![]() |
Cytuj:
Jeśli coś jest czyste i naturalne oraz nie róźni się od tego przetworzonego do ee "spożycia" przez człowieka to ok, zero problemu itp. Ale z reguły większość takich substancji jest przez człowieka "podpakowane" w taki czy inny sposób często sami o tym nie wiemy. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Gdyby krowy umiały mówić to by świnie zaczęły chodzić. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Jeśli już rozmawiamy o używkach, to jak jest z tabaką? Ostatnio zacząłem sobie zażywać i ciekawi mnie, czy to bardzo szkodzi. Jest ktoś obeznany w tym temacie?
|
Cytuj:
|
Cytuj:
No i te co powoduja totalna suchosc w pysku ladnie wspomagaja wymiane plynow w organizmie ;') http://www.trydrugs.net/ |
Cytuj:
Wciągając przez nos ma się denerwujący katar, a przy smarkaniu wygląda to obrzydliwie i niehigienicznie :| Jakieś czerwone kulki zmieszane z gilami wiją ci się po policzkach.. szczyt satysfakcji z zażywania tabaki. |
Cytuj:
Cytuj:
Widze ze jednak iloraz inteligencji jest tak maly ze musze napisac oczywiste rzeczy ktore wczesniej pominalem. Zeby bylo konkretniej to chodzilo mi o to ze wszystko co stworzyla natura sama z siebie i jest uzywana przez ludzi skad wiadomo ze nie jest to smiertelna trucizna, jest bezpieczne. dlaczego to jest bezpieczniejsze od tego co stworzyl czlowiek? Dla mnie dlatego ze bardziej wierze milionom lat ewolucji niz jakiemus chemikowi, genetykowi itd |
Cytuj:
|
Cytuj:
ps: tabaka czesto rozdawana jest w kebabach, shisha-pub'ach itd :) |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
I dla sportu, a narkotyki nie są dla sportu :<
|
Cytuj:
|
Mam przez to rozumieć, że nie legalne dopalacze, używki zaliczasz jako sport? O.o
|
Jezeli chodzi o filmy to polecam Requiem for a dream.
|
Dodam od siebie - do końca listopada podobno mają zniknąć wszystkie funshopy. ;)
|
Cytuj:
|
To obadajcie film 'Trainspotting' ;' )
|
Cytuj:
@@Jeszcze nikt nie wspomniał, że twórca LSD dożył 107 lat bodajże...rzeczywiście narkotyki samo zło :). |
Ja lubię zajarać MJ ale bardzo okazjonalnie. Ostatnio paliłem chyba ze 2 miechy temu. Marihuana powinna być legalna ale w ilosciach znikomych, tzn. 1-2g i tylko ona. Reszta narkotyków to gówno. Widzę po znajomych jak im się we łbach przewala od fety i koksu to ja podziękuję ;p
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
P.S Jeszcze pamiętam stare dzieje 8-9 lat bodajże to paliłem skręty z paragonów XDDDDDDD. |
Cytuj:
Skąd wiesz, że sam zażywał LSD? Bo na razie nie widzę związku. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Gościu mówi do rzeczy...
Widziałem takie skuny u swojego kumpla dilera(nieprzewidywalny typ), zwyczajna chemia, liście pokryte warstwą chityny, dotleniane mechaniczne, ultrafioletowa lampa ciepłofalowa (czy coś w tym stylu)... źródło nasion od dilerów, tych którzy tą całą chemię sprzedają. Poziom thc w tych jego roślinach podobno wynosił 23%, niby qrwa zajebiście dopala ale to zabiło mojego zaprzyjaźnionego hodowce. To cholerstwo doprowadziło do paraliżu jego móżdzka później to przeszło do rdzeńa przedłużonego i już go więcej nie widziałem... Trudno się z bobkiem nie zgodzić. Mózg nie jest jeszcze całkowicie pojęty przez naszą naukę, przez zażywanie takich gówien możemy zginąć albo dostać urazu, to nie są papierosy to są środki psychoaktywne, które działają na nasz mózg, którego reakcje na tego typu chemikalia są całkowicie nieznane. |
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
|
KAŻDY środek psychoaktywny ryje w jakiś sposób beret. Nie ma tutaj wyjątków. Zalicza się do tego również Alkohol. Z resztą na co dzień mam tego naoczny przykład.
|
Taaaa....... Jezu już sama uprawa trawy jest nienormalna, a co dopiero chemiczna..... Ja nie spróbuję i tyle... Dzieciaki to robią z nudów... Potem mamy gadanie nauczycieli itp. żę to złe i tak dalej, a tak naprawdę to nigdy nie reagują... Tak samo z petami.... Ohydne. A alkohol to martini albo szampan, a nie jakieś ścierwo.... I i tak piję okazjonalnie...
|
Cytuj:
up@ ok... wspieramy cie... naprawde... |
Cytuj:
|
Cytuj:
Ale argumentować fakt, że LSD nie jest złe, bo jego twórca dożył 102 lat to głupota. Jak wymyśle jakiś narkotyk, który zabije dzięsiątki osób, bo będzie bardzo mocny ale szkodliwy i dożyje 110 lat to też będziesz pisał, że jest niegroźny, bo przecież twórca tak długo żył? |
Cytuj:
Ja, np. ostatnio zapaliłem sobie z kumplami przed szkołą i kumpel powiedział mi, że fajnie się wtapia palec w klawisze w komórce. Postanowiłem to sprawdzic i rzeczywiście tak było, tylko potem zaczęły mnie palce piec i czułem, że mi płoną. Starałem się to jakoś "ugasić" i przyłożyłem śniegiem, ale nic. Zaczęło mnie jeszcze bardziej piec i dokładnie czułem jak ogień przemieszcza się po mojej dłoni. Po chwili już mi się to znudziło i faza odeszła. W takie historie również jestem w stanie uwierzyć, bo sam ich doświadczyłem. Ale jakieś owady łażące po ciele i chęć zeskrobania je nożami? Ok... można mieć minimalne zwidy i haluny, ale bez przesady. Marihuana służy do poprawienia nastroju, humoru i ogólnego samopoczucia. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:12. |