![]() |
Cytuj:
To samo z piktogramami. W średniowieczu jakoś takowe się nie pojawiały. @down Konkrety plax, nie zamazane hieroglify. |
#Up
FaiL. Są dowody na to że UFO pojawiało się już w Średniowieczu... Tak samo w Egipcie.. http://republika.pl/blog_gm_587898/1...egipcjanie.jpg #Top Istnieje lub NIE...W przyszłości ludzkość się o tym dowie...Ale mnie już wtedy chyba nie będzie ;] |
Przegapilem cos smiesznego? I co do sredniowiecza, to nie jestem pewien. Ale co do Egiptu to rowniez slyszalem ze juz wtedy utrzymywano z nimi duzy kontakt. Wtedy cywilizacja byla bardziej posunieta do przodu niz teraz. Nie tylko technika, ale rowniez i duchowo/umyslowo.
Piktogramy to wytwor ludzkosci. Sa grupy ktore tworza takie piktogramy. |
Cytuj:
|
Nie bylo tak? Powiedz mi, skad czerpiesz swoja wiedze, chloptasiu? Jeszcze nic ciekawego nie napisales, a tylko smiejesz sie z innych(czyt. moich) wypowiedzi. Sam nie masz pojecia kompletnego o tej sprawie. Wysmiewasz to, bo Ci sie to wydaje absurdalne. Wez lepiej przeczytaj kilka ksiazek, albo chociazby kilka artykolow na stronach o tej tematyce. Potem mozesz wrocic i zapomnimy o calej sprawie, hm? Bedziemy udawac ze nie zrobiles z siebie kompletnego idioty nieznajacego sie na omawianym zjawisku NOL'i.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
Tak swoją drogą, skoro byli tak rozwinięci, czemu budowali piramidy, a nie budynki pokroju Burj Dubai? |
Cytuj:
PS Uwierz mi, za dwa lata będzie się śmiał z tego co tu wypisywałeś i zastanawiał się, dlaczego byłeś taki naiwny... |
Nie wiem czy to prawda, ale tylko tak slyszalem takze zeby nie bylo zaraz "S*******aI debJlu, do szkoly kurfa" :)
Doszly mnie wiesci, ze cos zwane "UFO" te ich statki, to nic innego jak statki wypuszczane przez Niemcow... Mysle, ze to bzdura ale.... Co o tym sadzicie ? Mowie co slyszalem :P Zeby nie bylo :P Pozdrawiam... |
Cytuj:
Może wyjaśnisz? Bo dalej będzie brzmieć głupio, ale nie wiem akurat o co Ci chodzi - jacy Niemcy, skąd, dlaczego... o co chodzi? |
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
Czcisz Zoltana i chodzisz w kostiumie z folii bąbelkowej? : O |
Cytuj:
|
[quote=ZapodajMuze;2243387]A ja jestem pewien ze juz ich odkrylismy ; ) , wiesz co to strefa 51 ?Jak tak to ile razy slyszales o niej ? Co o niej wiesz ? I czemu to jest jedyne miejsce na ziemi gdzie PRAWNIE koles co stoi na bramce musi zabic ciebie jezeli nie pokazesz mu odpowiedniego dokumentu?
ja oglądalem na youtube reportaż z TVN chyba.. jak jakis amerykanin chyba wdarł sie do komputerów NASA i podobno wyczytał tam, że w tej Strefie AREA 51 znajduje sie ufo... jest nawet kawałek filmu z AREA 51 na youtube o tym jak rozbił sie statek ufo a na pokłafzie był kosmita i NASA czy ktoś tam go zabrali... no a tak wogole to ja wieże w ufo... może nawet nie istnieje... ale są na top dowody np na stronie www.paranorlalium.pl czy jakoś tak są tam filmy zdjęcia i realne opowiesci o spotkaniach z ufo o uprowadzeniach itp... |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Ogólnie? Wierzę, iż gdzieś w odległym kosmosie istnieją inne formy życia. Wrzechświat jest na tyle duży, że mogę śmiało tak twierdzić. Jednakże, do opinii głoszącej, że rząd ukrywa obcych, informacje na ich temat, czy co jeszcze, podchodzę ze śmiechem na ustach. Taka tajemnica nie miałaby wyjść na jaw? Tyle jest niby relacji, świadków i dowodów na istnienie zielonych, a tak na prawdę, to nigdzie nie znajdziesz wyraźnego zdjęcia czy nagrania. Media wszystko wyniuchają. A jednak nic nie ma.
