Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   O wszystkim i o niczym (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=20)
-   -   Ultras (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=216159)

MasterofPuppets 21-08-2009 16:02

@Gordor

Oprawa Jagi w Twoim podpisie? ;)

Gordorczyk 21-08-2009 16:49

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez MasterofPuppets (Post 2630137)
@Gordor

Oprawa Jagi w Twoim podpisie? ;)

niee, to Ruch Radziankow
i oczywiscie podpis usuniety przez kochanych moderatorow :)

Lasooch 21-08-2009 18:14

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gordorczyk (Post 2630181)
niee, to Ruch Radziankow
i oczywiscie podpis usuniety przez kochanych moderatorow :)

Zgadnij, kto go zaraportował : ) Nie to, żeby dość drastycznie łamał regulamin pod dwoma względami (wielkość i waga obrazka). Oczywiście tY jesteś teraz skrzywdzonym kibicem, bo skasowali podpis, pewnie dlatego, że piłkarski :'(((

Ufocznik 21-08-2009 18:27

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lasooch (Post 2630245)
Zgadnij, kto go zaraportował : ) Nie to, żeby dość drastycznie łamał regulamin pod dwoma względami (wielkość i waga obrazka). Oczywiście tY jesteś teraz skrzywdzonym kibicem, bo skasowali podpis, pewnie dlatego, że piłkarski :'(((

Ok, jesteś fajny, mój ty forumowy strażniku, ale nie musisz robić offtopa, żeby nam to pokazać ;\

Albertus 21-08-2009 18:53

www.ultrasgame.com

swietna gra przegladarkowa !!! gram Olimpia Zambrow bo Cresy nie ma ;D

LoluU$ 21-08-2009 22:16

@up

Dla niewyzytych super kiboli ... taak, bardzo ciekawa gra :|

Albertus 22-08-2009 12:16

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez LoluU$ (Post 2630416)
@up

Dla niewyzytych super kiboli ... taak, bardzo ciekawa gra :|

czemu tak myslisz? to jest ciekawa gra typu "the crims" wiec niby "the crims" jest dla niewyzytych gangsterow? "managerzone" dla niewyzytych managerow a "plemiona" dla niewyzytych wojownikow ?

smieszny jestes , jest to gra ciekawa i fajna

cos o niej opowiem bo zaczelem grac

sa 2 rankingi , Respekt i Hools

Ranking Hools zdobywa sie poprzez ustawki (2 pkt za wygranie -1 za przegranie )

Respekt zdobywa sie poprzez oprawy na meczu oraz zachowanie na wyjezdzie.

szkolisz ultrasow , budujesz stadion , robisz fajne oprawy , demolujesz stadion przeciwnikowi. Ogolnie gra jest fajna , i kazdego kibica i nie tylko zadowoli ;D

Gordorczyk 22-08-2009 12:17

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lasooch (Post 2630245)

brawo! dostaniesz medal od kochanych (tak jak pzpn) moderatorow za walke z chamstwem i faszyzmem

Lasooch 22-08-2009 13:41

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gordorczyk (Post 2630759)
brawo! dostaniesz medal od kochanych (tak jak pzpn) moderatorow za walke z chamstwem i faszyzmem

Zrobiłem to dla własnej satysfakcji, bo cIĘ nie lubię, nacjonalisto.

Albertus 22-08-2009 15:48

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lasooch (Post 2630822)

Ja juz zaczynalem Cie szanowac ; ale za takie donoszenie to zal. Rozumiem gdyby Cie obrazil wtedy moglbys doniesc , ale jak robi cos co Cie nie boli/obraza itp. to lepiej siedziec cicho...

Jak kiedys mnie policja na swiadka wziela bo widzialem cos na ulicy to chociaz ze chlopow za bardzo nie lubilem to i tak powiedzialem ze nic nie widzialem...

Ufocznik 22-08-2009 15:49

Cytuj:

No to mission completed, że tak powiem! Jak będziesz oblewać z kumplami z piaskownicy zmianę podpisu na tibijskim forum twojego największego wroga, to daj znać. Akurat mam wolny wieczór.

A mój avatar też zaraportujesz? W końcu "88"...

MasterofPuppets 22-08-2009 17:47

Cytuj:

Idz bronić milicji, sprzedawczyku.

Miszczu 22-08-2009 17:58

Cytuj:

Chyba wole nacjonalistę od konfidenta.

LoluU$ 22-08-2009 19:52

Panowie znow robi sie nie potrzebny offtop olejcie to.

