![]() |
jestescie jacys ograniczeni czy jak ? dal mi ktos to mpa kto wbil od nas rsa na battlu, pomyslcie kto by wzial mpa socrem bez aola albo z rsem.... :O
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Pyskówka na miare 10 latka,aczkolwiek moglem przewidziec tak dziecinna reakcje,pozbawiona jakichkolwiek argumentow (nie wspominam juz o sensownych).
|
Cytuj:
o tak, tak dobrze to ujoles takie wlasnie posty piszesz |
Cytuj:
Cytuj:
|
ale nudni jesteście
|
podziekuj kolega z gory
|
Cytuj:
|
hehehehehehehe gz
|
Tc przegralo i juz nikt nie sra na forum ?
btw Pogrom |
Owned jak 2 pizdy dały loga z TO na środku openki :)
|
@up
Szkoda, ze inni nie wzięli z nich przykładu... :p A tak na serio to TO zje**ło ta openke i tyle. Zdarza sie, rewolucji nie będzie. No chyba ze swe będą teraz odważniejsi to radze zakupic pare boszkow na zapas... :baby: |
Nie zjebali;p Rownie dobrze mogli odrazu po dedzie Xoloriana uciekac na dragi ale tego nie zrobili i respekt dla nich za to;p
|
Cytuj:
Jeśli ktos zostanie spaaowany bez powodu niech napisze mi pm here. |
UP
Juz ja to widze;p A tak w ogole to kto ty? |
@pawlos aka nonix aka old lord galtarion
kiedys tez myslalem ze moge pomagac ludziom czy cos zeby nie robili na nich pa ale nie dosc ze czesto paowali moich rli to po co mialbym sie wtracac bronic nieznajomych? nawet jak pomozesz to pare razy moze i potem bedziesz mial to gdzies pa bylo jest i bedzie, nie wazne ktora strona wygra a lepiej bedzie miala oczywiscie strona wygrana i rl friendy tej strony :< |
Cytuj:
<koooooooooozak> pfff.. haha xD! Ja jak narazie nie widze żebyśmy wygrali wojne, więc myślę, że takie gadanie nie ma sensu :< Ja wiem, że pa i tak będzie, obojętnie czy wygramy my czy oni :) Tymbardziej takie gadanie pod publike nie ma sensu.. |
Odezwa do Polaków!
My nie obiecujemy Wam cudów. Żaden server nie zbudował swej potęgi w kilka tygodni.
Wierzymy w efekty połączenia naszej i Waszej ciężkiej pracy każdego dnia. Razem możemy wiele dokonać. Naprawdę! Kyra za naszego panowania stanie sie Waszym drugim domem. Nie wierzcie w czcze obietnicy gildii YGO. By żyło się lepiej. |
A ja zlikwiduje zydostwo, nic nie bedzie, pkerow tez nie bedzie bo wiecie czemu oni sa? bo nie maja co robic. Tak, nie maja co robic. Moja babcie emerytke spkowali, wiecie dlaczego? Bo nie maja co robic.
|
pablofon na prezydenta !
|
Niech Nie BĘdzie Niczego !!!!
|
Cytuj:
hahaha zabraklo tylko gdzies umieszonego loga PiS'u |
bla bla bla ... takie bajeczki to na TVP o 19:00
|
Cytuj:
|
Cytuj:
OSZUKALI. ... nie, nie xd Pawel zrobi tu druga Irlandie <4 |
Jaki tu spokoj... nananana
Nic sie nie dzieje... nananana nikt sie nie bawi... nananana wszyscy sie nudza... nananana Zapomnieliscie o tym temacie juz? ;) Btw. Po paru openkach wynik wojny wynosi 125;106 dla YGO ;) Powstał równiez team w stylu DS, Pos itp. Padaja naprawde spore lvl'e ;) Moxashee, Goskil , Lord'guma , Gosia bisadzi etc... To tak na rozruszanie tematu Elo ;) |
+ 2x Johny Bi, Vamoxi, Averras, Don'Yukozi, Mershal, Bati Man, Wonger, Aeliza To takie wieksze lvle xD
|
Wariaty z tych pekerów ;d
@edit Btww już nawet nikt nie pisze o openkach itp ;d a chociaż nawet sporo sie działo xD |
Kogo teraz obchodzi Tibia, ta gra schodzi na psy od dawna i coraz mniej ludzi (ludzi, nie dzieci) w nia gra.To powod umierania tematu.
|
:(znaki :<<
|
Jeb** Tibie hehe dawno mnie tu nie bylo
|
Kto ze mną pospamuje ?? pliks
|
ejejejej ja moge olkej?XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
|
nie wiem, najpierw musisz zdać test
|
ciazowy czy na inteligencje?
|
Najpierw ciążowy
|
yyyyy...a masz recepte na tescik?XDDDDDDDDDDDDDDDDDD BO MI PANI DOKTUR NIE CHCIALA DAC :((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((( (((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((( (((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((( (((((((((((((((((((((((((((((((((
|
jakto recepte na teśćik, w tym momencie nie zdałeś testu na inteligencje matole.....musisz zdać ciążowy albo narka
|
Ok..a piles jogurt?? Bo ja pilem dzis jagodowy xD i byl bardzo dobry:D TAKI SMACZNY :P A jeszcze dzis zlotowalem karlin slorda.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:04. |