![]() |
@Drom:
Strzelam. 2,13% |
Cytuj:
(czemu tak wysoko? na wielu stronach spotkałem się z częstymi komentarzami typu "JKM rządzi! jest najlepszy! głosuję na niego!", oczywiście część z nich to pewnie dzieci które nie mają jeszcze prawa do wyborów, ale i tak dużo jest tych po 18tce). |
Cytuj:
Ciekawy konkurs ;D |
1.96%, co mi tam.
@głosowanie: bezczelnie i po świńsku olewam moje prawo wyborcze, chociaż pewnie powinienem pójść zagłosować na Bronka, żeby Jarek nie wygrał. |
Cytuj:
PS: Uwielbiam nastawienie niektórych Polaków za granicą, jeden tekst mnie powalił - kto jest katolikiem ten głosuje na katolika. |
Uau, taka nagroda chyba każdego skusi do udziału!
Stawiam na 2,8%. |
Ja dam mu 4,5%
|
co mi tam dam mu 5%
|
A walnę z 2,43%
|
JKM 2,12%
Dostane fajny tytul? =o @Wybory: Wlasnie wrocilem z glosowania. Tlumow nie bylo, ale podobno w Warszawie mamy rekordowa frekwencje (30% do godziny 13:00). |
7% dla Korwina.
|
Ja stawiam na 3,5%.
K.Jay |
5.4%
Wolałbym pacc na 90 dni : // |
2.9%
^^^^^^^^^^^^^^^^^ |
4,24%
Tę-tegęs |
13,2% ja zem sem opstafiam
|
2,19%~~~~~~~~
|
Wysoka frekwencja. Boje się najgorszego, czyli zwycięstwa Komorowskiego w 1 turze. Swoją drogą wg moich rodziców BK to najmniejsze zło[*]
JKM - 4,5% |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
POwiem Wam, ze nie poszedlem na wybory bo mi sie niechcialo :P
http://31337.pl/ |
Cytuj:
|
JKM 2.3%
6% zabrakło do jednej tury :( Hakuoh napisał 2.35% Jebany snajper : DDDD |
Ależ się wyniki różnią.......................... na szczęście to jeszcze nie koniec.
|
Banda cwaniakow rzadzaca od 20 lat caly czas trzyma sie swietnie. Ja pierdole, co za kraj.
|
Cytuj:
|
Kaczorow nie lubie, ale rzadzili i tak lepiej nie Tusk i jego cudowne po. Ciut ulatwili zycie przedsiebiorcom, a po rzuca tylko kolejne klody pod nogi.
|
Drom, kochaniutki wisisz mi kolorowy podpis. :P
|
A ja chcę czegoś NOWEGO, ŚWIEŻEGO, a nie naprzemiennie PiS, PO, PiS, PO, itd itd.
|
Cytuj:
Komorowski to dwulicowy niekompetentny pajac, który będzie marionetką w rękach swojej zajebistej partii(która jest socjalistyczna, komunistyczna, libelarna, prawicowa i lewicowa) i pewnych sąsiadów. Gorzej, że nie ma chłopak pojęcia o polityce zagranicznej, a to jest bynajmniej raczej dość ważne u prezydenta. Nie muszę mówić o zerowym wetowaniu, co widzimy już przy wyborze władz IPN-u, prezesa NBP czy skandalicznej ustawy o "ochronie dzieci". [*] Zaczekajcie z podpisami do oficjalnych wyników. |
No i się Michnikowi nie udało, będzie druga tura :)
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Zresztą co masz do wyboru Belki na prezesa ? Masz jakiegoś innego sensownego kandydata ? Ja też nie podzielam keynesistowskich poglądów Belki , co nie zmienia faktu ,że jest dobrym ekonomistą. |
Belka, owszem, najgorszym wyborem nie jest, ale była to raczej decyzja polityczna.
|
Cytuj:
Edit: A przepraszam, Belka sam twierdzi, że nie jest nikim konkretnym. |
Cytuj:
PO-PiS, polityka wewnętrzna (genialne koalicje z Lepperem i Giertysiem), propagandowa walka z korupcją. Gospodarka? Jedynym plusem jest to, że podczas rządów PiS nic się praktycznie nie zmieniło. Nie licząc kilku całkiem przyjemnych zmian w zakresie przedsiębiorstwa i zarządzania państwem, to jedyne, co zyskaliśmy dzięki PiS, to stracone 2 lata. Na jakiej podstawie twierdzisz, że Komorowski będzie marionetką? Będzie współpracował z partią, bo- uwaga!- do niej należy! Nie wiem, czy odkryłem Amerykę, ale dla mnie to nic dziwnego. Polityka zagraniczna, liczne wpadki (raczej gagi), tworzenie sztucznej wojny Wypowiadasz się o Komorowskim z taką dokładnością, co do sprawowania przez niego ewentualnych rządów, że mogę odnieść wrażenie, że go znasz. Albo że sam sobie wciskasz kit. Ustawa dotycząca rodzin jest krzywdząca? Masz 15 dzieci? 1 chociaż? Czy naczytałeś się propisowskich (neologizm) doniesień? Jest pewna różnica. A ja, ze swojej wiedzy i praktyki (nie wychowywałem dzieci, moi rodzice prowadzą dom dziecka) na temat polskiej rodziny, wiem, że ta ustawa jest dobrą ustawą.Ale przecież eksperci internetowi wiedzą lepiej. |
Cytuj:
|
Nari, cienkie te twoje argumenty, a co do ustawy rodzinnej to nasłuchałem się prokorwinowskich doniesień.
|
Cytuj:
|
Oho, widzę, że ktoś tu się interesuje trochę bardziej dogłębnie polityką gospodarczą :)
|
Cytuj:
Osobiscie bardziej wierze sondazowi z OBOPu (tvp1) niz konkurencyjnemu (nie pamietam nazwy, ale z tvn). Dlatego ciesze sie, ze Bronek ma 41%, a Kaczka 36%. Wedle tego Hakuoh wygra konkurs o popularnosc JKM ;) Jednakze - juz po 1 turze, wiadomo - Komorowski i Kaczynski przechodza dalej, moze teraz warto skupic sie tylko na tych dwoch kandydatach. Ja rozwazam dwa warianty - albo w ogole nie isc glosowac, albo zaglosowac na Kaczynskiego. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:12. |