Stal Rzeszów 1:1 GKS Jastrzębie

moja OSOBISTA relacja :

Do Rzeszowa przyjezdza GKS z 0 pkt. zmierzyc sie ze Stalą, ktora punktow rowniez 0. Tak wiec super pilkarsko widowisko sie zapowiadalo (...) Tak wiec od 1 minuty ruszamy z dopingiem i prowadzimy sredniej jakosci doping, w młynie ok 150 osób, moze wiecej stalem na dole dokladnie nie potrafie określić. Jastrzębia ok 70~ osób (raczej nie wiecej). Dopingują od 1 minuty do połowy, zresztą jak my. Po stracie gola duza liczba kibiców wychodzi ze stadionu krzycząc "nie chce wam sie grac.. TO WY*******AC". Reszta zostaje i krytykuje naganną gre kopaczy. Wywieszamy 2 flagi i 1 transparent ze słowami wsparcia dla kibica który siedzi w więzieniu. GKS z 2 flagami ( Forever Young, i łączona ze Stala Mielec ( chyba ze Stala, moze mi sie cos pojebalo ._.)) . Od drugiej polowy spokoj na stadionie 0 dopingu z zadnej ze stron. GKS zaczyna dopingowac w 88 minucie. Az do strzelenia bramki wyrównującej przez Stal. Wtedy spora część stadionu zrywa sie i krzyczy pare razy "ZKS". Jastrzębie odspiewuje "czy wygrywasz czy nie~" i "jestesmy zawsze tam gdzie nasz GKS gra". Opuszczamy stadion, GKS z przyczyn oczywistych jeszcz zostaje chwile, po czym zapewne odjezdzają. Podsumowywując :
- Gra piłkarzy
- liczba
- doping
- postawa piłkarzy do nas (kibicow)
+wesoła atmosfera na stadione przez pijanych kibicow ;)

STALO GRAĆ K*WA MAĆ !

Albertus 22-08-2009 21:50

troche malo jak na takie miasto , ale u was pewnie duzo klubow jest , na Resovie tez tyle przychodzi? z kim Stal Rzeszow ma zgode?

Glon Elriel 22-08-2009 23:42

Ktos Chyba zapomniał o takim zestawie

Wisłoka Dębica > Górnik Zabrze < GKS Katowice > Banik Ostrava (Wszyscy dobre stosunki ze soba mimo poszczegolnych brakow zgodowych)

NIEMA TAKIEJ MOŻLIWOŚCI ŻEBY NIE BYŁO NAS W PRZYSZŁOŚCI

GieKSa&Górnik
http://www.torcida.eu/2009/jesien/go.../image191.html

LoluU$ 22-08-2009 23:44

To mlyn tylko... a ludzi na stadionie sporo było. Spowodowane jest to postawą kopaczy którzy w ciagu 5 meczy maja ... 4 porazki i 1 remis <3 ! Jak były baraże o II lige to młyn nawet z 500 osob + ! Na derbach wacha sie po tysiaka ... na mecze derbowe u "sasiadow zza miedzy" chodzi po 1200-1500 osób, wiec nie mow ze cienko ^^.

Jest zgoda/uklad z Radomiakiem Radom i Igloopolem Dębica. W latach 90'tych była zgoda z Widzewem, były łączone szaliki i takie duperele, wiadomo. Zgoda upadła bo Stal przestała sie trzymac w wysokiej lidze, grywała po 4 lidze 3 lidze... w koncu gra w nowej II lidze gr wschodnia. Jezeli nie wyjebiemy zarządu i nie zmotywujemy kopaczy to pozostaje modlić sie o utrzymanie.

Na Resovie nei wiem ile tam chodzi, natomiast maja oni lekka przewage w miescie liczebna. Z tym ze to straszne propagandy sieją (np ostatnia zadyma na derbach u nich... brak słow) i różne takie.

@up

Poprzez naszą zgode z Igloopolem, z Wisłoka za dobrze nie rozmawiamy ;D Na YT jest film jak ostatni wyskoczylismy do Wisłoki przez ogrodzenie, natomiast oni nie podniesli rękawicy tłumacząc sie ze nie mogli przeskoczyc... dopiero jak nas psy pogoniły to "nagle znaleźli luke w ogrodzeniu" (ktore jest IDENTYCZNE TAKIE SAME WYSOKOSC ITP na całej długosci oddzielającej od murawy)

Glon Elriel 23-08-2009 00:24

Byłem tam wiec niemusze ogladac filmkow na YT

co do tej akcji bardzo dokladnie widac ze pod koniec filma widac ze z naszej strony cos sie dzieje(dlatego koniec propagandy[filmu] kilku z naszych wyskakuje zza barrierki na łuku ale psy koncza zapały chłopaków

a co do tego ze niby ten płotek jest mały to jak sobie to wyobrazasz? w takich sytuacjach niema szans zeby ekipa wyskoczyła przez płotek bo gdy wy podbiegacie nasze chłopaki dalej przeskakuja a Ci co sa dostaja oklep proste

zreszta niemusze udowadniac wartosci \h/ szlachty(z tego roku to moge np. wymienic wygrany pojedynek 150-200 FCB&GKS&KSG vs 150-200 spartaka pragi i jej zgod czy zasadzka na wyjezdzie gks tychy(wraz z craxa) banda na bande ze sprzetem)

