Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Silvera (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=185)
-   -   Wojna DICU, FS vs FTP, FTPA! (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=158649)

Michael Rzotkiewka 09-02-2008 00:49

ha-ha-ha a jak jakis %%^@#$ spamuje ze idzie na jakiegos 10min questa albo chce kupic 1 rzecz to jest dobrze ;x i to new temat zaklada.

oVvN3eR 09-02-2008 06:20

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez doskonaly11 (Post 1888043)
ovner cieszysz sie? ze kogos zabilem wow stara cie kocha?
widze ze masz podniete ze kogos ubilem, nie gram tu cymbale bo mam w huju tego chara i ten swiat ia takich cepow jak ty, mozesz mi gamonia stargac, frajer to twoj stary ze zrobil jakie dziecko neostrady
''wpadnijcie po mnie czasem jak solo expie '' ohh panie niesmiertelny,co ty przeciez szans nie mamy haha bym tu gral to bym mial 2 razy taki lvl jak ty nobku:baby:

Thx za wyzwiska \o/
Poprawiły mi dzień , bez kitu ty masz pro mózg...
"haha bym tu gral to bym mial 2 razy taki lvl jak ty nobku"
Tiaa myśl se tak dalej , ehh poprostu pisz dalej i rozśmieszaj nas xD
@Poreda
No ftp sie nie rusza...
Czasem wychodzi expić czy coś ale wyniki każdy zna

Axmann
Feb 08 2008, 09:37:50 CET Killed at Level 93 by Windspirit Mosquito
and by Bako
Royal'Bellator
Feb 09 2008, 03:08:49 CET Killed at Level 149 by Kilalla
and by Lord Admiral Andrewski
Vinny-Balbuena ( Best pvp odrazu po naszym panie doskonałym :* )
Feb 09 2008, 03:39:26 CET Killed at Level 104 by Lord Admiral Andrewski
and by Ascanta Angel
Tchubiru'birubis
Feb 07 2008, 13:51:28 CET Killed at Level 124 by Young Gorti
and by Tri'Gun

holuu 09-02-2008 10:48

@rzot

zrób mi chara :D name Holas plx:evul:

poreda 09-02-2008 14:51

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez holuu (Post 1889103)
@rzot

zrób mi chara :D name Holas plx:evul:

Cholu gra na chiteach, cholu gra na chiteach nie rub mu postaci!!11!!!

doskonaly11 09-02-2008 17:50

''rub'' haha hail polonisci pamietam jak mi bledy wytykaliscie
ovner lol szmaciarzu za kogos sie masz wielki mr pk haha zal mi cie, ej moge grac w tibie pozwolisz mi? moge na forum tu pisac pozwolisz mi? ovner jest wielki , cool ziom haha(noob) i brak mu mozgu

tej rzotkiewa ale taki gosc pisze na temat, i to wy tu zaczynacie sie rzadzic kto ma pisac a kto nie omg nobki

Michalakmee 09-02-2008 18:07

@Doskonaly
Chcialem ci pogratulowac twojej inteligencji LOL, nie domysliles sie ze poreda napisal wszystko z bledami specjalnie, dla zartu ?

poreda 09-02-2008 19:48

PLAOKOAKOAKAOKA!!!

Nie no stary, teraz to się zbłaźniłeś xDDDDDDDDD

Dawergo 09-02-2008 20:04

18:53 Warning! The murder of Lavis was not justified.

DeGlord 09-02-2008 20:59

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez doskonaly11 (Post 1889941)
ovner lol szmaciarzu za kogos sie masz wielki mr pk haha zal mi cie, ej moge grac w tibie pozwolisz mi? moge na forum tu pisac pozwolisz mi? ovner jest wielki , cool ziom haha(noob) i brak mu mozgu

tej rzotkiewa ale taki gosc pisze na temat, i to wy tu zaczynacie sie rzadzic kto ma pisac a kto nie omg nobki

4 klasa potstafufki dziecko aronia roOOOOOOOOOOX wpadnij na chate zajeb mnie i mojom roidne

come to thais and fight till death :(:(:(:(:

J.D 10-02-2008 00:20

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez doskonaly11 (Post 1889941)

Qrwa... coraz dluzej sie przygladam twoim wiadomosciom i nasuwają mi sie dwa słowa tylko,które są szczerą radą.

