![]() |
Jak widac to to Wam pixele uderzyly do glowy a nie nam ;]
OMG OMG PRZEJEBALEM WOJNE W TIBII TO POJADE DO NICH NA RL UHAHAHA @Seq - twoje granie w tibie ogranicza sie do expienia recznie w sylwa i uciekaniu do dp na openie. Nawet z takim ogarniaczem jak vaxe ujebalem cie na veno dragach ;d To byl pokaz pvp hahah |
Xiro
Nalegam abys oddal mi domek ;/ hahaha :* PEDRILU Ty moj ! |
Co do paniki Mori panikuje nieznaczna część naszej gildi szczególnie teraz wiekszy problem z tym był wcześniej teraz bardziej sie polewamy z różnych sytuacji niż panikujemy co zrobić (np.Vaxa akcja kochamy cie ).
Co do Floova może i masz racje ,ale także on ma racje zapłacił itd wiec ludzie zdecydowali o zabraniu Luksaya (ludzie nie ja bo ja wtedy mówiłem NIE) ale to też CHYBA nie był sam Tgk + Rammsy wiec bez szczególnie kierowanych do nas wyrzutów sumienia bo jak każdy wie to najbardziej Chris nas nie nawidził bo tylko my decydowaliśmy w większości spraw i widać udziela Ci się to również teraz gdy masz lepiej niż gorzej.Fakt jest taki gdy Chris był chroniony przez Alberta doszedł do wniosku że ma władze i "okradał" ludzi z gildi i robił w huja Albiego, więc nie mówcie że to (tylko )nasza wina rozpad tego co było najlepsze bo to Chris zawinił gdyby to on był wporządku dla innych z gildi oddał im to co porzyczył + wporządku dla Albiego który mu ufał itd. to by do tego nie doszło i sami o tym wiecie wszystko leżało w jego rękach wystarczyło oddać Ripiemu jakąś część za Sova którego chris stracił przy Delete to Chris to olal bo miał Ripiego za śmiecia i nie użyteczną osobe więc Ripi owner w jakim sensie konta na którym jest Wizz pokazał mu ze to Chris może być tym właśnie śmieciem a że chris wolal iść i nawyzywać wszystkich to wychodzi na to że jest poprostu dzieckiem uzależnionym od tej gry bez krzty rozumu bo wystarczyło to normalnie załatwić a nie popłakać sie wrzeszczeć jak małe dziecko. |
Dlaczego mialbym mu oddawac sova skoro to on go polozyl w moim domku?
Przeciez ja go nie zaabralem.Tak samo z Dringsem ,on mial haka ,czy tam ty go ojebales, przez niego ja stracielm itemy z domkua jakos sie nie prosilem zeby mi je oddal.No ale bolter tak , ja okradlem cala gildie ;d |
"okradłeś" w sensie iż nie oddałeś długów które należąlo by ludzią z gildi wiec teraz gdy wolaleś się obrazić i poszukać nowej strony wychodzi na to że ich okradłeś. Zreszta ssam powinieneś wiedzieć jak jest ale się nie przyznasz do tego że to po częsci był też twój błąd. Naprawde nie wiem nadal czemu to ja jestem celem twoich oskarżeń na temat hacka Albiego nawet gdy byś miał dowody na inna osobe nie zmienił byś zdania więc żyj dalej tą myśla mam nadzieje że ta osoba która cie jebła kiedyś ci to powie.
|
Za duzo osob mi powiedzialo ze to ty i za duzo razy probowales kogos ojebac.
|
Próbowałem jak tak to powiedz kogo Clen? I teoretycznie Kisiel to sa osoby które miał bym ojebać np (Clen bo abijalismy na nim lv i obiecał nam w zamian 3 razy coś czego nie dotrzymał + wybotowałem na nim kupe chajsu igo niemam ) (Kisiel tak na moim kompie hackniety przez Skrzata ) to sa 2 sytacje a kto ci powiedział ? Vedoor ? Timejt? hmm a może tak sobie ubzdurałeś dla własnego spokoju bo jakoś nigdy nie usłyszałem ani 1 name osoby która tak powiedziała + po co miałem to robić gdy mogłem to zrobić wczesniej bez najmniejszego problemu + miałem passy do Valora na baggisa i tez jakos nic mu nie znikneło przed hackiem i po twoim hacku sam wiesz że przed twoim hackiem uważałem Cię za kumpla ale sugerowałeś sie wypowiedziami innych bo ktoś musiał być winny tylk oszkoda że akurat ja gram dalej i sam wiesz że wczesniej nie miałem chajsu i próbowałem go zdobyć a inni w tym czaśie sprzedawali chajs na alegro by mieć na zioło, pizze,albo pustego chara za 2500zl z dupy więc szukając dziury w całym zainteresował byś sie bardziej tym że ludzie którzy mówili ci ze to ja sami mogli to zrobić a zwalić namnie po to by odwrócić twoja uwage.
