![]() |
Fake dobry ! Na początku nie podobał mi się troche ale potem coraz bardziej itd... Ostatni part też niezły ! Czekam na następnego parta 7/10 !
|
wspaniały fake, jeden z najlepszych dlamnie :)
9/10 |
Nie jest źle, ale widziałem wiele lepszych fake...
Więc i twój może być lepszy |
Super nie widziałem jeszcze lepszego fake'u. 10/10 :)
|
Fake śledzę od samego początku i musze stwierdzić że jest to najlepszy jaki dotąd widziałem. Dawaj more plx ;) Czekam cierpliwie ;]
|
Kiedy można liczyć na następny part? :D
|
Dziękuję tym, którzy napisali sensowne posty...
Jak ktoś taaak bardzo chce jeszcze napisać "supcio 10/10 kjedy nju part" to polecam PW -,- Nie odświeżajcie już.. Jak wstawie parta to na pewno zobaczycie... @ down Wiesz co to znaczy nie odświeżaj? |
Ogólnie fake spoko.
Szczerze najbardziej podobał mi się part 1 season 1 ;] Jak sie hatka jara. Fabuła w pewnym momencie nie ma dynamiki ale i tak marz talent twórczości. Moja ogólna ocena: 7,5/10 |
Fake normalnie najlepsze jakie czytałem (oglądałem) bardzo mi się podoba fabula :) szkoda ze w tibi nie ma żadnej fabuły... ;(
moja ocena 9/10 za drobne błędy w pisowni |
Sorry za offtopic, ale zbulwersowałem się tym:
Cytuj:
|
Sryy za off top
@kogucik92 Tibia ma fabułe... Poczytaj se książki w tibii i poczytaj XD. Mi się nudziło to biegałem tu i tam i se czytałem ;). |
bardzo przepraszam za off top.
Jeśli tak to zapraszam Mainland--> Fabuła. |
SIEROTA RoX Jeśli nie chcesz dalej robic tego fake daj mi grafiki (postacie, etc.) i postaram się poprowadzic go dalej, ponieważ jest świetny, może nie tak jak na początku bo zmienił się troche, ale nadal jest najlepszym fake na tym forum :P (Swoj fake który zaczynam robic wypierdziele do kosza jeśli mial bym prowadzic dalej SIEROTE :)
@EDIT Jak się robi, że jest ciemno tak jak w tym ostatnim odc. ? |
@up
Eeee.. nie. @ ***wa tak trudno się dostosować do mojej prośby i przestać spamować?! Już i tak jest tu niezły syf... |
Siemka! Fejk genialny, fabuła bardzo mnie wciągnęła i nie mogę doczekać się kolejnej części. Jednak myślę że mógłbyś bardziej "odpicować" walki tzn, że ludziki jakoś trzymają te miecze, wymachują nimi a nie tylko stoją i się nimi stykają :p. Ale to jest moje zdanie i nie musisz sie z nim zgadzać :O.
|
Fake jest naprawde swietny.Trzeba miec talent do takiego czegos.Moja Ocena
9,9/10 |
10/10 Dawaj więcej.
:dance: |
ee miesiąc się z tym trudzisz co tak długo robisz?
|
@Up:
Życie prywatne, brak weny, brak chęci, brak czasu? |
@Gargoin
Gówno prawda. Przecież wszyscy wiemy że Mikes został stworzony tylko po to by robić ten fake, abyśmy dalej mogli wypisywać jakże piękne słowa: ,,10/10!! dafaj nekst parta!!:cup:" Chyba oczywiste że to ironia. |
Daj next parta chyba będzie dobry bo długo nad nim pracujesz.
Będę surowy 10/10 za all. |
@up
Taa długo nad nim pracuje... Wczoraj zacząłem... @all Przestańcie już spamować pl0x... |
ODŚWIEŻENIE NA PROŚBĘ AUTORA.
|
heh milusio:D
Pieknie wykonany ladna fabula Dlugo czekalismy to 9/10 Mam nadzieje, ze next part szybciej? @edit First |
Ale jajca. xD
Zaj*biste... Rób next partonsa |
To straciło już swój urok.
