![]() |
Po przeczytaniu opisu Shigurui podjarałem się,że będzie podobne coś do Samurai Champloo,ale wyłączyłem 1-wszy odcinek po 3/4 jego upłynięcia. Nudne.. Może kiedyś spróbuje to obejrzeć,ale nie teraz.
Chciałem napisać jeszcze o Vexille. To nie jest odcinkowe anime,tylko film (znaczy takie długie Anime,no ; p ) W całości możemy znaleźć je na kreskówki.fani.pl Osobiście polecam,bardzo fajne,bardzo fajnie zrobione. |
Cytuj:
|
A wiesz,ja po prostu lubię takie.. Pełne akcji ; p A chciał bym jeszcze dodać że praktycznie 100% pomysłów tam jest zgapione za czymś innym : D Od razu można tam dostrzec elementy z Crysis,Dune'a i innych.
|
@rohas
Dziwna ta restauracja. Maki to jest ryż zawinięty w wodorost w kształcie walca, w środku mogą jeszcze być najróżniejsze niespodzianki ;d Sushi to nazwa potrawy - ogólnie. Z tego co się orientuję, to maki jest jednym z rodzajów sushi. Możliwe, że chodzi o najpopularniejszą odmianę sushi - nigiri - to jest ryż w kształcie takiego owala, a na wierzch kładzie się najczęściej surową rybę. @topic Czytał ktoś kiedyś mangę Paper Eleven? Jeśli nie, polecam, warto, chociaż łatwa w odbiorze nie jest. |
Cytuj:
|
*Osore
Dzięki ;) Pójdę tam, to sie zobaczy :-P *topic Widział ktoś Kawaler miecza? Bo mi kumpel polecał, ale sam nie wiem co o tym myśleć :o |
Cytuj:
|
Skończyłem Air. Fakt, ostatni odcinek był baaaardzo wzruszający, ale jakoś (ledwo :p) obyło się bez łez. Anime jest miodzio. Pomimo, że jest to raczej wzruszające/smutne, to momentami, też można się pośmiać z niektórych rzeczy. Polecam wszystkim ;)
|
Dobra, mam ochotę na śmieszne anime. Już dostawałem propozycje, jednak szukam jakiegoś, które zobaczę online, nie mam ochoty teraz ściągać.
|
W Soul Eater w sumie jest całkiem sporo śmiesznych rzeczy (przynajmniej na mój gust) Szczególnie 3 odcinek,bo też mam lekką manię na punkcie tego, co ten koleś ; p Niestety ukazuje się rzadko,bo nowe jest. No i na pewno są jakieś śmieszniejsze anime,bo komedia to nie jest. Ale fajne,nie powiem.
|
Cytuj:
A jezeli cos dluzszego to Love Hina (okolo 24 odc + 3-4 ova) Wszystko mozna zobaczyc online na VeohTV @down: jezeli ktos lubi zboczony humor to green green jest ok ;> No i wiadomo, ze jest tepe. Dlatego smieszne :D |
Cytuj:
|
LH anime,ssie,ale manga to co innego :)....,Girls bravo to zabawne ecchi ....
|
Ja teraz jestem na 23im odcinku Death Note. Musze powiedziec, ze wciagajace i ciekawe ;)
|
Cytuj:
Spodziewałem się czegoś lepszego. |
Cytuj:
|
Cytuj:
*Hodal No bez jaj, nie każdy musi się zalewać łzami jak patrzy na Air'a ... *M&A Oglądam Chobits (11 ep. aktualnie) i powiem jedno - zayebyste :D Wiele śmiechu i w ogóle. Jak najbardziej godne polecenia jako anime (w pewnym sensie) komedia : P |
http://pl.youtube.com/watch?v=2WQyu3...eature=related UWAGA
No to już wiemy z czego Kishi zgapiał pomysł. Czy naruto nadal jest przez was uważane za oryginalne? Oczywiście nadal lubię Naruto ^^. |
Adres URL zawierał nieprawidłowy identyfikator filmu wideo.
Btw. Rownie dobrze mozna powiedziec, ze Naruto byl zainspirowany Dragon Ballem. |
http://pl.youtube.com/watch?v=2WQyu3...eature=related
Teraz powinno działać. No ale zobacz jakie podobieństwo ;p |
Ja ostatnio dokonczylem Death Note (robi swietne wrazenie, perfekcyjny wybor jako pierwsze porzadne obejrzane anime), a dzis skonczylem Green Green (fajne, ale po zakonczeniu mam taki, mm... melancholijny nastroj). Co moglibyscie mi polecic do obejrzenia?:)
@Down Dzieki, narazie leca pierwsze 3 odcinki. Obejrze to podziele sie wrazeniami. |
lucky star?