zreszta chyba nie sadzisz ze ojebal bym wlasnego rla dla pixeli PS Ogarnij 1 hack Luksaya gdy grał nim Valor a i tak znikneły itemy z Rammsiego domku a nadal jednak uważano że to Rammsy :* |
niewazne juz skonczcie to oskarzanie kazdy wie swoje ;]
wracajac do wara kto gral na demim jak padl w svar dzis ?? :> |
Valor gadanie każdy wie swoje nic nie daje jeśli on uważa że to ja chce konkretnych dowodów chce mu udowodnić że to on jest w błędzie i unosi się emocjami i oznajmić mu że to on w wiekszej czesci wszystko zjebał jeśli chodzi o stary oven.
|
Do clena miales pasy - mial haka
Do elvaki miales pasy - mial haka , nawet pamietam jak go zablkowalismy w svar Do okmona pasy miales to musiales mu odeslac itemy Wiadome ze nie ojebales valora skoro miales pasy bo bys musial tak samo odeslac te itemy jak to bylo z okmonem. Mnie ojebales i jeszcze specjalnie przebiegles kolo mojego domku z nagranym filmikiem a Timejt sprzedal chara prawie pustego :[ |
Cytuj:
Jakoś każdy znich dalej mi ufa. oprócz Clena bo to inna historia już Ja nie nagrałem żądbnego filmiku wiec niewiem oco ci chodzi a przebiegłem obok twojego domku bo chyba domek obok był domkiem gildiowym i dodatkowo wziełem z niego chajs bo twoj char miał tam inva( a i tomy też jako char Alberta ) i poszło by sie jebać 2,5 kk + z chajsu gildiowego. Więc ja jakis niewiem jestem kurde wszechmogacy an tsi gadać ,hackowac 1 chara i 2 biegać obok naprawde mam chyba 3 klawiatury i 8 rąk |
my tu gadu gadu a tu ludzie zdychaja
Sardy Slay May 08 2008, 01:05:50 CEST Killed at Level 89 by Anaid Leugim and by Krob Golek |
Brawo ! Shardy to nasz idol ! noob jak kurwa az zal dupe sciska XD ale co ja poradze za innych myslec nie bede
|
Kiko kto gral na Demim dzis ?
|
Nasz idol bez chonoru.
Rubitoo May 08 2008, 02:18:40 CEST Killed at Level 70 by Frida osv and by Fummlan Kittux May 08 2008, 02:19:27 CEST Killed at Level 75 by Fummlan and by Anvanil Daenor |
Rubitoo
May 08 2008, 02:18:40 CEST Killed at Level 70 by Frida osv and by Fummlan Kittux May 08 2008, 02:19:27 CEST Killed at Level 75 by Fummlan and by Anvanil Daenor[/quote] Prosze o wiecej takich akcji xD |
Cytuj:
Cooo? Mowiles cos? :) Bylo... a ze mnie lubia wszyscy na serwie to i poszli za nami :>>>>> Po dupce dostawalem w pierwsze dni wojenki jak za rlami poszedlem, pozniej oni dostawali bo w kilka trapow bezmozgi wpadly :DDD A teraz jaaaaa wygrywam!! JAaaaaaaaaa!! <lol12391> BTw@ Tak sie o chatki kazdy kloci, sdki, o cos tam a ja wciaz czekam az dostane kaske z hacka :< |
Cytuj:
@Wizz Elvake blokowaliśmy w veno ;D @Floov NALEGAM <3 |
Cytuj:
|
@Wizz
Jeden lubi expic drugi lubi trzepac sie przy foto 100 Crystali (aka ty ziĄ). Pozatym to SAM zadeklarowales Ripiemu ze oddasz mu SOVa wiec trzeba bylo miec honor i klase i go oddac a nie zachowywac sie jak ciota. Przypominasz sobie jak poszli do ciebie pod szkole bo zaczepiales jedna osobe w tibi? :D |
to twoja wina twoja wina, uuuuuuuuuuuuuuhuuuuuuuu XDDDDDDD
idz pic jabole żłobie btw. xiro chuj zyrafa ****, nos kurwa dlugi gej, angeliso do irlandii |
hueheuehue, ale sie dzieje ;D a myślalem że dłużej sie utrzymacie hhaha
miku ty ****u |
Valor :* pamietasz rozmowe .
