Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Fake'i (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=61)
-   -   Przygody Orca Vethiego (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=34142)

kuba typek 13-08-2005 17:53

Maciosek jak sie robi fake'i wogule ludzie powieccie błagam:)

imie:Shid Thaman
lvl:10
mlvl:16
profesia: palek
świat:Jamara
skills:80/70
miasto:Tiquanda :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup:
beats solo: orc rider :Ork:
beast dystans:stone golem
beast team:vampire,dworc voodommaster i :cyclops:
stan konta: pacc

Hetield 13-08-2005 19:39

mi sie najbardziej podobalo awansowanie na coraz lepsze rodzaje orcow :P chcialem ci doradzic zrobienie np. ataku ludzi na orc fortress a vethi by dowodzil :P ale to ciezki fake
sprobuj

Cashigus 17-08-2005 10:11

Czekam i czekam... Kiedy następna część? :(

Maras 17-08-2005 11:30

za***iste :P Rob wiecej a masz zalatwoine Commenty odemnie :D

Szary elf 17-08-2005 11:36

Wykonanie Jedno z najlepszych jakie widziałem fabuła też czekam na dalsze losy poprostu 20\10 :cup: :king:

Chopkers 17-08-2005 12:12

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez kuba typek
Maciosek jak sie robi fake'i wogule ludzie powieccie błagam:)

imie:Shid Thaman
lvl:10
mlvl:16
profesia: palek
świat:Jamara
skills:80/70
miasto:Tiquanda :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup:
beats solo: orc rider :Ork:
beast dystans:stone golem
beast team:vampire,dworc voodommaster i :cyclops:
stan konta: pacc

tak samo sie robi fejki jak ty zrobiles opis swojej postaci --.--

Johny De 17-08-2005 12:53

@offtop
Haha CzOpKeRs rządzi huaheuahue ten tekst z fake'ami mnie zagiął. Kuba typek ma 10 lvl jest gnębiony przez pół serwera i w dodatku nie ma Pacca. Co lepsze serwer "Jamara" nie istnieje(Jamera jak już), a skile 80/70 są wymyslone. 16 mlvl u palka na 10 lvl to tyklo mf'y. Eh...Kuba Typek(Shid Thaman) jest najlepszym bajkopisarzem na Tibia.pl huehaue
@top
Fejk jest bardzo dobrze zrobiony wg. mnie
A dla pana co robi te fejki coś ze sprzętem nie tak?(w sensie z komputerem)

Demongo 28-08-2005 21:08

Vethi wraca!!

Mam nadzieje ze nie powiecie że odświerzam temat X( . Przed chwilą wróciłem z wakacji B) i zaraz sie wezme do roboty bo sporo wygląda troche inaczej, ale teraz odkrywam co nowego po update :baby: .

Johny De 31-08-2005 09:15

O jak dobrze=======DDDDDDDDD

Crowal 31-08-2005 10:18

Bzdura...

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Johny De
@offtop
Haha CzOpKeRs rządzi huaheuahue ten tekst z fake'ami mnie zagiął. Kuba typek ma 10 lvl jest gnębiony przez pół serwera i w dodatku nie ma Pacca. Co lepsze serwer "Jamara" nie istnieje(Jamera jak już), a skile 80/70 są wymyslone. 16 mlvl u palka na 10 lvl to tyklo mf'y. Eh...Kuba Typek(Shid Thaman) jest najlepszym bajkopisarzem na Tibia.pl huehaue
@top
Fejk jest bardzo dobrze zrobiony wg. mnie
A dla pana co robi te fejki coś ze sprzętem nie tak?(w sensie z komputerem)

Nie, no! Co ty wygadujesz!!??
Ja mam pietnasty lefel knajtem i twuciestuszusty emlefel. :p
Wiec wiesz jak siebie chce to siebie potrafi!
==============================
A co do Orcca Vethiego to fajnie, ale proponuje teraz po tych wakacjech zrobić coś przełomowego czego się nikt nie spodziewał...

Grzywek 31-08-2005 10:25

Jest Super

Bardzo mi sie podoba ten fake, jeden z najleprzych fake które czytalem genialna fabyla i bardzo dobre wykonanie. :cup:

Chessterr 31-08-2005 10:26

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Demongo
Mam nadzieje ze nie powiecie że odświerzam temat X( . Przed chwilą wróciłem z wakacji B) i zaraz sie wezme do roboty bo sporo wygląda troche inaczej, ale teraz odkrywam co nowego po update :baby: .

