Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Updates (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=166)
-   -   Kto uważa, że trzeba zakazać tematów gdzie żalą się FACC? (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=153378)

Piotrek Marycha 17-05-2008 14:49

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Brtek00 (Post 2059126)
niech sie zali nie ktozi nie maja pieniedzy zeby kupic sobie pacca

KAŻDEGO stać na pacca, problem w tym czy chce te pieniądze wydać na pacca, a jezeli komus szkoda kasy to za przeproszeniem stfu...
Cytuj:

Kazdy z tych co teraz pier*** ze facce to nooby bo sie zala a nie pamietacie tego jak wyscie byli takimi faccami i sami sie zaliliscie..
niektórzy nie byli kiedyś noobami... tak samo jak niektórzy tymi noobami zostaną na zawsze
Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dejna99 (Post 2059567)
Po części się zgadzam. Wkurzające jest to. Ale !!!
Nie można zakazać komuś wygłaszania swoich poglądów w końcu mamy demokracje a ona rządzi się swoimi prawami.

są pewne normy

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Podraz (Post 2060313)
Kiedy Dagins cie lajtowo pojechał

popieram! nazwac kogoś zakmpleksionym dziadem z taki stajlem to trzeba miec klase, tego nie da sie nauczyc, z tym trzeba sie urodzić! ave!

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Podraz (Post 2060572)
Każdy gracz jest rowny.

ludzie są równi, gracze nie

ps: za kazdym razem kiedy wchodze na forum to dziwie sie ze ten temat ciągle istnieje...

Erhion 17-05-2008 21:00

Ja się nie dziwie. Jak widać cieszy się on popularnością (prawie 700 głosów) oraz najwyraźniej sprawił, że większość osób tutaj się wyżala. :P

Slythia 17-05-2008 21:23

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Piotrek Marycha (Post 2061458)
ludzie są równi, gracze nie

Ludzie nie sa rowni... Niestety.

Cloudres 21-05-2008 15:37

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Piotrek Marycha (Post 2061458)
KAŻDEGO stać na pacca, problem w tym czy chce te pieniądze wydać na pacca, a jezeli komus szkoda kasy to za przeproszeniem stfu...

Proszę Cię wyjdź, mnie nie stać na premium i co, cieszysz się z tego powodu?

Co do tematu, rzeczywiście takie tematy są denerwujące ale zakładają je użyszkodnicy którzy siedzą jeszcze w podstawówce, w ten sam sposób można zakazać tworzenia tematów typu "gdzie mam expić moim 30 druidem", przecież od tego jest osobny temat... Sam bym wolał gdyby ta gra była w pełni płatna ale w inny sposób, a mianowicie taki że kupujemy grę za powiedzmy 120 zł i gramy cały czas bo ten system który mamy teraz jest...kasochłonny. Niektórym nie da się wytłumaczyć że nie będzie nowych udogodnień dla graczy z darmowym kontem bo coś musi kusić do zapłacenia za grę, ale to już jest taka mentalność..dzieci.

Asextor 23-05-2008 16:51

zawsze znajdzie się jakię dzieciak, który pierwszy raz kupi pacc'a i sądzi że jest bogiem. Że Jest lepszy Od Innych Bo Ma Pacc... Jeśli Ty Taki Jesteś To Znajdż Sobie Nową Grę, I Nie Ośmieszaj Się Takim Tematem...

X( X( X(

Poprostu nie wiem jak takie coś można skomętować...

Jednych Graczy Stać Na Pacc, Drógich Nie, A Ta Trzecia Grupa Sądzie Że Gra Na Faccu Jest Lepsza. Ja Osobiście Posiadam Te Ułatwienie Do Gry I Jakoś Nie Przeszkada Mi Grupa Ludzi Płaczących Nad Swoim Losem...

Funekk 23-05-2008 17:47

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Asextor (Post 2072655)
zawsze znajdzie się jakię dzieciak, który pierwszy raz kupi pacc'a i sądzi że jest bogiem. Że Jest lepszy Od Innych Bo Ma Pacc... Jeśli Ty Taki Jesteś To Znajdż Sobie Nową Grę, I Nie Ośmieszaj Się Takim Tematem...

X( X( X(

Jednych Graczy Stać Na Pacc, Drógich Nie, A Ta Trzecia Grupa Sądzie Że Gra Na Faccu Jest Lepsza. Ja Osobiście Posiadam Te Ułatwienie Do Gry I Jakoś Nie Przeszkada Mi Grupa Ludzi Płaczących Nad Swoim Losem...

