![]() |
ha-ha-ha a jak jakis %%^@#$ spamuje ze idzie na jakiegos 10min questa albo chce kupic 1 rzecz to jest dobrze ;x i to new temat zaklada.
|
Cytuj:
Poprawiły mi dzień , bez kitu ty masz pro mózg... "haha bym tu gral to bym mial 2 razy taki lvl jak ty nobku" Tiaa myśl se tak dalej , ehh poprostu pisz dalej i rozśmieszaj nas xD @Poreda No ftp sie nie rusza... Czasem wychodzi expić czy coś ale wyniki każdy zna Axmann Feb 08 2008, 09:37:50 CET Killed at Level 93 by Windspirit Mosquito and by Bako Royal'Bellator Feb 09 2008, 03:08:49 CET Killed at Level 149 by Kilalla and by Lord Admiral Andrewski Vinny-Balbuena ( Best pvp odrazu po naszym panie doskonałym :* ) Feb 09 2008, 03:39:26 CET Killed at Level 104 by Lord Admiral Andrewski and by Ascanta Angel Tchubiru'birubis Feb 07 2008, 13:51:28 CET Killed at Level 124 by Young Gorti and by Tri'Gun |
@rzot
zrób mi chara :D name Holas plx:evul: |
Cytuj:
|
''rub'' haha hail polonisci pamietam jak mi bledy wytykaliscie
ovner lol szmaciarzu za kogos sie masz wielki mr pk haha zal mi cie, ej moge grac w tibie pozwolisz mi? moge na forum tu pisac pozwolisz mi? ovner jest wielki , cool ziom haha(noob) i brak mu mozgu tej rzotkiewa ale taki gosc pisze na temat, i to wy tu zaczynacie sie rzadzic kto ma pisac a kto nie omg nobki |
@Doskonaly
Chcialem ci pogratulowac twojej inteligencji LOL, nie domysliles sie ze poreda napisal wszystko z bledami specjalnie, dla zartu ? |
PLAOKOAKOAKAOKA!!!
Nie no stary, teraz to się zbłaźniłeś xDDDDDDDDD |
18:53 Warning! The murder of Lavis was not justified.
|
Cytuj:
4 klasa potstafufki dziecko aronia roOOOOOOOOOOX wpadnij na chate zajeb mnie i mojom roidne come to thais and fight till death :(:(:(:(: |
Cytuj:
Weź WY*******AJ. |
BRAWO ****E HAHAH NAPISALEM TO SPECJALNIE BO WIEDZIALEM ZE KAZDY BEDZIE CHCIAL MNIE TERAZ POPRAWIC TAKA OKAZJA HAHA ZEBY DOSKONALEMU POJECHAC GZ :)
JA MAM W H*JU CO K*RWA O MNIE MYSLICIE DeGlord Z CHECIA BYM CHCIAL CIE SPOTKAC SZMA*O TO BYS ZOBACZYL 4 KLASE PODST. J.D ZAMKNIJ RYJ PAJACU,WY*******AJ TO DO STAREJ MOW, ***** CI W DUPE. JESTESCIE NORMALNIE ZAJEBISCI HAHA destro omg tu 2-licowa dziw** juz ftp to nie twoi kumple juz tak zajebiscie nie masz hahaha pajacu zal hail ftp pisz haha jak kiedys nobku HUJ Z WAMI JUZ NIE PISZE Z CIOTAMI I MORDA W KUBEL PSY |
Tak tak.. Specjalnie xD
|
Nie no , nie mogę xD
Jak przeglądam całe forum tibia.pl to obawiam się że nie mamy większego posrańca niż ty! Jesteśmy zaszczyceni że taka mądrość jak ty gra na naszym świecie i jest polakiem \o/ Gratz bycia zjebem :cup: @btw Widać że doskonaly sie wkur*ia bo ciągle z caps locka pisze.. |
@Doskonaly
Obiecujesz mi to juz 102910 raz!! i zawszee wracasz |
Cytuj:
@Pan Doskonaly Po co ty sie tu w ogole logujesz jak i tak wszystkich w*****asz i twoje posty nic nie wnosza o.O jak cie interesuje silvera to sobie to czytaj, ale nie pisz postow jesli nie masz nic madrego do powiedzenia X( GZ SA i DICU :cup: zamocna wojna to jest :D |
I Huj Bede Pisal Co Mi Sie Podoba I Huj Wam Do Tego Pajace
Ovner Posrancem Jestes Sam Bo Cie Stara Pizda Wysrala Haha I Jebiesz, Mam Wyjebane Co Takie Gamonie O Mnie Pisza,mozecie Mnie W Pizde Pocalowac Siedzi Tu Gora 5 Osob(czyli Wy Burasy) I Pierdolicie W Kolko O Tym Samym A Jak Ktos Cos Napisze To Zaraz Wielka Krytyka Mistrzow Forum Haha Zal Pajace cieszycie sie ze tu mozecie troche w grupce pokazaczyc haha bo w rl jakies burki z was, i tu huj wie kogo gracie ... xd |
