![]() |
Cytuj:
2) "Ktoś tam pytał o nowe światy, musze was zmartwic bo w tym roku znowu ich nie bedzie. Jezeli juz jakims cudem wyjda, to pewnie non pvp." - Skąd możesz o tym wiedzieć, skoro nikt z Custommer Support nie powiadomił o tym nikogo? Nawet na Tutor Board nie było nic o tym. Jasnowidz? Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Nargoriel padl tylko nie pisze na czym :P
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
nie bylo cofki, byl za to masskick i wlasnie dlatego padl.. (nie wiem, dlaczego deathlist nic nie pokazuje) @co do nowych serwerow, moim zdaniem bd jeszcze w tym roku, ale non-pvp ;S |
Cytuj:
|
@sarendial
nvm .........
|
Glowr
Nov 08 2007, 07:55:54 CET Killed at Level 58 by Trixerena and by Wiz Eagleheart :( |
Cytuj:
|
Postawiajcie troche screenów ;D
|
jak chcesz ssy to zaloz temat w zdjeciach o xerenie :> o ile ktos by je tam wklejal ;p
|
Czyżby Samek emberius kończył z Xerena?
allegro.pl/item266028976_tibia_xerena_okazja_113_ek może się mylę ale w ofercie sprzedaży jest 113ek z 87 axem i 79 shieldem a na tibia.com tylko Samek ma takie "parametry" link niepełny,znajdzcie sobie sami na allegro jeśli ktoś ciekawy |
formula na max hita
czyli tak:
"wspolczynnik dla ataku" razy "skill" razy "attack broni" dzielone przez 100 plus lvl% ale nie wiecej niz skil przyklad: paladin ze spearem (att:25) skill 60 in full attack (wspolczynnik 7)z level 30 7 x 60 x 25 / 100 + 30%= 136.5 ~137 gdzie: 7- wspolczynnik full atack mode ( 5 balance, 3 full def) 60- skill in dist 25- attack spear 100- zawsze dzielone na 100 30%- poniewaz ma 30 lvl notka! ten x% nie moze przekroczyc skila wiec jesli paladin ma 70 lvl doda sie tylko 60% albo moze przekroczyc...musisz zapytac h lvl gracza jaki jest jego max hit i jesli przekracza kalkulacje z tej formuly to lvl% limit sie nie liczy it's like: "factor for attack" times "skill" times "attack of weapon" divided by 100 plus lvl% but no more than skill example: paladin with spear (att:25) skill 60 in full attack (factor 7) with level 30 7 x 60 x 25 / 100 + 30%= 136.5 ~137 where: 7- is factor for full atack mode ( 5 for balance, 3 for full def) 60- skill in dist 25- attack of spear 100- is always devided by 100 30%- because he is 30 lvl note! that x% cant exceed skill of player so if our paladin had 70 lvl he would only add 60% or maybe it can exceed... u must ask h lvl player what is his max hit and if it exceeds my calculations then lvl% limit is not valid |
Czyżby mała wojna Opportunities vs. Voorsting ?:P
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Voorsting > Falcon Morales |
Ta Scramer ty juz swoje w pizde dostales wiec sie nie wypowiadaj co do wojny to jak bedzie wierz mi ze voorsting nie bedzie mialo lekko... 2ga sprawa Tengu nie ingeruje w to co sie dzieje poza gildia ...
|
Cytuj:
|
Cytuj:
PS. Oct 24 2007, 17:11:21 CEST Killed at Level 71 by Chamberlain Co do tego ustawienia na servie widze ze nie do konca.. ahh ahh ahh! |
Cytuj:
Kthxbye (dalej selluj swojego chuj wartego chara na allegro ale jakbys mogl to cipa w kubel na tym forum :) ) |
Cytuj:
|
@ ysiu i krzysheak
W dupie byliscie gówno widzieliscie. jak Skramer i Bonczek próbowali wygrac war ze szwedami to wy co robiliscie wtedy?? Gówno pewnie baliscie sie ze gdy pomozecie WBK w wojnie to stracicie swoje postacie a Skramer, Bonczek oraz WBK wtedy mieli wyjebane czy padna czy nie. Tak wiec zamknijcie mordy i idzcie polizac jeszcze Tengusom jak tak szwedów kochacie. A co do wojny Falcona z Voorsting. Sam Falcon moze jedynie pale im polizac ale wszyscy dobrze wiedza ze jak Falcona zaczna bic to Tengu przyleci i ludzie z Voorsting beda mieli pozamiatane. |
Cytuj:
Rasista. :( |
Ludzie okrutnie sie spinacie wojna juz jest i bedziemy walczyc mimo ze maja przewage. Co do Falcona to juz nie wiadomo jakie stanowisko wybral aktualnie sie wstrzymuje... a co do WBK to nie moglem wam pomoc ani przeszkodzic w zaden sposob mialem ~35lvl i nie boje sie stacic chara to jest gra ma byc smiesznie. Jak bedzie zobaczymy, co do skramera to powiedzialem to nie do konca w negatywnym sensie bo walczyliscie nawet jak bylo wiadomo ze wjebiecie i respect wam za to. Zaraz mnie zwyzywali za niewiadomo co ....
|
Nie mówcie od razu że będzie wojna Falcon vs Voorsting. Już nie raz pa'owali, ostatnio nawet wypowiedzieli mojej gildii wojne (Swoosh). Cóż gildia się posypała i posypały się paymenty dla tych co odeszli. Należy się im. Cóż sądze że przy dobrym zgraniu Opportunities dało by radę Voorsting.
|
Napewno do wojny ktoś się dołączy, narazie należy czekać jak się sprawa dalej potoczy.
|
Cytuj:
3. od pk padlem 1x :) mialem tez 2 wojny na ruberze 4. nie chowalem sie jak byla poprzednia wojna , po prostu gralem na innym servie 5. moglbym nie dochodzic do wojny jeszcze nie podjalem decyzji zwazywszy ze mam ziomow w obu gildiach ale ci co mnie znaja to juz wiedza co zrobie :). Napewno nie dam dupy :D |
btw ysiu. a co sie stało, że znow trzymasz strone falcona? z tego co pamietam to byles na ventrilo wbk i ostro po falconie jechałeś jaki to on nie jest i wogole ... ;p
|
Cytuj:
|
Cytuj:
text w stylu "Ta Scramer ty juz swoje w pizde dostales wiec sie nie wypowiadaj" oczywiscie nie jest w negatywnym sensie [; Teraz zrobili wam wojne.. i tak pomiedzy nami... jesli nie wykazecie sie niczym szczegolnym.. to swe was dojebia.. i po co wam bylo takie kozaczenie? Ciekawe czy mogash zrobi pz jak bedzie w wojnie tak jak dzisiaj zrobil pz na mnie! Pozdro.. |
Cytuj:
|
Nie moge zaprzeczyc byla sprzeczka i to ladna. Ale wpadlem tam wypilismy pare browarow i sie dogadalismy.
|
Hahaha, czuje ze voorsting wam pokaze kto tu rządzi ;d
Tak mi sie wydaje, czy to nie jest jakas prowokacja ze strony Tengu ? Mieliby dobry powód zeby wydupczyć Falcona i jego ekipe ;p |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Jak Opp~ przegra to polacy na xerenie beda mieli conajmniej 5x gorzej niz teraz maja xP |
Cytuj:
|
Na tym servie nigdy nie było łatwo. Po wojnie mega power abusing ze strony szwedów, wypowiadanie wojen, szukanie błachych reasonów, paymenty za nic itp.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:14. |