Xevez 23-08-2009 00:27

Miedź dziś grała na wyjeździe z Nielbą Wągrowiec. Na wyjazd nie pojechałem z przyczyn finansowych;S
Wiem, że wg zapisów był pełen autobus, ale na trybunach zasiadło jedynie czterech miedziaków (nie wiem, czy wyjazd odwołano, czy nie dojechali). Cieszy pierwsze zwycięstwo;d

MasterofPuppets 23-08-2009 09:53

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Glon Elriel (Post 2631338)
banda na bande ze sprzetem)

Taaak, teraz już Waszą wartość znamy ;)

Albertus 23-08-2009 11:11

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez MasterofPuppets (Post 2631474)

mu chyba chodzilo o to ze 2 bandy mialy sprzet a nie jedna

PS.

u nas mecz wyjazdowy do Grudka i mecz z tamtejszym Gryfem , wyjazdu nie bylo niestety ;( Cresovia wygrala 1-0 po bramce 17 letniego Kamila Zalewskiego (kolega z klasy w gimnazjum) przez te 3 mecze strzelil 2 bramki :D

LoluU$ 23-08-2009 11:36

Cytuj:

Drogi kolego, banda na bande ze sprzetem ma sie rozumiec przez to ze 2 ekipy sprzet jakotaki posiadaja ... I nie biora w tym udzialu przypadkowi ludzie, bylo to juz w tym temacie pisane. Nie chcesz sie bic? To nie jedz na wyjazd na ktorym na 100% bedzie zasadzka, nie biegnij na burde na meczu u siebie, nie ustawiaj sie z innymi... Jezeli chcesz szukac wrazen w chuligance to normalne jest ze sie ekipy ustawiaja ze/bez sprzetu. Pozdrawiam, nie cytuj mnie w celu "ale debil z@l z@l"

Albertus 23-08-2009 11:40

masz racje , jak nie chcesz dostac wpierdol to nie biegnij za Hooliganami tylko zostań na sektorze. Zazwyczaj piknikow sie nie bije (przynajmniej u nas)

Gierubesoen 23-08-2009 11:46

Cytuj:

Jeśli obydwie strony się dogadały co do używania sprzętu, to co w tym złego?

Glon Elriel 23-08-2009 14:32

Cytuj:

Drogi kolego jak zauważyłeś gks tychy + craxa było na sprzęt a wiesz dlaczego?
a no widac ze jestes obeznany w temacie ale wiadomo lepiej napinac sie na forum tibii :0 a sprzet dlatego ze craxa zawsze ma sprzet(jak sie niepotrafi wykazac honorowo w swoim miescie to trzeba w inny sposob) + obustronne pozwolenie na sprzet

pozdro
/bez odbioru

nemelza3 23-08-2009 15:07

na meczu groclinu z lechia moj kolega wczoraj dostal od lysego ultrasa w glowe krzeselkiem. banda oszolomow

Albertus 23-08-2009 19:40

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez nemelza3 (Post 2631721)
na meczu groclinu z lechia moj kolega wczoraj dostal od lysego ultrasa w glowe krzeselkiem. banda oszolomow

pewnie swoim zachowaniem go prowokowal ewentualnie usiadl na niebezpieczny sektor (nikt mu tam nie kazal , mogl kupic bilet na te spokojne)

ewentualnie tego wszystkiego mogl byc przypadkowa ofiara pijanego mezczyzny co moze zdarzyc sie wszedzie ( bo gdzie pijanych nie ma?)

Gierubesoen 23-08-2009 19:46

Cytuj:

szkoda że nie ty

LoluU$ 23-08-2009 20:09

@up
Ta, szkoda ze nie on
Cytuj:

Bardzo marna prowokacja, potrenuj :*

MasterofPuppets 23-08-2009 20:11

Mówilem o wartości, ze sprzetem nie da sie określić która ekipa jest lepsza, dla mnie jedyny wyznacznik wartości ekipy to walki bez sprzętu ;)

Lasooch 23-08-2009 20:38

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Albertus (Post 2630913)
Ja juz zaczynalem Cie szanowac ; ale za takie donoszenie to zal. Rozumiem gdyby Cie obrazil wtedy moglbys doniesc , ale jak robi cos co Cie nie boli/obraza itp. to lepiej siedziec cicho...

