![]() |
Ja osobiście nie toleruje gejów,gdybym miał patrzeć na francuskie pocałunki i inne zabawy dwóch panów,to wyszły by mi jelita uszami,to oni są popierdoleni jest mężczyzna i kobieta i to ma się łączyć a nie facet-facet,kobieta-kobieta.
A ten elo kozak co ma takie poglądy o policji to jesteś taki ekstra że byś gówno zrobił,ty to wiesz,ale chcesz żebyśmy my nie wiedzieli,ahhhhh internet taki anonimowy. Do policjii nie mam żadnych "ale" szedłem z papierosem to policjant mi palcem pogroził a straż miejska zapierdzielała zemną przez 4 płoty,tory i dalej z 400 metrów aż mnie w końcu złapali i spisali.... więc Straż miejska jest u mnie gorzej postrzegana ale też spotkałem kilku "spoko kolesi" którzy pośmiali sie pogadali i poszli. |
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
PS Wszystkiego najlepszego, wszystkim kobietom! :) |
Cytuj:
|
W Warszawie homoseksualistów najczęściej można spotkać w centrum. Nie raz i nie dwa widziałem ich i... Jakoś nie całowali się na oczach innych. Takie rzeczy są głównie w miejscach prywatnych lub klubach dla homoseksualistów. To, że są inni, nie znaczy, iż są głupi. Wiedzą jak ludzie (z zwłaszcza tolerancyjna młodzież) reagują na takie zachowania..
|
moze no glupi nie, ale ten przyklad co podales, nie potwierdza ze nie sa glupi, tylko ich ostroznosc i niechec dostania po papie, co pewnie by sie zdarzylo ;p
|
M. in. o to chodziło;)
|
geja na pewno bardziej toleruje niz skina czy innego narodowca ;] bo przez nich nasz kraj jest bardziej zacofany... na pewno nie lubie patrzec na dwoch facetow calujacych sie ale niech robia co chca ;] ja toleruje wszystko to co nie robi krzywdy DRUGIEJ OSOBIE.. czyli wychowanie dziecka przez pary homo odpada poniewaz robia dziecku krzywde...
homoseksualizm powinien byc traktowany na rowni z piciem piwa.. jednym przyjemnosc sprawia browar innym.. no wiecie co... |
Zresztą ilu gejów chciałoby mieć dzieci? 5-10%? U lesbijek nie wiem jak to jest ;D
|
Cytuj:
|
takie dziecko moze byc niedowartosciowane... wiecie jak to jest matka przytuli, ucaluje, nakarmi dzieciaka itd a ojciec zabierze dziecko na ryby, do garazu zeby przy aucie cos porobic.. jak to ma dzialac przy dwoch ojcach xD? albo dwoch matkach? takie dziecko moze myslec ze to jest normalne. z reszta nie przychodzi mi teraz do glowy ile jest na "tak" ile na "nie" ale ja bym swojego dziecka nie dal do nich pod opieke chyba... no chyba ze byliby rozsadni i nie robili nic na oczach dziecka ;] temat rzeeeka.. nie kazdy gej chce sie obnosic z tym
|
Cytuj:
|
Przepraszam, że się wtrącam bez czytania wcześniejszych postów, ale akurat ostatnio trafiłem na ten artykuł i pomyślałem, że może posłużyć zobrazowaniu niektórym osobom, jak powszechne i *naturalne* są praktyki homoseksualne w świecie zwierząt. I że niekoniecznie są anomalią, lecz pełnią różne korzystne funkcje. Artykuł jest po angielsku:
http://www.guardian.co.uk/science/bl...ps-gay-animals |
Cytuj:
@Litawor: Kontakty homoseksualne w świecie zwierząt były już dawno znane. |
Cytuj:
Poza tym o homo wśród zwierząt wiadomo od daaaawna. |
5 do 30% przypadków kopulacji modliszek kończy się zjedzeniem samca przez samice. Kobiety, pora w*******ać swoich partnerów!
|
Taka refleksja mnie naszła. Wiele kobiet ma problemy z pukaniem w kakao, nie lepiej mieć ten sam fun z facetem? : )
|
Cytuj:
Co do homoseksualistów. Nie wiem jak inni, ale ja nie chciałbym się wychowywac u geja, choc akceptuję inne zdanie na ten temat. Tak samo z adopcją- o dziwo jestem za tym aby to dzieci decydowały (z możliwością zmiany decyzji ofc), a nie psycholodzy i księża. Ale to nie w tym świecie... |
Cytuj:
kontrargument przeciwko tezie ktorej nikt nie przedstawil. |
Prawda jest taka, że większość ludzi kojarzy gejów z seksem homoseksualnym. Nawet nie są świadomi, że te osoby się KOCHAJĄ, a seks to już sprawa drugorzędna. W sumie to nie wiecie jaką ł(nie l)askę robią wam homoseksualiści: nie obnoszą się z tym (chodzi mi o ukazywanie swojej miłości). Z tego co tu widzę, to gdyby pary homo zachowywały się jak pary hetero, to cały świat zalała by fala wymiocin.
