![]() |
Cytuj:
|
Nie wiem czemu, ale nie znoszę czytać wywiadów z Kaczyńskim. Sposób w jaki się wypowiada jakoś mnie po prostu irytuje.
Poza tym z dnia na dzień on mnie tylko przekonuje, że w środku jest małą, pokrzywdzoną przez cały świat, rozpieszczoną dziewczynką, której odmówiło się kolejnej zachcianki i teraz ma focha z przytupem i marudzi na lewo i prawo. Niech. On. Już. Skończy. Bo to rzeczywiście jest prawda. Konflikt PO-PIS zasłania dzisiejsze problemy. |
|
Dlaczego Donalda Tuska i Grzesia Schetyny nie ma w Bogatyni? Dlaczego oni w tym czasie odpoczywają w sektorach Supersupersuper VIP na stadionach Lechii i Śląska(szkoda, że spiker nie przekazał tej wiadomości innym widzom)?
Dlaczego szef MSWiA publicznie obraża i wyśmiewa burmistrza Bogatyni? http://fakty.interia.pl/polska/news/...-z-pis,1516353 no tak, gdyby burmistrz Zgorzelca urzędowałby w Bogatyni powodzi nie byłoby w ogóle :F |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Jak Tusk chodzi po terenach zalewowych, to Psiowcy mu zarzucają, że sobie poparcie zbiera i na siłę jeździ tam, a jak go nie ma, to Psiowcy narzekają, że nie martwi się o ludzi i czemu go nie ma. I weź tu takim doguć :D :D |
Ja to bym jeszcze bardziej zgnoil, widzialem w telewizji jak domy sa kilka metrow od kanalu, a potem maja wielkie pretensje ze im zalewa.
NIE dla odszkodowania dla takich ludzi. |
Cytuj:
|
Cytuj:
W innych krajach to jest normalne, że najwyższy władza jedzie na miejsce katastrof. Tym bardziej, że nie jest to wieś a 18 tysięczne miasto. Kompletnie zrujnowane 18 tysięczne miasto. |
Może nie chcą budować swojego poparcia na ludzkiej tragedii??????
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Polacy zawsze beda dostawac w dupe bo buduja mieszkania w najgorszych mozliwych miejscach. |
Cytuj:
Zmieńcie tą śpiewkę wreszcie. |
Cytuj:
|
Do poglądów Ashlona (aczkolwiek jest to kwestia pod dyskusje, dlatego nie na PW): włącz telewizje/newsy. Mówiłeś o demokracji w takich sporach to teraz popatrz ; )
|
Cytuj:
Telewizja =/= rzeczywistosc. |
Cytuj:
|
Cytuj:
Co do Ashlona: proszę, masz demonstrację. Przeciwników było dużo wiecej niż obrońców. Według twojej logiki państwo nie chce krzyża ;) |
@powódź w Bogatyni
Burmistrz Bogatyni zaczyna odstawiać szopkę. W sobotę mówił że jego biurwy nie dostały żadnych wiadomości o pogodzie etc, dzisiaj już mówi że dostali powiadomienia o olbrzymich opadach deszczu oraz o przekroczonych stanach ostrzegawczych, pojutrze okaże się że oprócz tego mają dane kto zabił Kennediego oraz dokąd nocą tupta jeż. Paranoja. @deski przed pałacem 1) Przestańmy mówić na to krzyż. To są dwie deski zbite które urosły do rangi złotego cielca. 2) Ostatnio na wybiórczej podano wyniki sondy tnsu o tym co polacy sądzą o krzyżu. 71% go nie chciało. Ciekawe gdyby dodać odpowiedź: nie obchodzi mnie to, ile % ludzi by tak zagłosowało. 3) Fajna szopka wczoraj, ale do Pomarańczowej Alternatywy dużo brakuje, majorze Fydrychu PRZYBYWAJ krasnoludczyzna cię potrzebuje! |
Cytuj:
@top: przeraża mnie, że władza nie potrafi sobie poradzić z małą grupką zmanipulowanych agresywnych idiotów. |
Cytuj:
Cytuj:
Afera z krzyzem jest dla po bardzo na reke. Badzmy szczerzy, do uporania sie z grupa starszych ludzi nie potrzeba zbyt wiele. Ale lepiej zrobic afere, podczas gdy po cichu podwyzsza sie VAT. Ludzie sa zmanipulowani i bardziej zaaferowani awantura pod palacemn niz tym, ze po raz kolejni sa bezczelnie krojeni z pieniedzy. Koniec koncow krzyz i tak zostanie usuniety a po przypisze sobie bohaterska walke z fanatykami. PS. Szkoda ze przeciw meczetowi w Warszawie tak nie protestuja, wychodzi przez to ich hipokryzja. |
Burmistrz Bogatyni się gubi. Już w pierwszym dniu wszystko pięknie wyglądało, rozdawał jedzenie, prosił o pomoc w mediach, był na każde zawołanie. Tylko, że gdzie są służby? Wychodziło na to, że nie ma nad niczym kontroli. Dziś palnął, że potrzeba 1000 mieszkań w Bogatyni. To chyba trochę za dużo.........