Takie teskty ostatnio w szkole podstawowej słyszałem 10 lat temu... ;o
|
@Doskonaly
Mówiłeś że nie będziesz tu już pisał, więc się zdecyduj :D. Wogóle to przestań już pisać te twoje durne teksty 10 latka, obrażać rodziców i wyzywać każdego, jeśli masz coś mądrego do powiedzenia i na temat to pisz ale jeśli masz tylko przeklinać i nas wyzywać to wyjdź z tego forum -.- |
i huj pisze jak mi sie podoba:)
a ty sie kurwa zastanow czy kurwa lizac dupe ftp czy nie haha bo zal kurwa mi cie. huj z wami 10 latka teksty bys zobaczyl,jak bym cie w rl spotkal , haha megamozg leb kurwa wielki od tego kompa jak kurwa kuszka od pyrow i kozaka gra hahah przez neta xd i caly dzien pizga w tibie 24/h i na forum siedzi jeden z drugim i swoje smety pisza jacy to kurwa oni nie sa inteligentni i zabawni haha w dupe sobie dajcie i bedzie good ''jeśli masz coś mądrego do powiedzenia i na temat to pisz '' o kurwa haha nie zauwazylem normalnie chodzacy kodeks forum jestes haha a kurwa jak ktos zaklada posta i pisze na temat to mu piszecie pajace ze nie ma na forum smiecic, bo tu pare cymbalow jest i huj wie za kogo sie ma xd to kurwa piszcie tez na temat idioci a nie pierdolicie suchary |
@doskonaly
1. A czy ty teraz piszesz na temat? Bo jesli to jest zwiazane z wojna na silverze to uhuhu... 2. Grasz na innym servie (expisz/skillujesz/robisz mlvl/etc) to idz pisz na swoim servie... Bo twoje evul cool mastah PK tutaj nas chuj obchodzi akurat jak zabijasz 30+ lvle... 3. Po kiego tu wgl piszesz jak nikt cie nie slucha... 4. Nie odpisuj please... xD |
1. kto zaczal pierwszy pisac o jakis ots copach huj wie o czym wy, wiec ja tez moge baranie pisaco czym mi sie podoba i wam jechac,pauczacie innych o sami co robicie lol
2.omg ja nic nie pisalem ze pekuje kogos itp, a jak sie tak mna interesujecie to gz xd jakis cep wkleil ze ubilem kogos i loto ze to byl 30 lvl lol i co w zwiazku z tym? 3.jak nikt mnie nie slucha to po huja piszecie cepy:) 4.ladnie wladasz angielskim:) |
Cytuj:
@down Doskonaly wyszedl z forum zeby sie nie osmieszyc bo nie wie o co chodzi... xDD haha |
Ok. If you, Mr. Doskonaly, know english very well, and u are "pro", u will understand it: "Leave our forum, we don't like u, we don't want u, and we want to your leave forum."
Thanks you Dawergo. @down Niech przestanie każdego wyzywać, przeklinać, i wjeżdżać na rodziców to go zaakceptuje. @2down Ja nic do ciebie nie mam, ale razi mnie w oczy jak w każdym zdaniu widzę przekleństwo, i to że każdego wyzywasz. Napisałem po angielsku bo pisałeś do kogoś (ja to zrozumiałem w formie ironii) że ładnie włada angielskim. I jeszcze jedno, nie gram już w tibie, czasem pójdę na openke i tyle. |
@Dawergo
Ja wcale tak nie uwazam i mysle ze nie masz prawa nikogo wywalac stad... tak samo ja moge powiedziec plx dawergo leave this topic we dont want to see you here... i co?? bys sie odrazu burzyl jakim prawem i takie tam... mi ziomek nie przeszkadza niech pisze cos chce kazdy ma do tego prawo |
Dawergo gz poligloto:) i co ulzyo cie ze po anglieslku napisales?
