niezwłoczne przesłanie jakichkolwiek screen shootów.
|
online jest juz okolo 13k osob jakbyscie sie tak nie srali i nie logowali an pałe juz all byłoby cacy X(
|
19:24 Dark Vulten [46]: I've just heard from a land snail, shivera will be open in 8 hours
19:25 Dark Vulten [46]: yes, the snails information has never been wrong Tutor mówi ze Shivera będzie otwarta za 8 godzin, czyli inne serwery te co startują pewnie też o/ |
Yeah :]... Hah wiedziałem że palka trzeba zrobić ^^... Jak zaczynałem grać w Tibie korciło mnie aby być sorkiem :D... Wcale nie żegnamy starej dobrej Tibi >.<. Pozdrawiam All PALKÓW!
|
Cytuj:
Taaa...a masz Pacc'a ? Pythera startuje :D |
Cytuj:
tak napewno bo po: 1. Ludzie ktorzy sa online napewno czytaja ten temat 2. Co Ci to da, nie sraj metka, zaraz tez sie zalogujesz |
19:24 You see a fire axe (Atk:38 Def:16 +1).
It can only be wielded properly by players of level 35 or higher. It weighs 40.00 oz. The blade is a magic flame. Zauważalna różnica w hitach :D |
a mi niedziala ani tibia ani tibia.com wogule jak odpalam tibie to mam jakiegos debuga i jest lipton
|
GRAMY!!!!!!
Fajnie, ale o co chodzi z tym +1? |
Prubuje sie zalogowac i wyskakuje debug. O co z tym chodzi? Czy calmera juz dziala? ;(
|
Secura online ale za duzo ludzi sie loga ehh ;/
|
Cytuj:
To tylko przypuszczenia :) |
Mi nie chodzi ?? :| .. ładuje sie lista postaci lecz gdy wejde na postac refused. :((
|
heh... Harmonia już działa !!!
|
Pytanko
Nieczytałem całego tematu bo tego jest już bardzo dużo więc moje pytanko mogło już być.
Czy będzie tibia 8 pod linuxa? |
omg... 19:41 You see a dwarven axe (Atk:31 Def:19 +2).
It can only be wielded properly by players of level 20 or higher. It weighs 82.00 oz. a itak moge uzywac... :| moze od tego lvla jakies wieksze hity? albo ten wspolczynnik +2 od tego lvla bedzie? albo poprostu bug i dlatego moge uzywac? |
Nie ma to jak balans...W końcu CipSoft to cipsoft
80~~ Sorc - Exori vis (80~~) UE (280-300) SD (150+) Dobry Boże, czemu 60 knight mocniej nawala z broni niż Sorc z UE? Dziękujemy. :baby: |
Cytuj:
np masz na sobie dragon shield który ma 31 obr to wtedy bedzie sie liczyl tak jak by mial on 32 obr. PROSTE ;] |
Harmonia JuŻ Jest !!!
|
Elera juz jest ON!
Zanera i xerena wciaz OFF Oto screen nowego wygladu hatcheta: Troszke przypomina ciupage ; dd http://img131.imageshack.us/img131/957/hatchethv9.jpg |
:)
Cytuj:
zrobilem nowy folder 'automap' w folderze tibi 8.0 i przkopiowalem stare mapy zobaczymy czy bedzie chodzic :D |
http://www.tibia.com/library/?subtop...premium=&sort=
Rotfl co to jest jakis nowy czar druida ? ;D |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:23. |