Szczególnie wpłynął na to taki duży odstęp czasu między odcinkami. Mało pamięta się z tych poprzednich i poprostu fabuła traci sens. ;) |
Ta, to już nie jest ten same Fake chociaż i tak jest fajny. Już dawno straciłem obeznanie w wydarzeniach więc...Hmm. Tym razem dam tylko 7/10.
|
Jeden z najbardziej rozwiniętych fabularnie fake.
|
@up
Żartujesz, tak? : D Dobrze wiesz, co to jest dobra fabuła fake'a, i pewnie takie widziałeś, a ta do nich nie należy. Ja nie mówię, że fabuła Sieroty jest zła, mi się podoba, ale to nie znaczy, że jest rozwinięta. Ten fake jest podobny do Harry'ego Pottera, albo do tego całego Eragona - fabuła nijaka, ale i tak się wszystkim podoba. Tutaj rozwinął się właściwie tylko jeden wątek, czyli walka między dwoma ugrupowaniami. I to wszystko. Tak, to fakt, że dobra fabuła nie musi być wielowątkowa, ale powinna zawierać w sobie to coś, co sprawia, że ciągle się o niej myśli. Niestety, ta tego nie ma. I Mikes, nie zrozum mnie źle, nie mówię, że twój fake jest zły. |
Kurde powtarzacie sie...
Wiem już, że fabuła jest kichą i się w sumie nie dziwie bo zaczynając tego fake'a nie miałem żadnej wizji o czym to ma być... Cały ten fake to wielka improwizacja. A to że tracicie obeznanie da się bardzo łatwo naprawić. Pierwszy post w tym temacie to ładny spis treści :P Przy okazji można się pośmiać z wyglądu pierwszego parta lol O.o I sie jeszcze trochę wytłumacze :P Jak się jest w liceum to trudno znaleźć trochę wolnego czasu a zrobienie parta troche czasu zżera (to nie są Przygody Zdzisia - max 3 obrazki)... No ale tak jak obiecałem doprowadze ten fake do końca. |
Heh, musze przyznać że jesteś lojalny wobec mnie. Straciłem gg, nie zaglądałem na forum, a ty dalej kontynuujesz fake'a z moją postacią. Fake zajebisty. Podoba mi się efekt z rozjaśnieniem. 10/10. Ide szukac twojego gg :D
|
@up
2981629 @ Hmm, błędów żadnych nie widzę (O zgrozo...), ale nie jest doskonały. Jeśli mam oceniać w skali 0-6 daję Ci 8/10 |
Od strony technicznej jest bardzo wporzo...
Ciemność nie za słaba nie za mocna... Ten Ogień z reki lekko nieudany... Fabularnie to nie mam pojęcia... Nie chce mi się przeszukiwać tego zasyfionego tematu w poszukiwani odcinków... |
@up
Szczególnie, że w pierwszym poście masz spis treści =* @down Spóźniłeś się ;p |
@up
W pierwszym poscie jest ladny spis tresci ;) |
Dla mnie bomba :) 10/10, chociaż efekty specjalne nie są super ;p
|
Cytuj:
Będę oryginalny :> 10/10 xDD Super fake, naprawdę, graficznie świetnie(nie znam się za bardzo, ale podoba mi się), masz talent do zapełniania krajobrazu detalami xD Ja zawsze miałem z tym problem i nigdy nie wiedziałem jak to zrobic :> |
Ha! A mnie tam się podoba i to bardzo, i tak jak Lechista, nie mogę się doczekać kolejnego odcinka.
Nie będę oceniał 100/999 bo to i tak sensu niema, ale fake jest super. Od strony graficznej się nie znam, ale miły dla oka, ciekawa fabuła czyli to co najważniejsze. Pozostaje tylko czekać na kolejne odcinki :P |
szybciej to rób -_- czekać mi się miecha nie chce
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:41. |