![]() |
Cytuj:
|
a i propo tego
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Ja do Dave'a nic nie mam ale co do Riva~
Dziewczyna + Tibia + Forum fighter = Pasztet Przynajmniej wg mnie, a nie możesz zaprzeczyć bo nie dałaś foty. |
Cytuj:
|
Cytuj:
To, że fajna dziewczyna zajmuje się tylko malowaniem paznokci, a w necie tylko zamieszcza swoje fotki na Epulsie, to głupi stereotyp. |
Cytuj:
Wiele jest dziewczyn ładnych, grających w rózne gry przez neta i wypowiadających się na forum. Czy wy czasem nie dyskryminujecie kobiet? ;> |
miałem nie pisać w takich tematach ale cóż.... ;P
dojebali sie do Miszcza heh.... zazdrość jest brzydka rzeczą.... ma racje na rl nikt by nie mowil do niego takich rzeczy ale przez ekran to wszyscy kozaczki ;D Dziana |
Cytuj:
Riva~ dawaj foto i obal ten stereotyp,że "pasztety" grają tylko w tibie ... Pokaż ,że ładne dziewczyny też grają w tibie xD! Fajny txt mi się przypomniał ^^ "Kto otworzył lodówke bo tu pasztety lataja" xD YEAH!! Rivja i Mistrz się pogodzili i dali mi swoją wspólną fotke xD http://img88.imageshack.us/img88/491...nybunnylb4.gif Pozdrawiam ...oczywiście naszego kubusia puchatka ;*;* |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Już nie mogłem czytać tych głupot..
@Spidi~ Myślisz że jesteś uber evul pro mastah, wszystkim wpierdolisz i będzie dobrze? Jeśli jesteś normalnym człowiekiem, powinieneś przyjąć krytyke, i zaprzeczyć ze bierzesz dopalacze i inne gówna.. A nie tutaj kozaczyć ze masz 666 cm w bicku i ogólnie fajny jesteś. Patrze że ogólnie połowa forum nie umie przyjąć krytyki ! Boisz się/nie chcesz żebyś był spostrzegany na forum jako okularnik etc. to nie wrzucaj swoich fotek ! -.- A, i co do dziewczyn grających w tibie, ONE TEŻ mają takowe prawo.. I jeszcze wygląd, nie muszą być "pszczurami" Dajmy na to Poomfray czy jakos tak ;p Na fotce ma taki sam name, i muszę przyznać że niczego sobie dziewczyna z wyglądu, nie znam jej na rl, i nie wiem jak z charakterem -.- Haa, pewnie jak tu zajrzę niedługo to już Spidi napisze sporo postów oczerniających mnie, że ja się nie znam i że on zajebisty jest .. oneoneoneone Heh rozpisałem się troche, ale to nie zaszkodzi chyba. |
@ up
ja napisze troche postów na Ciebie plx spadaj na Valoria ;] GL HF :) I jego sprawa jaki jest i co najlepsze czy bierze dopalacze :D Skąd wiedziałeś ,ze speedy ma szatana w bicu 666 cm ;o a ja mam pół szatana w bick 333 cm ;o Pozdro Speedy and Me <3 Koxx 4 ever ! 100 kg na klate 2 kg na szyji... |
Ehhh
*Viraelli
Na RL bym się mu postawił bo jest cieciem i to że ma obtłuszczone ręce i brzuch to nie znaczy że jest dobry w akcji. Może tak jest ale zapomina że jest wiele osób lepszych od niego. Wcale bym nie trząsł portkami jak bym go spotkał na RL... *Spidi Jesteś cieciem, baranem, osobą z MAŁĄ ilością inteligencji (test IQ?? Duzo takich na necie jest wcale nie sa trudne - uwierz)... Nie będę z Tobą dyskutować tylko nadal będę z całą resztą miał z Ciebie polew... PZDR *Zonaromana Wyjdź! Pooglądaj sobie "Na wspólnej" /Ferax/ |
@up
nie bądź taki do przodu bo Ci z tyłu braknie ... "Wcale bym nie trząsł portkami jak bym go spotkał na RL..." hmm... bo byś uciekł szybko ;] Pozdro Speedy and Me <3 Koxx 4 ever ! 100 kg na klate 2 kg na szyji... |
Cytuj:
Zona~ watpie zeby ktokolwiek przed uciekal, a nawet jesli to przynajmniej nie musialby sie obawiac ze bulka go dogoni... |
@Zona Romana
A właśnie, że nie spadnę! To jest forum, a nie prywatne pogaduszki psiapsiółek spod bloku :[ Więc każdy ma prawo głosu, nie tylko taki hard pr0 jak Ty :\ kthxbye @Zmycha Respekt, dobrze gadasz :) |
