![]() |
Maciosek jak sie robi fake'i wogule ludzie powieccie błagam:)
imie:Shid Thaman lvl:10 mlvl:16 profesia: palek świat:Jamara skills:80/70 miasto:Tiquanda :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: beats solo: orc rider :Ork: beast dystans:stone golem beast team:vampire,dworc voodommaster i :cyclops: stan konta: pacc |
mi sie najbardziej podobalo awansowanie na coraz lepsze rodzaje orcow :P chcialem ci doradzic zrobienie np. ataku ludzi na orc fortress a vethi by dowodzil :P ale to ciezki fake
sprobuj |
Czekam i czekam... Kiedy następna część? :(
|
za***iste :P Rob wiecej a masz zalatwoine Commenty odemnie :D
|
Wykonanie Jedno z najlepszych jakie widziałem fabuła też czekam na dalsze losy poprostu 20\10 :cup: :king:
|
Cytuj:
|
@offtop
Haha CzOpKeRs rządzi huaheuahue ten tekst z fake'ami mnie zagiął. Kuba typek ma 10 lvl jest gnębiony przez pół serwera i w dodatku nie ma Pacca. Co lepsze serwer "Jamara" nie istnieje(Jamera jak już), a skile 80/70 są wymyslone. 16 mlvl u palka na 10 lvl to tyklo mf'y. Eh...Kuba Typek(Shid Thaman) jest najlepszym bajkopisarzem na Tibia.pl huehaue @top Fejk jest bardzo dobrze zrobiony wg. mnie A dla pana co robi te fejki coś ze sprzętem nie tak?(w sensie z komputerem) |
Vethi wraca!!
Mam nadzieje ze nie powiecie że odświerzam temat X( . Przed chwilą wróciłem z wakacji B) i zaraz sie wezme do roboty bo sporo wygląda troche inaczej, ale teraz odkrywam co nowego po update :baby: .
|
O jak dobrze=======DDDDDDDDD
|
Bzdura...
Cytuj:
Ja mam pietnasty lefel knajtem i twuciestuszusty emlefel. :p Wiec wiesz jak siebie chce to siebie potrafi! ============================== A co do Orcca Vethiego to fajnie, ale proponuje teraz po tych wakacjech zrobić coś przełomowego czego się nikt nie spodziewał... |
Jest Super
Bardzo mi sie podoba ten fake, jeden z najleprzych fake które czytalem genialna fabyla i bardzo dobre wykonanie. :cup:
|
Cytuj:
|
według mnie wykonanie jest super! 9+/10
i historyjka też :) 5/5 dawaj nowe!!! plz |
Super fake 11/10 wielkie GZ!
nick: pies-ludozerca świat: celesta :flaga_pl: Profesja: druid :mag: lvl: 13 :baby: mlvl:20 ;( |
Fajne Fajne :D
Bardzo dobre wykonanie i pomysl jak moze zwykly orc awansowac na coraz lepszego :) nie widze zastrzezen ocena 10/10 ( pomysl i wykonanie)
|
Po prostu świetne ;) Trzymaj tak dalej
|
To ja czekam na next część.To jest najlepszy fake'i stary jaki kolwiek widziałem, oraz też jest bardzo dłógi i dobry ;) .More plx :p . Teraz wiem jest szkoła i nie masz czasu na fake'i, ale spróbój znajeść czas :(
|
Jak dlamnie to ten fake chyba niebędzie kontynłowany chociarz jest bardzo fajny ale od wieluuuu tygodni autor juz nierobi.... :(
|
Gisio....pomysl sobie i poczytaj. Kolega tworzący ten fake pojechal na wakacje:), wrócil do domu i napisał ze" wezme sie do roboty", ponadto trza czytac inne m.in o tym ze mu sie sprzet popsół...myslenie nie boli;]
|
mam pytanie: czy moglbym pozyczyc pomysl na fake'a o potworku (potwor jako glowny bohater)?
ps.nie uzywam polskiej czcionki bo nie mam czasu X( |
Cytuj:
A co do czcionki, to jak nie chce ci sie robić obwódek, ściągnij program zrobiony prez YAHUUU(Sorry, jak coś źle napisałem). A jak nie, to weź wogóle nie rób Fake'a, Fake powinien być dokładny, a nie jakieś bazgroły, które można pognieść i wsadzić sobie w du... Ekhym, i wyrzucić do śmietnika. X( |
sorka nie chcaca kliknalem nie ten link naprawde przepraszam za niepotrzebne klopoty :confused:
|
Część XI
Mam troche czasu bo net mi słabo chodzi ;( X( więc zrobiłem krutką część :cup:
Vethi z Demongiem szli w poszukiwaniu Orc Killerów i znależli jednego http://img181.imageshack.us/img181/3084/cypel9hv.jpg szukając dalej natknęli się na pułapkę Orc Killerów http://img181.imageshack.us/img181/8773/blokada16xm.jpg nie dali by se rady gdyby nie grupa orków która usłyszała wołanie Demonga http://img366.imageshack.us/img366/108/blokada23qf.jpg po walce podziękowali za pomoc http://img366.imageshack.us/img366/6282/blokada38gk.jpg Wiem że mało ale jat tylko dobry net jest 8o to gram |
Jak zawsze swietne 10/10 szkoda ze takie krutkie rub wiecej ^^
|
Cytuj:
|
:)
Cytuj:
Ale spox. A co do Fake'a, to po tak długim czasie mógłbyś dać dłuższą część. Ale ogólnie Fake spox :) 10/10 |
Cytuj:
Cytuj:
@edit znalazłem rozwiązanie 8o B) w pierwszym poście będzie ostatnie 10 zdjęć z fake'i a reszta bedzie linki bo i tak juz je widzieliście |
A jednak jest nowa czesc.A co my mamy sie spodziewac po demonemu?Zawsze nas zaskoczy.Znowu 10/10 :cup:
|
No co tu dużo gadać...? Po prostu super... Czekam niecierpliwie na dalsze części.
P.S. Czytałeś trylogie "Mroczne materie"?? ;] |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Kurde ta ostatnia częsc jest wg. mnie niewypałem... Jakbyś to robił z mussu=/
OFftop a zaraz jakis cwaniak napisze sam jestes niewypałem;] normalka..;-) |
Dobre wiecej Takich
Dobre opowiadanko GZ:) :) :) :) :) Wiecej takich
|
Płośba =]
Naucz wszystkich robic takie fake'i bo jak czasmai nie moge patrzec na takie jakies bez komentarza =] zrob topic i napisz wszystko po koleji =] DObra to byl zart ... no ale niezle fakei =]
|
Superrrrrrrrrrrrr!!!!!!!!!!!!!!!!!
mam nadzieje ze doinnych czesci przylozysz sie tak samo ;] moja ocena jest bez watpienia 10/10 |
Extra
Rób dalej,rób dalej ja chce dalej ja bez twoich fejków nie przezyje :p rób dalej to jest MISTRZOWSKIE jednym slowem mówionc :cup:
|
[IMG]trawa png[/IMG]
sorki chce zobaczyc czy umiem wklejac screeny |
jadnak nie umiem prosze powiedzcie jak wklejac screeny
|
Cytuj:
|
Moim zdaniem robi sie to juz troche nudne... moze powinienes zrobic cos nowego??? Sam nie wiem, moze sie czepiam ale rozwin jakos fajnie te akcje :P
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:35. |