Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Titania (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=203)
-   -   IW & KAZADUM vs. CF & OVEN & PARTYZANCi (HEAT) (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=166862)

Wizz 08-05-2008 00:13

Jak widac to to Wam pixele uderzyly do glowy a nie nam ;]
OMG OMG PRZEJEBALEM WOJNE W TIBII TO POJADE DO NICH NA RL
UHAHAHA
@Seq - twoje granie w tibie ogranicza sie do expienia recznie w sylwa i uciekaniu do dp na openie.
Nawet z takim ogarniaczem jak vaxe ujebalem cie na veno dragach ;d
To byl pokaz pvp hahah

Floov 08-05-2008 00:21

Xiro
Nalegam abys oddal mi domek ;/ hahaha :*
PEDRILU Ty moj !

Boltero1989Kiko 08-05-2008 00:24

Co do paniki Mori panikuje nieznaczna część naszej gildi szczególnie teraz wiekszy problem z tym był wcześniej teraz bardziej sie polewamy z różnych sytuacji niż panikujemy co zrobić (np.Vaxa akcja kochamy cie ).

Co do Floova może i masz racje ,ale także on ma racje zapłacił itd wiec ludzie zdecydowali o zabraniu Luksaya (ludzie nie ja bo ja wtedy mówiłem NIE) ale to też CHYBA nie był sam Tgk + Rammsy wiec bez szczególnie kierowanych do nas wyrzutów sumienia bo jak każdy wie to najbardziej Chris nas nie nawidził bo tylko my decydowaliśmy w większości spraw i widać udziela Ci się to również teraz gdy masz lepiej niż gorzej.Fakt jest taki gdy Chris był chroniony przez Alberta doszedł do wniosku że ma władze i "okradał" ludzi z gildi i robił w huja Albiego, więc nie mówcie że to (tylko )nasza wina rozpad tego co było najlepsze bo to Chris zawinił gdyby to on był wporządku dla innych z gildi oddał im to co porzyczył + wporządku dla Albiego który mu ufał itd. to by do tego nie doszło i sami o tym wiecie wszystko leżało w jego rękach wystarczyło oddać Ripiemu jakąś część za Sova którego chris stracił przy Delete to Chris to olal bo miał Ripiego za śmiecia i nie użyteczną osobe więc Ripi owner w jakim sensie konta na którym jest Wizz pokazał mu ze to Chris może być tym właśnie śmieciem a że chris wolal iść i nawyzywać wszystkich to wychodzi na to że jest poprostu dzieckiem uzależnionym od tej gry bez krzty rozumu bo wystarczyło to normalnie załatwić a nie popłakać sie wrzeszczeć jak małe dziecko.

Wizz 08-05-2008 00:28

Dlaczego mialbym mu oddawac sova skoro to on go polozyl w moim domku?
Przeciez ja go nie zaabralem.Tak samo z Dringsem ,on mial haka ,czy tam ty go ojebales, przez niego ja stracielm itemy z domkua jakos sie nie prosilem zeby mi je oddal.No ale bolter tak , ja okradlem cala gildie ;d

Boltero1989Kiko 08-05-2008 00:35

"okradłeś" w sensie iż nie oddałeś długów które należąlo by ludzią z gildi wiec teraz gdy wolaleś się obrazić i poszukać nowej strony wychodzi na to że ich okradłeś. Zreszta ssam powinieneś wiedzieć jak jest ale się nie przyznasz do tego że to po częsci był też twój błąd. Naprawde nie wiem nadal czemu to ja jestem celem twoich oskarżeń na temat hacka Albiego nawet gdy byś miał dowody na inna osobe nie zmienił byś zdania więc żyj dalej tą myśla mam nadzieje że ta osoba która cie jebła kiedyś ci to powie.

Wizz 08-05-2008 00:37

Za duzo osob mi powiedzialo ze to ty i za duzo razy probowales kogos ojebac.