Cytuj:
Ruda mordo niebyl bym taki pewny twoich słów. |
Cytuj:
|
@ Hansu
każdy kozak przez neta a w rl każdy posrany w obawie o swoją twarz... Wiecie zabawy z Mistrzem mogą się skończyć utratą zdrowia lub trwałym kalectwem xD! Wątpie czy ktoś z tego tematu powiedział mu to w twarz w rl to co piszą ... większość to niedojrzałe dzieci myślące ,że są pro eful które się dowartościowują przez tibie ... Pozdro ... 100 kg na klate 2 kg na szyji xD |
@up
Tylko twoje zdanie. Większośc wypowiadajacyc sie w tym temacie reprezentuje wyzszy poziom intelektualny niz "Mistrz". Twój koleżka wpada w samouwielbienie i robi z siebie debila, ktorym jak widać jest. |
Cytuj:
|
http://nonsensopedia.wikia.com/wiki/Kozak_%28osoba%29
Cos dla większosci ludzi z tego tematu i powiem wam 2 rzeczy... 1.Idzcie kozaczyc na pro elo klatke schodową bo tam możecie się spotkac z ziomami...http://nonsensopedia.wikia.com/wiki/Klatka_schodowa i to http://nonsensopedia.wikia.com/wiki/Ziom 2.Kłócicie sie tutaj o elo jaka moja stara jest silna w realu a mój stary jeszcze lepsze a ja mam mięsnie jak pudzian. I co z tego ze tak powiecie? i tak to nikogo nie obchodzi tylko sobie siare robicie http://nonsensopedia.wikia.com/wiki/Siara Zapewne teraz w moja stronę poleci 2 miliony trzysta dziewiećdziesiat pięć obelg, ale co tam będe miał polewke z kumplami. A najlepiej idzcie ... http://nonsensopedia.wikia.com/wiki/Wpierdol Ja nie gram w tibię wiec mi to wisi bo to gra zakompleksiona przez tzn. "kozaków" modnych w tym sezonie Wiec trzymcie się koxy.Bo i tak moi starzy których nie mam sa najsilniejsi. Kurde zrobilem z siebie idiote ide sie pociąc i juz wam nie bede dokuczał i nie bede wam przeszkadzał <emo life> Baj :( |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
xD
(Na)spid(i(owany))... Nadal pokazujesz swój kretynizm... Nie jestem rudą mordą/pałą ( nie pamiętam co taka kurwa jak Ty na mnie napisała)... Nie będę się tu więcej wypowiadać... Nie zniżam się poziomem do takich jak Ty. Tylko pomyśl czemu za Tobą są 2/3 osoby a za mną 20/30 (na tym forum ofc)... Btw wpadnij do Raciborza to zobaczysz że nie będę ani uciekał ani trząsł portkami... Gruby fleku Ciebie to bać sie mogą HAMBURGERY!! Pisz na mnie co tam sobie chcesz. Lejeeee na to :*
/Ferax/ |
Cytuj:
Widać, że Ciebie biją na dworze kablem bezprzewodowym ... Poporostu nie umiesz mu pojechać i się zmywasz z tego tematu bo pocisną Ci na temat twojego wyglądu ... Hmm... też widze, że jesteś kozakiem przez monitor i kozaczkiem w grupie... Pozdro 100 kg na klate 2 kg na szyji :) |
Cytuj:
|
Freighte~ :*
|
Cytuj:
|
@Marcus
Cytuj:
|
Co wy macie do wygląda zmychy? wy macie pewnie o 100 razy gorsze ryje a on na 100% spoko koles bo wie ze wygląd sie nie liczy a te wasze durne gadki pff...
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Po 1, nie nazywam sie Dominik tylko Kuba
PO 2, tą postac schakowałem na 64 lvlu i grałem nią tak jak wiele innych oi tylko zarabiam na tych bezmózgich dzieciach co płacza za itemami Po 3, ty speedy robisz tutaj największe ide zamieszanie, wszystkiego sie doczepiasz... |
Huhauha zlewam;d
dawac kloccie sie dalej, posmieje sie XD @up to gz nicka w tibii, twoja tata Ci chara robil/a or "blizszy przyjaciel" <w dópke>? pwn3d |
Cytuj:
pwn3d |
wy*******aj nobie na swoj swiat? szukasz tu kolegów?
Ignoring dominik z downem |
Cytuj:
|
| Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:02. |