![]() |
Cytuj:
<spadłem z krzesła> co za kretyn !!!!!!! 8o :D :D :D 8o Nawet masz lolqu napisane w email "cipsof" zamiast "cipsoft". Ale nie patrząc na to tekst jest napisany nie poprawnie po angielsku(gmof?). Miłego zyCIA PO HACKU :) |
Articuno amsz racje takie listy w tibi lub na e-maila konczą sie hackiem konta :D boze co za nooby teraz graja w tibie:D
|
trzeba mieć pacca żeby isc na lodowe wyspy?
|
@up
Nie,nie trzeba |
Problem xD
Co Mam Zrobic Jak Odrzucilem Pacca xD ?
Zle Przeczytalem I Odrzucilem ... Co Mam robic ? |
No to masz po paccu :D
|
Cytuj:
Pozdrawiam, Shinjix. |
A ja mam takie coś
zapytalem sie pani z banku kiedy pieniadze dojda na konto Dromu i ona na to dzis jeszcze dojda. Od tego dzis minely 4 dni a pacca dalej niema ;p. Czyli zrobila mnie w bambuko i pieniadze dopiero dojda tak jak Dwimenor napisal? Od 5-11 dni trzeba czekac? |
Cytuj:
|
Cytuj:
To przeczytj dokladnie TEN temat. |
@Shinjix
A wiesz ze przeczytalem ten temat zanim dalem tego posta? Tam pisze tak "Element 5 i CipSoft rezerwuja sobie w sumie 4 dni na dostarczenie premium account" wiec jak w srode kasa doszla na konto Dromu to pacc juz powinien byc co nie? I kto tu nieumi czytac ze zrozumieniem? W szkole nie nauczyli? |
Cytuj:
Człowieku jeśli cię to pocieszy to ja w ten sam dzień przelałem pieniądze na pacc i do dziś nie dostałem możesz mi wierzyć lub nie ale to jest prawda, po prostu wyluzuj i poczekaj.;) |
No to czekam, mam nadzieje ze jutro dojdzie ;)
Juz czwarty raz zamawiam PACCa i jeszcze nigdy tyle nieczekalem, no raz tylko 2 dni jakos a tak to w ten sam dzien. |
Heh może mają problem, ponieważ oby dwoje zamawiamy pacc w ten sam dzień.:p
|
11:57 You see yourself. You are an elder druid. ...
Mi juz doszedl PACC a tobie? ;D Na przyszlosc bede juz wiedzial i niezadawal pytan ;p Pzdr |
Dostałem takiego samego maila,tylko że tym razem z [email protected]zu domyśliłem się,że to jakieś nooby chcą mi hacknąć konto,bo od kiedy to cipsoft ma konta email na onet.pl :)
|
Mi jeszcze nie doszedł! Wchodzę na pocztę Wirtualną Polskę,
i zalogowałem się patrzę 1 nieprzeczytana wiadomość myślę że to już Pacc otwieram i patrzę że to reklama maszynki do golenia! :D Eh nadal muszę czekać :p ! |
Cytuj:
Cytuj:
|
Brak odpowiedzi na maila
Ja już ponad tydzień temu wysłałem kasę na pacca [ wysłałem 21.02.07 a dziś jest 03.03.07] kupuje przez Droma wysyłałem już dwa maile do Droma i odpowiadał mi tylko auto responder co mam robić dalej??
|
Cytuj:
|
czy jak kupie pacca na konto i nie zaloguej sie na nie ani razu to czy pacc sie traci, czy dopiero jak sie zaloguej po raz 1 ??
|
Cytuj:
|
Czyli pacc jest dopuki go nie zaaktywuje wchodzać na tibie?
|
problem
jak się kupuje pacca to trzeba podać nazwę świata. A ja mam kilka postaci na 2 światach. Czy jak podam jedną nazwę to będę miał paca na obu serwerach.??:o
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
A więc tak.
Mam pytanka, zrobiłem w banku PKO wpłate na konto. Wszystko ok sprawdzałem ale pani na kwitku ani w komputerze żle wpisała maila. Tzn jak dałem jej kartke z moim mailem ([email protected]) to ona wpisała [email protected]. I teraz dupa czy jak? ten pacc dojdzie? (robiłem to przez drom, wysłałem do B.Przyszlaka)? Edit. nie moge zalozyc maila [email protected] , ponieważ jest zajęty. |
Czy jest możliwość kupienia PACC przez Tibia.com przelewem?
|
Mam takowe pytanie. Własnie zamowilem pacca na tibia.com poprzez poczte polska. Gdy chciałem wysłać pieniadze do Irlandi tak jak kazano to powiedziano mi ze niewysyłają pieniędzy do Irlandij. Niewiem co teraz mam zrobic. Proszę o pomoc. Odp. mozecie wysłac meilem.
|
personalizacja
zpersonalizowalem konto po 2 dniach od wysłania kasy. Czy przez to pacc moze nie dojsc??
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Witam
Elo mam pytanko a raczej prosbe czy da sie cos zrobic z kolesiem ktory mnie oszukal na furrorze tzn taki motyw gralem tam dosyc dlugo i mmialem qmpla co sprzedawal pacca za kase w tibi i dalem mu tez i mnie oszukal na 250 k da sie z nim cos robic ? ;( ;( // pisze tu dlatego zeby przestrzec innych i zeby mi ktos cos poradzil :(
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Ok sprawa sie wyjaśniła
|
Mam problem. Chce kupić Pacc, ale mam wątpliwość. Zostałem zbanowany (zdenerwował mnie gość i buch), i założyłem 2 konto. Na tym koncie zrobiłem sobie postać, która ma już takie nawet dobre jak dla mnie skille, i chciałbym nią grać. Problem polega na tym, że chce tą postać "skopiować" do tego zbanowanego kąta (dzisiaj sie ban konczy), ponieważ na tym kącie mam już postać która lubię, a Pacc chciałbym mieć na oby dwóch postaciach. Czy moge przenieść tą postać z tego 2 kąta na to pierwsze? Da się tak?
|
Cytuj:
|
A ja czekam 3 dni na PACC i se pewnie poczekam jeszcze. Płaciłem w pko, bo podobno szybko idzie. żaal
|
@up
Wyślij maila na [email protected] Pewnie ktoś przekręcił Twój nick. W amilu napisz: datę wpłaty, dane osobowe i Twój nick. |
Dziękuje, właśnie wysłałem do nich e-mail, mam nadzieje, że PACC będzie dziś, choć mało prawdopodobne, wkońcu wieczór jest. :)
|
| Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:52. |