Boltero1989Kiko 08-05-2008 00:43

Próbowałem jak tak to powiedz kogo Clen? I teoretycznie Kisiel to sa osoby które miał bym ojebać np (Clen bo abijalismy na nim lv i obiecał nam w zamian 3 razy coś czego nie dotrzymał + wybotowałem na nim kupe chajsu igo niemam ) (Kisiel tak na moim kompie hackniety przez Skrzata ) to sa 2 sytacje a kto ci powiedział ? Vedoor ? Timejt? hmm a może tak sobie ubzdurałeś dla własnego spokoju bo jakoś nigdy nie usłyszałem ani 1 name osoby która tak powiedziała + po co miałem to robić gdy mogłem to zrobić wczesniej bez najmniejszego problemu + miałem passy do Valora na baggisa i tez jakos nic mu nie znikneło przed hackiem i po twoim hacku sam wiesz że przed twoim hackiem uważałem Cię za kumpla ale sugerowałeś sie wypowiedziami innych bo ktoś musiał być winny tylk oszkoda że akurat ja gram dalej i sam wiesz że wczesniej nie miałem chajsu i próbowałem go zdobyć a inni w tym czaśie sprzedawali chajs na alegro by mieć na zioło, pizze,albo pustego chara za 2500zl z dupy więc szukając dziury w całym zainteresował byś sie bardziej tym że ludzie którzy mówili ci ze to ja sami mogli to zrobić a zwalić namnie po to by odwrócić twoja uwage.

zreszta chyba nie sadzisz ze ojebal bym wlasnego rla dla pixeli

PS Ogarnij 1 hack Luksaya gdy grał nim Valor a i tak znikneły itemy z Rammsiego domku a nadal jednak uważano że to Rammsy :*

Floov 08-05-2008 00:51

niewazne juz skonczcie to oskarzanie kazdy wie swoje ;]
wracajac do wara kto gral na demim jak padl w svar dzis ?? :>

Boltero1989Kiko 08-05-2008 00:54

Valor gadanie każdy wie swoje nic nie daje jeśli on uważa że to ja chce konkretnych dowodów chce mu udowodnić że to on jest w błędzie i unosi się emocjami i oznajmić mu że to on w wiekszej czesci wszystko zjebał jeśli chodzi o stary oven.

Wizz 08-05-2008 00:54

Do clena miales pasy - mial haka
Do elvaki miales pasy - mial haka , nawet pamietam jak go zablkowalismy w svar
Do okmona pasy miales to musiales mu odeslac itemy
Wiadome ze nie ojebales valora skoro miales pasy bo bys musial tak samo odeslac te itemy jak to bylo z okmonem.
Mnie ojebales i jeszcze specjalnie przebiegles kolo mojego domku z nagranym filmikiem a Timejt sprzedal chara prawie pustego :[

Boltero1989Kiko 08-05-2008 01:12

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Wizz (Post 2045503)
Do clena miales pasy - mial haka
Do elvaki miales pasy - mial haka , nawet pamietam jak go zablkowalismy w svar
Do okmona pasy miales to musiales mu odeslac itemy
Wiadome ze nie ojebales valora skoro miales pasy bo bys musial tak samo odeslac te itemy jak to bylo z okmonem.
Mnie ojebales i jeszcze specjalnie przebiegles kolo mojego domku z nagranym filmikiem a Timejt sprzedal chara prawie pustego :[

Tak miałem passy przed i po hacku I do Clena i Do Elvaka ale jak chciałbyś wiedzieć miałem do nich passy dużo przed i dużo po i jakoś zaden z nich mnie nie oskarżył mimo wszystko bo wiedzieli że to nie ja do Dateruza mam w huj czasu passy on praktycznie niegra ma kupe chajsu i jakoś odziwo nic nie sciąga nie am hacka proste. W czasie gdy oni mieli hacka człowieku miałem passy do 8 ludzi z oven do 2 z unitu + do 3 na Selenie i jakos nie mieli hacka wiec to żaden dowód bo niemasz dowodu na to że to ja ich pohackowałem a co do okmona to już niechce mi sie kłucić bo jak zwykle duzo krzyczysz a gówno wiesz i najwyraźniej to któryś z was musiał wykorzystać sytuacje żeby zwalić kolejny hack na mnie a ja jako dobry kolega okmona oddałem mu itemy czego ty zapewne i tak byś nie był w stanie zrobić.

