Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Arcania (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=193)
-   -   Sucide Boys - Dark Purples Faster Turtles (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=143891)

jacke 31-08-2007 14:34

no mass wam sie nie udal, rzeklbym totalna porazka :) ja wiem ze dalacin nie jest jakims inteligentem, ale zeby tak go nisko cenic... ;d

Poll 31-08-2007 14:43

lol,On by tam padł gdyby pare osób zareagowalo na czas.bo już miał battle wiec wylogować nie mógł.wystarczyło bloknąc statek i dalacin papa:)

Ciacho1920 31-08-2007 15:03

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez PksiK (Post 1632124)
Te'wu No, no. Ja zawsze noszę przy sobie 5 uhów ! Jak byś chciał wiedzieć też miałem hacka na 98 lvlu. Poskarżyłeś się już swoim kumplom jak Cię brzydko nazwałem ? 9 A… i jeszcze coś… Nagrałeś już filmik jak jadę na boocie na Barbarianach, małpach i na żółwiach ? ^^

Dzieki takim ludziom jak ty, zawsze mam kase w banku^^

kamsz 31-08-2007 19:19

no buksl fajny film, a jakbys jeszcze dal tytuly jakich uzyles to bylbym wdzieczny :)

Filush 01-09-2007 00:53

No fakt.. zjebałem z tym statkiem ;)

Bartholomew 01-09-2007 01:43

haha, jakas akcja jest na trollach w thais

notop 01-09-2007 02:43

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Bartholomew (Post 1633978)
haha, jakas akcja jest na trollach w thais

hmm masslog na trole?

Koszyk 01-09-2007 03:56

Boroth Flam: on 3 count bedurion

Boroth Flam: 1,2,3
( zadne sdki nie leca bolty tez nie )
Sua Mea: Exura sio "Bedurion

rotfl.

notop 01-09-2007 04:16

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Koszyk (Post 1634061)
Boroth Flam: on 3 count bedurion

Boroth Flam: 1,2,3
( zadne sdki nie leca bolty tez nie )
Sua Mea: Exura sio "Bedurion

rotfl.

hmm niewiem co w tym smiesznego ale przynajmniej nierobimy maslogow na trole a ja jak widac neiurzywam skrypcikow na siotanie

ps. ide expic bo nuda

gienkos 01-09-2007 13:02

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez notop (Post 1634064)
jak widac neiurzywam skrypcikow na siotanie

Jak juz cos to NIEURZYWAM i jak juz cos to SIOCHANIE

SUA DO PRZEDSZKOLA!!!!!!!!!!!:baby:

Filush 01-09-2007 13:24

No, dzisiaj Ormo złożyło Rodvana Elane ;)

jacke 01-09-2007 13:34

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez gienkos (Post 1634362)

siotanie/siochanie/sioranie jeden chuj

SnoziSF 01-09-2007 14:17

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez gienkos (Post 1634362)

albo "nie używam", jak kto woli...

Inst 01-09-2007 17:20

dpft robi poi, a kozaki z sb lataja i pekuja.

i kurwa nie pierdolcie mi tu, ze nie siejecie pa...bo u*******acie neutralne osoby...pieniazkow nie ma?
boh or die?

Filush 01-09-2007 17:29

Po pierwsze idtioto to nikt nie padał za darmo. Padali supporterzy.
Po drugie to nikt nie mówił, że nie będzie PA ani tym bardziej ze go nie siejemy.

Boil 01-09-2007 17:36

Balancecom to tez supporter ubeku?

Inst 01-09-2007 17:41

Zawsze odpowiadasz do drugiego rozmowcy, ze jest idiota? Taki inteligent z Ciebie? A skonczyles juz gimnazjum?

Poll 01-09-2007 17:45

rotfl
magiczna monia i quenthell zaatakowali Theosa,to padli.<-pa?to Oni zaatakwoali jego nie On ich.

Balancecom<-przeprosiłem chlopaka osobiście,ale na wojnach tak bywa.
A to kochane dpft nie zabija za nic,nasze Pa jest jak ziarnko chleba,a Pa dpft jest jak cala bułka.

