![]() |
@Juzefek
Bo zawsze GTW bardzo wykorzystuje swoja wladze ;) Prawie na kazdym servie . I nie ma sie im co dziwic ;d Gra bez pk to nie gra ;p Ale sa ludzie ktorzy sie z tym nie zgadzaja i dlatego powstaja wojny :) Proste tak jak powstanie Czokapika |
Cytuj:
|
@up
A mogę być DJejem? Tez mam nooba w carlin ^^ |
Cytuj:
|
Cytuj:
Różnica między PK noob charem Lavia, a PK Shejqa jest taka, że Shejq zabił dużo ludzi PRZED felernym update, a to świadczy o jego pvp. |
@up
Nawet nie wiesz jak nazywa się mój pk char i kiedy pk'owałem. ;) Więc stfu. ;) |
To nic ze 20min temu ogarnelismy wam 2 przyjaciol aleeeeeee co tam po chuj leciec lepiej na forum popisac xDDDDD
Pozdrawiam Tidere i Krella :evul: |
Krell
Jan 24 2008, 13:14:07 CET Killed at Level 135 by Tenshinkhan and by Don Hoost :):):) |
Ciesze sie ze Krell skminil jeszcze raz, bo sam mialem zamiar go zabic :D
|
Cytuj:
|
Krell
Jan 24 2008, 13:14:07 CET Killed at Level 135 by Tenshinkhan and by Don Hoost Tidera Jan 24 2008, 12:47:44 CET Killed at Level 82 by Keeph Akcja spontaniczna zrobiona na szybko bez zadnego pier*****ia. Rozmowa z gg: Ja: Siema Shejq: joul Ja: Ty kurwa chodz zrobimy snake na szybko ! Taki spontan i chuj Shejq: to dawaj ludzi Kilkanascie minut pozniej padl tidera a potem krell.I tak to ma wygladac i nie srac w pory to bedzie dobrze ,a wy wszedzie widzicie trapy Oath itp (To bylo do Rise) Akcja byla przeprowadzona w niecale 15 osob (To do tych co mowia ze do akcji potrzebujemy calej gildi) btw. Krellowi gratulujemy inteligencji :baby: gogo 130 lvl btw2. Jestescie przesmieszni i przezalosni z tymi fragami na tibia com hahaha jeszcze policzcie fragi wszystkich noob charow od 8-15 lvla ! Zal i tyle |
Jebac fragi kafarku :)
Gz zabicia Krella, stanowczo mu sie nalezy :P |
Cytuj:
|
Fakt sylanusowi tez sie nalezy D:
|
Cytuj:
|
I on wkoncu padnie :)
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Kafar jestes zajebisty moge cie dotknac? Moze zrob odrazu 100+ zeby nie bylo jak padna jakies 90 lvle supporterzy to sobie wymyslisz ze zaliczamy noob chary do fragow. Btw skoro zaliczasz 75+ to z jakiej paki "Immortal Destroyer:Jan 10 2008, 19:12:08 CET Killed at Level 71 by Elven Jaris jest zaliczany jako frag?" Mam dosyc tych "Polaczkow" kazdego dnia marze o tym aby zmienic narodowosc przez takie bezmózgie yeti jak wy.