Jakoś każdy znich dalej mi ufa. oprócz Clena bo to inna historia już

Ja nie nagrałem żądbnego filmiku wiec niewiem oco ci chodzi a przebiegłem obok twojego domku bo chyba domek obok był domkiem gildiowym i dodatkowo wziełem z niego chajs bo twoj char miał tam inva( a i tomy też jako char Alberta ) i poszło by sie jebać 2,5 kk + z chajsu gildiowego.

Więc ja jakis niewiem jestem kurde wszechmogacy an tsi gadać ,hackowac 1 chara i 2 biegać obok naprawde mam chyba 3 klawiatury i 8 rąk

Floov 08-05-2008 01:17

my tu gadu gadu a tu ludzie zdychaja
Sardy Slay
May 08 2008, 01:05:50 CEST Killed at Level 89 by Anaid Leugim
and by Krob Golek

Boltero1989Kiko 08-05-2008 01:21

Brawo ! Shardy to nasz idol ! noob jak kurwa az zal dupe sciska XD ale co ja poradze za innych myslec nie bede

Floov 08-05-2008 01:26

Kiko kto gral na Demim dzis ?

Boltero1989Kiko 08-05-2008 01:27

Nasz idol bez chonoru.

Rubitoo
May 08 2008, 02:18:40 CEST Killed at Level 70 by Frida osv
and by Fummlan

Kittux
May 08 2008, 02:19:27 CEST Killed at Level 75 by Fummlan
and by Anvanil Daenor

BUNIEK_PSK 08-05-2008 09:21

Rubitoo
and by Fummlan

Kittux
and by Anvanil Daenor[/quote]

Prosze o wiecej takich akcji xD

Latim3rid 08-05-2008 10:14

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Scroopy (Post 2044255)
Lati jak tam sie dostaje po dupce na Beryli?:P

Cooo? Mowiles cos? :) Bylo... a ze mnie lubia wszyscy na serwie to i poszli za nami :>>>>> Po dupce dostawalem w pierwsze dni wojenki jak za rlami poszedlem, pozniej oni dostawali bo w kilka trapow bezmozgi wpadly :DDD A teraz jaaaaa wygrywam!! JAaaaaaaaaa!! <lol12391>

BTw@ Tak sie o chatki kazdy kloci, sdki, o cos tam a ja wciaz czekam az dostane kaske z hacka :<

Grchw1916 08-05-2008 13:01

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Boltero1989Kiko (Post 2045519)
Nasz idol bez chonoru.

Rubitoo
and by Fummlan

Kittux
and by Anvanil Daenor

HAHAHAH idol bez >C<honoru xD

@Wizz
Elvake blokowaliśmy w veno ;D

@Floov
NALEGAM <3

Boltero1989Kiko 08-05-2008 19:16

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Grchw1916 (Post 2045756)
HAHAHAH idol bez >C<honoru xD

@Wizz
Elvake blokowaliśmy w veno ;D

@Floov
NALEGAM <3

HAHAH A co Wusko moze ma honor ja sadze ze nie ma on sadzi ze ma ale chyba CHONOR a nie honor XD

SeQ_PL 08-05-2008 22:32

@Wizz
Jeden lubi expic drugi lubi trzepac sie przy foto 100 Crystali (aka ty ziĄ).

Pozatym to SAM zadeklarowales Ripiemu ze oddasz mu SOVa wiec trzeba bylo miec honor i klase i go oddac a nie zachowywac sie jak ciota.