Wreszcie :P No to do ROBOTY. Czekam na następną część :P

Gohan 31-08-2005 11:34

według mnie wykonanie jest super! 9+/10
i historyjka też :) 5/5
dawaj nowe!!! plz

szkorbi 31-08-2005 23:47

Super fake 11/10 wielkie GZ!

nick: pies-ludozerca
świat: celesta :flaga_pl:
Profesja: druid :mag:
lvl: 13 :baby:
mlvl:20 ;(

Strażnik Dusz 01-09-2005 18:09

Fajne Fajne :D

Bardzo dobre wykonanie i pomysl jak moze zwykly orc awansowac na coraz lepszego :) nie widze zastrzezen ocena 10/10 ( pomysl i wykonanie)

Player Killer 02-09-2005 12:50

Po prostu świetne ;) Trzymaj tak dalej

Zadesada 02-09-2005 22:24

To ja czekam na next część.To jest najlepszy fake'i stary jaki kolwiek widziałem, oraz też jest bardzo dłógi i dobry ;) .More plx :p . Teraz wiem jest szkoła i nie masz czasu na fake'i, ale spróbój znajeść czas :(

Gisio 03-09-2005 08:51

Jak dlamnie to ten fake chyba niebędzie kontynłowany chociarz jest bardzo fajny ale od wieluuuu tygodni autor juz nierobi.... :(

Johny De 03-09-2005 22:47

Gisio....pomysl sobie i poczytaj. Kolega tworzący ten fake pojechal na wakacje:), wrócil do domu i napisał ze" wezme sie do roboty", ponadto trza czytac inne m.in o tym ze mu sie sprzet popsół...myslenie nie boli;]

szkorbi 04-09-2005 16:19

mam pytanie: czy moglbym pozyczyc pomysl na fake'a o potworku (potwor jako glowny bohater)?

ps.nie uzywam polskiej czcionki bo nie mam czasu X(

Crowal 04-09-2005 16:28

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez szkorbi
mam pytanie: czy moglbym pozyczyc pomysl na fake'a o potworku (potwor jako glowny bohater)?

ps.nie uzywam polskiej czcionki bo nie mam czasu X(

Nie jestem Demengo, ale oczywiście że tak! To przecież nie jest kradzież!(No, chyba że zrobiłbyś fake o Orcu, albo co gorsza o orcu Vethi'm). Tyle ludzi robiło takie fakei, "Przygody zdziśka szkileta", "Jak Orc zmienił się w Berserkera", czy wiele innych!
A co do czcionki, to jak nie chce ci sie robić obwódek, ściągnij program zrobiony prez YAHUUU(Sorry, jak coś źle napisałem). A jak nie, to weź wogóle nie rób Fake'a, Fake powinien być dokładny, a nie jakieś bazgroły, które można pognieść i wsadzić sobie w du... Ekhym, i wyrzucić do śmietnika. X(

szkorbi 04-09-2005 17:59

sorka nie chcaca kliknalem nie ten link naprawde przepraszam za niepotrzebne klopoty :confused:

Demongo 05-09-2005 11:55

Część XI

Mam troche czasu bo net mi słabo chodzi ;( X( więc zrobiłem krutką część :cup:

Vethi z Demongiem szli w poszukiwaniu Orc Killerów i znależli jednego
http://img181.imageshack.us/img181/3084/cypel9hv.jpg
szukając dalej natknęli się na pułapkę Orc Killerów
http://img181.imageshack.us/img181/8773/blokada16xm.jpg
nie dali by se rady gdyby nie grupa orków która usłyszała wołanie Demonga
http://img366.imageshack.us/img366/108/blokada23qf.jpg
po walce podziękowali za pomoc
http://img366.imageshack.us/img366/6282/blokada38gk.jpg

Wiem że mało ale jat tylko dobry net jest 8o to gram

Tomciu 05-09-2005 15:23

Jak zawsze swietne 10/10 szkoda ze takie krutkie rub wiecej ^^

szkorbi 05-09-2005 17:24

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Crowal
Nie jestem Demengo, ale oczywiście że tak! To przecież nie jest kradzież!(No, chyba że zrobiłbyś fake o Orcu, albo co gorsza o orcu Vethi'm). Tyle ludzi robiło takie fakei, "Przygody zdziśka szkileta", "Jak Orc zmienił się w Berserkera", czy wiele innych!
A co do czcionki, to jak nie chce ci sie robić obwódek, ściągnij program zrobiony prez YAHUUU(Sorry, jak coś źle napisałem). A jak nie, to weź wogóle nie rób Fake'a, Fake powinien być dokładny, a nie jakieś bazgroły, które można pognieść i wsadzić sobie w du... Ekhym, i wyrzucić do śmietnika. X(

dobra ocknalem sie :D nie hodzi mi o czcionke w fake'ach tylko w tej wiadomosci (niektorzy sie przyczepiaja X( ) a o pomysl pytam bo mam kolege ktory uwaza to ze sie poszlo na druida za plagiat (i ze wszystkim tak jest)

Crowal 05-09-2005 18:24

:)

Cytuj:

dobra ocknalem sie :D nie hodzi mi o czcionke w fake'ach tylko w tej wiadomosci (niektorzy sie przyczepiaja X( ) a o pomysl pytam bo mam kolege ktory uwaza to ze sie poszlo na druida za plagiat (i ze wszystkim tak jest)

