![]() |
@bananek zamknij ryj.
Nie wiesz to nie pisz?.! A moze ty jestes jednym z tych wanna be pro, ktorzy maja info kto go znal od ktorego lvla od kumpli z No Fear. |
Odezwał się jeszcze wiekszy dupowłaz lol
Wiem duzo wiecej od ciebie wiec lepiej ty zamilknij. |
@bananek a kim ty ***** jestes cwaniaku, jak jestes taki kozak to sie pochwal nam'em...
|
Cytuj:
|
Cytuj:
nikomu nie lizalem dupy a polowa z hlvl nawet nie wiedziala kto ja jestem... od tego zacznijmy... ale Ty kurwa banan niezly jestes i lubisz miec kurwa banana w dupie nie? |
jayda chlopcz musye wbic 10 postow
|
Cytuj:
Powiem krotko: Skoncz pierdolic. |
Co sie porobiło z tym forum. Jak jechali¶cie po biednym czarnym bracie zwanym Gandamir bo nie chciał brać udziału w wojnie, wyzywali¶cie go. Nie będę wnikał dlaczego nie chciał doł±czyć do wojny (jego sprawa, ale nie da sie ukryć, że nie chciał walczyć z kumplami zarówno po jednej jak i po drugiej stronie). Potem jak wam się 0lik znudził to znaleĽli¶cie inn± ofiarę potem jeszcze kogo¶ a jak już naprawdę nie było kogo wyzywać to oberwał pablo , gedd, og'thun , o zenku nie wspomnę bo po nim jeĽdzicie regularnie i teraz jeszcze aga. Jak naprawdę chcecie sie wypowiadać na takie tematy to zróbcie sobie jaki¶ inny temat np. Valtuz88, Keonek i inni pro. A teraz do sedna TO JEST TEMAT O WOJNIE I TYLKO O NIEJ A NIE O TYM KTO KIM GRA I JAKIM TO PRO NIE JEST!!!
No dalej zjedzcie mnie teraz... |
Cytuj:
|
No wiesz, że nic się nie dzieje na wojnie to nie znaczy, że można sobie po kim¶ bluzgać. Nic się nie dzieje=nikt nic nie pisze i wszystko jest ok.
|
Podobno Silveris jest niewiadomo jakim graczem,
tylko czemu wam trap nie wyszedł? ;p |
Teraz te ogtany i galtariany sie wykozaczyly i juz (chyba) nie musza dupy lizac to na forum chociaz sie czuja pro i sie wypieraja tego co kiedys robili :)
Wiem co mowie ogu¶ bo sam pamietam jak lizales szczególnie wtedy jak spadles jakos z 85 na 75 lvl. Btw. jak tam kupiles na allegro kase w tibii za pieni±żki z 18stki tak jak mowiles? Bo widze, ze teraz placzesz jaki to ty biedny jestes... |
Cytuj:
wykozaczylem haha tez dobre nie lubie jak ktos poprostu pierdoli bzdury...^^' |
Cytuj:
|
Cytuj:
Bananek nieĽle dojebales xD wannabenostradamus ? xD |
Hehe sam tak mowiles na vent jakis czas temu, ze tak zrobisz no ale sorry ja to sobie wymyslilem ;) Aha, przepraszam, ze nie wiem kiedy masz urodziny :confused:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Pozdrawiam Galtara xD |
Cytuj:
1)Ja nie zapomnialam kto mi pomogl.. i zawsze kazdemu powtrarzalam ze trzymam sie z geedem bo dzieki niemu gram na kyrze.. dokladnie pamietam co zrobil dla mnie w tej grze. Nie jestem po jego stronie,bo ja praktycznie juz nie gram, a on narazil mi sie kilkoma rzeczami nie zwiazanymi z tibia, wiec mam jakies ale do jego osoby a nie do tego jak postepuje w tibi. 2) od pkowania z furionsami mnie nie uratowal bo i tak bym z nimi nie pkowala..3) fajki mu nie wypominam lol - widocznie nie zalapalales, .. nie potrafisz zrozumiec zwyklej prostej rzeczy.. ze geed nie odroznia tibia life od rzeczywistosci- a to byl tego przyklad... Dla mnie osoba , ktorej sie wydaje ze bedzie sznowana w rl za to ze jest kims w tibia- nic soba nie reperezentuje.4) to czy jestem pusta czy nie - to nie powinna oceniac taka ograniczona osoba jak Ty, moze kiedys to zrozumiesz :) |
z tematu o wojnie zeszlismy na temat o waszych prywatnych sprawach ^^
ale niektore wypowiedzi sa "smiechowe" ;] |
Sep 16 2007, 22:27:59 CEST Killed at Level 103 by Moonth Slahave
and by Hanas The Vampire |
Gratzior dla lra !!11
|
THX PABLO... :dance:
|
Cytuj:
Moze jecze bys tak napisla kto pad:>? |
Padl Somarth, chyba już trzeci raz xD
|
Cytuj:
|
Pismejker
Sep 18 2007, 00:09:40 CEST Killed at Level 118 by Og'Thun and by Hanas The Vampire Sep 17 2007, 01:59:47 CEST Killed at Level 118 by Elve Nightshade |
bylo open 7-0 dla nf
|
@up
zauwazylem ze od kad zmieniles comment, nf zaczelo lepiej isc w openkach moja uwaga na dzis: nie zmieniaj comment elfhame, patteh, sandra, hanas, vurzhi, thovor i nie wiem kto jeszcze padl ili dan tez xd |
|
23:24 Leto Beius [11]: goni cie z 10 osub z pk
23:25 Leto Beius [11]: sa na bramie miasta thais 23:25 Leto Beius [11]: 21:21 Veritas Altus [101]: exiva "xolorian |
Cytuj:
|
Gdzie macie bota LRA gdzie macie bota ! ;p
dawaj nidu tlumacz sie |
ANAL :swe:
|
Cytuj:
Wbita-Wpierd*l-LoGout ;dd |
Cytuj:
Nudna juz się robi ta wojna, denerwuje mnie to ;s |
Taka ich taktyka , siedzenie na vent 24h i wyjscie na OB lub zrobienie sneaka jak was jest <10.
|
Cytuj:
|
Jak macie okazje kogo¶ ujebać to tego nie robicie. Ostatnio Avorian latał po Hydra Island i nic sobie z tego nie zrobili¶cie...
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:39. |