![]() |
Cytuj:
|
^ No na exoth to tez ty nie byles XDDD
To ogarneliscie po raz drugi hahahaha |
Cytuj:
|
Cytuj:
Wiec wszyscy wiedza ze uciekasz i dajesz loga :( i to ty sie nie wysilaj bo jestes zalosny piszac takie cos na forum niewiedzac jak wygladala sytuacja |
Cytuj:
chuja zrobiles tylko siedziales ja wyburzylem? kto stal pod moim domem i wyzywal mnie przez 15 min? dla mnie sprawa zalatwiona wbijecie jeszce raz bedzie powtorka;] a i pola sluchaj ja wiem , ze zawodowka itp ale pisze sie ,,dwóch,, , a nie twoch Pegon: ty juz znikasz z titani zostanie tylko char 180 rp , z ktorego cale nasze vent ciagnie polew wchuj 90% informacj masz od swoich guardow z bochnii <80%> sa wymyslone ;]]]] przypomne ci , ze jak poleciales nawet twoi kuple cie chcieli zabic <chujowo> |
@Grzesiek
Jak cos to nie zawodowka bo chodze do Technikum(to nie ja chodze do szkoly specjalniej xD) a pojebalem sobie bo bylem najebany , i wiesz nie wyburzylem to mialo byc solo ty na sika a sam podbiegales do floova probojac mu zajebac i pozniej niby ze twoj ojciec wyskoczyl bo bylo 2:1 , a ch*ja prawda , a kto cie wyzywal przez 15min pod domem to nie wiem wkazdym razie na bank nie ja... |
Cytuj:
Pierdol*** takie smuty ze Kiko bał sie wybiec z boata jak nas bylo okolo 6 osób które kupowało blessy, a wy staliście na edron w south gate z 15 osób. Taki kur** kozak jesteś ze X loga daleś ostatnio... Elo... |
Cytuj:
Powiedzialem jasno przysapie ktos jeszce obojetnie kto z was pokolei was bedziemy wylapywyac zaczniemy od ekonomika bo z osiedla najblizej i najwiecej osob tam chodzi ;]]] wyzywal mnie floov i roltf palladyn 16latkowie |
Cytuj:
|
Widzę, że sami fightersi w tej Bochni mieszkają. :D
|
zal mi ciebie sarumaanie byles nikim , jestes nikim i bedziesz nikim, myslisz ze jestes macho bo trzymasz z mariem uhashau.
Kiedy next open battle ze starymi?:< |
Cytuj:
|
ja tu niechece nikogo wyzywac bo to jest żal <zazwyczaj wyzywają ci co nic wiecej nie potrafią zrobic >
ale Emok daj sobie juz spokój prosze pisz cos związane z wojną albo wez sie zamknij ok? |
teraz jak z depo wyjsc nie mozecie to noobami zajebcie banye ktory boci druidem na mountain tomb nick to angel-alexa .
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
/kuba pojeb wielki btw lubie czytac twoje posty na forum tibi |
Cytuj:
|
@up
A co ty bys zrobil gdybys byl w drodze na demone? Zaczalbys rushowac przod w niepewnosci ze gdzies w labiryncie bedzie stal nub, czy jebnal x loga i nie martwil sie o nic ?; ) Czy wedlug Ciebie powinien wracac do miasta gdzie w polowie byscie go zlapali? Serialnie idzie sie zeszczac z tego ze villum jebnal x loga, ja zaczalem szczac na lewo i prawo jak to uslyszalem xDDDD! |
Nie komentuje tego faktu jako ocena czy dobrze zrobił, tylko mówie, żeby zamknął mordę bo też nie zachował się jak super dzielny wielki wojownik.
|
Cytuj:
to ty jesteś nikim i jeżeli myślisz , że będziesz free w przyszłości to jesteś w błedzie , ciebie jak i twoich bocheńskich informatorów Xoo za albino nigdy nie puści , wiec Iridia i dołącza do rodziny Daydreamer ELO |
Cytuj:
Jakby ktoś nie wiedział...Kashrius da'Roc |
Cytuj:
|
Dzięki za motywacje do expa:D:D
|
Castusowi gratulujemy pegona jolki i veisona.
Pola dzis lidowal ? Czy pegon XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Cos mi sie wydaje ze na blesy jzu nie macie. Konska mucha(veri cul nick) - powienienes z albertem przeczytac instrukcje obslugi elfbota bo zamiast pomagac swojej ekipie to pomgasz nam XDDDDDDDDDDDDDDD |
Dobra zamknij rodzyna bo prawda jest taka, że bezz inq bless byście byli gównem, oni was rushowali to uciekaliście, jedyna ich pomyłka to za mało suppliesow, ale weź miej wystarczająco jak co zabijesz zasranca to ten wraca z full supplajamy a Ty masz polowe czy coś :p Gdyby wycofali się do defensa wczesniej byście im mogli zrobic "kuku na muniu"
a vilumowi gratz 100 znowu ;) |
ej wiecie, że hitler miał 12% packet lost i dlatego padł??????? Kurwa nmzc, że wam mówię mam info z wewnątrz!
|
Zazdroscisz?;|
|
Kuba gratz 5 fragow jestes boski dasz autograf ;<? Dixyra raczej to ty powinienes zazdroscic, wy(kuba chuj maly, i caala plejada innych idiotow) doszliscie do wojny niedawno i teraz jak wygrywacie mysliscie ze jestescie elo pro ziomki? natomiast xirodan walczy tutaj od niepamietnych czasow(juz 3 lata?) i zrobil wiecej w ciagu 1 miesiaca niz ty w calym swoim tibijskim zyciu. elo ;*
|
Cytuj:
|
Xiro- Zazdroszcze Ci ze grasz na Titanii od 3 lat :P
Zalezy dla kogo zrobil wiecej, ale juz wiekszy szacunek mam do Kobajashiego niz do niego ;) |
...yyy , a ty co zrobiles oprocz pod*******ania swoich siomkow z vt ?:<
|
@Dixyra skoncz z tibia i idz lepiej do szkoly, bo czytanie ze zrozumieniem, nawet prostych zdan sprawia ci problemy ;/
@Vilum starczy ze bedziesz spiewal "sumptuastic" na vt XDDD |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
nie no vilum zawsze miales dobry angielski, a moze porzadnego tlumacza <cfaniak> XD
P.S czyzby w Bochnii neta/pradu nie bylo? ze wszystkie pro playerki sa offline:(? |
Hail Tarnow ;d teraz mozecie na mnie nap****alac :**
|
Cytuj:
|
nie ;d;d;d;d
|
Cytuj:
|
| Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:32. |