Weź WY*******AJ.

doskonaly11 10-02-2008 02:25

BRAWO ****E HAHAH NAPISALEM TO SPECJALNIE BO WIEDZIALEM ZE KAZDY BEDZIE CHCIAL MNIE TERAZ POPRAWIC TAKA OKAZJA HAHA ZEBY DOSKONALEMU POJECHAC GZ :)
JA MAM W H*JU CO K*RWA O MNIE MYSLICIE
DeGlord Z CHECIA BYM CHCIAL CIE SPOTKAC SZMA*O TO BYS ZOBACZYL 4 KLASE PODST.
J.D ZAMKNIJ RYJ PAJACU,WY*******AJ TO DO STAREJ MOW, ***** CI W DUPE.
JESTESCIE NORMALNIE ZAJEBISCI HAHA
destro omg tu 2-licowa dziw** juz ftp to nie twoi kumple juz tak zajebiscie nie masz hahaha pajacu zal hail ftp pisz haha jak kiedys nobku

HUJ Z WAMI JUZ NIE PISZE Z CIOTAMI I MORDA W KUBEL PSY

poreda 10-02-2008 11:13

Tak tak.. Specjalnie xD

oVvN3eR 10-02-2008 12:02

Nie no , nie mogę xD
Jak przeglądam całe forum tibia.pl to obawiam się że nie mamy większego posrańca niż ty!
Jesteśmy zaszczyceni że taka mądrość jak ty gra na naszym świecie i jest polakiem \o/
Gratz bycia zjebem :cup:

@btw
Widać że doskonaly sie wkur*ia bo ciągle z caps locka pisze..

Dawergo 10-02-2008 12:09

@Doskonaly
Obiecujesz mi to juz 102910 raz!! i zawszee wracasz

Kacperka 10-02-2008 14:53

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dawergo (Post 1891167)
@Doskonaly
Obiecujesz mi to juz 102910 raz!! i zawszee wracasz

Dokladnie.... xP

@Pan Doskonaly
Po co ty sie tu w ogole logujesz jak i tak wszystkich w*****asz i twoje posty nic nie wnosza o.O jak cie interesuje silvera to sobie to czytaj, ale nie pisz postow jesli nie masz nic madrego do powiedzenia X(

GZ SA i DICU :cup: zamocna wojna to jest :D

doskonaly11 10-02-2008 15:12

I Huj Bede Pisal Co Mi Sie Podoba I Huj Wam Do Tego Pajace
Ovner Posrancem Jestes Sam Bo Cie Stara Pizda Wysrala Haha I Jebiesz, Mam Wyjebane Co Takie Gamonie O Mnie Pisza,mozecie Mnie W Pizde Pocalowac
Siedzi Tu Gora 5 Osob(czyli Wy Burasy) I Pierdolicie W Kolko O Tym Samym A Jak Ktos Cos Napisze To Zaraz Wielka Krytyka Mistrzow Forum Haha Zal Pajace

cieszycie sie ze tu mozecie troche w grupce pokazaczyc haha bo w rl jakies burki z was, i tu huj wie kogo gracie ... xd

poreda 10-02-2008 15:31

Takie teskty ostatnio w szkole podstawowej słyszałem 10 lat temu... ;o

Michalakmee 10-02-2008 16:20

@Doskonaly
Mówiłeś że nie będziesz tu już pisał, więc się zdecyduj :D.
Wogóle to przestań już pisać te twoje durne teksty 10 latka, obrażać rodziców i wyzywać każdego, jeśli masz coś mądrego do powiedzenia i na temat to pisz ale jeśli masz tylko przeklinać i nas wyzywać to wyjdź z tego forum -.-