Przypominasz sobie jak poszli do ciebie pod szkole bo zaczepiales jedna osobe w tibi? :D

Miku 08-05-2008 22:44

to twoja wina twoja wina, uuuuuuuuuuuuuuhuuuuuuuu XDDDDDDD

idz pic jabole żłobie

btw. xiro chuj zyrafa ****, nos kurwa dlugi gej, angeliso do irlandii

Grchw1916 08-05-2008 23:24

hueheuehue, ale sie dzieje ;D a myślalem że dłużej sie utrzymacie hhaha

miku ty ****u

Boltero1989Kiko 08-05-2008 23:36

Valor :* pamietasz rozmowe .

Floov 08-05-2008 23:59

Jaka ? ????

Wizz 09-05-2008 00:00

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez SeQ_PL (Post 2046966)
@Wizz
Jeden lubi expic drugi lubi trzepac sie przy foto 100 Crystali (aka ty ziĄ).

Pozatym to SAM zadeklarowales Ripiemu ze oddasz mu SOVa wiec trzeba bylo miec honor i klase i go oddac a nie zachowywac sie jak ciota.

Przypominasz sobie jak poszli do ciebie pod szkole bo zaczepiales jedna osobe w tibi? :D

Uhahaha kto przyszedl po mnie po szkole?
Ty chyba otsy pomyliles.
Widze Rammsy jaki madry byl taki madry jest dalej hah
Kurde :/ teraz to przegarmy
Jaki jest moj payment?Moge sie w ogole wyplacic? hahaa

Grchw1916 09-05-2008 00:14

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Wizz (Post 2047147)
Uhahaha kto przyszedl po mnie po szkole?
Ty chyba otsy pomyliles.
Widze Rammsy jaki madry byl taki madry jest dalej hah
Kurde :/ teraz to przegarmy
Jaki jest moj payment?Moge sie w ogole wyplacic? hahaa

a jeszcze nie dawno temu rammsiemu dupke lizales zeby byc kims w Heat.. :\

Kind regards,
Yours Pedril!

Wizz 09-05-2008 01:36

No najbardziej to na poczatku jak chcialem dojsc do Holy elements
Odezwal sie najbardziej szanowany lider wszech czasow ktorego nikt nie sluchal w oven =[

Boltero1989Kiko 09-05-2008 02:28

Nie to ty nikogo nie chciales lsuchac ale musiales by byc wogole kim kolwiek ty sie o nas nie martw my sobie rade damy. Cos malo online jestes net ukradli ?a moze tibie zablokowali

Grchw1916 09-05-2008 07:59

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Wizz (Post 2047195)
No najbardziej to na poczatku jak chcialem dojsc do Holy elements
Odezwal sie najbardziej szanowany lider wszech czasow ktorego nikt nie sluchal w oven =[

Tylko ty nie słuchałeś a jak dostawałeś bana lub kicka to płakałeś do rammsiego :) Zawsze chciales byc kims ale nigdy ci nie wyszlo.

nooooooo i pamietaj zeby wiecej no lajfic ;D bo liban cie wypierdoli

Kind regards
Yours Pedril!

Miku 09-05-2008 09:11

xiro ma zawsze racje

Torpedo 09-05-2008 09:11

Jezu sytuacja zmienia sie tak szybko na titani ze nie nadarzam :D

Raziel4ever 09-05-2008 09:28

No Torpe, trochę się dzieję xd

btw, Najlepszego Grzyby i Drabiny =)

FakyMaky 09-05-2008 11:20

Wizz : "Widze Rammsy jaki madry byl taki madry jest dalej hah"

Chyba coś ci sie pomyliło,w przeciwieństwie do Xoo,Kazadum a przede wszystkim Evorus nigdy nie łamie danego słowa.

Xoo ostro w ch~~~ wali/walił więc powodzenia ;) o nas sie nie martwcie będziemy jeszcze mocniejsi niż przed rozłamem bo tera kurwa jesteśmy teamem gdzie każdy za kazego może oddać życie,a w Hurricane macie aktualnie piękny team największych zbójów na servie .