Dlaczego piszesz prawie każdy wyraz z dużej litery :o

Topic: I ci z paccem nie powinni narzekaćna facc (ich tematy) i facc na pacca...

Rafals from hell 25-05-2008 10:50

Cytuj:

X( X( X(

Gdyby większość ludzi zamiast tracić kasę bezmyślnie na pierdoły na pewno by z czasem na ten pacc zarobiła... bo 90zł to nie jest duża kwota. Ale to już inna sprawa.
Ze sposobu w jakim piszesz można wywnioskować, że sam jesteś takim dzieciakiem :) Co to za pisanie jakimś stylem blogowym?

Gawroon7 25-05-2008 16:11

O ja walee ! Nie gralem w tibie kuuuupe czasu, wbijam na forum patrze: A ten temat dalej jest. ALE BLOODWIN MA BANA :D HAAH XD Bylem jednym z pionierow tego tematu xd

Piotrek Marycha 26-05-2008 22:26

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Cloudres (Post 2068148)

skąd masz kompa? kto za net płaci? mama? pacca juz sie chciała kupic? no tak, mogłem sie domyślić... NeoKid

Cytuj:

Jednych Graczy Stać Na Pacc, Drógich Nie

1: patrz up
2: ortografia, na BOGA ORTOGRAFIA!

Down: nom błysnołeś, a powiedz mi odkąd ludzie którzy ledwo wiążą koniec z końcem posiadają komputer i dobre połączenie z internetem? Pomyśl troche a sam dojdziesz do tego że ci wszyscy cool gracze którym "szkoda" kasy na taką "badziewną" grę (no patrz,a jednak grają...) to po prostu dzieciaki które własnej kasy nie posiadają, i wszystko mają "za darmo" (czyt. rodzice kupują) i nie potrafią jeszcze pojąć ze za wszystko sie placi w życiu

2down: internet za darmo? Czyżby Tusk dotrzymał obietnic? Mamy drugą Irlandię? :O
btw, przeczytaleś moj post w ogole? bo twoja odpowiedz świadczy o tym że nie
PS: Moj post jest chyba o tobie... aha i jak już podajesz ceny... Pacc kosztuje 80-70groszy na dzień, to tyle ile kosztują 3 kajzerki lub 2 listki gumy orbit, porażająca suma...
PS2: ja płace 5 dych za marne 512kb i to jest najlepsza oferta w miejscu gdzie ja mieszkam, nie wiem gdzie ty żyjesz... napewno w Polsce?

Exodus 27-05-2008 01:33

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Piotrek Marycha (Post 2079223)
skąd masz kompa? kto za net płaci? mama? pacca juz sie chciała kupic? no tak, mogłem sie domyślić... NeoKid

Równie dobrze mogles mu wypomniec, ze jeszcze zyje bo ma pieniadze na jedzenie. Wiec jak na pacca moze nie miec?! SZOK

Cloudres 27-05-2008 16:50

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Piotrek Marycha (Post 2079223)

Down: nom błysnołeś, a powiedz mi odkąd ludzie którzy ledwo wiążą koniec z końcem posiadają komputer i dobre połączenie z internetem? Pomyśl troche a sam dojdziesz do tego że ci wszyscy cool gracze którym "szkoda" kasy na taką "badziewną" grę (no patrz,a jednak grają...) to po prostu dzieciaki które własnej kasy nie posiadają, i wszystko mają "za darmo" (czyt. rodzice kupują) i nie potrafią jeszcze pojąć ze za wszystko sie placi w życiu

To chyba Ty jesteś takim dzieciaczkiem i Tobie wszystko kupowali rodzice, czy to tak trudno zrozumieć że na komputer czy na internet można wydać pewną kwotę ale gdy się chce wykupić premium time to zastanawia się czy to jest mu rzeczywiście potrzebne... Sam wyglądasz na taką osobę która jest za bardzo rozpieszczonym dzieckiem i ma na wszystko kasę... HALO, TO NIE TEN ŚWIAT...

A co do Twoich (dziecinnych) argumentów:
Komputer nadający się do gry w Twoją ukochaną Tibie to jakieś max 200zł (jednorazowy wydatek)
Internet w mieście 20zł, a czasami nawet za darmo

Więc lepiej najpierw pomyśl, a potem pisz te swoje bezpodstawne tezy.