Gdyby chociaż połowa tych ktorzy padli od dpft za nic miała tyle jaj zeby się przeciwstawić w gildi miałbym z 50 osób więcej,ale Ci ludzie mają jeszcze głupsze myślenie i idą pomagać dpft,co tam dostali raz po twarzy to idą dostać znowu.

ale to standardowa propaganda,dpft robi Pa,nikt o tym nie piśnie bo itak to bylo zawsze.My zabijemy jedną osobę przez pomylkę już trzeba na forum trąbić że SB wielkie Pa;)

Inst 01-09-2007 17:50

Seikeron lazil i od 40lvlow, ktorzy nie maja nic wspolnego z wojna podchodzil i z tekstem "boh or die" oczywiscie oddawali.

Wiec nie gadaj mi tu glupot, ze przypadkowe osoby wam sie rzadko zdarzaja.

gienkos 01-09-2007 17:59

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Inst (Post 1634850)
Seikeron lazil i od 40lvlow, ktorzy nie maja nic wspolnego z wojna podchodzil i z tekstem "boh or die" oczywiscie oddawali.

Wiec nie gadaj mi tu glupot, ze przypadkowe osoby wam sie rzadko zdarzaja.

SPADŁEM Z KRZESŁA HAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA 8o8o :D 8o :D 8o :D 8o :D 8o

Szefie :) 01-09-2007 18:05

8o <10znaków>

Inst 01-09-2007 18:05

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez gienkos (Post 1634863)

Raczej z drewnianej belki;]

Ciacho1920 01-09-2007 18:29

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Poll (Post 1634838)
rotfl
magiczna monia i quenthell zaatakowali Theosa,to padli.<-pa?to Oni zaatakwoali jego nie On ich.

Balancecom<-przeprosiłem chlopaka osobiście,ale na wojnach tak bywa.
A to kochane dpft nie zabija za nic,nasze Pa jest jak ziarnko chleba,a Pa dpft jest jak cala bułka.

Gdyby chociaż połowa tych ktorzy padli od dpft za nic miała tyle jaj zeby się przeciwstawić w gildi miałbym z 50 osób więcej,ale Ci ludzie mają jeszcze głupsze myślenie i idą pomagać dpft,co tam dostali raz po twarzy to idą dostać znowu.

ale to standardowa propaganda,dpft robi Pa,nikt o tym nie piśnie bo itak to bylo zawsze.My zabijemy jedną osobę przez pomylkę już trzeba na forum trąbić że SB wielkie Pa;)

Dpft rzadzi na serwie... Moim zdaniem gildia rzadzaca moze robic cos chce. Poczytaj sobie co robi gildia LoA na Lunarze;] Lamus chyba pamietasz co robiles jak byles w dpft i to bylo normalne...

jacke 01-09-2007 18:50

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez gienkos (Post 1634863)

pomoc ci sie podniesc?

Thuygioshok 01-09-2007 19:22

Napisałem nawet w opinie sugestie, że to co pisali na hunted o loa to jeden wielki bull shit ...

Kiro 01-09-2007 21:05

Zal... 13h robic Poi xD, a ja wiem przez kogo^^ sf oczywsicie..to co gadali mi kumple to ja pierdole..Sf tak sie podobno noobilo ze to poezja.xD

GallAnonim 01-09-2007 21:19

dzisiaj rodvan padl mistrzowsko niektorzy wzbogacili sie o pare k ;] i jest fajnie. Inst padles balancecomem i srasz czasem tak bywa.... duzo wkoncu nie straciles ;] .A co do sb PA to jestescie smieszni ;] i nawet na forum chcecie lizac dupke dpft czy ona wam tak smakuje?

Psyholis 01-09-2007 21:26

Skoro gildia rzadzaca moze robic co chce ( w tym przypadku dpft) <--- jak to ciacho napisal !!
To gildia ktoraa walczy o wladze na serwie moze robic tez co chce (w tym przypadku sb)

Inst 01-09-2007 21:47

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez GallAnonim (Post 1635178)
dzisiaj rodvan padl mistrzowsko niektorzy wzbogacili sie o pare k ;] i jest fajnie. Inst padles balancecomem i srasz czasem tak bywa.... duzo wkoncu nie straciles ;] .A co do sb PA to jestescie smieszni ;] i nawet na forum chcecie lizac dupke dpft czy ona wam tak smakuje?

