![]() |
ehhh a tak sie ladnie zapowiadalo jak aata padl..a tak sie hujowo skonczylo :D
|
no piknie, jaki score?
@edit 16:59 Tiuso [169]: i go offline this suck fucking guild retarded ppl 17:01 Voronix [177]: mnie wkuriwa to 17:01 Voronix [177]: ze ja pierdole 17:01 Voronix [177]: blyo nas na vencie 17:01Voronix [177]: z 45 17:01 Voronix [177]: a na battle wyszlo 17:01 Voronix [177]: 25-30 17:01 Voronix [177]: w tym z 5+ dalo loga Drocan Shadow zsolowany przez Koce o,o |
hehe dokladnie ;)
|
Cytuj:
|
Cytuj:
A ty tez kick miales?:( |
Cytuj:
A btw, Sadli tez chyba mial kick? War trwa: [Char]Seikeron[/char] May 17 2008, 19:49:40 CEST Killed at Level 101 by Dratwik !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
Cytuj:
|
friendly FIRE! xD
swoja droga szybko reagujesz o,o nudy? |
Cytuj:
A btw, Medi, Ty juz nie masz czym loga dac czy jak? |
Cytuj:
mam druida ;P i za tydzien meda beda mial "Please rest assured , that even though this banishment has to stay , all the other letters from your account will become void , meaning you will not be punished for the letter twice. Kind regards, CipSoft Customer Support" |
Cytuj:
Tak patrzac na kazda akcje ktora byla to te Elfik jest wyjebiaszczy Nikogo nima na Ekranie a sd leca chuj wi z kad Ale Gz czas powrocic do Planu A ktory skutkowal na początku war :DDD |
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
|
filmik blz
|
Cytuj:
|
Speed haxxxxxxx by Filush, 500k za licencje na jednego kompa.
|
a przeczytaj co napisal Medivh pare postow wyzej, chyba ze nie znasz angielskiego
|
HUH?
Galithar May 17 2008, 22:51:45 CEST Killed at Level 119 by Los dragonbreath xd |
W LUBLINIE bracia z WROCŁAWIA sie dalej bawia.
CALA POLSKA W CIENIU śLąSKA.JA JUZ W DOMU ;(((((((( GRATULUJE AKCJI OBU GILDIOM ;) |
Cytuj:
Cytuj:
@EDIT http://www.***********.com/579409370.html :) Ogladajcie i cieszcie oczy |
08:12 Undead Kulom [95]: dzis bez hiberny??
BUAHUAAUHAUHAUHSUHSUHSUHSHSUHSUS:D:D (fake ale ogolnie taki byl) you see najwiekszy zomowiec <---- ciekawe kto sie pod nim kryl xd 08:14 Hell Kazi [141]: spam spam xDDDDDDDDDD 08:23 Najwiekszy Zomowiec [11]: ONI STOJA NA 1 SQM WSZYSCY I CZEKAJA ABY KTOS PODESZEDL I WALNA Z ELFBOTA !!!!! xDDDDDDDD 08:25 Feniks Druid [113]: Utani Gran Hur ""Panova stary soli Mentosy xDDDDDDDD przej*bali xD |
Gratz dla Intt... Tak trzymać .!.
P.S Przy pomocy jakiego programu otowrzyć filmiki z akcji? |
winhexa .....
|
Winampa ;)
|
Allplayera
|
TROLLE :P
tibicam ;d |
@Koszyk
"Hmm, nauka czytania..." Wlasnie nauka czytania List zostal napisany przez CipSoft Customer Support wiec zanim zrobisz kolejnego posta "naucz sie czytac ze zrozumieniem" btw w tym liscie od CipSoft Customer Support wcale nie pisze ze beda wszystkie listy Ignorowane tylko te ktore juz byly oddane. Pzdr |
No już po prostu nie mogłem wytrzymać tych głupot wypisywanych na tym forum - zmusiliście mnie do odzyskania dawno nieużywanego konta o.O
Cytuj:
A co do samej odpowiedzi CipSoftu, to dla twojej informacji chodziło tam o wszystkie listy których termin napisania był względnie bliski temu który przekazaliście jakiemuś GMowi. Lepiej nie wypowiadać się na dany temat jeśli się nie zna kontekstu cytowanego zdania. Poza tym, Voronix, kto jak kto ale ty się tu w ogóle nie powinieneś wypowiadać w takich sprawach. Nie dość, że twoje zdanie w tej kwesti nie liczy się nawet w twojej własnej gildi to patrząc na to co kiedyś robiłeś powinieneś być jedną z ostatnich osób które w jakikolwiek sposób będą próbować kozaczyć na forum. Zgrywanie cwaniaka gdy sytuacja temu sprzyja a później uciekanie z podkulonym ogonem to nie jest raczej powód do dumy i pozostawia po sobie trwający długo niesmak. |
Lubie takich jak Voronix:D8o
|
Cytuj:
|
.
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
|
@notop
tak jak XXX na srodku battle z interr~?:D hehehehehhehe Jestem ciekaw kiedy znow bedzie jakis Ob 0.o ? |
@VORO
mowisz to tak jakbys kiedykolwiek na jakims byl. |
21:59 Achmed Assassin [152]: okolnir
21:59 Achmed Assassin [152]: svargrond 21:59 Achmed Assassin [152]: yes Accbuyer niee to tylko achmed xd |
Na filmiku Milowina...
22:18 Neireen: »heyy 22:18 Neireen: »mighty seva has done 2 frags xd 22:18 Neireen [48]: xD 22:18 Neireen: »in the very fist battle 22:18 Neireen: »on a char 22:18 Neireen: »xd ?? |
@Picino
Ale bym ta dupe z Twojego avatara schrupal, mmmmm @Thread Wojna trwa? Edit: U, Interregnum znow cos odjebalo, Filu nawet temat na forum zrobil o,o |
baaaaaaaaaaaaaa
|
rzal bul i pszemoc
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:31. |