|
Cytuj:
Nie bierz tego do siebie, ale taka prawda... Pozdro |
8o
Ja jeti Immortal~ pomagał w OB i o ile sie nie myle był w w tej guldi na U XDDDDD |
Cytuj:
@Kafar Dobrze, że zrobiłes taki temat, moze ogarniesz to co tam sie dzieje, bo tamte jełopy sobie jaja robilły na tibi.com xd |
ooo widze nawet Beni zrobil konto na forum zeby mnie broniC 8o
@J.Rabbit Padl na open i frag sie liczy.Proste ;) btw. Zrobilem nowy temat na forum tibia.com "War Statistic" zeby ludzie ktorzy nie sa polakami nie mysleli ,ze wynik wojny jest 32:18 lol :baby: Nawet Lavio przyzna ,ze wynik wojny podany przez Jay Nakita jest smieszny :D |
Musiałem zrobic konto, bo jak zobaczyłem co napisał ten typ to mi sie go troche zal zrobilo ... EJJJJJJJ ZIOMUS NIE ZMIENIAJ NARODOWOSCI !! ... Lepiej sie powieś bo i tak płynie w tobie Polska krew buhahahahha. LOLANDO
XDXDXDXDikXDXDIKSDEXDXDEXDE IKSDE ! |
@uupupupu
zal jak sie czyta takie cos to poprostu brak slow. N/c Ej rabit jedna wskazowka dla Ciebie: Rozpedz sie i wyjeb z dyni w sciane, moze sie otrzasniesz :evul: Edit: Tamte statystyki na tibia.com to jakas bzdura, bo ten Jay Nakit to asslicker i musi byc dobry dla Eternitas.Kafar sie lepiej tym zajmie bo bedzie liczyc te fragi co trzeba i nie wazne czy bedziemy przegrywac czy wygrywac ch**j z fragami, no ale takiej lipy jak Jay~ nie bedziemy tolerowac :p |
Dokladnie o to mi chodzi co napisal Carlos :) Przegralismy OB 14:0 i nikt sie tego nie wypiera kazdy frag jest wpisany i dodany.Gdyby taka sytuacja byla z Eter~ to pewnie by powiedzieli ,ze to nie bylo OB tylko oni szli na qesta albo cos innego by Russel wymyslil.
|
Nie wiem, fragi fragami, ale ja chyba bardziej bym przywiązywał wagę do tego, kto expi, a kto się trzyma PZtow, wiec jak dla mnie przynajmniej chwilowo przewagę maja Eterki. Choć pewnie jeszcze kilka takich udanych akcji i się zrobi remis.
|
Cytuj:
Hehe no ja nie wiem moze w tej chwili eternitas maja ta przewage bo expia, ale dzis sie Krellowi i Tiderze nie oplacilo wychodzic z PZ. Zreszta niech biegaja na exp my mamy jeszcze wiele pomyslow i sporo czasu zeby sie zajac reszta ;) |
@Imper
Wlasnie dlatego ,ze oni expia my mamy tyle fragow ;) |
Macie filmik jak Krell padl?
Gz, ze nie potrzebowaliscie full skladu zeby wyjsc ;D |
Cytuj:
<znaczki> |
Cytuj:
|
Żenujący prowadzący i jego żart
Gdzie fureyka ma wątrobe ???
Do końca i na lewo Wiem wiem "ale żaaaal" xd |
Nowemu ownerowi Krella mozna serio pogratulowac. Jezeli jest filmik prosilbym o udostepnienie. Troche szkoda patrzec jak swoj stary char tak jedzie w dol. No ale trudno ;).
|
^
Jak nie zmieni swojego zachowania to pojedzie jeszcze bardziej w dół.. |
Fureyka@
Siemka
Fureyka chciałem CI oznajmić, że nie będę dłużej krył prawdy o tobie. Skoro tak zagrywasz, ja nie pozostane dłużny. Jako dowód powiem, czy ładnie dawać ss na all photobucketach tibi swojej siostry??? Adres mam też podać??, nie będę taki hamki, zobaczymy jak się sytuacja ułoży "dziewczyno". Albopowiedz to russelowi, o swoim 100+ rp, który kiedyś "pomagał wrogom Fire etc.?? fakt teraz już ma 50 lvl ale to dalej ty :)Cu Pozdro "KUMPLELO" Z MIASTA Pozdro~ HAwan~ |
Gratuluję fraga na Krellu, kozak z truskawa oberwał :P
Don Hoostowi musi być szczególnie przyjemnie B) Ps. Jaki set spadl ? |
Ważne, że padł, loot nie jest wazny ... ;p
|
Cytuj:
|
Z krella pewnie p secik a z Tidery nie wiem ;p
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:08. |