![]() |
@ Ciri
Jaka kryjowka?? Oni stali w jednym miejscu gdzie spokojnie mogliscie takiego Rajstina zlozyc. Ale cós wam sie nie udalo. ;( @Cors Mam pytanie. Parenascie stron wczesniej mowiles ,ze "za Chiny" nie dojdziesz do Punisherow bo w koncu tam jest Patanou, Mina itd. Zas teraz nagle do nich doszedles. Moglbys mi to jakos wytlumaczyc bo cos nie czaje?? |
@Kiniol
Expil zeby na lepszym lvlu wbic? tak jak to chce zrobic Numenor |
cors, oni dobrze wiedza kim byl hitler, co zanczy sieg heil wiec ich nie tlumacz tylko przyznaj ze to dzieciaki.
szkoda ze falzer dzis nei padl a bylo blisko :p |
@Ciri
Czemu krytykujesz Wanted za kampienie, skoro Punishers jeszcze jakiś czas temu stosowało identyczną taktykę? Wygraliście open battle, nic dziwnego, że teraz są ostrożniejsi i mniej pewni siebie. Przesadna pewność siebie może i Was zgubić... ;] |
Cytuj:
Pozatym jak robic open battle to tylko na wolnym polu. Edron nie jest dobrym miejscem do walki, szczegolnie ze wy zamiast isc na ankh gdzie kazdy mialby rowne szanse to wybraliscie sobie Edron, gdzie jeden m wall moze o wszystkim przesadzic. @Eldyn Czyzby znowu Plama za sterami na forum? 2. Co do Leifmy to Xajaki zrobil to sobie for fun. Ot tak. 3. Staraliscie sie walczyc, gdy my kampilismy, wyszliscie na tym zle, wiec nie widze sensu zebysmy mieli popelniac te same bledy co wy. 5. Nie, po prostu bawimy sie i nie traktujemy Tibii jak drugiego zycia. |
tym razem to 5 owner shanoza!
|
Cytuj:
To mi sie podoba, wkońcu ktoś to potwierdził :) |
Cytuj:
Mimo, że bardziej skłaniam się ku Wanted, to jednak pozostaję neutralny i staram się w miarę obiektywnie oceniać sytuację. Po open battle i bitwach przegranych przez Wanted nie odgrażałem się, że jeszcze dostaniecie, tylko raczej potwierdzałem, że dostali od Was po dupie. Także nie mów mi, że jestem ślepo zapatrzony w Wanted. Po prostu nie uśmiecha mi się Azura pod panowaniem Szwedów i tyle. Póki co, jak powiedział Cors, szanse są max wyrównane i naprawdę nie można w tej chwili ocenić kto wygra... Pozdrawiam! |
panowie moze uznacie to za offtopic ale...na allegro jest pewnien knight...ja wiem kto i wy pewnie tez:) z kim on jest ??:P
|
drozdzik? z nimi
|
Ten no... tak na koniec dnia:
Eldon Sep 18 2007, 00:21:50 CEST Killed at Level 110 by Urbexx and by Xavisto Bo chlopacy nie chcieli wyjsc na openke to postanowili poexpic na pohu ;p ale cos nie pyklo |
@Eldyn
oświec mnie prosze kiedy ty niby cytuje "ojebales corsa" @Frank Horrigan 1. sprawdz poprosze w slowniku znaczenie slowa "prowokacja" zanim powrocimy do debaty 2. zarowno Anakin jak i Ambe byli (i nadal sa bo gadamy sobie na msn) moimi dobrymi kumplami - mimo tego ze zabili mnie na poh - notabene fajna akcja byla wtedy 3. czarny humor, bez wzgledu na to jak czarny pozostaje humorem 4. wypowiadajac sie w ten sposob o Swe jak to zrobiles przed momentem dajesz wyraz temu ze jest rowniym (jak nie wiekszym) rasitom jak ci ktorych oskarzasz @debata o przewadze na wojnie po co sie licytujecie textami "wy o godzinie takiej a takiej dnia takiego a takiego nie wyszliscie hahaha" boshe - tylko glupiec poprowadzi bitwe jak wie ze nie ma kluczowych charow z gildi - a zycie jak zycie - nie zawsze da sie ustawic zeby 20-30 osob naraz mieli czas usiasc przed kompem |
@Cors Ent
Jak nie miales szans odkopac tego 500k to powiedziales ze to bedzie twoj payment :P ale i tak po tym padles :D |
a fakt ciezko akcja z 500k byla dosc ostra