doskonaly11 10-02-2008 16:27

i huj pisze jak mi sie podoba:)
a ty sie kurwa zastanow czy kurwa lizac dupe ftp czy nie haha bo zal kurwa mi cie.
huj z wami 10 latka teksty bys zobaczyl,jak bym cie w rl spotkal , haha megamozg leb kurwa wielki od tego kompa jak kurwa kuszka od pyrow i kozaka gra hahah przez neta xd i caly dzien pizga w tibie 24/h i na forum siedzi jeden z drugim i swoje smety pisza jacy to kurwa oni nie sa inteligentni i zabawni haha w dupe sobie dajcie i bedzie good

''jeśli masz coś mądrego do powiedzenia i na temat to pisz '' o kurwa haha nie zauwazylem normalnie chodzacy kodeks forum jestes haha a kurwa jak ktos zaklada posta i pisze na temat to mu piszecie pajace ze nie ma na forum smiecic, bo tu pare cymbalow jest i huj wie za kogo sie ma xd
to kurwa piszcie tez na temat idioci a nie pierdolicie suchary

Shinhoshu 10-02-2008 20:06

@doskonaly
1. A czy ty teraz piszesz na temat? Bo jesli to jest zwiazane z wojna na silverze to uhuhu...

2. Grasz na innym servie (expisz/skillujesz/robisz mlvl/etc) to idz pisz na swoim servie... Bo twoje evul cool mastah PK tutaj nas chuj obchodzi akurat jak zabijasz 30+ lvle...

3. Po kiego tu wgl piszesz jak nikt cie nie slucha...

4. Nie odpisuj please... xD

doskonaly11 10-02-2008 20:27

1. kto zaczal pierwszy pisac o jakis ots copach huj wie o czym wy, wiec ja tez moge baranie pisaco czym mi sie podoba i wam jechac,pauczacie innych o sami co robicie lol
2.omg ja nic nie pisalem ze pekuje kogos itp, a jak sie tak mna interesujecie to gz xd jakis cep wkleil ze ubilem kogos i loto ze to byl 30 lvl lol i co w zwiazku z tym?
3.jak nikt mnie nie slucha to po huja piszecie cepy:)
4.ladnie wladasz angielskim:)

Shinhoshu 10-02-2008 20:30

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Shinhoshu (Post 1892218)
@doskonaly
1. A czy ty teraz piszesz na temat? Bo jesli to jest zwiazane z wojna na silverze to uhuhu...

2. Grasz na innym servie (expisz/skillujesz/robisz mlvl/etc) to idz pisz na swoim servie... Bo twoje evul cool mastah PK tutaj nas chuj obchodzi akurat jak zabijasz 30+ lvle...

3. Po kiego tu wgl piszesz jak nikt cie nie slucha...

4. Nie odpisuj please... xD

Czytać nie umiesz? ;/

@down
Doskonaly wyszedl z forum zeby sie nie osmieszyc bo nie wie o co chodzi... xDD
haha

Dawergo 10-02-2008 20:34

Ok. If you, Mr. Doskonaly, know english very well, and u are "pro", u will understand it: "Leave our forum, we don't like u, we don't want u, and we want to your leave forum."

Thanks you
Dawergo.

@down
Niech przestanie każdego wyzywać, przeklinać, i wjeżdżać na rodziców to go zaakceptuje.

@2down
Ja nic do ciebie nie mam, ale razi mnie w oczy jak w każdym zdaniu widzę przekleństwo, i to że każdego wyzywasz. Napisałem po angielsku bo pisałeś do kogoś (ja to zrozumiałem w formie ironii) że ładnie włada angielskim.
I jeszcze jedno, nie gram już w tibie, czasem pójdę na openke i tyle.