ja zaczelem jechac i wyzywac bo w*****a mnie to ze krytykujecie kazdego kto na forum cos napisze a wam to napasuje(np zal jaki temat po co taki robisz itp), albo uwazacie to za smieszne i huj z tym,wam nikt nie jedzie jak piszecie sobie, chyba ze ja teraz ''Doskonaly wyszedl z forum zeby sie nie osmieszyc bo nie wie o co chodzi... xDD'' o fajnie kiedy to bylo:) ja pisze co mam do powiedzenia i ide w huj nie siedze jak ty 24h |
@Doskonały
Pora zaakceptować, że na tym forum nikt cie nie chce. Te twoje wrzuty nie są zabawne, weź wyjdź... |
@holu
a myslisz ze twoje sa?? i czemu mowisz ze musisz zaakceptowac ze nikt cie nie chce na forum... moze ty go nie chcesz ale mi jest on obojetny... |
Cytuj:
Dla mnie tez on dlugo byl obojetny pomimo tego ze jest juz od dawna jechany. Ale ostatnio zaczynam poznawac czemu oni go tak naprawde nie lubili i to on pokazuje coraz bardziej jak naprawde jest ******** przez to co mowi bo to wjezdzanie na starych i inne przezwiska to jest poprostu zalosne i tutaj nie potrzebne :S |
Hahaha dawno nic nie pisalem i nie zamierzalem, bo sie nie znam w terazniejszy sprawach silvery, ale jak widze posty doskonalego to mnie cos wewnatrz roz*******a xD!!!!
panie doskonaly tylko nie bij : < : <: < by markissssssss @UP jeeeszcze mi ^.^ holu rox 88 14/28! |
Cytuj:
|
P!3rd0l!$h. Jest debilem i już.
|
Cytuj:
@Potus Odkad ty jesteś takim wielkim obrońcom pana doskonałego xD? @DeGlord xDxDxD @Holu Też go nie kce , on jest be :< @btw. Już z kolegami obstawiamy jakie wyzwiska odpiszesz na mnie ;D |
Macie problem z panem Doskonalym widze. Moze ofc tu pisac bo to forum publiczne i nikt go nie moze usunac ale mozemy z nim sobie poradzic inaczej. Sa dwie mozliwosci:
a) Najebac mu w rl =DDDDDDDDDDD b) Ignorowac c) Po prostu go zablokowac Jak to zrobic tak wiec logujemy sie na nasze konto: http://foteka.pl/full/387784a1d756b8...45cd371a77.jpg Wchodzimy w panel Kontrolny uzytkownika. Odszukujemy liste zablokowanych i wpisujemy imie naszego ukochanego. http://foteka.pl/full/fe37ec8a28dd5c...e45daea7d5.jpg Wynik naszej pracy mozemy zobaczyc na forum w ktorym pisze nasz Pan np: http://foteka.pl/full/defe99ffba1119...5deac95cae.jpg Wiem ze jestem "Doskonaly" ahahahahahah xD!!!!!!!!!!!! |
@up
Może użyje ale wole się z niego pośmiać xD http://img217.imageshack.us/img217/7...aterin0.th.png OWNED XD |
wole poczytac jego smieszne texty z podstawowki
!!! zryj wlosy z ..... !!!! 88 14/28! |
Nie no co za śmietnik się zrobił, gdzie są kuwa moderatorzy?-.-
@Doskonały Jak już masz wrzucac to wrzucaj na nas, a nie na kogoś starych. Bo jeśli wrzucasz na rodziców, tzn., że nie masz szacunku dla swoich, a to świadczy o tym, że pochodzisz z rodziny patologicznej :D. |
Zgadzam sie z przedmówcą, na stronie glowniej byl jakis temat, ale go skasowali ponoc bosal swiruje i wszyscy moderatorzy (czy wiekszosc) zawiesilo swoja dzialanosc.
|
Cytuj:
|
ryj kurwy jade wam bo, pewnego razu jakis **** br z rs(50+) atakowal all przed depo , i mowie trzeba go ubic a shaka do mnie zaatakujesz go i padasz,i go wysmialem a on ze ten rs mial haka i moze pekowac zal to mu pojechalem i na mnie ftp z destro naslal(bo byli wtedy) i od tego momentu sie hunta zaczol, i co chwile jakis pedal sie czepial z ftp.
i te 2 pajace powiedzieli wam ze jestem noob po tym incydencie,i huj kazdy mial mnie za noob a nie wiedzial o co chodzi , wiec kurwa szmaty ryj bo huja wiecie a pierdolicie kost123 zapraszam wjeb mi w rl szamotuly; koscielna 2 powiedz kiedy wlecisz edit; jechalem shacie a wy jego wielcy obroncy zaczeliscie na mnie jechac to wam teraz tez jade |
Shacie? :o kto to? xD
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:04. |