![]() |
Mysle, ze bylo umowione bo o tej godzinie nie powinno byc noob charow. Chyba, ze ktoras ze stron zawolala kolegow <czytaj Askara - Rexis :D>
|
Ma Ktos dluzszy filmik z tego OB?? bo na stronie Dec~ sa dwa filmiki lecz po 3min max ;/ POzdro For All
"Bo z nienawiści do Tej druzyny tak wychowano nas, A Legia Kur.. a Legia Kur... Legia Warszawa starą Kur.. JEST..!!" |
Kolejne Open Battle sie przed chwila zaczelo ;)
|
I skończyło ładnym wynikiem dla Decc. Trzeba przyznać że znowu pokazali świetne pvp ;)
|
Jak tak patrze to chyba z decc nikt nie padl, a z DL i reszty calkiem spora lista by sie uzbierala, spodziewalem sie bardziej wyrownanej rywalizacji ;)
|
Xawius to dokładnie opisał tylko szkoda że na stronie z ssami :P. 27:1
|
Open Battle 7.4.2008
Maelstrom, Dark Legion, Sigillum Diaboli and ReloadOB Frags:1 Total Frags: 6
Czolgerek Apr 07 2008, 22:50:17 CEST Killed at Level 97 by Dragon Scar and by Loonley Kludden Decessus and DivinitusOb Frags:28 Total Frags:36 Krwawy Wilk Apr 07 2008, 22:50:57 CEST Killed at Level 166 by Teretalu and by Tha Maverick Sorcerer Litherno Maer Apr 07 2008, 22:56:55 CEST Killed at Level 133 by Tha Maverick Sorcerer and by Teretalu Selekta'Jah Apr 07 2008, 22:55:32 CEST Killed at Level 109 by Sleipen and by Bastionls Pepe el malandro Apr 07 2008, 22:50:07 CEST Killed at Level 92 by Czolgerek and by Zuzawoh Mavina Apr 07 2008, 22:56:19 CEST Killed at Level 140 by Chemic and by Maadfisk Dragon Scar Apr 07 2008, 22:52:33 CEST Killed at Level 81 by Mohaned and by Mighty Iltiades Floria Goldheart Apr 07 2008, 22:51:56 CEST Killed at Level 130 by Snurex and by Mighty Iltiades Loonley Kludden Apr 07 2008, 22:57:31 CEST Killed at Level 122 by Sneed and by Mohaned Hasztaroth Apr 07 2008, 22:55:49 CEST Killed at Level 107 by Melhaar and by Elder Rekson Yukura Apr 07 2008, 22:56:37 CEST Killed at Level 133 by Bastionls and by Maadfisk Sir Ebbot Apr 07 2008, 22:53:16 CEST Killed at Level 108 by Elder Rekson and by Bastionls Lord Bucos Apr 07 2008, 22:56:24 CEST Killed at Level 153 by Mohaned and by Chemic Pesoped Apr 07 2008, 22:51:14 CEST Killed at Level 155 by Teretalu and by Bysen Phyrou Apr 07 2008, 22:57:16 CEST Killed at Level 121 by Elder Rekson and by Man skeleton Carla Fehr Apr 07 2008, 22:56:46 CEST Killed at Level 231 by Elder Rekson and by Chemic Femal Ninja Apr 07 2008, 22:59:18 CEST Killed at Level 184 by Tha Maverick Sorcerer and by Exotz Nicke Logan Apr 07 2008, 22:57:22 CEST Killed at Level 136 by Teretalu and by Cune Moshakes Apr 07 2008, 23:10:12 CEST Killed at Level 132 by Sneed and by Xulodue Prince-Bond Apr 07 2008, 23:07:40 CEST Killed at Level 100 by Bastionls and by Incruen Isoxis Apr 07 2008, 22:58:54 CEST Killed at Level 93 by Magic Dasher and by Lord Pally Smurf Lilith'Aensland Apr 07 2008, 22:48:32 CEST Killed at Level 110 by Alanaste and by Maadfisk Ryodus Thuel Apr 07 2008, 22:49:58 CEST Killed at Level 128 by Magic Dasher and by Snurex Sir Hossam Apr 07 2008, 23:00:28 CEST Killed at Level 160 by Teretalu and by Sneed Alriken Apr 07 2008, 22:56:50 CEST Killed at Level 130 by Mohaned Ihme Mies Apr 07 2008, 23:04:53 CEST Killed at Level 115 by Bysen and by Magic Dasher Kiny Apr 07 2008, 22:57:26 CEST Killed at Level 102 by Lius Kion Sir Maaz Apr 07 2008, 22:53:07 CEST Killed at Level 124 by Sneed and by Cune Daduribi Apr 07 2008, 22:53:24 CEST Killed at Level 141 by Magic Dasher and by Teretalu @Up 28 a nie 27 ^_^ |
Pierdolone loathe, gdyby nie pomoglo to walka byla by wyrownana:(
|
Po raz kolejny widać jacy są ludzie z Dec~. Nie było fair zabijać Alanaste i Bast~ po wygranym OB. Ciekawe jaka będzie odpowiedź Divi~, puszczą to płazem, czy odejdą od Dec~.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Kto nie jest w Decc, ci ktorzy zabili Bastionlsa i Alanaste? Czytanie ze zrozumieniem sie klania.