Highwon,Leorl,Slol,Termy,Xoo = nosz kurwa,sama śmietanka.

Edit: O żesz,tera wszyscy idziemy do piachu,Theodoric wypowiedzial nam all wojne,łączmy sie i jebmy go xD

eSDekator 09-05-2008 13:22

heh gorzej niż serial XD pisałem przez tydzień matury. a tu kurwa jakies sojusze, nowe gildie i inne chujostwa^^ Pobawimy sie dalej więc^^

Signed by Doggy Bonecrusher
Son of Gaura!

PS. Doggy Never Die! \o/

Skrzatorr 09-05-2008 14:11

@Wizz

Czytając Twoje posty Wizz zastanawia mnie jedno.... Ciekawe co ciekawego może o mnie powiesz? Bo widzę że tu "usiadłeś" sobie w "foteliku widza i komentatora" i napierdzielasz kto jest jaki ...

@Peacemakers

To nie jest kurwa Oven huje jebane nie wybacze wam tego!

Miku 09-05-2008 16:50

@ batman

niestety albo stety, to jest Heat.

albert0 09-05-2008 17:59

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Skrzatorr (Post 2047571)

@Peacemakers

To nie jest kurwa Oven huje jebane nie wybacze wam tego!

<careface>

Martinesz 09-05-2008 18:14

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez FakyMaky (Post 2047386)
Wizz : "Widze Rammsy jaki madry byl taki madry jest dalej hah"

Chyba coś ci sie pomyliło,w przeciwieństwie do Xoo,Kazadum a przede wszystkim Evorus nigdy nie łamie danego słowa.

Xoo ostro w ch~~~ wali/walił więc powodzenia ;) o nas sie nie martwcie będziemy jeszcze mocniejsi niż przed rozłamem bo tera kurwa jesteśmy teamem gdzie każdy za kazego może oddać życie,a w Hurricane macie aktualnie piękny team największych zbójów na servie .

Highwon,Leorl,Slol,Termy,Xoo = nosz kurwa,sama śmietanka.

Edit: O żesz,tera wszyscy idziemy do piachu,Theodoric wypowiedzial nam all wojne,łączmy sie i jebmy go xD

że tak, grzecznie się spytam o co poszło?

Boltero1989Kiko 09-05-2008 20:24

Stwierdze fkat swierdzony to jest heat lepiej czy gorzej jestesmy jzu jednoscia anie (ovenem i partyzantka) wiec niema co tu dyskutowac my trzymamy sie razemi to jest git a co Do evorusa to Fakro powiedzmy ze wieze w to co piszesz i 1 raz przyznam ci racje wy macie ludzi ktorzy ida 1 za drugim tak jak i unas.

Pamietajcie by byś ostroznymi bo jeszcze wasi Aliance dawni was beda klepac 1 po drugim ale moim zdaniem zabardzo spekani sa na to by walczyc przeciwko nam i wam naraz.

Ale no coz z wizzem pro gamerem powinno im isc kozi wbija po 5 lv dziennie a potem beda padac i tracic po 3 ale wiecie no lific i tracic polowe zycia na gre to ich styl (satinii i xoo ) popatrzcie na Kirshne on jest przykladem pieknego nolifa XD.

Wizz 09-05-2008 20:45

Bolter , pierdolisz tak ze ja nolife , xoo nolife , kirshna nolife ale tak naprade to ty robisz masslogi o 3 rano , to ty potrafisz expic po 12 h dzienie jesli tylko mozecie wyjsc z pz i to ty mi sie zawsze swiecisz w vipach o 4 rano ;]
Co do expienia, to juz sie znudzilo :<
@Skrzat ... hmm do ciebie nic nie mam ale twojej ukochanej laski nie kupisz za gp/sprzedanego chara :DD

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:14.