![]() |
no mass wam sie nie udal, rzeklbym totalna porazka :) ja wiem ze dalacin nie jest jakims inteligentem, ale zeby tak go nisko cenic... ;d
|
lol,On by tam padł gdyby pare osób zareagowalo na czas.bo już miał battle wiec wylogować nie mógł.wystarczyło bloknąc statek i dalacin papa:)
|
Cytuj:
|
no buksl fajny film, a jakbys jeszcze dal tytuly jakich uzyles to bylbym wdzieczny :)
|
No fakt.. zjebałem z tym statkiem ;)
|
haha, jakas akcja jest na trollach w thais
|
Cytuj:
|
Boroth Flam: on 3 count bedurion
Boroth Flam: 1,2,3 ( zadne sdki nie leca bolty tez nie ) Sua Mea: Exura sio "Bedurion rotfl. |
Cytuj:
ps. ide expic bo nuda |
Cytuj:
SUA DO PRZEDSZKOLA!!!!!!!!!!!:baby: |
No, dzisiaj Ormo złożyło Rodvana Elane ;)
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
dpft robi poi, a kozaki z sb lataja i pekuja.
i kurwa nie pierdolcie mi tu, ze nie siejecie pa...bo u*******acie neutralne osoby...pieniazkow nie ma? boh or die? |
Po pierwsze idtioto to nikt nie padał za darmo. Padali supporterzy.
Po drugie to nikt nie mówił, że nie będzie PA ani tym bardziej ze go nie siejemy. |
Balancecom to tez supporter ubeku?
|
Zawsze odpowiadasz do drugiego rozmowcy, ze jest idiota? Taki inteligent z Ciebie? A skonczyles juz gimnazjum?
|
rotfl
magiczna monia i quenthell zaatakowali Theosa,to padli.<-pa?to Oni zaatakwoali jego nie On ich. Balancecom<-przeprosiłem chlopaka osobiście,ale na wojnach tak bywa. A to kochane dpft nie zabija za nic,nasze Pa jest jak ziarnko chleba,a Pa dpft jest jak cala bułka. Gdyby chociaż połowa tych ktorzy padli od dpft za nic miała tyle jaj zeby się przeciwstawić w gildi miałbym z 50 osób więcej,ale Ci ludzie mają jeszcze głupsze myślenie i idą pomagać dpft,co tam dostali raz po twarzy to idą dostać znowu. ale to standardowa propaganda,dpft robi Pa,nikt o tym nie piśnie bo itak to bylo zawsze.My zabijemy jedną osobę przez pomylkę już trzeba na forum trąbić że SB wielkie Pa;) |
Seikeron lazil i od 40lvlow, ktorzy nie maja nic wspolnego z wojna podchodzil i z tekstem "boh or die" oczywiscie oddawali.
Wiec nie gadaj mi tu glupot, ze przypadkowe osoby wam sie rzadko zdarzaja. |
Cytuj:
SPADŁEM Z KRZESŁA HAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA 8o8o :D 8o :D 8o :D 8o :D 8o |
8o <10znaków>
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Napisałem nawet w opinie sugestie, że to co pisali na hunted o loa to jeden wielki bull shit ...
|
Zal... 13h robic Poi xD, a ja wiem przez kogo^^ sf oczywsicie..to co gadali mi kumple to ja pierdole..Sf tak sie podobno noobilo ze to poezja.xD
|
dzisiaj rodvan padl mistrzowsko niektorzy wzbogacili sie o pare k ;] i jest fajnie. Inst padles balancecomem i srasz czasem tak bywa.... duzo wkoncu nie straciles ;] .A co do sb PA to jestescie smieszni ;] i nawet na forum chcecie lizac dupke dpft czy ona wam tak smakuje?
|
Skoro gildia rzadzaca moze robic co chce ( w tym przypadku dpft) <--- jak to ciacho napisal !!