|
@up
To tobie się kłania czytanie ze zrozumieniem, Nerox napisał że oni nie są z Decc ,a nie że nie są w Decc ... Czyli chodziło o to że Divi nie jest z Decc. |
http://tibia.gamigo.de/forum/showthread.php?t=119905
temat z linkiem do filmu z openki :) @edit obejrzalem filmik. To co DL i reszta zrobila bylo zalosne. Dec~ wykorzystalo stara technike ktorej uzywal Unit (grzech tej gildii nie znac) czyli bieganie wokol przeciwnika na open battle na ank. Zauwazcie to jak Dec~ ciagle biegalo wokol DL i zabijali tych ktorzy byli na obrzeżach. W ogole nie moge zrozumiec jaki sens mialo stanie na srodku i czekanie na deada. DL powinno zdecydowanie atakowac a nie sie bronic bo widac ze od samego poczatku przyjelo pozycje bardziej obronna niz atakujaca.. manewrowali m wall'ami ale bez zadnych prob ataku.. za to Dec~ caly robili to samo tylko ze starali sie atakowac a gdy DL juz bylo w 'zwartej kupie' to Dec~ tylko czekalo na luke w mwallach i lali pokolei jak leci... Rada? Nie bac sie i zdecydowanie przyjac postawe atakujaca... bo inaczej Dec~ sobie biega.. robi co chce i nawala sdkami.. a gdy beda atakowani to poczuja respekt Tu nie chodzi o to ze Dec~ ma niewiadomo jakie pvp, tu bardziej chodzi o to ze ta druga strona jest slaba. Nie wiem czym to jest spowodowane.. moze nie ma kto nimi dowodzic albo moze cala sila DL byla w osobach ktore przeszly z DL do Dec~ ps: to oczywiscie tylko moje subiektywne zdanie :) |
Witam, wypowiem sie co do wojny i wczorajszego OB... A wiec tak, Wedlug mnie "wielu" Polakow nie umi grac w tibie a tym bardziej nie ma dobrego "pvp" (Gdyz uwazam ze srednia wieku polaka to 13 lat), i to jest glowna przyczyna tego ze dostajemy solidne lanie od szwedow, napiaslem "wielu" gdyz sa osoby pokroju Bysen'a np: Mighty.. (Lecz w Dec!), Kris The wise itp: nie bede wypisywal dalej bo to nie ma sensu...
A co do calej wojny, takze poprzedniej z RO i takze tej, to widac ze Dec~~tak szybko nie skonczy z tym serverem bo dostarcza on im wiele zabawy i "Kaski" (np: Bysen). Bysen takze z tego wzgledu tak szybko nie przeniesie sie na inny swiat bo zarabia na Polakach, Jak ktos juz napisal w poprzedniej wojnie zarobic 7tys zl, to co bedzie teraz?! Jest jedna taktyka na to zeby polacy zorganizowali sie ale tak jak napisal Snagoth "Nie ma dobrego i mocnego Lidera".. Niewiem moze DL i reszta powinni pograc na "WAR OTS" zeby poprawic swoje pvp lub cokolwiek, bo nie wierze w to zeby szwedzi mieli takie pvp w Krwi! Jak to mowia ludzie, Trening Czyni Mistrza! Pozdro |
zgadzam się z przedmówcą.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
1. Niema juz zadnej wojny Polacy kontra Szwedzi. 2. Bysen nie przeniesie sie na inny server nie dla tego ze tu zarabia tylko dla tego ze on konczy z Tibia i sie zabawia. @Snagoth Snag mowisz ze jest to TWOJE obiektywne zdanie lecz pouczasz ludzi z dl? Pouczasz graczy ktorzy swoimi taktykami potrafili robic rzeczy niemozliwe? Sam nie mam sie za niewiadomo kogo, lecz wiem ze wczorajsza porazka Dl nie byla spowodowana tym ze "elita DL" znajduje sie w Dece, po prostu doszlo do haosu jak zaczeli padac Battle Commanderzy. Zreszta co do tego co zrobilo Dece z Dl, nawet Unit nie pokazal takiego czegos, robili rzeczy podobne lecz nie udalo im sie nikogo zamknac w "zagrodzie", to co zrobili w moim uznaniu bylo niesamowite. :confused: |
@Up
Skad ty mozesz wiedziec ze Bysen konczy z Tibia? Moze to plotka puszczona przez jakiegos gracza co nie ma o nim zielonego pojecia... a co do Uwagi Polacy vs Szwedzi! To zgodze sie ale nie calkiem bo "Szwedzi" mialem na Mysli tych szwedow z Dec~ bo zazwyczaj oni zabijaja polakow.. |
Cytuj:
Dl'e wygrywali w gorszych sytuacjach, czas pokaże |
Cytuj:
|
Cytuj:
a co do Unitu i ich taktyki... to DL sie samo zaknelo w zagrodzie.. nie wiedzieli co maja zrobic gdy liderzy padli i bronili sie m wallami.. i tutaj jestem tego pewien.. to nie Dec~ doprowadzili do tego bezposrednio tylko samo DL sie zamknelo a Dec~ to wykorzystalo i jedynie czesciowo sie do tego przyczynilo biegajac wokol, zabijajc lidera itd. |
@Damian2501
Wiem ze Bysen konczy z gra bo rozmawialem z nim o tym jeszcze podczas wojny z RO chociaz mozliwe ze jego plany sie nieco zmienily lub opoznily odejsce od Tibi ale szczerze w to watpie. @Snagoth Ja uwazam gildie Dl za obecnie najlepsza na Eternia choc pare powaznych osob od nich odeszlo, a co do tego ze zabrako BC i zrobil sie haos, sklad dli nie byl pelny, nie bylo zastepczego BC i jak na kazdej wojnie (w ich przypadku 1 razu) moglo sie zdarzyc ze wkradl sie haos w ich szeregi no i niestety doprowadzilo to do porazki. Wogole gratz dla osob takich jak Sniper-wolf ktore cudem ale uciekly z trapow i nie padly. |
No dobra, zobaczymy jak ta wojna dalej sie potoczy. Co jak co ale nie mm milych wspomnien z DL aczkolwiek chce zeby wygrali i pamietam ze zawsze szczycili sie ze mieli pare wojen i kazda wygrali.. oby teraz tez tak bylo :)
|
zejki (rl bysena) i mekila (rl mozesa, sneeda) tez "uciekli" a wlasciwie, lepszym okresleniem byloby "pozwolono im uciec"
|
Fagaro, jakby nie było wszyscy członkowie DL są albo rlami albo dobrymi znajomymi Dec~.
|
Cytuj:
Bez przesady... |
Czy wy tego nie widzicie, ze decessus maja w dupie kazdego kto nie jest w Decessus ??
Jestem pewien w 110% albo i wiecej, ze jak ta wojna sie skonczy <za kilka miesiecy> to decessus bedzie chcialorozwalic stare Loathe. Mowicie tez o kolegach, znajomych itp, ktorzy sa zwiazani z nimi w taki czy inny sposob. Carla tez byla ich super znajoma tyle, ze oni wiedzieli jak nardzo jej zalezy na Tibii i dlatego maja ja i reszte jej znajomych w dupie. Tak jak Mighty wczesniej napisal... Decessus juz jakis czas prowokowalo DL do wojny a w tym czasie robili sobie kase na huntach potworkow lub ludzi. tyle z mojej strony... ps. nie jestem pokroju Bysena jak ktos tam wczesniej pisal... |
Cytuj:
|
Uwiez mi, ze nie kazdy :P
|
@up
Uwierz? ^^' @Macko121, Damian2501 Przestancie sie wypowiadac na tematy o ktorych nie macie zielonego pojecia bo to zaczyna irytowac i to juz nie tylko mnie >.< |
Zjadlem literke... jestem analfabeta... :confused:
lub tak jak w reklamie TV N. Temu Panu brakuje Z :PPP |
@Kris!
Nie napisalem ze jestes pokroju Bysen'a tylko ze masz rownie dobre "pvp" co on, a to chyba wielka roznica tak? @Zan Jezeli ci nie pasuje to sie tutaj nie wypowiadaj... Bo Przeciez kazdy czlowiek ma prawo wyrazic swoja opinie! |
Dzisiaj zabilismy niesamowitego Ferumbrasa.
Poszlo naprawde latwo. Wogole na poczatku nie widzialem gdzie ten dziad jest oO Tyle ludu i demonow tam bylo, ze nie widzialem :D Pozniej jednak poszlo pieknie i gladko. Jest film z tej akcji. pozdro |
@Up
Masz moze link do filmiku z tego hunta? |
@Damian2501
Zeby wypowiadac swoje zdanie na pewien temat trzeba miec o tym jaka kolwiek wiedze ktorej niestety Ci brakuje. |
@Up
Moze i brakuje bo niegram juz w tibie.. Ale co do ciebie to nie krytykuj mojego zachowania, bo czytajac twoje posty np: o PA to widze ze ludzie ci groza i pewnie juz padles.. i to twoje zachowanie wymaga krytyki nie moje! |
Hey chłopczyku ile ty masz lat? 13? Nie krytykuje Twojego zachowania bo nawet Cie nie znam (Bogu dzieki) lecz krytykuje to ze oddzywasz sie na tematy calkiem Ci obce.
A co do tego ze ludzie mi groza, czy do tego ze robie Pa, to jest moja indywidualna sprawa w kogo sie bawie na Eterni :baby: |
Nie spamujcie forum to nie czat ...
|
Cytuj:
Gdybys ty mial tyle lat co ja to bysmy pogadali.. a Teraz Koniec Tematu! Nie mam zamiaru wdawac sie z toba w rozmowe, bo to jest forum o Eternii a nie o nas (Tak apropo ty sie doczepiles do mnie nie ja do ciebie!) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:28. |