|
Ja moge ze spokojem poliecic Paradise Kiss obejrzalam w jeden dzien [o w sumie w dwa] jeden po drugim odcinku ;] Jednego wieczora 10, a nastepnego "ranka" jak tylko wtalam obejrzalam 2 koncowe ;] Teraz ogladam Loveless czy jakos tak, ale to raczej pozycja dla ludzi niehomofobicznych ;]Jestem na 8 odcinku i jest calkiem, calkiem tylko, ze narazie nie mam czasu na obejrzenie pozostalych 4 odcinkow ; /
|
A ja Code Geass ;) niedawno nawet 2 sezon wyszedł
recenzja : http://anime.tanuki.pl/strony/anime/...elouch/rec/944 |
Cytuj:
|
Ja zacząłem oglądać Code Geass dziś,jakoś mi sie to niezbyt podoba,ale ciekawość co sie stanie potem jest silniejsza...
i Skończyłem oglądać Lucky Star ;(,było takie Fajne.... |
Nie mowiecie mi o Code ~ juz rzygac mi sie tym chce. Kolezanka tak sie podnieca, ze na kazdej i lekcji przerwie mi dupe zawraca i kolezankom jak nie lubi suzaku i w ogole ciagle ma z tym opisy na gg, po prostu swira mozna dostac o.O
|
Rotfl też nie lubie Suzaku xDD Każdy ma swój gust ;))
|
@Usako
Heh to masz pecha : D.. To może zna ktoś jakieś dobre anime typu: Kryminał coś jak Death Note,czy Humor jak Lucky Star? |
Ouran High School Host Club XD jak z komedii : D
|
Dzisiaj mialem ostatnia mature, wiec zaczynaja mi sie wakacje do konca wrzesnia :D
Oto co zamierzam obejrzec w tym czasie: OHSHC Dokoncze zero no tsukaima Bleach Lucky Star Girls bravo(?) Elfen Lied Great Teacher Onizuka One Piece Chobits Spirited Away Macie jeszcze jakies propozycje? ;> Bo to co wymienilem, to starczy moze na pol miesiaca :P A moze jakies kinowki? :> [te juz widzialem, wiec ich nie wpisujcie] Dragon Ball Naruto Onegai Teacher Onegai Twins Death Note Green Green Ichigo 100% Byousoku 5 centimeter Toki wo Kakeru Shoujo Love Hina Fullmetal alchemist Appleseed [te juz widzialem, wiec ich nie wpisujcie] |
Cytuj:
|
Tasiemca One piece,Kinówki : Death Note The Move,The Move 2....
mmm,...... |
Grobowie Świetlików, Clannad, Kanon, Air
|
Oba filmy DN widzialem. Ogolnie straszny crap ;)
One piece dodaje do listy. Great teacher onizuka tez. Chobits rowniez ;D No i kinoweczka - Spirited Away. Dzieki Thero, za dobre propozycje :D |
A oglądaliście też może DN Live Action polecam
|
to wersja Anime, czy wersja Realistyczna ?
|
Ja polecam Chrno Crusade ,Higurashi no naku koro ni kai i jeszcze xxxHolic (nie to nie hentai)
|
DN wersja realistyczna ale i tak warta obejrzenia.
|
I znowu dawno mnie tu nie było, rok się kończy więc nie bardzo mam czas na anime ( nie nie uczę się, jakoś tak weny na oglądanie nie mam), albo biorę się za rysowanie. Jakoś tak mnie wzięło. Kumpel narysował jakieś oko, potem przerysowałem... i całkiem fajnie mi idzie... tylko teorii jest dużo jak się chce proporcje ciała zachować.
Swoją drogą w pierwszym poście jest lista anime jakie widziałem, ale to dawno temu. Umieszczą nową listę v2.0 i plan na najbliższe miesiące bo ktoś chciał jakieś anime na wakacje. Obejrzane(lub w trakcie oglądania): 1.Naruto 2.Shippuuden 3.Bleach 4.Full Metal Alchemist 5.Bakuretsu Tenshi 6.Bokusatsu Tenshi Dokuro-chan 7.Bokusatsu Tenshi Dokuro-chan 2nd series 8.Shakugan no shana 9.Shakugan no shana second 10.Devil May Cry 11.Hellsing 12.Disgasea 13.Air TV 14.Green Green 15. Onegai Teacher 16.Zero no tsukaima 17.Ouran Hight School Host Club 18.Haruhi Suzumiya no Yuuutsu 19.Tokimeki Memorial: Only Love 20.Soul Eater 21.Lucky Star 22.Tenjou Tenge 23.Clannad 24.Tiger Mask xD 25.He is My master 26.Ikkitousen 27.Death Note 28.Witch Hunter Robin 29.Slayers 30.Sailor Moon 31.Fate/Stay Night 32.Elfen Lied Do Obejrzenia przez wakacje: 1.Kanon 2.Shuffle! 3.Neon Genesis Evangelion 4.Hellsing Ultimate 5.Kaze no Stigma 6.Karakon 7.Ninja Scroll 8.Full Metal Panic 9.Full Metal Panic fumoffu 10.Full Metal Panic: Second Raid 11.Code Geass 12.Black Lagoon 13.Myself-Yourself 14.Love Hina 15.Ichigo 100% 16.Dragon Ball 17.Air Gear 18.Chrno Crusade 19.Maki Sengi 20.Onegai Twins 21.Trigun 22.Gundam Seed Jak znacie coś godne polecenia to piszcie, bo znając mnie obejrzę to wszystko do wakacji -.-. Corgar Frizz |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:03. |