![]() |
Skille
Co myslicie o skillach 39/35 ? ( knight ) na 11 lvlu...
|
Skille
Co myslicie o skillach 40/35 na lvlu 11 ( knight ) ?
|
A ja gram na Non-PvP i mam 28 lvl i 53/49 :) Nienawidze treningu na DWARFACH ale cóż ...takie uroki NoN PvP
|
Skille
Ja mam narazie słabe siklle. Knight 42/39 i rrrrrrooooooooooooooo¶¶¶¶¶¶¶¶sssnnnnnnnnnnnnnniiii iiiiiiiiiiiiieeeeeeeeeeee
|
Ja mysle ze mam niezle skille mam 31 lvl i 72/71 xD
|
Skille
Ja mam lvl 15 i mam skille 44/40, więc na levelu 16 powinno sie mieć skille 48/44 ( lub troche niższe )
|
ja mam XX level a skile obok na obrazku
|
Dla mnie najlepszy trening to taki :
Szukasz jakiego¶ kumpla Druida albo Sorca on ci summonuje ghoula bierzesz sobie 2 raty albo jakie¶ inne badziewie :p te 2 badziewia cie bija a ty bijesz ghoula , oczywi¶cie z jakiej¶ słabej broni rzeby go nie zabic ;) (ghoul co jakis czas sie leczy wiec można tak baaardzo długo trenic , a kolega co ci zsummonowal ghoula może sobie runy porobic jak ty bedziesz trenil :p ) |
jestem 16lvl knight i mam skille 50/44
doswiadczeni gracze napiscie czy to dobre skille? moj equip to spike sword p-set guardian shiled dark helmet leather boots garlic nacklake P>S> napiszcie na czym na takich skillach najlepiej expic |
jestem tu nowy ale czytajac ten temat troche mnie zaskoczyly wypowiedzi wiekszosci osob. Mam 9 lvl skille 58/58 eq f-axe, c-arm, k-legs, d-shield, crus-helmet i nadal nie expie.
Postanowilem sobie z ebede skilowac do conajmniej 60 ale nie dlatego zeby byc jak to niektorzy mowia "koksem", w ogole nie powinno si eporownywac lvl i skilli, robie tak tylko dlatego, bo wiem ze keidy pojde piewrzy raz na hunta .... chyba na cyce to potem juz mis ei nie bedzie chcialo trenowac, wiec teraz kiedy mama jescze ochote to to robie. Niektorzy z was mowia ze osoba ktora ma niski lvl i wysokie skille jest lepsza od osoby ktora ma wyzszy lvl i torhce nizsze skille.... moze w biciu tak... ale to nie znaczy ze w przyszlosci ty bedziesz lepszy, bo wystarczy jeden, dwa dni na trening albo hunt i mozna sie zrownac. Ale teraz nwou podam zalete posiadania wysokich skili na niskim lvl: Otoz fajnie byscie sie poczuli gdybyscie sieznalezli w mojej sytuacji, mianowicie kidy mialem jescze skille <55 poszedlem zrobic 9 lvl dla zasady chodzac po kopalniach dwarfow uczepilo sie za mna dwoch, bubkow 12 i 14 knight po chwilio ijeden powiedizal "8lvl lets kill him" no i tak mnie zabijali ze nawet hp nie stracilem i przed kompem sie zbytnio nie wzruszylem (a slyne z tego ze strasznie sie denerwuje i wszystko sie w moim ciele zmienia podczas jakis walk lub cos w tym rodzaju). zaczalem sie znimi bawic i w rezultacie j apotem za nimi biegalem i probowalem ich cicahcac ale za male skile jescze do bicia byly... zrezygnowalem i poszedlem do miasta WNIOSEK: skillujcie ile wlezie tylko nie uwazajcie sie za lepszych |
Ech.. No to ja już na prawdę mam małe skille... 36/32 na 12 lev... Znalazł by się może jaki¶ kto¶ do treningu na Ruberce? ;) Ale z broni jestem dumny - KA :]
|
A ja mam już 22 knighta na Isarze i ci±gle trenie.
Moje skile: 62/60 |
Ja mam knighta na 9 lvl mialem skile 51/47 i do teraz takie mam najpierw trenowalem skile a teraz sobie expie i jest duzo latwiej B)
|
witam. Jak mowiac zmienilem serwa . mam narzie 10 knighta ale skille 66/66 nie wierzycie zobaczcie na stronce w statystykach w axe . cya
http://www.tibia.com/community/?subt...elder+thorgall |
ja mam zje............... skile ale bede trenowac do wakacji ciagle albo nawet i dluzej :P
skils i lvl l l l l \/ |
Hehe
Widze że wielu obecnych na forum knightów jest "training addicted" XD
Ja mam 50 lv i skille 75/72 i uwazam ze chwilowo sa one wystarczajace :) Wszystko zależy od tego na co chce się polować ... |
A ja teraz mam 18 lvl skille 51/50 3 mlvl ;[[non-pvp Calmera]
2 dwarfki + sickle + full def = You advanced in axe fighting./You advanced in shielding ;] A btw. czy teraz mam zaczac expic porzadniej czy dalej skillowac? |
Cytuj:
|
Cytuj:
Zanim pójde na porz±dniejszy hunt musze poskillować 8o |
99/97 plx ?:P
|
Wszystko zalezy:
Czy zaczynamy grac w momencie gdy nowy swiat rusza czy to jest pvp czy non pvp. Na nowym swiecie robienie nie wiadomo jakich skili na poczatku to strata czasu. Robi sie skile tylko takie aby moc juz w miare bloowac po kolei mocniejsze stworki i robi sie lvl by na nie chodzic. Wylap z dla na poczatku jakies rzeczy blokujac i sprzedaj a wylap 2-3 tygodnie pozniej to poczujesz roznice w cenie. Znowu na pvp lvl ma wieksze znaczenie od skili. Fakt skile ulatwiaja zycie - szybszy exp , mniej obrazen . Ale robi sie to stopniowo. Dziabiesz skile do 50 idziesz na soldki bijesz lvl ( skile troszke tez wzrosna) trenisz 60 cycki itd 70 guardy. Bawiac sie w skile na niskim lvlu mozesz wiele razy odrabiac skile co jest kolejna strata czasu. |
skille na 10 lev!!