Piotrek Marycha 27-05-2008 22:17

aż musze napisać następny post...
Czy ty w ogóle posiadasz coś między uszami? Ja pisze że rozpieszczone dzieciaki nie mogą pojąć że nic za darmo w życiu nie ma, a ty mi wrzucasz że jestem takim dzieciakiem... chyba jakiś krypto-masochista ze mnie jeżeli tak? sam siebie bluzgam...

pgolo 31-05-2008 21:29

straszne shity w tym temacie - ja gram na FACC i jak stwierdzę że cipsoft mnie ogranicza to przestanę grać - pieprzycie takie farmazony że ewidentnie widać że ta gra to całe wasze życie - oderwijcie się od monitora, idźcie na spacerek

Erhion 22-06-2008 18:32

Cytuj:

Bylem jednym z pionierow tego tematu xd
Jednym z głupszym.

BUMP

Tamakasi 22-06-2008 18:58

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Voon Arculin (Post 1732053)
Ba, też mi pytanie!
Jeśli ściągam z neta demo gry to nie narzekam że moje demo ma za dużo funkcji ograniczonych tylko ciesze sie z tego co mam a jeśli chce więcej to kupuje orginał. Ot zasada.

To sa swiete slowa!!! Popieram.

ozahalski 22-06-2008 21:10

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Brtek00 (Post 2059126)
Kazdy z tych co teraz pier*** ze facce to nooby bo sie zala a nie pamietacie tego jak wyscie byli takimi faccami i sami sie zaliliscie..

wiesz.. jak mnie na coś niestac, to sobie tego nie kupuje, i nie płacze jaki jest zły ten świat tylko dąże do tego by to jakoś uzyskac.

a propo: większośc z was, ci którzy sie żalicie (nie wszyscy, oczywiście) wydajecie po 3-5zł dziennie w szkole na "sklepik".. to teraz czas na matematyke (ha, wiem że już koniec szkoły ale pomęczymy..)

90:5zł=18 = SZOK! pacc w niecałe 3 tygodnie, no nie!

pozdrawiam

Limaq 24-06-2008 12:41

.. n/c

A jak Kogoś nie stać na PACC? ..
Co poradzi?
Też chce czegoś nowego!
Ten co założył temat widać bogaty jest i nie wie co to bieda u innych .. -.-
Jestś troche hamski no ale i masz troche racji bo niekurzy sie żala jak noobki ..
Sorki za błędy ale klawiatura żle działa :p

Nikast Shynix 24-06-2008 12:44

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Limaq (Post 2135378)
Też chce czegoś nowego!

Przecież masz co update coś nowego: albo soul pointsy, albo zupełnie nowy system czarów, albo nowy system kupowania i sprzedawania u NPCów, nowy system rozmów z NPCami - nowości jest mnóstwo, a wy zauważacie tylko to, że PACCe dostają więcej - płacą to i więcej im się należy, proste.

Erhion 24-06-2008 12:53

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Limaq (Post 2135378)
A jak Kogoś nie stać na PACC? ..
Co poradzi?
Też chce czegoś nowego!
Ten co założył temat widać bogaty jest i nie wie co to bieda u innych .. -.-
Jestś troche hamski no ale i masz troche racji bo niekurzy sie żala jak noobki ..
Sorki za błędy ale klawiatura żle działa :p

Przepraszam ale nie jestem bogaty. To, że mam na pacc raz do roku to znaczy, że ejstem bogaty? Czasami trzeba iść do pracy, to naprawde nie jest nic trudnego, wystarczy chcieć a zawsze znajdziesz jakąś robotę.

Chcesz czegoś nowego? JA CHCE NOWE FERRARI! I co mam to dostać za darmo i dlatego, że chce?

Pomyśl zanim napisesz.

