![]() |
no skąd widac że to nie Rexsi:P
po 1 sam tekst rexsiego na początku openki że będzie walczył i padnie z klasą jak zawsze.xD ot tutaj przytoczmy nawet dead na ankh dragach. Tekst o ekipie z Hiberny tez był.xD Pozatym wlada za dobrym angielskim. osobiscie to sie ciesze że tak wyszło,nie nawidze botów:P zawsze wolałem i grałem sam własnym skillem;) jedynie anni robiłem z botem:),ale to były czasy keidy nie bylo uhów pod hotkeyem;) |
@up
Akurat angielski Rexsi ma bardzo dobry, bo od kilku lat mieszka w USA o0 |
Cytuj:
@down a ty oczywiscie wiesz ze nie, ta wiadomosci nie byla adresowana do ciebie wiec NIEW*******AJ SIE :) byloby milo jakbys pokazal swoja twarz, nie lubie rozmawiac z anonimami, no chyba ze srasz po gaciach i masz niewyparzona gębę tylko jako anonim |
Cytuj:
|
Cytuj:
przeciesz kazdy nawet idioci wiedza ze on mieszka w usa i na wakcje tylko jets w pl a ty wyjezdzasz z takim txtx ze tylko...sie zblazniles jak zawsze zreszta |
wybacz wielka mewo,ze nie wiem wszystkiego.Nie ja nie wiem że mieszka w usa.nie zmienia to faktu ze to nie On grał.pzdr
|
Jak macie dawac chary ludziom z innych servow to dajcie sie popisac pefavpe wujkowi picińioksowi
|
Openka znoobiona no wrecz jak tylko sie da.
Polowa wogole pzta nie wbila, w 51 minucie na filmiku Rexsi wystarczy nieco zejsc zejsc, zaznaczyc Rexisa i koles lezy. ZAL ZAL ZAL 0 Rushowania |
Cytuj:
Cale SF aka IH ;] |
~~~~~~
//to pisalem ja [b]Thuygioshok[b], tak sie sklada iz mam bana na swoim koncie, a zakladanie nowych nie dziala to 2 tygodnie bd sharowac z bobem konto na tibia.pl. jesli bd pisal ja to sie podpisze z ow tym komentem aby kazdy wiedzial ze to ja pisze tak inteligente posty ^^ ~smokuu nie moglem odrazu odpisac bo nie mialem skad, mysle ze ormo powiniscie lubic badz nie ale szanowac raczej tak, bo jesli jestsmy noobami to kim sa ci co padli od noobow? |
Tak sie sklada, że dzisiejsze Ormo jest tak samo lewe jak ludzi ktorych zabijamy. Co z tego, że mamy 3 osoby ogarniete jak inne wszystko pierdola, lol. I przestancie pierdolic o tym szacunku/pvp/skillu/power/chujwieczym Ormo, nie chce miec takiej pierdolonej popisówy na forach jak ma Szadoł Ganers. Poza tym, pojebały Ci sie tematy.
|
Cytuj:
|
a co to jackor jakis good bog czy ma kody albo co ???
|
forum.tibia.com
temat picinhoxsa :) |
no to ciekawe sie zapowiada
wygrana pici to pingowanie sira albo szczesliwy dzień i kicniecie sira (w sumie znam z lekka sira i zlego zdania nie powiem o nim to dobry chlop) |
Byl .....a potem zaczelo sie IH i wogole przestal odpisywac ;/
Ufalem mu jak malo komu mialem inva do chaty a teraz co 200k w dupe ;s a gadal mi niewierzysz ? :| |
jedziesz z nim picinhoxs !B)
|
Chce zobaczyc czy ma jaja mnie ujebac chociaz :| tak jak notop kiedys chyba na bedurionie
|
ale wiesz jak on zrobi na Tobie pz 15 minut to na bank wleci LR i po chłopaku :D ale jestem ciekaw czy wyjdzie
|
Cytuj:
|
23:22 Seikeron [100]: YOU DIDNT WANTED TO OB23:22 Tiuso [171]: want ob?23:22 Lamusini [150]: we wanted23:22 Lamusini [150]: but u cant strike23:22 Lamusini [150]: without hiberna team
to o to slowa zostaly wypowiedziane po tym jak dumne inter zrobilo sobie mass "loga" i pobiegala troche miedzy veno a thais. Wiadomo ze przecierz odrazu Lr by nie wylecialo za nimi i zaczeli sie napierdykac... Potrzebowali by czasu zeby zebrac ludzi (o ile by mieli ochote na ob) nie koniecznie ludzi z hiberny ;p. A i nie pierdolcie bla bla bla nie wiadomo czego, bo wy czytaj Inter tak samo nie ruszylibyscie na opena bez waszego Lukiego... A btw lepsze teksty padaly chwile po tem jak Misiek Shady wyzywal sie z Planem kto lepiej w rl wyglada, ofc kazdy mial poparcie, Misiu powolywal sie na lamusiniego, zas plan na Pal palusa xD ciekawe starcie ;>:evul: |
Cytuj:
|
wez wy*******aj na stadion handlowac kabanosami jebana tleniona blond dziwo, cos ty sie tak do arma przyjebal?
|
Cytuj:
owned |
Cytuj:
|
Nasi magowie fragow nie maja wiec nie ma sie co spodziewac opena w najblizszym czasie ;\
A my nie bedziemy na kazde wezwanie Interregnum wpadac :< |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Wiecie może, dlaczego Xefuron opuścił LR?
Pozdro. |
Cytuj:
|
te kazi moje 1k !-.-
|
Cytuj:
Edit: kocham swoj avatar |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
20:02 Sir Jackor [151]: ja sie nie wyplacam z wojny walcze do 1 lvla;]