To gildia ktoraa walczy o wladze na serwie moze robic tez co chce (w tym przypadku sb) |
Cytuj:
Ale za free wylozylem sie na d lair. |
Cytuj:
|
cos mam przeczucie ze trap na wyjsciu z poi questa wam... niewyszedl :D
@debil ginkos siotanie ,sioranie kazdy mwoi jak chce a ja na 100% troszeczke wiecej gram w ta gupia gierke i jednak mysle ze sie bardziej znam niz ty...... a co do poi to....bylo smiesznie;DD |
Cytuj:
Co do SF to było oczywiste, że sie będzie noobic, w końcu do cavebotów nie ma waypointów na poi. |
Cytuj:
ja tego nie robiłem dla wzbogacenia ani satysfakcji,jedynie dla tego zeby ludzie nauczyli się grać jak za dawnych czasów,albo chociaż spróbowali.Zauważcie że po updacie dla palków ja praktycznie nie expiłem,a czmeu?bo dla mnie gra żeby sprawiała mi jakąs przyjemnośc musi reprezentowac jakiś poziom trudności,a nie że idę i mam dla na 6 strzałow,i tak wbijam sobie na luzaku 200k na godzine-_-'.I co bylbym pro?bo mam 200lvl?ile jest 150lvli którzy nie umieją się uhać,nie wiedzą co to mintwailn,hellgate,a że sa lodowe wyspy na pólnoc od carlin to tylko widzieli na tibia earth.Mnie to boli,bo kiedyś jak grałem to 100 sorc to był ktoś,ktoś kto potrafil expić,umial oszczędzac,kombinowac kasę,ale wzamian był potęgą.Nowi gracze tego nie rozumieją i oskarżali mnie o Pa,a to poprostu walka o starą tibię,nawet zrobiłem temat na tibi.com o zmianach.Faktem jest że teraz polepszono pvp,jest bardziej podobne do starego,gdyż teraz żeby kogoś zabić znów trzeba go strapowac,trzeba combowac,a nie walić sd na pale bo mam 200lv.Wojna za czasów pvp sorców na hotkeyah i visach,polegała na liczeniu na szczęscie i odpowiednie zmienaine stone skinów i modlenie się o niski dmg...przykra prawda. I dpft nie wygralo z beach bo bylo lepsze,poprostu bylo dużo silniejsze.O wojnie ttt nie komentuje,bo tutaj było sprzedastwo ludzi+większa siła dpft,no i brak organizacji. A teraz ułatwili knightom i palkom,ale co?nadal jak jest łatwo to sobie ulatwijmy bardziej,a co?caveboty!przed udpatem bociliśmy scarabami,ale cipsoft dał nam siłę to boćmy smoki..lol,ta gra zeszła na psy niestety.I jak byłem w BoH,to jak chcecie wiedzieć też lamusini wielki Pa chodził i ubijał botterów bo mnie to poprostu na użyg bralo jak patrzyłem na ludzi typu acroma Angel,który od 40lvlu na cavebocie idzie.i tacy ludzie są dumni ze swocih postaci?ja może nie mam najwyższego lvlu na serverze ale zrobiłem go sam i jak patrzę na lamusiniego to widzę w nim swoją ciężką pracę i jestem z niego dumny.tyle o moim Pa,i jego powodach.Pozdrawiam. Co do tego kolegi co padł:Przepraszam jeszcze raz ze padłeś ale niestety na wojnie tak bywa,więcej już pisać nie będe na ten temat.Napisałem Ci w grze,ale rozpaczasz nadal na forach więc usatysfakcjonuje Cie,nie lubię zabijac za nic ludzi i wsumie niewielu takich padło z mojej ręki. To na tyle. Ah,a co do LoA,to widzę że mało o nich wiesz,ja tam zaczynąłem grać w tibię,i ich zasady są bardzo proste i dobre.A że Pa robią?mm..w granicach rozsądku a do tego oni podchodza do gry jako do rpg,deer hunty i to sensowna ekipa która wie jak rządzić serverem,jak nie zniszczyć ekonomii servera.I naprawdę nie obrażaj ich w mojej obecności,bo dpft w Pa ich przerasta tysiacrotnie,bo LoA zawsze ma jakiś sens dzialania.A w dpft często powody huntów są "bo jaaa...ja zółw,ja chceee addon mieć,ja chcę,ja turtl,daj boh,ja chce hunter addon" |
Cytuj:
@up mnie jakos nie gnebiles :< |
Cytuj:
ta ta ta ta..a to ze prawie cale sb bylo na poh to przypadek;p |
Hmm poll 100% racji...
|
sb na pohu bylo o godzinie 15 myslisz ze chcialoby nam sie czekac az do konca poi. Nie sadze ale coz mysl jak chcesz ;] dzisiaj pobiegalismy troche swobodnie na serverze i nie balismy sie ze wyskoczy jakas banda z dpft lub sf i nas zajebie to tyle :] pozdrawiam
|
Iiii Lamusowi piwa nalać!
"Knight without botting is nothing" xd to na tyle btw. Rodvan elane miał już daawno paść bo to przydupas >.< |
@Poll
Nie rozpaczam, po prostu napisalem to co mysle. Dobra..trudno - bylo minelo, padlem i tyle. Z mojej strony EOT co do tej sprawy :) |
Cytuj:
Toś poleciał na fantazji boss ... Grać zacząć mogłeś, tak się składa, że mam kilku rl stamtąd, więc wiem jaka sytuacja panowała tam przed wojną, która teraz ma miejsce ... Pozdrawiam. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:48. |