Sr@x 24-06-2008 14:24

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Cloudres (Post 2068148)

Co do tematu, rzeczywiście takie tematy są denerwujące ale zakładają je użyszkodnicy którzy siedzą jeszcze w podstawówce, w ten sam sposób można zakazać tworzenia tematów typu "gdzie mam expić moim 30 druidem", przecież od tego jest osobny temat... Sam bym wolał gdyby ta gra była w pełni płatna ale w inny sposób, a mianowicie taki że kupujemy grę za powiedzmy 120 zł i gramy cały czas bo ten system który mamy teraz jest...kasochłonny. Niektórym nie da się wytłumaczyć że nie będzie nowych udogodnień dla graczy z darmowym kontem bo coś musi kusić do zapłacenia za grę, ale to już jest taka mentalność..dzieci.

może to nie będzie nic nowego ale kiedyś ten pan się żalił na 'pacca' a teraz sam posiada płatne konto ;)

Kasiek123321123 24-06-2008 14:48

To teraz tak...mnie denerwują takie osoby, ale nic na to nieporadzimy :) .
Dla przykładu:
Ściągasz gierke z neta np.Aoe3...Mamy ograniczenia. Niemozemy rysować map itd. Jesli chce te opcje ide do sklepu po pełna wersje gry. Tak samo jest z tibia ... FACC to jest takie demo PACC = pelna wersja gry...czy naprawde nazbierac 80zl przez ok.90dni jest tak ciężko...to tylko 1zl dziennie...szkoda wam kasy to niekupujcie...mi tez szkoda kasy ale umiem nazbierac...za bogata niejestem...ale uzbierac te 80 zl przez trzy miechy umiem...taka prawda...chcecie grac w demo to grajcie ja wole sobie pograc w pelni...Bo jakos niewidze zeby ludzie marudzili na demo aoe bo niema tyle opcji...teraz nawet kopa w tyłek za darmo niema ;] Wiec opanujcie sie...moj kolega tez marudzi... mial kase na pacc, chcial kupic...a na 2 dzien mowi ze juz niema bo kupil sobie %....i jak tu z wami gadac? ://// ::evul:

Erhion 25-06-2008 17:15

Moje "proroctwa" :P się sprawdzają. Już zaczynają się narzekania. Zobaczymy jak będzie po upie. Może wtedy co poniektórzy zrozumieją w końcu o co mi chodzi.

Pozdro.

Andrew 26-06-2008 14:27

Jak co pół roku znowu ten temat ciągniecie.
Ale ogólnie wydaje mi się, że facc nie są pokrzywdzeni zbytnio w tym upie, ponieważ trochę terenów facc się zmieni, pewnie zostaną przyśpieszone spawny niektórych stworów, więc nie ma się co załamywać. Pacc też nie dostaje terenów. I co, że dostaną nowe questy, jak przedmioty z nich na facc można kupić.

O ile dobrze pamiętam to Ty Bloodwin, za każdym razem masz największy problem z ludźmi z facc - wystarczy przeczytać Twój "blog".

Muzzores 26-06-2008 14:34

100% agree.

a dzieci ponizej 13 lat nie powinny miec wstepu tutaj .

Ptakuba 26-06-2008 14:37

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Andrew (Post 2140821)
Jak co pół roku znowu ten temat ciągniecie.

O ile dobrze pamiętam to Ty Bloodwin, za każdym razem masz największy problem z ludźmi z facc - wystarczy przeczytać Twój "blog".

Raczej neopostman, dla którego im więcej zabiera się darmowym kontom tym lepiej.

Erhion 26-06-2008 15:26

Cytuj:

Pewnie chodzi ci o to, jak na nim tępie głupie tematy? Tylko, że ja tępie głupote bez ograniczeń czy to pacc czy facc.

Cytuj:

Ale ogólnie wydaje mi się, że facc nie są pokrzywdzeni zbytnio w tym upie, ponieważ trochę terenów facc się zmieni, pewnie zostaną przyśpieszone spawny niektórych stworów, więc nie ma się co załamywać.
No racja a część co robi? I tak narzeka. Zobaczysz po upie.

Andrew 26-06-2008 16:41

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Bloodwin (Post 2140956)
Pewnie chodzi ci o to, jak na nim tępie głupie tematy? Tylko, że ja tępie głupote bez ograniczeń czy to pacc czy facc.

Tępisz, tępaków w tępie całkiem dużym.

Cytuj:

No racja a część co robi? I tak narzeka. Zobaczysz po upie.
Wiem jak jest po Upie i przed nim, co pół roku to samo.
Tyle, że teraz już mi się nawet nie chce sprzeczać, dociekać, walczyć z tym, bo to jest męczoące.

Moje zdanie jest wyrażone już w tym temacie;).