|
Cytuj:
@down Facet mówi 'kocham cię', a myśli kosmacie... : ) |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
/Tak przynajmniej to odebrałem. |
Cytuj:
Walka o zaakceptowanie przez Kościół invitro - to samo. Krótko mówiąc - dążenie do czegoś, co nikomu krzywdy nie zrobi, a tobie pomoże. Więc nadal nie rozumiem, czemu trzyma się tak ogromny dystans do homoseksualistów. W końcu nic złego wam nie robią? A gadanie, że brzydzi was już sama myśl, że mogą uprawiać seks... Jakoś nie widzę tematu o usunięciu zwierząt, bo też zdarzają się homo (lub bi)(oczywiście wiem, że zwierzęta mają inną świadomość, ale jednak...). Inna sprawa, w Holandii homoseksualizm jest w pełni akceptowany, i jakoś nie doszły mnie jeszcze słuchy, żeby panowała tam jakaś strefa masowego zakażenia. Są hetero, są homo, i żyje im się dobrze w zgodzie. |
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
Zdrowa tolerancja to postawa oparta nie na propagandzie, nie na elo-lewicowosci tylko na zdrowym rozsadku. Nie znasz zadnego geja - dlaczego niby masz nie lubic gejow? Zaden gej sie do ciebie nie przystawia - dlaczego niby masz nie lubic gejow? Nie obracasz sie w srodowisku gejowskim, wiec nie jestes wystawiony na pokazy toksycznej milosci homoseksualnej - to do jasnej cholery daj im spokoj, niech robia co chca bo ciebie to w zaden sposob nie dotyka. Homofobia to domena debili, tak samo jak chorobliwy antysemityzm to domena debili ktorzy w zyciu Zyda nie widzieli na oczy. |
Cytuj:
Cytuj:
Zastanawiam się, co by się stało, gdybym oświadczył teraz "Jestem gejem, i się tego nie wstydzę". Pewnie najpierw zmieszaliby mnie z błotem, a potem znaleźli i zabili. Cóż... |
Cytuj:
Naprawdę, nie dyskutujmy o gustach (dlaczego nie podobają Ci się blondynki? Chcesz w mordę?), tylko o faktach. A fakty są takie, że państwo polskie nie dyskryminuje nikogo. Bonus: tekścik Korwina o homoseksualistach. |
Cytuj:
|
Cytuj:
@down: Czy ja wiem... Jaki lepszy motyw (mniejsze zło): Pobiłem, bo on zgwałcił moją siostrę, czy pobiłem, bo jest gejem? Chyba że homoseksualizm uważasz za przestępstwo, to tu nasza dyskusja się kończy... EDIT @down: Nie zrozumiałeś mnie. Pobicie to przestępstwo i nie ma dyskusji, ale chodziło mi raczej o to, co pomyślą osoby trzecie. No bo, że gość zrobił coś komuś tobie bliskiemu, a ty mu dałeś nauczkę, można jeszcze jakoś zrozumieć. Ale, że ktoś jest gejem, to zasługuje na szmacenie? Czysty idiotyzm, równie dobrze można bić ludzi pracujących w innym zawodzie, bo są inni niż ty... Co do Ukryty tekst:
Nie rozumiem pytania. Masz na myśli, czy zasługują na posiadanie takich praw, jak hetero? Jeśli tak, to powiem ci, ze homo to też człowiek. Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
@EDIT Cytuj:
@EDIT x2 Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Ktoś tu porusza sprawę związków homosiów. Nie wiem czy taka możliwość jest, ale powinna być. Nie jako małżeństwo (bo tu są potrzebne 2 płcie), ale coś odrębnego, ew. spółka, jak to proponuje KORWIN-MIKKE. Sorbet: To, że się tak traktuje gejów to wina tego, że się z tym obnoszą. Jak chcą się gejować, to niech się gejują w domu. Ale jak słyszę Biedrona, który wręcz żąda przywilejów homosiom i chce karania, wg. niego, CHOROBY o nazwie homofobia, to wybacz, ale... |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
http://en.wikipedia.org/wiki/File:Wo...ality_laws.svg |
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Homofobia - to nie choroba, a raczej urojenie. Nadmierną homofobię (np. pobicia, publiczna kompromitacja, naruszanie prywatności itp.) powinno się jak najbardziej karać. Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
| Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:05. |