![]() |
Ja najlepszego potwora zabilem zerka ale z kumplami bylem na liderach
A najlepsza bron to mi chyba kilka razy halabarda wyleciala Mati of the rings <23lvl skile 44/39> Secura - ab |
Ja sorcem na 16 rozwalilem draga solo ... 7 sd down ;/
|
Ja na 9 lvl knightem pokonalem bh no poszedl 1 ih i 1 hmm ale bilem go z serpent sworda(teraz mam 18lvl+mlvl3+ i fs-a) teraz bije beho okolo 60-70. Moj best hit to 93 w bh. I tyle wam powiem ale muj najwiekszy wyczyn to jak bloknelem 2 cyce scouta na raz bez uha ale tylko bloknelem!
|
Najwiekszy wyczyn to 3 smoki solo. Zdarza sie czasem blokowac DLa czy cos takiego. Z ciekawszych rzeczy to solo amazonki(!) z fista (jakies pol godziny zeszlo) ;) Aktualnie w planach mam trening a potem solo Gsa i solo zerka z knifa :D
|
Ja pokonalem 4 slmy z GFB
|
Hmm... O.k To pokonałem Zerka.. Coprawda stałem po drugiej stronie i biłem z Hmm ale pokonałem ;) A tak normalnie to... Hmmm... Guarda, Cyca, Witcha i Archera mino z SD^^ Ale nie naraz :tongue:
------------------------------------------------------------------- MonciaQ The Cruasader - lvl 21(zaraz 22)..mlvl 28 Warrior Of Tuchola - lvl 16..mlvl 3... skille 41/39 |
16lvl knight 46/45 guard + 3 soldy using only 3 runes Fire Field and Fire sword.
|
Fire Devil. Lukiem. Bez uhuw!!
Paladyn na 15lev skille: 42/30!!! |
Demon solo
Demon
Lv: 99 Voc : Elite 2 bps explosion Fe zabijali widzowie ze wzg na dosc spore lagi Popisowy sposób nabicia 100 lv 30 sekundowy frezee był extra dodatkiem od Cipów Sa ss i tibia cam movie pozdr |
Ja juz pokonalem cala palete orkow (nie wliczajac warlorda) pallem na 16 lvl skille 50/40 lub 51/41` nie pamietam. Oczywiscie bralem je pojedynczo:) orca i orca spearmana pokonalem jeszcze na rooku :D
|
Sorcem na 18 lvl z D-Hammerem i bp hmmow zabilem trole.
|
Trzy cyce, biegając jak kretyn i nawalając ze spearów (powrót był zabójczy...)
|
Hmmm ja solo pojechalem guarda, ghule, slimy, raz zerka, huntera na wiezy
+ dzisiaj wzialem na klate 2 cyce. Zostalo mi 31 hp a uh nie moglem uzyc bo mam 3 mlvl a bp lezy w dp ;] |
Jestem Palkiem 21 lev Skille 54//34 ( wiem kiepskie ) ale rosna wiec spoxik. POprostu nie miałem czasu trenowac.
Najleprzy Potwór w Solo to : Mino Mag - tylko 2 uchy straciłem :) HUnt na Cyklopach - jak na palka przystało Dwarf Guard To chyba wszystko |
Najlepszy Solo : Dwarf Guard
Najlepszy z Blokiem: Dwarf Guard Najlepszy w grupie: Dwarf Guard LOL sorc 19 lv 29 mlv |
Ja moim 32levelowym knightem zaciukalem dragona.
moim sorkiem zatluklem na 15lev i 36 mlv. |
No to ja też powiem:
Pierwszym moim celem był Dragon - pokonałem go jak miałem 30lv~ Potem zapragnąłem pokonać Gs'ka - zrobiłem to na 35lv~ Teraz moim celem jest Dragon Lord :] tylko że nie mam z kim iść ?( PS.Musze się zmotywować i kupić tego pacc'a to pójde na Hero i inne takie :)) |
a ja standardowo
smok na 22 levie byly tez na solo lidery guardy zergi i takie tam :) |
Mój najlepszy to jak na razie... Cyklop sorcem na 10lev. Tera przymieżam się do beholdera :>
|
Ja druidem na 16 lvl i 22 mlvl rozwalilem mino maga i mino archera na raz ze stratom 1 uh
|
hmm (myśli) ja ubiłem solo potworka (jestem dopiero w Rokgardzie) przedchiwlą ubiłem orca Spearmena 2 ich było ale użyłem poison no to lekarstwo co leczy ;)
|
Iiiiiii jasne xD
Ja bije Beholdery kolo Venore, Guardy (mino i jednego (1) dwarfa), jakies tam syfki typu valkirie bitche, ekhm witche, Masowo soldy, Mino archery, ww ( ^^) |
Zabilem na 12 lvl Pallem Beholdery :D
Skille 40/35 , poszlo zero uha i zero hmm |
Moje skromne dokonania
DS- knight 10lev. 28 sword broadsword- fukem po walce ok 20 hp miałem, a sie leczyłem m.in. dragon ham.