pobol 10-02-2008 20:53

@Dawergo

Ja wcale tak nie uwazam i mysle ze nie masz prawa nikogo wywalac stad... tak samo ja moge powiedziec plx dawergo leave this topic we dont want to see you here... i co?? bys sie odrazu burzyl jakim prawem i takie tam... mi ziomek nie przeszkadza niech pisze cos chce kazdy ma do tego prawo

doskonaly11 10-02-2008 22:07

Dawergo gz poligloto:) i co ulzyo cie ze po anglieslku napisales?
ja zaczelem jechac i wyzywac bo w*****a mnie to ze krytykujecie kazdego kto na forum cos napisze a wam to napasuje(np zal jaki temat po co taki robisz itp), albo uwazacie to za smieszne i huj z tym,wam nikt nie jedzie jak piszecie sobie, chyba ze ja teraz

''Doskonaly wyszedl z forum zeby sie nie osmieszyc bo nie wie o co chodzi... xDD''
o fajnie kiedy to bylo:) ja pisze co mam do powiedzenia i ide w huj nie siedze jak ty 24h

holuu 10-02-2008 23:41

@Doskonały

Pora zaakceptować, że na tym forum nikt cie nie chce. Te twoje wrzuty nie są zabawne, weź wyjdź...

pobol 11-02-2008 09:13

@holu
a myslisz ze twoje sa?? i czemu mowisz ze musisz zaakceptowac ze nikt cie nie chce na forum... moze ty go nie chcesz ale mi jest on obojetny...

Kacperka 11-02-2008 09:24

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez pobol (Post 1892953)
@holu
a myslisz ze twoje sa?? i czemu mowisz ze musisz zaakceptowac ze nikt cie nie chce na forum... moze ty go nie chcesz ale mi jest on obojetny...

Niestety (chyba) tylko tobie, bo (chyba) malo tu zagladasz...

Dla mnie tez on dlugo byl obojetny pomimo tego ze jest juz od dawna jechany. Ale ostatnio zaczynam poznawac czemu oni go tak naprawde nie lubili i to on pokazuje coraz bardziej jak naprawde jest ******** przez to co mowi bo to wjezdzanie na starych i inne przezwiska to jest poprostu zalosne i tutaj nie potrzebne :S

DeGlord 11-02-2008 10:18

Hahaha dawno nic nie pisalem i nie zamierzalem, bo sie nie znam w terazniejszy sprawach silvery, ale jak widze posty doskonalego to mnie cos wewnatrz roz*******a xD!!!!

panie doskonaly tylko nie bij : < : <: <

by markissssssss

@UP
jeeeszcze mi ^.^

holu rox

88 14/28!

pobol 11-02-2008 11:45

Cytuj:

Niestety (chyba) tylko tobie, bo (chyba) malo tu zagladasz...
Dla mnie tez on dlugo byl obojetny pomimo tego ze jest juz od dawna jechany. Ale ostatnio zaczynam poznawac czemu oni go tak naprawde nie lubili i to on pokazuje coraz bardziej jak naprawde jest ******** przez to co mowi bo to wjezdzanie na starych i inne przezwiska to jest poprostu zalosne i tutaj nie potrzebne :S
Zagladam tu codziennie...:D oj bo sie go czepiaja ze napisal ze zfragowal jakiegos 30 lvla i co z tego napisal i jest jak oni zabijaja polakow to co tak samo mozna powiedziec ze zal... przykladem jest gess jak go zabili nie pamietam juz kto... ale byli to chyba holu ace gorti nie jestem tera powien tez mozna powiedziec ze zal... tutaj gadaja zeby wywalic ftp ale zabijaja sie nawzajem...

poreda 11-02-2008 11:58

P!3rd0l!$h. Jest debilem i już.

oVvN3eR 11-02-2008 12:05

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez pobol (Post 1893101)
Zagladam tu codziennie...:D oj bo sie go czepiaja ze napisal ze zfragowal jakiegos 30 lvla i co z tego napisal i jest jak oni zabijaja polakow to co tak samo mozna powiedziec ze zal... przykladem jest gess jak go zabili nie pamietam juz kto... ale byli to chyba holu ace gorti nie jestem tera powien tez mozna powiedziec ze zal... tutaj gadaja zeby wywalic ftp ale zabijaja sie nawzajem...