|
Jaka ? ????
|
Cytuj:
Ty chyba otsy pomyliles. Widze Rammsy jaki madry byl taki madry jest dalej hah Kurde :/ teraz to przegarmy Jaki jest moj payment?Moge sie w ogole wyplacic? hahaa |
Cytuj:
Kind regards, Yours Pedril! |
No najbardziej to na poczatku jak chcialem dojsc do Holy elements
Odezwal sie najbardziej szanowany lider wszech czasow ktorego nikt nie sluchal w oven =[ |
Nie to ty nikogo nie chciales lsuchac ale musiales by byc wogole kim kolwiek ty sie o nas nie martw my sobie rade damy. Cos malo online jestes net ukradli ?a moze tibie zablokowali
|
Cytuj:
nooooooo i pamietaj zeby wiecej no lajfic ;D bo liban cie wypierdoli Kind regards Yours Pedril! |
xiro ma zawsze racje
|
Jezu sytuacja zmienia sie tak szybko na titani ze nie nadarzam :D
|
No Torpe, trochę się dzieję xd
btw, Najlepszego Grzyby i Drabiny =) |
Wizz : "Widze Rammsy jaki madry byl taki madry jest dalej hah"
Chyba coś ci sie pomyliło,w przeciwieństwie do Xoo,Kazadum a przede wszystkim Evorus nigdy nie łamie danego słowa. Xoo ostro w ch~~~ wali/walił więc powodzenia ;) o nas sie nie martwcie będziemy jeszcze mocniejsi niż przed rozłamem bo tera kurwa jesteśmy teamem gdzie każdy za kazego może oddać życie,a w Hurricane macie aktualnie piękny team największych zbójów na servie . Highwon,Leorl,Slol,Termy,Xoo = nosz kurwa,sama śmietanka. Edit: O żesz,tera wszyscy idziemy do piachu,Theodoric wypowiedzial nam all wojne,łączmy sie i jebmy go xD |
heh gorzej niż serial XD pisałem przez tydzień matury. a tu kurwa jakies sojusze, nowe gildie i inne chujostwa^^ Pobawimy sie dalej więc^^
Signed by Doggy Bonecrusher Son of Gaura! PS. Doggy Never Die! \o/ |
@Wizz
Czytając Twoje posty Wizz zastanawia mnie jedno.... Ciekawe co ciekawego może o mnie powiesz? Bo widzę że tu "usiadłeś" sobie w "foteliku widza i komentatora" i napierdzielasz kto jest jaki ... @Peacemakers To nie jest kurwa Oven huje jebane nie wybacze wam tego! |
@ batman
niestety albo stety, to jest Heat. |
Cytuj:
<careface> |
Cytuj:
|
Stwierdze fkat swierdzony to jest heat lepiej czy gorzej jestesmy jzu jednoscia anie (ovenem i partyzantka) wiec niema co tu dyskutowac my trzymamy sie razemi to jest git a co Do evorusa to Fakro powiedzmy ze wieze w to co piszesz i 1 raz przyznam ci racje wy macie ludzi ktorzy ida 1 za drugim tak jak i unas.
Pamietajcie by byś ostroznymi bo jeszcze wasi Aliance dawni was beda klepac 1 po drugim ale moim zdaniem zabardzo spekani sa na to by walczyc przeciwko nam i wam naraz. Ale no coz z wizzem pro gamerem powinno im isc kozi wbija po 5 lv dziennie a potem beda padac i tracic po 3 ale wiecie no lific i tracic polowe zycia na gre to ich styl (satinii i xoo ) popatrzcie na Kirshne on jest przykladem pieknego nolifa XD. |
Bolter , pierdolisz tak ze ja nolife , xoo nolife , kirshna nolife ale tak naprade to ty robisz masslogi o 3 rano , to ty potrafisz expic po 12 h dzienie jesli tylko mozecie wyjsc z pz i to ty mi sie zawsze swiecisz w vipach o 4 rano ;]
Co do expienia, to juz sie znudzilo :< @Skrzat ... hmm do ciebie nic nie mam ale twojej ukochanej laski nie kupisz za gp/sprzedanego chara :DD |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:14. |