poszly na paiment to i owszem - ale sporostuje ze nie padlem po tym tylko dobrowolnie poszedlem z DoFem na akcje co padl Gammbler i chyba Amen (albo ktos inny nie pamietam juz) na hydrach na ankh doszedlem z wlasnej woli - po prostu lubie sobie walczyc |
Cala 3jka padla :P 1 zrobil glupstwo bo padl przez hydry jak sobie poszlismy, ale po co to robil? chcial isc w slady kumpli ;)
http://i13.photobucket.com/albums/a2...ar/oldwar1.jpg |
Misko-Kaczor
Sep 18 2007, 17:56:30 CEST Killed at Level 100 by Alizoze and by Zamaran Quintus |
he he _/ B)
|
http://forum.tibia.pl/showthread.php?p=1657883
dla rozluznienia :) |
Wczoraj jeszcze padl ten gosc nie wiem czemu :P
Ravle Sep 17 2007, 22:30:32 CEST Killed at Level 80 by Ventar Sigon and by Ziomeck |
Ksajaki
Sep 19 2007, 15:48:05 CEST Killed at Level 129 by Drazharm and by Judofix butcher |
Sep 19 2007, 15:48:05 CEST Killed at Level 129 by Drazharm
and by Judofix butcher Sep 09 2007, 15:49:35 CEST Killed at Level 129 by Urbexx and by Marshall Don Doggy Zabawny zbieg okolicznosci :P |
Jak on to zrobil B)
|
Powinni chyba zmienc range w gildi :p
|
22:08 Bayter [113]: 22:06 You see a dead human (Vol:10). You recognize Korsarz Kosiarz. She was killed by Ice'Crow.
22:08 Bayter [113]: o siet 22:08 Bayter [113]: miss click 22:13 Korsarz Kosiarz [103]: 22:11 Senya Doon [7]: padles i jestes free to bylo tylko ostrzezenie zebys do wojny niedolaczyl 22:11 Senya Doon [7]: bo bedzie to takwygladac jak dolaczysz i niepograsz 22:11 Senya Doon [7]: wiec mozesz expic bo jestes free 22:44 Bayter [113]: jutro znowu padnie :D 22:44 Bayter [113]: i ptem znowu 22:44 Bayter [113]: znowu 22:44 Bayter [113]: znowu 22:44 Bayter [113]: i znowu 22:44 Bayter [113]: i jeszcze znowu Zabijanie neutrali pokroju korsarza, ravle w niczym wam nie pomoze, uwierzcie mi. Wrecz przeciwnie, pociagnie was na samo dno jebusy. Pamietacie akcje jak przez Mebiego padl Shanoz ? Co Shanozy chcialy polamac palce Mebiemu? I Chlopak nie wychodzil przez 5 dni z chaty? To lepiej zeby wasz leader nie wychodzil z chaty przez miesiac. Kazdy kto kur zaatakowal Korsarza po wojnie bedzie nie wyplacalny. Nie daruje wam tego. _/ PUNISHER'S FOR LIFE |
Cóż mogę powiedziec... Źle się stało. Jutro spotkam się z drago i pogadam z nim o tym. Przykro mi...
Korsarz _/ |
Cytuj:
21:45 Fea Umarth [116]: kto da armor? Pozdrawiam ... |
Cytuj:
Telek... Mógłbyś choć tym razem nieco normalniej się zachować. Zważywszy chociaż na naszą znajomość. Korsarz mój rl... |
fea nie rob z siebie kozaka bo nim nie jestes, a co do naszego lidera to odroznij gre od rl stary
|
@Ciri the Witcher
Nie punishersuj tutaj tak bo sie zrzygam :confused: |
Cytuj:
|
@Ciri
Wescie z nim nie gadajacie, on ma 14 lat, I na swiat patrzy inaczej niz my :(. Juz chce to widziec jak nie pozwalasz nam grac ;p Co wpadniesz po mnie swoim najcikiem ?:( Trudno, ze Korsarz padl gdy zaplacil chcielismy go puscic ale reszta ludzi jakos nie chciala tego... Ale jak sobie przypominam jeden z ownerow Korsarza byl/jest w DoFie. |
Cytuj:
|
heh ahh ta azura
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
ta akcja wtedy dobra byla ;p Shanoz padl od vorna i mebiego , ale mi ktos wtedy mowil ze oni wpadli do niego na chate a on sie zamknol czy cos....
|
hahaha Heniek :p
|
Cytuj:
@jed Niewiem jak jest u was ale jeśli bym widział, że gildia mojego kumpla dostaje w dupe to czy chce czy nie, dochodze do jego gildi w walcze razem z nim, bo kumpli sie nie zostawia. Jak idziemy na dno to obaj. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:54. |