Ja go nawet nie planowałem bić (Gessa) bo to spoko kolega , padł za bycie bratem ambela ;d

@Potus
Odkad ty jesteś takim wielkim obrońcom pana doskonałego xD?

@DeGlord
xDxDxD

@Holu
Też go nie kce , on jest be :<

@btw.
Już z kolegami obstawiamy jakie wyzwiska odpiszesz na mnie ;D

Kost123 11-02-2008 13:37

Macie problem z panem Doskonalym widze. Moze ofc tu pisac bo to forum publiczne i nikt go nie moze usunac ale mozemy z nim sobie poradzic inaczej. Sa dwie mozliwosci:
a) Najebac mu w rl =DDDDDDDDDDD
b) Ignorowac
c) Po prostu go zablokowac
Jak to zrobic tak wiec logujemy sie na nasze konto:

http://foteka.pl/full/387784a1d756b8...45cd371a77.jpg
Wchodzimy w panel Kontrolny uzytkownika. Odszukujemy liste zablokowanych i wpisujemy imie naszego ukochanego.
http://foteka.pl/full/fe37ec8a28dd5c...e45daea7d5.jpg
Wynik naszej pracy mozemy zobaczyc na forum w ktorym pisze nasz Pan np:
http://foteka.pl/full/defe99ffba1119...5deac95cae.jpg
Wiem ze jestem "Doskonaly" ahahahahahah xD!!!!!!!!!!!!

oVvN3eR 11-02-2008 13:48

@up
Może użyje ale wole się z niego pośmiać xD

http://img217.imageshack.us/img217/7...aterin0.th.png

OWNED XD

DeGlord 11-02-2008 14:07

wole poczytac jego smieszne texty z podstawowki
!!!

zryj wlosy z ..... !!!!

88 14/28!

Mendolina 11-02-2008 15:52

Nie no co za śmietnik się zrobił, gdzie są kuwa moderatorzy?-.-

@Doskonały
Jak już masz wrzucac to wrzucaj na nas, a nie na kogoś starych.
Bo jeśli wrzucasz na rodziców, tzn., że nie masz szacunku dla swoich, a to świadczy o tym, że pochodzisz z rodziny patologicznej :D.

Dawergo 11-02-2008 15:59

Zgadzam sie z przedmówcą, na stronie glowniej byl jakis temat, ale go skasowali ponoc bosal swiruje i wszyscy moderatorzy (czy wiekszosc) zawiesilo swoja dzialanosc.

poreda 11-02-2008 16:17

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dawergo (Post 1893428)
Zgadzam sie z przedmówcą, na stronie glowniej byl jakis temat, ale go skasowali ponoc bosal swiruje i wszyscy moderatorzy (czy wiekszosc) zawiesilo swoja dzialanosc.

Czytałem, jakoś nie chce mi się wierzyć że sam bosal da rade zapanować na całym forum.

doskonaly11 11-02-2008 18:05

ryj kurwy jade wam bo, pewnego razu jakis **** br z rs(50+) atakowal all przed depo , i mowie trzeba go ubic a shaka do mnie zaatakujesz go i padasz,i go wysmialem a on ze ten rs mial haka i moze pekowac zal to mu pojechalem i na mnie ftp z destro naslal(bo byli wtedy) i od tego momentu sie hunta zaczol, i co chwile jakis pedal sie czepial z ftp.
i te 2 pajace powiedzieli wam ze jestem noob po tym incydencie,i huj kazdy mial mnie za noob a nie wiedzial o co chodzi , wiec kurwa szmaty ryj bo huja wiecie a pierdolicie
kost123 zapraszam wjeb mi w rl
szamotuly; koscielna 2
powiedz kiedy wlecisz

edit; jechalem shacie a wy jego wielcy obroncy zaczeliscie na mnie jechac to wam teraz tez jade

Mendolina 11-02-2008 18:16

Shacie? :o kto to? xD

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:04.