![]() |
Przez pierwszy tydzień to wszyscy tylko chwalą dobry wybór...
|
... tia, a potem zacznie się narzekanie, że wywalił pół forum. Banuje, warnuje "za nic" :D
No nic, czas pokażę czy trafne wybory :) |
@up
Musiales sie tak chamsko wepchnac?! :< @2up Ta.. Swoja droga, mozna poznac date oficjnalnego newsa? Musze zaklad wygrac. @down Bullshit 4chanfagu! |
@up
No chance, ja wygram zakład. Chybaś ogłupiał myśląc że przyjmą ;/ |
w sumie mam jedną sprawę w związku z nowymi moderatorami - nigdzie w regulaminie nie jest napisane, że w tematach ze zdjęciami muszą być tylko zdjęcia (jest zapis, żeby nie odbiegać zbytnio od spraw servera, ale o zdjęciach nic nie wspomniano), więc czy Duch Niespokojny mógłby przestać usuwać wszystkie posty bez zdjęć, nie zważając na ich treść?;d
|
*Up
Od dyskutowania i serwerze jest dział 'Wydarzenia ze światów' i tam możesz mniej lub bardziej odbiegać od tematu. Kasuje - bardzo dobrze, w takich tematach powinno się oglądać foty, a nie dyskusje 'kto kogo zabił', 'kto jest noob, a kto pro' itp. EDIT: Zastanawia mnie jedno... Skoro moderatorzy mają tylko określone działy, to dlaczego mają uprawnienia na całe forum (np. Duszek kasuje tematy w dziale Profesje oraz OWION)? Bug czy od razu awans na super modów? EDIT 2: Czyli jak ostatnie 3 strony nie zawierają zdjęć, tylko 'drobne odbieganie od tematu' to jest ok w temacie ze zdjęciami? |
Cytuj:
|
pff.. i tradycyjnie po wyborach OWiON opustoszał ;\.
|
Cytuj:
No, pogratulowac tylko jeszcze raz nowym niebieskim ;) |
Cytuj:
regulamin to regulamin;] @Drom aczkolwiek zdarzają się posty, które nie prowadzą do kłótni, więc usuwanie wszystkiego jak leci nie jest wg mnie dobre |
Co jest!? Przeciez to ja mialem byc modkiem! ;<
Ehhh, moze za rok sie uda. Nie poddam sie tak latwo :p |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
A więc, nie będzie już nowych modów? Haha, Vasi, wygrałem zakład :D .
Droga Administracjo! Zepsuł mi się internet, a ja piszę do was z komórki bez trybu mobile! Widzicie jak daleko sięga mój nolajferyzm? Czyż nie można by tego wykorzystać w dobrych celach? :O ps. Vasu, pchnij mi numer fona na pm. |
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Nie znam się specjalnie na tej grze *******, ale...
Cytuj:
@downdown A, to zwracam honor :> |
Zarejestrowanie się przez link jakiegoś Brute = exp dla tej postaci. Czyli gracz dający ten link ma korzyści.
|
Cytuj:
Ale zawsze jak ktoś poda Ci swój nick, to możesz go potem pobić ;o @down: Aha, a dając ref link do rejestracji w jakiejś grze też nam to nic nie daje, a jednak jednak jest karalne... Booo trzeba się jeszcze zarejestrować!! @edit,down: No, ale tą różnicę też obejmuje ten punkt regulaminu. |
Samo kliknięcie w ten link jeszcze nic nie robi. Dopiero po wpisaniu swojego nicku i kliknięciu validate stajemy się pupilem.
@up Nie wiem jak jest w innych grach, ale np w Bite Fight, Metal Damage wystarczyło wejśc w ref link i od razu właściciel zdobywał nagrodę. W ******* za samo wejście nie dostajemy nic i to jest właśnie różnica. |
po jakimś czasie mogę powiedzieć:
bardzo dobry wybór, większość zdjęć wyczyszczona, i nie ma już tam tak dużego burdelu. Są już tylko pojedyncze dziwki. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:49. |