12 dawrfów- knight 12 lev. 34 sw. 2 han sword- straciłem ok. 100 hp Razem z kumplem a 13 knight i on 26 mag zabiliśmy cyclopy dwa. GFB HMM i tym podobne czary plus mój wierny 2 hand sword. |
Ja sam draga leje bez problemu . Trace uha moze dwa ale jaka jazda :)
|
....no to ja na 13 lvl i 18 mlvl zabiłem mino guard i orc warrior naraz. Waliłem wszystkie runy jakie mialem w ekwipunku. NIE MIALEM UH. w plecaku bylo 8 HMM 2 EF i 1 fire bomb :)
... nie wiem czy osiągnięciem jest zabicie 3 cyclopsów naraz ale jak tak to to wliczam 14lvl/20mlvl --- taka postacią obecnie pykam ---- :] Do tego 3 soldier dwarfy i 1 zwykly(naraz) tez poszlo wszystko z plecaka.... chcem dodac ze nie uzywam UH :P |
Sorcem lvl 10 zabilem:mino maga i mino archera (jaskinia troli obok mostu dwarfow)
potem gdy dostalem lvl up na 11lvl (mlvl 20): zabilem beholdera, witcha, valkirie i slima. Knajtem 20lvl ze skilami 50/50 z FS zabilem mino guarda, zostalo only 6 hp :/ |
druidem 17 lvl ok.32 mlvl solo smoka (bez blokera itp)
strata 4 sd i 1-2 hmm |
ja druidem na 17 lvl zabiłem 3 ds'y naraz (miałem niewidzialność :D) Niestety jak tłukłem 3 to sie niewidzialność skonczyła... Zginąłem ale 3 zabiłem :D
|
ja 18levelem knight pokonalem zerka, szszedl mi 1 uh ;/ skille mialem chyba 55/53
|
Ja pokonałem War Wofla skill 31/27 lvl11 :)
|
Nie jestem nowbie'm no może troche ;) ale tak na 100% nie jestem :P he he na Rooku pokonałem (najlepszy) 2 mino i może speramena (orka chodzi tylko o niego :] ) Narazka aha i moze mi ktoś wytłumaczyć jak wy wklejaćie te obraazki sorx za ścieme :rolleyes:
|
Palladyn 12 lvl (skilli nie pamietam ale gdzies 25/15)rozwaliłem Demon Skeletona koło Carlin. Sprzęt to łuk i zwykłe strzały, bez czarów. Zbroja nie ma większego znaczenia. Jakby kto próbował to powtórzyć to ostrzegam, że najtrudniej jest go wyciągnąć i uciec zanim cie nie pochlasta bo na dzien dobry dostajesz ze 2-3 strzaly gdzies po 40-60. Mozna tez spróbować sztuczki:
trzeba maczeta skosic sobie trawe ustawic tram paczke (albo najlepiej 2) wlezc na nia i próbować wyciągnąć DS-a. Paczki sa po to zeby przynajmniej przez ulamek sekundy szkielet zajął sią ich przestawianiem a nie zadawaniem obrazeń - moze uratowac nawet życie. oczywiscie próby wyciagniecia uskuteczniamy po odrosnięciu trawy (trzeba stac w tym miejscu do tego momentu bo inaczej nie da sie tam wejsć). Jak wyciągniemy to uciekamy w lewo a w tym czasie kościasty musi zasuwać na okolo bo sam trawy skosić nie umie :D, po czym wlazimy na górke raz z jednej a raz z drugiej strony, aż do wykończenia czerwono-kościastego. Przy okazji będzie trzeba rozwalić ze 2-4 cyclopy bo troche to trwa a respawn działa. Podkreślam, że jezeli uda się go wyciągnąć i przy tym nie zginąć to reszta jest prosta. |
Jestem 18 lvl (prawie 19) mag skille w mieczu to 18/22 8) najlepszy potwor jakiego zabilem to cyklop albo orc mag (sorx ze nie zobaczylem na tibie.pl :) )
|
Ja na dragony i te lepse potwory chodze z qmplami a solo to raczej to na czym expie : 5 guardow naraz bez exur vit uhow....
|
ja na lev 15 ubilem 2 valikrie, 2 amazonki, i vitch na raz w wierzy amazonek. slaby loot, ale sporo expa ( ja druid skille 18/20, m lvl 17). zuzylem 1 UH , 2 GFB, i 1 HMM-a
|
Powiem szybko 1 dl i 2 smoki to chyba najlepszeco bilem do tej pory. (oczywiscie solo)
|
Mój najlepszy potwór solo to demon skeleton i beholder... TOMBA DRUID 22 level 30 mlev.
|
Ja na solo knightem (54/49) zabilem dwrfa guarda, oczywiscie z czarami :P
|
Ja ulalem draga solo i gsa z przyjacielem
Lecz druidem kumpla ulalem na 10lvl dsa z hmm |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:08. |