Mało mnie obchodzi szacunek prymitywnego pseudoskina-rasisty-narodowca : )

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ufocznik (Post 2630915)
A mój avatar też zaraportujesz? W końcu "88"...

Nie, bo to nie jest pewnie wystarczająco jednoznaczny symbol. Nazwę cIĘ tylko nazistowskim workiem ścierwa. A dla cIEBIE pewien szacunek miałem.

@2down: zwracam honor, powyższe nieważne - ale zostawiam, for the record.

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez MasterofPuppets (Post 2631015)
Idz bronić milicji, sprzedawczyku.

Chyba mamy inną definicję 'sprzedawczyka'. Sprzedawczykiem byłbym, gdybym sprzedał kumpla. A gORDORCZYK jest daleko od bycia moim kumplem.

@down: spoczi. W takim razie panów, którzy mają z moją konfidencją jakiś problem, zapraszam na PW.

LoluU$ 23-08-2009 21:23

@up

Lasooch daj spokoj hm? Bo offtopujesz k'wa :s !

Nic do Ciebie nie mam ale get out z offtopem

Ufocznik 23-08-2009 21:34

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lasooch (Post 2631968)
Nie, bo to nie jest pewnie wystarczająco jednoznaczny symbol. Nazwę cIĘ tylko nazistowskim workiem ścierwa. A dla cIEBIE pewien szacunek miałem.

No ale jak sam mówisz, nie jest to jednoznaczny symbol. Czemu więc masz mnie za nazistę? To ty te 88 tak zinterpretowałeś. Dla mnie to jest po prostu 88% (jest tam mały symbol procenta), dokładnie Piła 88% Lech. Daleko mi do nacjonalizmu, a co dopiero do nazizmu (który jest poniekąd skrajnym nacjonalizmem), a napisałem tak, bo denerwuje mnie twoje zachowanie. Wbijasz do tematu w którym nie jesteś w ogóle zorientowany i szczycisz się tym, że typa zaraportowałeś. Ok, możesz go nie lubić, nie obchodzi mnie to, ale po jaki c*uj robisz syf w tym temacie? Zwłaszcza, że pewnie nigdy na meczu nie byłeś, a swoją wiedzę o ruchu kibicowskim czerpiesz z onetu, albo gazety wyborczej.

Gordorczyk 23-08-2009 21:47

takze moja wlasna relacja
Sobotni mecz ze Slaskiem stal na bardzo dobrym poziomie (kibicowsko). Caly mecz i jeszcze dluzej glosny doping. U nas na mlynie 1200-1500 ludzi. Kibicow Slaska nie bylu ze wzgledu na przebudowe stadionu.

Gierubesoen 23-08-2009 21:48

Co jak co, ale tu się zgodzę z Ufocznikiem. Do Lasoocha nic nie mam, ale jego posty tutaj są niepotrzebne IMHO...

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gordorczyk (Post 2632067)
Caly mecz i jeszcze dluzej glosny doping. U nas na mlynie 1200-1500 ludzi.

To prawda, że miały miejsce bluzgi w kierunku Rysia Tarasiewicza?

nemelza3 23-08-2009 21:53

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gierubesoen (Post 2631918)
szkoda że nie ty

Wnioskuję, że jesteś za pseudo kibicami, dla których ważniejsza jest liga huliganów niż wyniki sportowe... :/ szkoda

Gordorczyk 23-08-2009 21:55

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gierubesoen (Post 2632069)
To prawda, że miały miejsce bluzgi w kierunku Rysia Tarasiewicza?

taaa, caly stadion go wygwizdal

Gierubesoen 23-08-2009 22:19

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez nemelza3 (Post 2632077)
Wnioskuję, że jesteś za pseudo kibicami, dla których ważniejsza jest liga huliganów niż wyniki sportowe... :/ szkoda

A co, może mam być za takimi uwstecznionymi dziećmi jak ty??

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gordorczyk (Post 2632084)
taaa, caly stadion go wygwizdal

Szkoda...

CHAMY WON OD TARASIA ;]

Szkoda, że klatka u was w remoncie, szykował się wyjazd sezonu

@down

Tarasiewicz? Trener Śląska, rotfl
Od lat związany z WKSem, ma za sobą krótki epizod w Białymstoku

LoluU$ 23-08-2009 22:24

Cytuj:

Jestes pseudo kibicami :D? Super, a my jestesmy kibicem... wyjdz ;**

@uppp

Wlasciwie to kto to - ?

Albertus 23-08-2009 22:54

Cytuj:

Wyniki na meczu sa czesto ustawione , a wyniki na trubynach czy na ustawkach sa prawdziwe :D

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:40.