![]() |
Cytuj:
_/_/_/ ,rotfl |
@payments
Ten thread to ma być żart Oo? Czy Tengu naprawdę się poddało...? Nie oreintuje się w sytuacji więc pytam ;d Anyways, nie mam zamiaru płacić bye Xerena :] |
Cytuj:
|
Podsumowując, można powiedzieć,że AIE naprawdę zależało na tym, żeby wygrać, byli aktywniejsi, bardziej zorganizowani no i wygrali. Ja się z jednej strony w*****łem, bo tak łatwo Tengu się poddało, a z drugiej strony zajebiście, bo już nie będę w to grał.
Powodzenia na nowej Xerenie. |
Rza sho powiedz mi jak się czuje osoba która lizała nie tą dupę co trzeba. I nie bądź taki cwaniak na forum z tymi teksatmi, że możesz zapłacić thunder hammera bo później będziesz się prosił żeby ci payment obniżyć. Ilu polaczków straciło swoje chary8o8o8o
|
Cytuj:
@ Vaikor Zagrywam tak jak ty zagrywasz, czyt. kurews** skoro ty tak cfaniaczysz ( dobrze wiesz co zrobiles nie bede tego tutaj ujawniac ), czym bardzoooo mnie zdenerowales to ja bede wyciagal twoje brudy, o ktorych wiem :). Jak sie uspokoisz to i ja przestane. Over and Out Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
|
|
@master bonczek
zaje****y filmik :) |
mojej produkcji ;) podoba się filmik?
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
hahahahahahhaha |
mam ogromna prosbe do czlonków AIE. Prosze was nie pozwólcie zeby RzaSho mógl sie wyplacic.
|
Nom tez nie chce go na Xerenie...
Jest chyba najdobitniejszym przykladem lizania dupy szwedom |
Zaje***scie... Osamek juz gra na morganie (wyplacil sie tam) ... GoGo Tengu ;d nie chcemy was na Morganie.
|
Cytuj:
|
nic nie płacił, ale jest tam wolny. i wcale tam nie gra, grał przez 20 minut poszedł na hero, wyjał 2 c army w 10 minut i retired
|
Zna ktos moze tytul pierwszej piosenki z tego filmiku "Xerena War AIE vs Tengu" ??
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Gdybym wiedzial jak zareaguje skullita jak padnie bym go nie atakowal.
@Rza sho Pamietasz jak sie pytales po ktorym ob sie splace? Ja sie teraz cos spytam. Jak sie czujesz widzac swoj payment?:D |
filmik w sumie niezly byl by lepszy gdybym ja byl ;ppp
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
No to teraz polaczki wbijajcie lvl zarabiajcie kase bo zaraz kolejna wojna sie szykuje pl vs swe bo cos czuje ze srampish dlugo nie wytrzyma :D
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Dzis zostalem shakowany przez typa z aie ... Lako'mako , jezeli aie jest uczciwe to wyjebcie go z guild i zajebcie ... haker widzailem moj kumpl na noobie widzail jak all wysylal sobie i domeck czyscil i kase wyslal z banku ... i to nie jest sciema !
|
@up
Nie dziwie się, to fałszywy człowiek, dobrze że moja "przyjaźń" z nim zakończyła się w czasie wojny, bo wtedy okazało się kim jest naprawdę... |
gadalem z nim to mi napsial jeszcze "you are hunted by me and my guild" i niech ktos nei pisze ze to sciema bo kurwa na wlasne oczy widzialem jak dawal sobie invite do domku a wczesniej wysylal kase z banku transferem ...
|
Lubie placki o tak!
Cytuj:
Cytuj:
Napisalem you are hunted. dlaczego? 19:36 Entos Argoth [68]: dobra kurwo A TERAZ COS NAPRAWDE FAJNEGO !! 19:36 Entos Argoth [68]: nie ebde z toba rozmawial bo nei mam ochoty 19:36 Entos Argoth [68]: jestes pierdolonym hakerem 19:37 Entos Argoth [68]: na chuj to robisZ? 19:37 Entos Argoth [68]: nie masz w domu chleba ze kradniesz? 19:37 Entos Argoth [68]: bieda w domu 19:37 Entos Argoth [68]: ? 19:37 Entos Argoth [68]: no slucha, 19:37 Entos Argoth [68]: slucham 19:39 Entos Argoth [68]: nie umiesz pisac? 19:39 Lako'mako [98]: nie ;[ 19:39 Entos Argoth [68]: biede masZ? 19:39 Entos Argoth [68]: bija cie ? 19:39 Lako'mako [98]: nom 19:39 Lako'mako [98]: kablem od zelaska 19:39 Entos Argoth [68]: jestes dzieciakiem w chuj 19:39 Entos Argoth [68]: weisz 19:39 Entos Argoth [68]: ile masz lat? 19:39 Entos Argoth [68]: 15? 19:39 Lako'mako [98]: watpie 19:40 Entos Argoth [68]: a moze 16? 19:40 Lako'mako [98]: tak mam 16 lat 19:40 Entos Argoth [68]: podaj adres 19:40 Entos Argoth [68]: nie lubie hakerow 19:40 Lako'mako [98]: sec 19:40 Entos Argoth [68]: i pyskatych dzieciakow 19:40 Entos Argoth [68]: ok czekam i wiele więcej :P To styl rza sho kurwa kurwa ile amsz lat kulwa debilu pajacu kulwa wpierdol wmontuje cie w chodnik kuurwa AAA kuwra mam 21 lat kurwa no to oceniajcie dzieciaka roku "you are my dedy?" |
jestes pierdolonym hakerem tyle ci powiem dziwko -.- czas pokaze jakis cfany jestes :)
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Ja coś zmieniałem w rozmowie?
moge zapodać ss :) |
mam tylko nadzieje ze adres dobry podales :)
|
i co zajebiesz go za Tibie ? haha
poza tym to wyłacznie Twoja wina że dales sie haknąc i stajesz sie żałosny.. |
Dac sie hacknac to 1
a zarabiac na hackowaniu to 2 i tak uwazam ze hack to szczyt frajerstwa bo jedni sie staraja a inni wezma go okradna i "yeye jestem fajny zobacz na moje EQ" ... |
może i szczyt frajerstwa ale dać sie hacknąć jest jeszcze chyba wiekszym frajerstwem, mówimy ofc o Tibii
Ogólnie lepiej zakończmy OT i wróćmy do tematu ;] |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:41. |