![]() |
/906312483.html <- deska Chipirona... bez komentarza.
|
Cytuj:
Czipi pro evul healer of doooooooooooooom. |
mm ja dzis bede dlugo tylko ze szkoly musze wrocic, kurwa z egzaminow z matmy dobrze z polaka lipka. chipirona zobacze juz jak bede w domu.
a ty istna zacznij odrabiac w koncu ;p |
Cytuj:
|
|
@up
hahahah, lol . . . . . .. . . . @Co tak cicho na Arcani??:baby: @banah Rób jaki¶ filmik :D |
ma ktos film jak pada tygrysiczka?:>
|
Koniec wojny?
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
http://www.youtube.com/watch?v=FGEguFRSe2A
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH OD 1:34 JEST PIOSENKA O MNIE XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD |
Cytuj:
EHEHEHE ALE GLUPIE kretyn.. |
Obbbbbbbbbb ;dddd
|
Cytuj:
|
i zobaczcie jaka zajebista akcja by dpft GRATZ
|
hahahahahahhahaha :D
Nawet Leon adin stal dzielnie przy boku Dpft czyli moim :D Oczywiscie wlaczajac 160 rp utamke HHAHAHHAHAH |
to raczej wojna noobow (mowie tu o blokowaniu ) echo stanelo i tylko sdekowalo zero umiejętno¶ci
|
Cytuj:
@up ty a co mielism zrobic? zamiast wyjsc na ankh jak ludzie to lepiej masterplany na edron @cam goral dave 95 ek - 785533412.html |
Cytuj:
|
Cytuj:
ja tu neutral |
@MMApanowieMMA
Debuguje cam ;O @Srry bota mialem wlaczonego dla tego cam debugowal xd |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
tak czy siak lya ly padł/a na combo chodĽ to 150~ ms, jak by dpft wyszło na OB skutki były by gorsze, na ob będzie można liczyć kiedy luki będzie miał 20 osób więcej
|
ta mielismy 193981237128937128397123981273918231 osob jak zwykle na 10 ventach z miliarda swiatow
gg gl |
biedna ta wojna sie zrobila, a tak ladnie sie zapowiadala
|
Cytuj:
|
co sie stalo z Ciapem? ;o
|
Cytuj:
|
Cytuj:
@kamsz nie no liczac 2 venty po 30-35 osob oraz 1 vent z 20+ noobami izoriego to wogole nie 80+ chcacych tylko pokazac umiejetnosci ustawiania elfa.) |
[quote=Notopeczek;2566142]az sie zdziwisz.)
szybciej planujesz sie wyplacic ? |
sk±d w was tyle nienawi¶ci? Miłujcie się tak jak nam Pan Bóg przykazał <Modli>!!
|
Cytuj:
|
znasz to z doswiadczenia hejter?
|
Cytuj:
jakby dpft elfa nie uzywalo... przyganial kociol garnkowi, skoncz ten temat juz |
Echo sie boi :P
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
14:9 wyszlo mi dzis
217912177.html MOVIE FROM BATTLE goral dave i teraz bez pierdolenia ze jakos slabe pvp pokazujemy albo cos. na poczatku nas zamkneli ucieklismy, zobaczcie ile ludzi vs ile. poprostu pwned a i procz napinki to jeszcze powiem ze naprawde zajebista walka i dobrze sie na niej bawilem ;d |
Wreszcie bitwa bez miliona noobów... ; )
Całkiem dobrze było. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:48. |