![]() |
Cytuj:
Tak wyjdziesz z rooka, to idziesz na wyspe przeznaczenia. Tam dostajesz super eq - do wyboru rozne itemy miedzy innymi sov, mpa itd. Potem wchodzisz w taki tp i uczysz sie wszystkich czarow za free, a potem wchodzisz w kolejny tp i masz train monki, skile tam leca 10x wiec radze tam potrenic dlugo, nabijesz super skile. |
@up
Nie exure tylko utevo lux:D |
Problem
Zainstalowałam nową wersję Tibii, ale po próbie uruchomienia pojawia się wiadomość: "Video surface allocation failed (Error Code 13). Please choose another video graphics mode." Czy ktoś wie, co powinnam w tej sytuacji zrobić ?
|
Moj post był ironią -.- widze ze malo osob odczytalo ironie ;]
|
Cytuj:
|
Ja wyczułem ironie xD
A teraz mi tibia nie działa :p W ogóle nie chce sie włączyć :P teraz trochę czasu wolnego, z dworu wróciłem i sie zamulam xd |
Cytuj:
|
Na tibia.com od dawna jest news, który podsumował update. A na tibia.pl cisza - tłumaczycie go czy co?
|
Cytuj:
ale internet-55zł pacc-95zł widok odpierniczających sie rodziców-bezcenny XD |
Będą nowe serwery??
Mi sę wydaje ze jak nie ma do dzis to juz nie dodadza A wy cp myslicie? |
Cytuj:
|
Armory dodajace mlvl albo distance fighting, troche to glupie x/
Cytuj:
Odpowie ktos? :baby: |
Cytuj:
|
Z czego niby?
A nawet jeśli - to wciąż ta gra ma swoje rary. |
Cytuj:
@edit O, już jest ;) |
Cytuj:
keylogger w opisie |
Ja niestety muszę poczekać do zimowego updatu, aby powiedzieć coś więcej... X( Gram od niedawna... (Patrz moje skile i poziom... :D )
|
Wszyscy tak płakali ze najt znowu udupiony a jak teraz wszedłem na tibia.pl to zobaczyłem tam że całkiem sporo najlepszych tarcz i kilka armorów jest tylko dla knight :O. Moim zdaniem w tym updacie na pewno nie knight został udupiony :o
|
Eq to nie wszystko. Ale cóż poradzić, zawsze znajdzie się banda narzekaczy, którzy to zaczną narzekać jak to Knight ma przesrane, bo nowych czarów nie ma. Ciekawe, że narzekają na to głównie osoby grające Sorcererami...
|
Free Wallpapers
www.looktop.com is free wallpapers download site, you can look and download,top wallpapers,3d wallpapers,vista wallpapers,linux wallpapers,computer wallpaper,psp wallpaper,widescreen wallpaper,movie wallpaper,car wallpaperhttp://www.looktop.com/
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:53. |