Nie chodzi o to co stracilem...
Ale za free wylozylem sie na d lair.

Koszyk 01-09-2007 22:05

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Inst (Post 1635235)
Nie chodzi o to co stracilem...
Ale za free wylozylem sie na d lair.

Wiesz co to jest 'Random pk' ? na Ciebie padlo... trudno

notop 01-09-2007 22:30

cos mam przeczucie ze trap na wyjsciu z poi questa wam... niewyszedl :D

@debil

ginkos siotanie ,sioranie kazdy mwoi jak chce a ja na 100% troszeczke wiecej gram w ta gupia gierke i jednak mysle ze sie bardziej znam niz ty......

a co do poi to....bylo smiesznie;DD

Filush 01-09-2007 22:34

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Inst (Post 1634828)
Zawsze odpowiadasz do drugiego rozmowcy, ze jest idiota? Taki inteligent z Ciebie? A skonczyles juz gimnazjum?

Łatwo sie denerwuje jak ktoś pieprzy głupoty. Co do mojej inteligencji to nie jest tak najgorzej, a gimnazjum mile wspominam :)

Co do SF to było oczywiste, że sie będzie noobic, w końcu do cavebotów nie ma waypointów na poi.

Poll 01-09-2007 22:38

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ciacho1920 (Post 1634927)
Dpft rzadzi na serwie... Moim zdaniem gildia rzadzaca moze robic cos chce. Poczytaj sobie co robi gildia LoA na Lunarze;] Lamus chyba pamietasz co robiles jak byles w dpft i to bylo normalne...

Co robiłem?Gnębiłem sorców i druidów i tyle,wielkie Pa.Bo jestem graczem ze starego rocznika i mnie dobija że ludzie cheatują,niszczą kliamt gry,że cipsoft zrąbał update i dał możliwośc w lamerski sposób expic najsilnijszym profesjom 3 x szybciej od rycerzy i palków--'?
ja tego nie robiłem dla wzbogacenia ani satysfakcji,jedynie dla tego zeby ludzie nauczyli się grać jak za dawnych czasów,albo chociaż spróbowali.Zauważcie że po updacie dla palków ja praktycznie nie expiłem,a czmeu?bo dla mnie gra żeby sprawiała mi jakąs przyjemnośc musi reprezentowac jakiś poziom trudności,a nie że idę i mam dla na 6 strzałow,i tak wbijam sobie na luzaku 200k na godzine-_-'.I co bylbym pro?bo mam 200lvl?ile jest 150lvli którzy nie umieją się uhać,nie wiedzą co to mintwailn,hellgate,a że sa lodowe wyspy na pólnoc od carlin to tylko widzieli na tibia earth.Mnie to boli,bo kiedyś jak grałem to 100 sorc to był ktoś,ktoś kto potrafil expić,umial oszczędzac,kombinowac kasę,ale wzamian był potęgą.Nowi gracze tego nie rozumieją i oskarżali mnie o Pa,a to poprostu walka o starą tibię,nawet zrobiłem temat na tibi.com o zmianach.Faktem jest że teraz polepszono pvp,jest bardziej podobne do starego,gdyż teraz żeby kogoś zabić znów trzeba go strapowac,trzeba combowac,a nie walić sd na pale bo mam 200lv.Wojna za czasów pvp sorców na hotkeyah i visach,polegała na liczeniu na szczęscie i odpowiednie zmienaine stone skinów i modlenie się o niski dmg...przykra prawda.
I dpft nie wygralo z beach bo bylo lepsze,poprostu bylo dużo silniejsze.O wojnie ttt nie komentuje,bo tutaj było sprzedastwo ludzi+większa siła dpft,no i brak organizacji.
A teraz ułatwili knightom i palkom,ale co?nadal jak jest łatwo to sobie ulatwijmy bardziej,a co?caveboty!przed udpatem bociliśmy scarabami,ale cipsoft dał nam siłę to boćmy smoki..lol,ta gra zeszła na psy niestety.I jak byłem w BoH,to jak chcecie wiedzieć też lamusini wielki Pa chodził i ubijał botterów bo mnie to poprostu na użyg bralo jak patrzyłem na ludzi typu acroma Angel,który od 40lvlu na cavebocie idzie.i tacy ludzie są dumni ze swocih postaci?ja może nie mam najwyższego lvlu na serverze ale zrobiłem go sam i jak patrzę na lamusiniego to widzę w nim swoją ciężką pracę i jestem z niego dumny.tyle o moim Pa,i jego powodach.Pozdrawiam.