|
@up
Tjaa, Wszechświat jest duży. Z tym, że ilość wymagań, jakie potrzebne są, by rozwinął się chociaż jakiś śmieszny, jednokomórkowy organizm, jest tak ogromna (dajmy na to księżyc podobny do ziemskiego, planeta podobna do Jowisza itd. itd.), że spotkanie życie jest mało prawdopodobne. Ale i tak wierzę. : D A co do Strefy 51... Chyba nie myślicie, że najtajniejsze badania naukowców USA miałyby być przeprowadzane w miejscu, które jest celem wycieczek turystycznych tych wszystkich ludzi z paranormalne.pl i innych? ^^ |
Cytuj:
|
A ja wierze w UFO, wręcz jestem pewien że istnieje w końcu ufo to tez jakieś bakterie czy organizmy jednokomórkowe które żyją poza Ziemią. Natomiast ci kosmici których to w ukryciu trzymają Amerykanie w swoich superprotajnych bazach to wymysł ludzi którzy naoglądali się filmów sf i chcą wywołać sensację ;p
|
przeczytalem caly ten temat i jeszcze nie wierze,what's wrong with me =(?
ps. ufo istnieje na 100% bo tlumaczac ten skrot to niezidentyfikowany obiekt latajacy,czyli na ufo skladaja sie rowniez prototypy samolotow wojskowych ziew |
Ponadto w ktoryms roku(19**),pilotowi amerykanskiemu kazano zestrzelic Nieznany obiekt latajacy,poruszal sie z niezwykla szybkoscia.Ze zeznan pilota "zawislo w powietrzu",mowiono ze to jest jakis inny amerykanski samolot ale po co mialby strzelac do swoich.
@down 1 and 2: to jest prawdziwa historia tylko ze nie wiadomo co to bylo dowody "polsat wiadomosci" |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
PHP Kod:
jesli cos tam istnieje to na pewno nikt z nas nie ma na to dowodow. ktos kto zajmuje sie odszukiwaniem dowodow na istnienie ufo, to prawdopodobnie jest wyrzutkiem spoleczenstwa, bez przyjaciol. |
Cytuj:
|
I wonder are there any other worlds with a spark of life and itelligence burns?
Is it possible that as you look up at the same stars on a warm summer evening or a snowy into midnight and wonder of humanities alone in the universe, at that same instant someone else on a distant world is looking up at the same sky and wondering the very same question? Jakos tak sluchalem i znow kliklo mi sie w ten temat. |
ufo
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Imho ja tam wierze w UFO i mam to gdzieś co inni sądzą. Jak i są mutacje z Czarnobyla czy Hiroshima czy Hirosima to i czemu nie ma być UFO? |
Cytuj:
a) swoim zdaniem wierzysz? A moim zdaniem nie wierzysz. ;< b) Mutacje opierają się na życiu już istniejącym (o którym wiemy i trudno się kłócić, że nie istnieje, prawda?), a dla zaistnienia UFO życie musi powstać (a to ogromna różnica i nikt istnienia takowego jeszcze nie udowodnił). |
szukanie ufo przez "naukowców" przypomina mi próby wytwarzania złota z innych metali przez alchemików w średniowieczu- bez sensu xd
jak będą chcieli to nas znajdą, ale ich nie ma, więc na nie znajdą |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Hmm? : ) Btw, post #2600, lol. |
Kupcie najnowszy numer Focusa. Jest tam jeden ciekawy artykuł, który może trochę rozjaśnić całą sytuację ;) Chodzi o to, że jeśli przyjąć, że Słońce jest wielkości pomarańczy, a Ziemia, ziarenka piasku (odpowiednia skala), odległość między tymi ciałami wynosiłaby 6 metrów. Między Słońcem pomarańczą, a ziarenkiem Neptunem - kilkanaście metrów. A odgległość między granicami Drogi Mlecznej (cały czas w tej samej skali) - 36 mln kilometrów.
Pomyślcie teraz, jak wielki dystans jest pomiędzy poszczególnymi galaktykami. Nie wiem, czy ktoś zrozumiał, o co mi chodzi, ale mniejsza z tym. xD |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:27. |