Erol 26-06-2008 17:11

Gracze zawsze będą narzekać przy każdym upie bo myślą ze z kolejnym update będą z expa zawsze wychodzili na +, dadzą im manaruny i kasa będzie im z nieba leciała ... X(

dybos 26-06-2008 18:00

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ptakuba (Post 1892423)
Dwie rzeczy wkurzają mnie w wypowiedziach większości (z wyjątkami) posiadaczy pacca w tym temacie:
1. Wygląda na to, że jesteśmy gorsi, bądź jesteśmy debilami dlatego, że nie płacimy, w grze jeśli chce się coś osiągnąć trzeba zapłacić. Generalnie porównałbym kupowanie pacca do kupowania konta. Wychodzi na to samo, płacisz więc masz postać z dobrym levelem i umiejętnościami, prawda?
2. Wiele osób porównuje facc do wersji demo. Ale, chwileczkę, przecież wszędzie trąbią, że Tibia jest darmowa, prawda? Czyli to tak jakby mówić, że np. Wiedźmin jest darmowy, bo demówka była gratis w jakieś gazecie, prawda? A mimo wszystko nikt nie mówi, że jeśli demo jakiejś gry jest gratis to gra jest darmowa, prawda? Czy może się mylę?

Święta racja!

Ja już miałem kiedyś PACCA i co się nie podniecam. Teraz szkoda mi kasy bo gram raczej okazjonalnie. Generalnie to bloodwin, jakby Cię, twoich rodziców, dziadków, czy kogokolwiek innego nie było stać, żeby kupić tego PACCA dla twojej postaci to też byś inaczej śpiewał...

Osobiście uważam, że temat jest kontrowersyjny ale czy ja wiem czy jest nad czym dyskutować prawda jest taka, że FACC mogą mówić co chcą bo też należą do społeczności tej gry, która jest podobno DARMOWA.

Erhion 27-06-2008 08:25

Up:

Cytuj:

że FACC mogą mówić co chcą bo też należą do społeczności tej gry, która jest podobno DARMOWA.
PRZECZYTAJ 1 PIE******* POST! Tylko tak z 10 razy, zebyś zrozumiał.

Cytuj:

bloodwin, jakby Cię, twoich rodziców, dziadków, czy kogokolwiek innego nie było stać, żeby kupić tego PACCA dla twojej postaci to też byś inaczej śpiewał...
Kolejny Nostradamus czy inny prorok. Będąc jeszcze Facc NIGDY nie narzekałem, że nic nie dostaje w update. Cieszyłem się jak on w ogóle był.

Ath 29-06-2008 10:01

A czemu 90 zl?
Jak mozna za 36 zl miec juz pacc na miesiac, porobic te wszystkie postmany...
I niech mi nikt tu nie pisze, ze nie stac go na pacc.

Meshiam 29-06-2008 10:18

Sam nie mam Pacc'a ale nie powinno się zabraniać facc wypowiadać się na forum:o, zresztą nie każdy nabija posty i nie zakłada zbędnych tematów :]

Erhion 29-06-2008 11:27

Kupie sobie jakieś proszki na uspokojenie jak będę czytał kolejne posty w tym temacie. :D

Up: Serdecznie zapraszam do przeczytania 1 posta. Najlepiej 3 razy. Nie chce im zabronić pisać na forum. Chcę by zabroniono zakładania setek spamerskich tematów po update.

Teraz rozumiesz? Jak tak to na przyszłość czytaj 1 post, ok?

Golda 30-06-2008 22:15

A nie łatwiej by było zrobić jeden temat, w którym facc się żalić mogą ?

W sumie tibia jest darmowa, ale do jakiego stopnia ? 15... 20 lvlu ? Później już bez pacc zabawa jest ehh... szkoda gadać. A pacc nie jest taki drogi ~1zł za dzień. (Żeby nie było że pacc można na dzień kupić bo nie można)

Erhion 01-07-2008 07:19

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Golda (Post 2151644)
A nie łatwiej by było zrobić jeden temat, w którym facc się żalić mogą ?

WOW.

Pierwsza osoba zrozumiała czego ja chce.:) I o to właśnie mi chodzi.

mormakill 01-07-2008 15:53

Durny temat

jakby nie FACC to PACC-om gralo by sie znacznie gorzej

patrz serwery tylko dla PACC

P.S. Nie gram juz w Tibie , jak grałem miałem PACC

są znacznie lepsze gry za te pieniadze :)

Erhion 01-07-2008 15:58

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez mormakill (Post 2153092)
jakby nie FACC to PACC-om gralo by sie znacznie gorzej

patrz serwery tylko dla PACC

P.S. Nie gram juz w Tibie , jak grałem miałem PACC

są znacznie lepsze gry za te pieniadze :)

A może opisz to dokładniej co?