Co do tego kolegi co padł:Przepraszam jeszcze raz ze padłeś ale niestety na wojnie tak bywa,więcej już pisać nie będe na ten temat.Napisałem Ci w grze,ale rozpaczasz nadal na forach więc usatysfakcjonuje Cie,nie lubię zabijac za nic ludzi i wsumie niewielu takich padło z mojej ręki.
To na tyle.

Ah,a co do LoA,to widzę że mało o nich wiesz,ja tam zaczynąłem grać w tibię,i ich zasady są bardzo proste i dobre.A że Pa robią?mm..w granicach rozsądku a do tego oni podchodza do gry jako do rpg,deer hunty i to sensowna ekipa która wie jak rządzić serverem,jak nie zniszczyć ekonomii servera.I naprawdę nie obrażaj ich w mojej obecności,bo dpft w Pa ich przerasta tysiacrotnie,bo LoA zawsze ma jakiś sens dzialania.A w dpft często powody huntów są "bo jaaa...ja zółw,ja chceee addon mieć,ja chcę,ja turtl,daj boh,ja chce hunter addon"

Szefie :) 01-09-2007 23:28

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez notop (Post 1635316)
cos mam przeczucie ze trap na wyjsciu z poi questa wam... niewyszedl :D

Cos mam przeczeczucie ze pierd*lisz glupoty :) nie bylo zadnego trapa

@up mnie jakos nie gnebiles :<

notop 01-09-2007 23:36

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Szefie :) (Post 1635450)
Cos mam przeczeczucie ze pierd*lisz glupoty :) nie bylo zadnego trapa

@up mnie jakos nie gnebiles :<

ta ta ta ta..a to ze prawie cale sb bylo na poh to przypadek;p

Koszyk 01-09-2007 23:41

Hmm poll 100% racji...

GallAnonim 01-09-2007 23:51

sb na pohu bylo o godzinie 15 myslisz ze chcialoby nam sie czekac az do konca poi. Nie sadze ale coz mysl jak chcesz ;] dzisiaj pobiegalismy troche swobodnie na serverze i nie balismy sie ze wyskoczy jakas banda z dpft lub sf i nas zajebie to tyle :] pozdrawiam

Thuygioshok 02-09-2007 00:43

Iiii Lamusowi piwa nalać!
"Knight without botting is nothing" xd
to na tyle

btw. Rodvan elane miał już daawno paść bo to przydupas >.<

Inst 02-09-2007 01:42

@Poll

Nie rozpaczam, po prostu napisalem to co mysle. Dobra..trudno - bylo minelo, padlem i tyle. Z mojej strony EOT co do tej sprawy :)

Xefuron 02-09-2007 02:52

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Poll (Post 1635337)
Ah,a co do LoA,to widzę że mało o nich wiesz,ja tam zaczynąłem grać w tibię,i ich zasady są bardzo proste i dobre.A że Pa robią?mm..w granicach rozsądku a do tego oni podchodza do gry jako do rpg,deer hunty i to sensowna ekipa która wie jak rządzić serverem,jak nie zniszczyć ekonomii servera.I naprawdę nie obrażaj ich w mojej obecności,bo dpft w Pa ich przerasta tysiacrotnie,bo LoA zawsze ma jakiś sens dzialania.A w dpft często powody huntów są "bo jaaa...ja zółw,ja chceee addon mieć,ja chcę,ja turtl,daj boh,ja chce hunter addon"

Toś poleciał na fantazji boss ...
Grać zacząć mogłeś, tak się składa, że mam kilku rl stamtąd, więc wiem jaka sytuacja panowała tam przed wojną, która teraz ma miejsce ...

Pozdrawiam.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:48.