Wczorajsza żenada. To bardzo przykre, że ludziom przeszkadza krzyż i jego obrońcy, a marsz dewiantów już nie. Swoją drogą spora liczba oszołomów była obecna po jednej jak i po drugiej stronie w ilości dużej. Tymczasem po raz kolejny wzrosną ceny paliw i papierosów. Brak słów, ale PO jest zajebiste i tak. http://podatki.onet.pl/cena-benzyny-...,1,prasa-detal |
Cytuj:
Co gorsza, podwyższenie VATu do 23% da tylko 5 mld. zlotych. Jak wiemy, jest o wiele za mało, a rząd woli zabrać, niż zaoszczędzić. |
Cytuj:
Swoją drogą, jeśli przychylić się do Twojej retoryki, to tutaj właśnie mamy do czynienia z dewiantami, tyle, że nie seksualnymi a mentalnymi. |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Pierw zacznijmy od kwestii takiej, że manifestacja była o godzinie 23:00. I ta godzina była trafiona, bo wiadomo mohery są jak kury - 20:00 i już wzium
http://i.imgur.com/OUMsx.jpg Ale zarówno z drugiej strony niewiele mogło sobie na to pozwolić, ale tak czy siak tysiąc czy dwa tysiące o takiej porze daje przewagę i to sporą. Cytuj:
Nie bronię mediów, ale jeżeli czujesz się przez nią urażony - olej, a nie wołasz w co drugim poście jakie to one są be. Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
P.S. No proszę, spider-bialystok oburza się na podwyższenie VAT-u wespół z Młodymi Socjalistami :) http://www.lewica.pl/?id=22170 |
Cytuj:
Cytuj:
Według mnie PO wcale tak na rękę to nie jest. Bo póki co, to PO daje sobą manipulować przez grupę szalonych staruszków. Tylko czekać, aż wejdą do siedziby rządu stawiać krzyże, a Tusk nic z tym nie zrobi. Wydaje mi się, że ludzie widząc, co są w stanie i na co pozwala im się robić, będą wpadać na więcej takich pomysłów. Kto będzie chciał to i tak zauważy zamaskowane działania PO. Czy robią to umyślnie czy nie, fakt pozostaje faktem - nie dają sobie rady z małą grupą ludzi. A co, jak jeszcze więcej zacznie demonstrować coś innego? |
Cytuj:
Tylko tak nawiasem mówiąc socjaliści są za większą progresją w podatku dochodowym wiec to rowniez nie za mądre . |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
No i niech wejda do siedziby rzadu i niech zaczna stawiac krzyze (sam wymysliles taki bezsens?), i co to niby zmienia, krzyze sciagna na nasz kraj plagi egipskie czy co? Czy naprawde krzyz to najwieksze zlo jakie moze byc w tym kraju? |
Cytuj:
To, że władza boi się egzekwować obowiązujące prawo, bo kilku matołów może się czuć urażonymi to jest już poważny problem. Cytuj:
|
Cytuj:
|
http://www.youtube.com/watch?v=lQ5VZp4u0-w obrońcy krzyża = przeciwnicy krzyża
młodzież słucha się gwałciciela. |
Cytuj:
@filmik wyzej Nazwisko w tym przypadku bardzo trafne, zachowanie typowej butnej, szwabskiej swini. I jeszcze glupiutka mlodziez smiejaca sie z przasnych dowcipow gangstera i gwalciciela. |
Cytuj:
Cytuj:
|
Pogratulowac i tobie i jemu mentalnosci gestapowca.
|
Nie chodzi mi o doslowne wystrzelanie. Musisz byc niezle walniety aby zakladac ze to jest stwierdzenie doslowne.
Ani jedna ani druga strona sie nie popisuje ani inteligencja ani tolerancja. Przeniesc ten krzyz sila i zamnknac wreszcie sprawe. Rozgonic glupie protesty i niech przestana dzielic polske. |
W tym kraju nic mnie juz nie zdziwi wiec zakladam niemozliwe.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:15. |