![]() |
Cytuj:
Sam pamiętam jak powalałem z serpent swordem moim sorcem i rot to był szczyt możliwości bez run. Tylko że wtedy sd było od 15 leva i 25 mleva więc nie było trudno. Przynajmniej do pekowania było wystarczająco. |
Omg
ehhh według mnie przesadzą z tymi ulepszeniami ;/ powinni dodać czary ofensywne druidowi, dać coś magowi i było by okej ;]
|
Mnie najbardziej ciekawi co porobi się z czarami np. z Fire Fieldem czy GFB u druida ? BO co porostu skasuja je i trzeba kupić nowy lodowy czar a co z wydaną kasą ??
A Facc ,CS musi dać czary dla Druida i Sorca przynajmniej w takim stopniu jak ma to miejsce teraz , a co do zaklinania broni , ja tam nie wyczytałem ,że tych kryształów nie może używać Facc tylko ,że da się je ładować na PACC czyli przy pomocy kolegi maga można mieć zaklętą broń na facc ! |
Cytuj:
|
spiepsza ta gre do konca powoli niema sensu w to grac by mogli zrobic cos z przepelnionymi swiatami totalna ta gra schodzi na psy tibia pelno tam chackerow i brazylijczykow i Polskich noobow zacznijcie grac w metina 2 100 razy lepsze od tego tibia to przeszlosc jak dla mnie ale myscie co chcecie
|
Cały czas zmieniam profe nie umiem sie zdecydowac co najlepsze ?
|
Każdy normalny z Tibii przejdzie teraz na Diablo II ;). Tibia jest teraz po prostu zbyt pogmatwana, kiedyś to było coś. Jak zaczynałem to była chyba tibia 7.5, tibia 7.6 wyszła dość szybko, ale jednak 7.71 [zima 2005 (?)] to było to. Od tamtej pory podobają mi się już tylko hydry i różdzki dla magów i druidów. Co z tego że teraz to ustabilizowali jak tyle rycerzy i paladynów przy bardzo niskim wkładzie pracy powbijali wysokie poziomy, teraz magowie ich będą gonić i tak w kółku ? ;)
A do tych co uważają że mimo to Tibia i tak ma coraz więcej graczy - nie zauważyliście że średni wiek tibijczyka z przed 2-3 lat to było ile ? 15-16 lat, a teraz ? Może z 12 ;). Poza tym liczba graczy w końcu przestała rosnąć, bo musieliby nowe serwery odpalać, a jak zauważyliście to się skończyło. Mam nadzieje że może latem CipSoft pójdzie po rozum do głowy i wróci do najprostszych rozwiązań :). |
Uptade będzie na pewno super - piękna Tibia choć nadal nie 3D.. i jedno spostrzeżenie - zobaczcie ile jest pisane o ulepszeniach Druidów, Sorcererów, Knightów, a Paladynowie zostali wspomniani 2 razy - że będą nowe czary i magiczne napoje oraz o nowych żywiołach.. Wiem - ostatni uptade mocno wzmocnił palków, ale czuję, że Winter Uptade 2007 to w pewnym sensie powrót do Tibii 7.6... :confused:
|
W końcu CipSoft wpadł na normalny pomysł! Gratuluje i już nie mogę się doczekać ;)
Pozdrawiam |
Jescze tylko brakuje tego zeby za zalozenie kona sie placilo
|
Raczej to będzie coś nowego co widać po screenach :p
Czas pokaże co to będzie B) Pozdrawiam Nemjakos ;) |
Cytuj:
Hm, poszerzenie systemu żywiołów, mogło być coś lepszego? |
Mnie ciekawi tylko jedna sprawa.
Czy dla tych nowych czarów obszarowych np.(sorc ogien i energia).. Będzie można zmienić stopień zaawansowania. czy jeżeli wybiore max. zaawansowanie w ogniu czy moge zmienic puznije max. zaawansowanie na energie czy moze nie bede moge wówczas expic juz na dragach?X( |
Mi sie podobaja te rzeczy:
-Magia w tibii będzie ciekawsza -Druid nie bedzie dziadem co ma zamiar leczyć ale bedzie normalną profesją (konkurencją dla sorca) -Sorc i Druid sie poważnie będą różnić -Bedzie Dobrze Dzieciak Elo xD |
Nie czytałeś dokładnie pisało ze będzie można sobie zmieniać :]
|
Jeszcze jedno... Czy to z broniami to nie bedzie lekka lipa? Nie chce marudzić ale np. mam komuś dać sov'a a ten może mnie normalnie okraść? :P
|
Cos mi sie tu nie podoba ... :(
Oni maja zamiar chyba z tibi zrobic prostego hack n'slasha czyli kopie wielu innych MMO ... Najlepiej niech jeszcze zrobia losowosc itemow i jakies rary jak w Diablo, WoWie, Silkroadzie, Lineage itp. :o Ale z drugiej strony niema co jeszcze psioczyc bo jeszcze upa nie wydali ;) a moze akurat sie uda i bedzie ciekawie :p |
A ja nie skumałem co trzeba zrobić żeby mieć takiego axe np ogien;(
|
Cytuj:
|
@up
Bez przesady :P Myślę, że nie będzie aż tak źle ;p |
Cytuj:
|
No, to juz jest cos ;> Tylko tak dalej :)
Cytuj:
Facc jest po to, zeby poznac gre, czyli musi miec mniej rzeczy, bo po co by byly platne konta, gdybys na facc mial wszystko? ... |
Dobrze powiedziane ROHAS a tak wogóle to po upku bedzie soooper korva8o8o
nie moge sie doczekać |
Mnie też zaczyna się coraz bardziej podobać... Cipsoft wpadł na całkiem niezły pomysł.:D Oby tak dalej :p
Nie mogę się już doczekać. :p |
Cytuj:
|
Czyli zaklinac bronie będą mogły tylko postacie z Pacc ?
