![]() |
@Gordor
Oprawa Jagi w Twoim podpisie? ;) |
Cytuj:
i oczywiscie podpis usuniety przez kochanych moderatorow :) |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
|
@up
Dla niewyzytych super kiboli ... taak, bardzo ciekawa gra :| |
Cytuj:
smieszny jestes , jest to gra ciekawa i fajna cos o niej opowiem bo zaczelem grac sa 2 rankingi , Respekt i Hools Ranking Hools zdobywa sie poprzez ustawki (2 pkt za wygranie -1 za przegranie ) Respekt zdobywa sie poprzez oprawy na meczu oraz zachowanie na wyjezdzie. szkolisz ultrasow , budujesz stadion , robisz fajne oprawy , demolujesz stadion przeciwnikowi. Ogolnie gra jest fajna , i kazdego kibica i nie tylko zadowoli ;D |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Jak kiedys mnie policja na swiadka wziela bo widzialem cos na ulicy to chociaz ze chlopow za bardzo nie lubilem to i tak powiedzialem ze nic nie widzialem... |
Cytuj:
A mój avatar też zaraportujesz? W końcu "88"... |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Panowie znow robi sie nie potrzebny offtop olejcie to.
Stal Rzeszów 1:1 GKS Jastrzębie moja OSOBISTA relacja : Do Rzeszowa przyjezdza GKS z 0 pkt. zmierzyc sie ze Stalą, ktora punktow rowniez 0. Tak wiec super pilkarsko widowisko sie zapowiadalo (...) Tak wiec od 1 minuty ruszamy z dopingiem i prowadzimy sredniej jakosci doping, w młynie ok 150 osób, moze wiecej stalem na dole dokladnie nie potrafie określić. Jastrzębia ok 70~ osób (raczej nie wiecej). Dopingują od 1 minuty do połowy, zresztą jak my. Po stracie gola duza liczba kibiców wychodzi ze stadionu krzycząc "nie chce wam sie grac.. TO WY*******AC". Reszta zostaje i krytykuje naganną gre kopaczy. Wywieszamy 2 flagi i 1 transparent ze słowami wsparcia dla kibica który siedzi w więzieniu. GKS z 2 flagami ( Forever Young, i łączona ze Stala Mielec ( chyba ze Stala, moze mi sie cos pojebalo ._.)) . Od drugiej polowy spokoj na stadionie 0 dopingu z zadnej ze stron. GKS zaczyna dopingowac w 88 minucie. Az do strzelenia bramki wyrównującej przez Stal. Wtedy spora część stadionu zrywa sie i krzyczy pare razy "ZKS". Jastrzębie odspiewuje "czy wygrywasz czy nie~" i "jestesmy zawsze tam gdzie nasz GKS gra". Opuszczamy stadion, GKS z przyczyn oczywistych jeszcz zostaje chwile, po czym zapewne odjezdzają. Podsumowywując : - Gra piłkarzy - liczba - doping - postawa piłkarzy do nas (kibicow) +wesoła atmosfera na stadione przez pijanych kibicow ;) STALO GRAĆ K*WA MAĆ ! |
troche malo jak na takie miasto , ale u was pewnie duzo klubow jest , na Resovie tez tyle przychodzi? z kim Stal Rzeszow ma zgode?
|
Ktos Chyba zapomniał o takim zestawie
Wisłoka Dębica > Górnik Zabrze < GKS Katowice > Banik Ostrava (Wszyscy dobre stosunki ze soba mimo poszczegolnych brakow zgodowych) NIEMA TAKIEJ MOŻLIWOŚCI ŻEBY NIE BYŁO NAS W PRZYSZŁOŚCI GieKSa&Górnik http://www.torcida.eu/2009/jesien/go.../image191.html |
To mlyn tylko... a ludzi na stadionie sporo było. Spowodowane jest to postawą kopaczy którzy w ciagu 5 meczy maja ... 4 porazki i 1 remis <3 ! Jak były baraże o II lige to młyn nawet z 500 osob + ! Na derbach wacha sie po tysiaka ... na mecze derbowe u "sasiadow zza miedzy" chodzi po 1200-1500 osób, wiec nie mow ze cienko ^^.
