![]() |
To ja się tez wpiszę.
Kojarze większość osób z tematu, wasze niezmieniane od lat awatary i podpisy pomagają :D A do swoich postów z przed lat nawet nie zaglądam |
Cytuj:
Dzięki (chociaz ten filmik widziałem), ale to nie ten. Tamten był dłuższy i podejrzewam, że bardziej profesjonalny, bo był dość długo robiony. |
Cytuj:
Ostatnia wizyta: 11-10-2013 o 02:19 |
Cytuj:
Co Ty wiesz kolego ;) Data dołączenia: 03-05-2004 |
Ostatnia wizyta: 02-06-2012 o 22:45
ŁOOOO |
a w ogole widzieliscie jaka kariere olor zrobil?:D
|
Kojarzę jednego Olora z forum pokerowego, ale z Tibii nie bardzo. Może to ten sam? I co, WSOP-a wygrał? :)
|
jeny, ostatniego posta w tym temacie pisałem ponad rok temu, tyle się zmieniło i nic się nie zmieniło, a ja tu znów zaglądam :wasabi:
--- ErAgOg dodał 2 minut i 45 sekund później --- bo zrobiłem wszystko inne co można zrobić w internecie, żeby zabić nudę, a nie mogę iść spać, bo pociąg prześpię --- ErAgOg dodał 5 minut i 27 sekund później --- czas............tibia...................przemijani e.......................beztroska................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .............................. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Niewidzialem ze Olorion gral w tibie. Teraz to niezle hajsy trzepie na pokerze. Gwiazda pokerstrategy :p
|
siema, szmaty.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Ja też jestem już chyba starym wyjadaczem. Szczerze to nie pamiętam nikogo stąd, ani nikt pewnie nie pamiętam mnie więc luzik :)
Kurde, ale ta gra się zmieniła - na gorsze, według mnie. |
Z definicji, elita żyje dobrze :)
|
Stare konie ? ale ja wciąż żyje i gram ;D
|
Ile to już lat :)
|
: )
|
Irwin546 tutaj.
Zostałem wąsatym elektromechanikiem naprawiającym sprężarki. Patrząc na Araszela, który wciąż działa w dziale fake'ów (martwym) - nie wyszedłem tak źle. A, i oglądam kucyki, ale to pewnie wiecie. Brakuje mi blogów, przyznam - coś w rodzaju chanów, ale bardziej zżyte, pozbawione treści NSFW, a także o wiele bardziej kolorowe i swojskie. Jak my mogliśmy pozwolić się temu rozpaść? Toż to powinno być wielką społecznością organizującą światowe zloty. Ma ktoś fake'i na kompie? Większa część z tych na których mi zależało (TSK, noobsonowie) została bezpowrotnie pożarta przez imageshacka. Chyba tyle. :cup: na drogę (polską) i Gurwa z wami! Oh fug, legendarny The Dwarf żyje. Edit: Czytam sobie ten temat i mam niesamowitą nutkę nostalgii - tyle nicków o których nawet nie pamiętałem, acz są zaskakująco znajome. Edit2: Jak wszystkim zdejmujecie to mi też zdejmijcie - Irwin546 . |
Skoro tęsknicie to czemu nie wrócicie wszyscy razem na jednym serwerze ? Dużo by to wniosło bo bądź co bądź macie doświadczenie :) wiem, Tibia się trochę pogorszyła ale da się to przełknąć ;)
|
Za dużo czasu to pochłania.
|
To grać bez spiny xd czasem godzinę czasem dzień:baby:
|
Po co grać w tibię jak można w dotę 2? :P
|
Tyle czasu minęło :) Teraz zamiast grania (no może czasem casualowo Hearthstone i Dwarf Fortress) dwie prace - sieciowiec za dnia i programista wieczorami. Przeczytałem właśnie kilka moich poprzednich postów i miałem niezły ubaw :D kiedyś też były fajne czasy
|
A postacie jeśli nie oddane komuś to się marnują ;p nie szkoda Wam ?
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Nie szkoda Ci było takich lvli ?
|
Ostatnia wizyta: 24-08-2012 o 00:05
Aż ciężko mi uwierzyć, że założyłem tu konto siedem lat temu :D |
jedyną prawilną elitą to jestem tutaj ja
|
Elyta wypizdowa tibi.
Weri najs |
Cytuj:
|
A żyje jeszcze Korektor, as przestworzy?
|
Korektor... to ten co w niecały miesiąc został użytkownikiem roku 2006? ;)
edit: Zapraszam na tibia.com, w niusach jest coś o oldschoolowych serwerach. :) |
Damn, pamiętam co po niektóre avatarki ale z osób to wszystko jak przez mgłę..
Nie wiem czy ktos mnie pokojarzy ale siedziałem na fejkach i grafice czasem. Jezu, kiedy to było. |
Witam serdecznie,
Nigdy chyba nie byłem elitą tego forum chociaż spędziłem tu pół mojego młodzieńczego życia, a moja data dołączenia jest starsza od większości osób wypowiadających się tutaj. Swego czasu byłem członkiem tzw. tibia.pl Support, współtworzyłem wiele wątków ze zdjęciami (Lost Warriors thread, Only Harmonia - może ktoś pamięta) Jakiś czas temu zainstalowałem Tibię, żeby sprawdzić co się zmieniło. Chyba jak większość zmiany oceniam raczej negatywnie. Gram sobie na Harmonii - jak zawsze - choć przyznam, że wszystko sprawia mi problem. Chyba już jestem na to troche za stary. Zastanawiam się czy ktoś z moich dawnych znajomych jeszcze gra lub pogrywa w tę grę, fajnie by było pogadać jak dawniej. Moje dawne postaci to: Adams on Harmonia, później przez chwile Irak Madej, który nadal jakimś cudem ostał się na moim koncie. Teraz pykam sobie niesamowitym 16 palkiem o nicku Mrozne Piwko. EDIT: TO PONAD 10 LAT, WTF |
Czasem tu wchodze i lezka sie w oku kreci.
|
Shivera
Dzisiaj po 8 latach, patrzę na Shivera Thread z łezką w oku. Piękne czasy, wspaniali ludzi którzy utkwili mi w pamięci. Niestety czasu młodości się skończyły kontakty się pourywały szkoda że kiedyś nie było Fb w do tej pory mógłbym spokojnie utrzymywać kontakt. Potem była Guardia ale tylko przygodowo, obecnie o dziwo po tylu latach sporadycznie gram sobie na starej Isarze tz. teraz scalili server z Hibera albo Harmonia obecnie smigam jako Pestana Bugadao.
Ciesze się że mogłem uczestniczyć w tym wszytskim zanim to się zjebało przez boterów i głupich dzieci :) In memory Of Old Shivera and Guardia your's NERWUS and Evil Hades8o |
Cytuj:
Juz dawno chyba bana dostal. |
Hi wszystkim :P
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:30. |