|
Co za shit. Cipy robią podróbę diablo 2 ;/. Tibia schodzi na Rotwormy. Te mega evuuuul bronie to jednym słowem hamska zgapa od innych rpg. Żal jak widać że ta gra jest cofnięta o ok 7 - 10 lat ;/
@UP Znając CIPY, tak |
Jaki Shit ... Zeby ulepszyc gre niech zrobia cos dla facc ...
Jednym slowem SHIT |
Ale mi chodzi co to za klejnoty :]
|
Tibia byłą fajną grą, użekała mnie jej prostota. Teraz już tego jest za dużo, namieszane, lvle w broniach teraz rozne mikstury, manasy. Za chwile jeszcze z tego rpg typowe zrobią. Już chyba z tym skończę mimo że dla palka ładnie się zapowiada
|
Cieszy mnie jedynie fakt ze z pallka zrobia wreszcie uzyteczna postac... nowe czary obszarowe brzmia calkiem calkiem.
co do enchanting weapons mam mieszane uczucia. co do magow i druidow. prosze bardzo przez pol roku dominacji knightow i pallkow wracacie ponownie na scene by zepchnac ich na bok i znowu robic z nich popychadla. |
Buahaha Tibia to teraz shit podobny do diablo,Mu czy tez Ko.
Good bye tibia. RETIREED!!!:o:o |
Cytuj:
No dobrze ale mi chodzi czy na te ulepszenia broni trzeba miec PACC'a jesli tak to off ... Ps . Czy ktos zna sie na stronie fasole x pl ? ... niezasmiecac forum tylko pw |
Cytuj:
|
Jestem ciekaw tego nowego czaru dla kiny leczenia oraz jak bedzie wygladac w praktyce te mikturki ;p
|
No i teraz widzicie, Knighci jak dostali upa to wszyscy magowie narzekali wyklinali itp. Jak Ulepszyli postacie Magiczne, Rycerz nie miota się jak jakiś dzieciak, tylko przyjmuje to do świadomości i godnie to przyjmuje.
Update zapowiada sie Ciekawie, tylko szkoda, ze to coraz bardziej jest podobne do MU i innych gówien które Mi nie pasują.. Dlatego 3 lata temu wybrałem Tibie... |
A ja i mój kuzyn radzimy sobie bez pacc knightami :PP
|
Cytuj:
|
I co znow placzecie lol ?? Co ubdate panika nie retired koniec z tibia a i tak gracie ...Co panikujecie ze nie bedzie uhow ale bede mikstury i napenwo bede dawac tyle samo lub wiecej ... napewno bedzie mozna je kupic w sklepie.Zastanwiam sie czy pall vite straci oby nie ,zrestza zobaczymy co bedzie .
NIe narzekajcie poki nie zobaczycie na wlasne oczy.A co do facc i dobrze ze ch dupia bedzie mniej noobow. Pacc jak nie w rl sianko to sa inne sposoby. |
@Kilka up: No racja, Tibia powinna być HnSem polegającym jedynie na ciągłym tłuczeniu potworów...
Cytuj:
Ktośtam napisał, że Tibia urzekała prostotą - to se w sapera pograj. Ludzie mówią, że robi się z tego OTS - jeśli tak, to chyba będę grał na OTSach skoro najlepsze upy cipów wyprzedzają o rok. Nie rozumiem czemu niektórzy z was uważają, że powinien być to tylko najprostszy HnS. Niektórzy mówią, że z Tibii robi się RPG jak Diablo - a wiecie jaki to typ gry Tibia? MMORPG Jak RPG ale przez internet. Przez lata był to MMOHnS nazywający się RPGiem. Teraz wreszcie jakiś krok w przód. Martwią mnie trzy rzeczy: 1. Mówią, że gra w pełni darmowa z opcjonalnym pacc, a tak naprawdę jest to płatna gra z darmową wersją demo. 2. Gracze - lamerzy, debile, nooby, idioci, boterzy i inni którzy grają wyłącznie dla kasy, hakerzy, ludzie którzy oceniają ludzi po lvlu, grają tylko dla lvla i uważają kogoś kto gra dla czegoś poza lvlem za nooba. Zaledwie 1/8 graczy nie zalicza się do żadnej z tych grup... 3. Knighci coraz bardziej zmierzają w kierunku stania się żywą tarczą. W letnim up coś zyskali, a teraz znów tracą. O ile pal będzie przydatny na martwiaków, to knight straci wszystko i nie będzie miał żadnej roli w grupie. BTW: Haha! A teraz będę wymiatał was błyskawicami i ogniem mojego roxi0r haxx0rskiego 10lvl maga, dzieci update'u bo zrobiłem go przed upem!!! :P |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:12. |