No dobra, no ale w nawiasie to co to za problem wcisnąć "Alt + x".
Ale spox.
A co do Fake'a, to po tak długim czasie mógłbyś dać dłuższą część. Ale ogólnie Fake spox :) 10/10

Demongo 05-09-2005 19:08

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Crowal
A co do Fake'a, to po tak długim czasie mógłbyś dać dłuższą część. Ale ogólnie Fake spox :) 10/10

Nia mam czasu na robjenie bo gram i szkoła się zaczeła. Mam zła wiadomość dla niektórych nie bede dodawał do pierwszego posta więcej części z powodu limitów tod. zdjęć X( X( X( X( X( X( X( ;( wiem że większość wolała by żebym dodawał do pierwszego posta ale skasują cały temat, rozmawiałem z besn i napisał:
Cytuj:

Oryginalnie napisane przez besn
Jeżeli temat został założony przed oficjalnym ustaleniem limitów nie kasuje calego posta lecz daje zdjecia w klamerke html przez co widac tylko linki, natomaist jezeli widze, ze po czasie od wprowadzenia limitow sa wstawiane kolejne zdjecia to bedzie kasacja i malo mnie obchodzi czy to najdluzszy fake story czy tez nie.

a wiadomo że lepjej dawać zdjęcie zamiast linku;( ;( ;( ;(

@edit
znalazłem rozwiązanie 8o B) w pierwszym poście będzie ostatnie 10 zdjęć z fake'i a reszta bedzie linki bo i tak juz je widzieliście

Zadesada 05-09-2005 20:08

A jednak jest nowa czesc.A co my mamy sie spodziewac po demonemu?Zawsze nas zaskoczy.Znowu 10/10 :cup:

Arbalest 05-09-2005 21:03

No co tu dużo gadać...? Po prostu super... Czekam niecierpliwie na dalsze części.

P.S. Czytałeś trylogie "Mroczne materie"?? ;]

Inkanto 05-09-2005 22:02

Cytuj:

Hey szkorbi, druhu :) Pozwoliłem Ci zerżnąć początek nicku postaci... Ale ile k**** można X( . Order mephisto bruna nie winie Cię ;) . Order Vecia czy jaka inna szmata... Order dog za moim pozwoleniem. A poza tym przestalem sie juz czepiać :cup: . i jeszcze jedno... OGROMNE GZ DLA DEMONGA !!! :D

szkorbi 06-09-2005 16:46

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Inkanto
Hey szkorbi, druhu :) Pozwoliłem Ci zerżnąć początek nicku postaci... Ale ile k**** można X( . Order mephisto bruna nie winie Cię ;) . Order Vecia czy jaka inna szmata... Order dog za moim pozwoleniem. A poza tym przestalem sie juz czepiać :cup: . i jeszcze jedno... OGROMNE GZ DLA DEMONGA !!! :D

masz racje! przestales sie czepiac ale jednak czepiales sie na poczatku pamietasz? dobra nie zasmiecajmy mu juz tematu :confused: wielkie GZ dla fake'a (i autora)

Johny De 06-09-2005 17:40

Kurde ta ostatnia częsc jest wg. mnie niewypałem... Jakbyś to robił z mussu=/
OFftop a zaraz jakis cwaniak napisze sam jestes niewypałem;] normalka..;-)

KaczorExx 13-09-2005 12:44

Dobre wiecej Takich

Dobre opowiadanko GZ:) :) :) :) :) Wiecej takich

Devis 13-09-2005 15:54

Płośba =]

Naucz wszystkich robic takie fake'i bo jak czasmai nie moge patrzec na takie jakies bez komentarza =] zrob topic i napisz wszystko po koleji =] DObra to byl zart ... no ale niezle fakei =]

Master Misiak 13-09-2005 17:41

Superrrrrrrrrrrrr!!!!!!!!!!!!!!!!!
mam nadzieje ze doinnych czesci przylozysz sie tak samo ;]
moja ocena jest bez watpienia 10/10

Raszel $ 13-09-2005 22:11

Extra

Rób dalej,rób dalej ja chce dalej ja bez twoich fejków nie przezyje :p rób dalej to jest MISTRZOWSKIE jednym slowem mówionc :cup:

wojak_paladyn 13-09-2005 22:34

[IMG]trawa png[/IMG]
sorki chce zobaczyc czy umiem wklejac screeny

wojak_paladyn 13-09-2005 22:35

jadnak nie umiem prosze powiedzcie jak wklejac screeny

Demongo 13-09-2005 23:15

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez wojak_paladyn
[IMG]trawa png[/IMG]

Pomiędzy kazdym rozszeżeniem a nazwą musi być kropka, ale nie wpisujesz tu tylko nazwy pliku ale jego adres url.

Cor Tibiarz 13-09-2005 23:21

Moim zdaniem robi sie to juz troche nudne... moze powinienes zrobic cos nowego??? Sam nie wiem, moze sie czepiam ale rozwin jakos fajnie te akcje :P

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:35.