Jest zgoda/uklad z Radomiakiem Radom i Igloopolem Dębica. W latach 90'tych była zgoda z Widzewem, były łączone szaliki i takie duperele, wiadomo. Zgoda upadła bo Stal przestała sie trzymac w wysokiej lidze, grywała po 4 lidze 3 lidze... w koncu gra w nowej II lidze gr wschodnia. Jezeli nie wyjebiemy zarządu i nie zmotywujemy kopaczy to pozostaje modlić sie o utrzymanie. Na Resovie nei wiem ile tam chodzi, natomiast maja oni lekka przewage w miescie liczebna. Z tym ze to straszne propagandy sieją (np ostatnia zadyma na derbach u nich... brak słow) i różne takie. @up Poprzez naszą zgode z Igloopolem, z Wisłoka za dobrze nie rozmawiamy ;D Na YT jest film jak ostatni wyskoczylismy do Wisłoki przez ogrodzenie, natomiast oni nie podniesli rękawicy tłumacząc sie ze nie mogli przeskoczyc... dopiero jak nas psy pogoniły to "nagle znaleźli luke w ogrodzeniu" (ktore jest IDENTYCZNE TAKIE SAME WYSOKOSC ITP na całej długosci oddzielającej od murawy) |
Byłem tam wiec niemusze ogladac filmkow na YT
co do tej akcji bardzo dokladnie widac ze pod koniec filma widac ze z naszej strony cos sie dzieje(dlatego koniec propagandy[filmu] kilku z naszych wyskakuje zza barrierki na łuku ale psy koncza zapały chłopaków a co do tego ze niby ten płotek jest mały to jak sobie to wyobrazasz? w takich sytuacjach niema szans zeby ekipa wyskoczyła przez płotek bo gdy wy podbiegacie nasze chłopaki dalej przeskakuja a Ci co sa dostaja oklep proste zreszta niemusze udowadniac wartosci \h/ szlachty(z tego roku to moge np. wymienic wygrany pojedynek 150-200 FCB&GKS&KSG vs 150-200 spartaka pragi i jej zgod czy zasadzka na wyjezdzie gks tychy(wraz z craxa) banda na bande ze sprzetem) |
Miedź dziś grała na wyjeździe z Nielbą Wągrowiec. Na wyjazd nie pojechałem z przyczyn finansowych;S
Wiem, że wg zapisów był pełen autobus, ale na trybunach zasiadło jedynie czterech miedziaków (nie wiem, czy wyjazd odwołano, czy nie dojechali). Cieszy pierwsze zwycięstwo;d |
Cytuj:
|
Cytuj:
PS. u nas mecz wyjazdowy do Grudka i mecz z tamtejszym Gryfem , wyjazdu nie bylo niestety ;( Cresovia wygrala 1-0 po bramce 17 letniego Kamila Zalewskiego (kolega z klasy w gimnazjum) przez te 3 mecze strzelil 2 bramki :D |
Cytuj:
|
masz racje , jak nie chcesz dostac wpierdol to nie biegnij za Hooliganami tylko zostań na sektorze. Zazwyczaj piknikow sie nie bije (przynajmniej u nas)
|
Cytuj:
|
Cytuj:
a no widac ze jestes obeznany w temacie ale wiadomo lepiej napinac sie na forum tibii :0 a sprzet dlatego ze craxa zawsze ma sprzet(jak sie niepotrafi wykazac honorowo w swoim miescie to trzeba w inny sposob) + obustronne pozwolenie na sprzet pozdro /bez odbioru |
na meczu groclinu z lechia moj kolega wczoraj dostal od lysego ultrasa w glowe krzeselkiem. banda oszolomow
|
Cytuj:
ewentualnie tego wszystkiego mogl byc przypadkowa ofiara pijanego mezczyzny co moze zdarzyc sie wszedzie ( bo gdzie pijanych nie ma?) |
Cytuj:
|
@up
Ta, szkoda ze nie on Cytuj:
|
Mówilem o wartości, ze sprzetem nie da sie określić która ekipa jest lepsza, dla mnie jedyny wyznacznik wartości ekipy to walki bez sprzętu ;)
|
Cytuj:
Cytuj:
@2down: zwracam honor, powyższe nieważne - ale zostawiam, for the record. Cytuj:
@down: spoczi. W takim razie panów, którzy mają z moją konfidencją jakiś problem, zapraszam na PW. |
@up
Lasooch daj spokoj hm? Bo offtopujesz k'wa :s ! Nic do Ciebie nie mam ale get out z offtopem |
Cytuj:
|
takze moja wlasna relacja
Sobotni mecz ze Slaskiem stal na bardzo dobrym poziomie (kibicowsko). Caly mecz i jeszcze dluzej glosny doping. U nas na mlynie 1200-1500 ludzi. Kibicow Slaska nie bylu ze wzgledu na przebudowe stadionu. |
Co jak co, ale tu się zgodzę z Ufocznikiem. Do Lasoocha nic nie mam, ale jego posty tutaj są niepotrzebne IMHO...
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
CHAMY WON OD TARASIA ;] Szkoda, że klatka u was w remoncie, szykował się wyjazd sezonu @down Tarasiewicz? Trener Śląska, rotfl Od lat związany z WKSem, ma za sobą krótki epizod w Białymstoku |
Cytuj:
@uppp Wlasciwie to kto to - ? |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:40. |