Muj kuzyn mial 10 lev ze skillami 68/69
i solowal guardy widac na forum we zdjeciach :] //tez chce takie skille ;( |
ja tez na 10 lvl solowalem guardy . Dzisiaj bylem na 15 lvl solowac i 0 uh stracilem na nie . Zdjecia sa na forum... 70/70 Axe rulez
|
01:11 You advanced in shielding. ^^
mam 60 lvl i zaczalem trenowac do 80 w shieldingu:) teraz mam 78/76 a jak zaczynalem to bylo 77/73:)) |
Knight :P
ja mam 12 lvl skile 51\48 trenie na sworda . aktulnie mam serpenta a mielem fs bo ktos mnie shakowal i poszlo sie j......... troche rzeczy
|
Nie rozumiem was :] moj kolega na Xanterze mial 20lvl - skille 79/77 - im wiecej tym lepiej - jasne - z tym ze po 80 to skill leci co 25 godzin wiec zalecam na 75 poprzestac edukacje :] chyba ze ktos ma tyyyle wolnego czasu ze lubi skillowac 20 godzin - albo trenowac na afk :P
|
Jezu ja mam knight 13 lvl skile 56/55
|
Cytuj:
Ta no i czego jeszcze sobie nie wymyslisz ? Wiesz... klamac nie umiesz... Zobacz sobie swiat nova ... highscores .. nick Derlik .. 99/98 skilla.. Majac 95/94 ... expiac na guardach na 37 levelu tracilem uhy... wiec co Ty mozesz mowic o solowanieu Guardów ? mozesz miec wysoki skill ale guard i tak musi zawsze swoje uderzyc .. sa takie guardy ze nie walnie Cie za hp .. a sa takie ze zjedzie Cie do yello .. nawet na takich skillach mogl bys pasc na guardzie .. i zdaje mi sie ze jedyne co solowales .. to chyba kupe na kiblu i to nie dokonca bo ktos Ci musial tylek podetrzec ... Widze ze malo wiesz o skillach... moze na 16 levelu zsolujesz gsa ze strata jednego uha... a na 20 DLa bez straty uh ? |
No to ja się znowu pochwale. Już było kilka moich postów ale skile ci±gle rosn±. Mam już 23 knight 4mlvl.
Skile: 65/63 |
Czy mam dobre???
NA 11 lev mam skile 49/46 (i rosna) .Czy sa dobre??
|
jest taki magiczny poradnik dla knighta
oto kawalek 8 lvl-30/30 10lvl50/50 20 65/65 30 70/70 45 85/85 i dalej trenuj jak chcesz B) |
Cytuj:
|
a czy to som dobre skile lvl 15 53/53
|
@Dark Evil
Ja na 14 lvl mam 60/60 non coment :/ @matilol Racja, to jest standart co do skillowania bardzo duzo ludzi tak robi. @johnnny_b Na tych skillach mozesz sobie Soldy posolowac -..- @bziiik Przyjdzie 25 lvl za***ie go i po skillach ;p na takim lvl trenowac takie skills to głupota -.- 75/75 robi sie na 45-50 lvlu |
13 lev
skillls 61/59 FS, P-set, Steel helmet i dragon shield 4mlv buahaha |
Podpis mówi samo za siebie
:cup: :cup: :cup: :cup: | | | \/ |
Ja raczej skillów nie trenuje.
Knight 12lvl Mlvl:2 sword fighting:36 shielding:28 |
@oftopic
Ja mam tak± zasade że po wyj¶ciu z rooka robie około 40\40 robie następnie 25 level i dalej skilluje aż do 80\80 wtedy mam olbrzymi± przyjemno¶c z gry bo kiedy kto¶ mnie atakuje a ja zaczynam mu walić większe hity kole¶ ginie\ucieka to mam olbrzymi± satysfakcje. Expi się także dużo przyjemniej. My¶le że gra knightem polega jedynie na skillowaniu. Ja skilluje kiedy musze się uczyć i nie mam czasu expić. Zobaczcie skille Bubble i Kiperra i porównajcie levele. @topic Co do tematu ja na 25 levelu mam skille 72\70 bo nie ma kumpla który summonuje ghula :p. Chcem zrobić skille żeby być w pierwszej 50 Isary w sword fightingu. :] |
Ja mam 17lvl knight-a i skill-e 51/49 i sie nie wstydze B)
Jedyne co bardzo ostro trenowalem to mlvl bo chcialem uzywac UHs :D Teraz mam oczywiscie mlvl 4 :cup: |
NIe jest tak zle :)
Gratz 4 mlev Ale sie rozpisalem :p |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:16. |