Durny temat? Durna odpowiedź.

RzalIbul 01-07-2008 19:24

Autor tematu ma CALKOWITA racje...
1.Mowicie ze na FACC nie graja same nooby?
Ciekawe dlaczego doniesc nawet PUSTEGO baga po ziemi do depo w takim Carlin to cud, a w Port Hope bardzo rzadko zdarza sie ze nam go ktokolwiek ruszy?
2.Mowicie ze FACC powinien dostawac nowe czary w updacie...
Ale po co? Po co Cipsoft ma wam cokolwiek dawac, skoro nie placicie, nie maja z tego zadnego zysku wiec nie daja... Wy chyba myslicie tak "Nie place - wymagam"...
3.Jak to jest ze na "normalnym" serwerze strach wyjsc z depo, a o expieniu na DC czy kopalni nie ma mowy?
Tak, sfrustrowani, "poszkodowani" FACCe ida sobie pozabijac poniewaz nic nie maja i im sie nudzi... Wiadomo ze PKuja rowniez gracze z premium account, ale cos jest nie tak ze na takim serwerze jak np Nebula nie mozna spokojnie stanac przed depo bo zaczyna cie bic banda 15 leveli, a do depo nie wejdziesz bo 7 sorc cie blokuje... Na pacc area prawie nie ma takich sytuacji..
Darmozjady (czyt. FACCE) nie maja prawa plakac ze nic nie dostaja, oni niszcza ta gre, znudzi mu sie expienie (nie ma gdzie expic w Thais :<) to idzie sobie popkowac, pamietam jak wbicie tego 20 levela na faccu czasami wiaze sie z wiecznym uciekaniem przed wojowniczymi polskimi pixelami..
Dlatego jedynym rozwiazaniem jest zrobienie FACC'a trialem na przyklad 30-dniowym i potem jesli nie kupisz pacca to nie grasz, proste i skuteczne...

Erhion 05-07-2008 01:27

B U M P

Pisać, pisać. :P

Andrew 05-07-2008 12:59

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez RzalIbul (Post 2153458)
Autor tematu ma CALKOWITA racje...
1.Mowicie ze na FACC nie graja same nooby?
Ciekawe dlaczego doniesc nawet PUSTEGO baga po ziemi do depo w takim Carlin to cud, a w Port Hope bardzo rzadko zdarza sie ze nam go ktokolwiek ruszy?
2.Mowicie ze FACC powinien dostawac nowe czary w updacie...
Ale po co? Po co Cipsoft ma wam cokolwiek dawac, skoro nie placicie, nie maja z tego zadnego zysku wiec nie daja... Wy chyba myslicie tak "Nie place - wymagam"...
3.Jak to jest ze na "normalnym" serwerze strach wyjsc z depo, a o expieniu na DC czy kopalni nie ma mowy?
Tak, sfrustrowani, "poszkodowani" FACCe ida sobie pozabijac poniewaz nic nie maja i im sie nudzi... Wiadomo ze PKuja rowniez gracze z premium account, ale cos jest nie tak ze na takim serwerze jak np Nebula nie mozna spokojnie stanac przed depo bo zaczyna cie bic banda 15 leveli, a do depo nie wejdziesz bo 7 sorc cie blokuje... Na pacc area prawie nie ma takich sytuacji..
Darmozjady (czyt. FACCE) nie maja prawa plakac ze nic nie dostaja, oni niszcza ta gre, znudzi mu sie expienie (nie ma gdzie expic w Thais :<) to idzie sobie popkowac, pamietam jak wbicie tego 20 levela na faccu czasami wiaze sie z wiecznym uciekaniem przed wojowniczymi polskimi pixelami..
Dlatego jedynym rozwiazaniem jest zrobienie FACC'a trialem na przyklad 30-dniowym i potem jesli nie kupisz pacca to nie grasz, proste i skuteczne...

Zawiść ludzka nie zna granic - Tibia jest grą darmową i Ci co grają na FACC mają takie same prawa jak Ci na PACC. Tyle, że Ci drudzy mają dodatkowe przywileje. A jak żal Ci dupę ściska, że Ty zapłaciłeś, a ktoś inny nie to zmień grę.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:52.