Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   FAQ i zasady (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=29)
-   -   FAQ: Premium account (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=35950)

Articuno 31-01-2007 16:16

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Mariousz (Post 381140)
Dostałem list który tak wygląda:

Mariousz
Thais

Congratulations from Cipsoft Team!
You have one prize of 3 FREE months
Premium Account! Your special number
is: xxxxxx. Send Your special number,
account number and password on gmof
[email protected] and You will get
Premium in a maximum 4 hours.

Pytam czy ktoś może mi to przetłumaczyć i powiedzieć o co chodzi, bo ja zrozumiałem coś jakby że dostałem pacca za darmo. :confused:

<spadłem z krzesła> co za kretyn !!!!!!! 8o :D :D :D 8o

Nawet masz lolqu napisane w email "cipsof" zamiast "cipsoft". Ale nie patrząc na to tekst jest napisany nie poprawnie po angielsku(gmof?). Miłego zyCIA PO HACKU :)

Zabic 31-01-2007 16:42

Articuno amsz racje takie listy w tibi lub na e-maila konczą sie hackiem konta :D boze co za nooby teraz graja w tibie:D

Astral55 06-02-2007 15:39

trzeba mieć pacca żeby isc na lodowe wyspy?

Mastach 06-02-2007 18:38

@up
Nie,nie trzeba

Gortizenx 10-02-2007 16:42

Problem xD

Co Mam Zrobic Jak Odrzucilem Pacca xD ?

Zle Przeczytalem I Odrzucilem ...

Co Mam robic ?

slawek123 11-02-2007 20:13

No to masz po paccu :D

Shinjix 17-02-2007 17:08

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gortizenx (Post 1258924)
Co Mam Zrobic Jak Odrzucilem Pacca xD ?

Zle Przeczytalem I Odrzucilem ...

Co Mam robic ?

Z wlasnej glupoty sobie psujecie wszystko, a potem zwalacie na firme Drom. Zalosne. Jezeli kupywales PACC przez firme Drom, to wyslij maila na [email protected]. Jezeli kupywales przez kumpla, to kasa po prostu wrocila na jego konto. Tak samo z allegro - jezli kupywales PACC przez allegro, to pieniadze wrocily na konto czlowieka, od ktorego zakupiles Premium Account. Postaraj sie z nim skontaktowac i wyjasnic sprawe.

Pozdrawiam,
Shinjix.

Anis 18-02-2007 00:03

A ja mam takie coś
zapytalem sie pani z banku kiedy pieniadze dojda na konto Dromu i ona na to dzis jeszcze dojda. Od tego dzis minely 4 dni a pacca dalej niema ;p. Czyli zrobila mnie w bambuko i pieniadze dopiero dojda tak jak Dwimenor napisal? Od 5-11 dni trzeba czekac?

Omernon 18-02-2007 02:23

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Anis (Post 1274520)
A ja mam takie coś
zapytalem sie pani z banku kiedy pieniadze dojda na konto Dromu i ona na to dzis jeszcze dojda. Od tego dzis minely 4 dni a pacca dalej niema ;p. Czyli zrobila mnie w bambuko i pieniadze dopiero dojda tak jak Dwimenor napisal? Od 5-11 dni trzeba czekac?

Ja bym na twoim miejscu poczekał i jeszcze jedno nie licz dni roboczych. Powiedz mi kiedy jeśli kupiłeś w środę to wyślij w następny piątek e-mile że nie dostałeś(jeśli w tym czasie nie dostałeś PACC). Ale myślę że nie długo dostaniesz.;)

Shinjix 18-02-2007 14:53

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Anis (Post 1274520)
A ja mam takie coś

A ty umiesz czytac? W szkole nauczyli Cie czytania ze zrozumieniem?
To przeczytj dokladnie TEN temat.

Anis 18-02-2007 20:28

@Shinjix
A wiesz ze przeczytalem ten temat zanim dalem tego posta? Tam pisze tak "Element 5 i CipSoft rezerwuja sobie w sumie 4 dni na dostarczenie premium account" wiec jak w srode kasa doszla na konto Dromu to pacc juz powinien byc co nie? I kto tu nieumi czytac ze zrozumieniem? W szkole nie nauczyli?

Omernon 18-02-2007 20:38

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Anis (Post 1276147)
@Shinjix
A wiesz ze przeczytalem ten temat zanim dalem tego posta? Tam pisze tak "Element 5 i CipSoft rezerwuja sobie w sumie 4 dni na dostarczenie premium account" wiec jak w srode kasa doszla na konto Dromu to pacc juz powinien byc co nie? I kto tu nieumi czytac ze zrozumieniem? W szkole nie nauczyli?

Eh przecież powtarzam żebyś nie liczył dni roboczych!
Człowieku jeśli cię to pocieszy to ja w ten sam dzień przelałem pieniądze na pacc i do dziś nie dostałem możesz mi wierzyć lub nie ale to jest prawda, po prostu wyluzuj i poczekaj.;)

Anis 18-02-2007 20:44

No to czekam, mam nadzieje ze jutro dojdzie ;)
Juz czwarty raz zamawiam PACCa i jeszcze nigdy tyle nieczekalem, no raz tylko 2 dni jakos a tak to w ten sam dzien.

Omernon 18-02-2007 20:51

Heh może mają problem, ponieważ oby dwoje zamawiamy pacc w ten sam dzień.:p

Anis 19-02-2007 14:02

11:57 You see yourself. You are an elder druid. ...
Mi juz doszedl PACC a tobie? ;D
Na przyszlosc bede juz wiedzial i niezadawal pytan ;p
Pzdr

Tomokazo 19-02-2007 14:21

Dostałem takiego samego maila,tylko że tym razem z [email protected]zu domyśliłem się,że to jakieś nooby chcą mi hacknąć konto,bo od kiedy to cipsoft ma konta email na onet.pl :)

Omernon 19-02-2007 14:29

Mi jeszcze nie doszedł! Wchodzę na pocztę Wirtualną Polskę,
i zalogowałem się patrzę 1 nieprzeczytana wiadomość myślę że to już Pacc otwieram i patrzę że to reklama maszynki do golenia! :D

Eh nadal muszę czekać :p !

Shinjix 20-02-2007 01:18

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Anis (Post 1276147)
@Shinjix

To moze zacytuje Ci duzy, pogrubiony, czerwony napis, ktory znajduje sie w tym temacie:

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dr. Omader
Prosze nie wysylac mi maili/pw z pytaniami czy pieniadze doszly, dlaczego po 3 godzinach nie masz premium account, czy tez innymi tego typu pytaniami.
O takie rzeczy prosze sie pytac dopiero po uplywie tygodnia od wyslania pieniedzy.

Xexomo'rtis 03-03-2007 13:38

Brak odpowiedzi na maila

Ja już ponad tydzień temu wysłałem kasę na pacca [ wysłałem 21.02.07 a dziś jest 03.03.07] kupuje przez Droma wysyłałem już dwa maile do Droma i odpowiadał mi tylko auto responder co mam robić dalej??

Shinjix 10-03-2007 19:19

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Xexomo'rtis (Post 1298176)
Ja już ponad tydzień temu wysłałem kasę na pacca [ wysłałem 21.02.07 a dziś jest 03.03.07] kupuje przez Droma wysyłałem już dwa maile do Droma i odpowiadał mi tylko auto responder co mam robić dalej??

A co odpowiada auto responder?

Pan i Wladca 09-04-2007 17:17

czy jak kupie pacca na konto i nie zaloguej sie na nie ani razu to czy pacc sie traci, czy dopiero jak sie zaloguej po raz 1 ??

matiiii 09-04-2007 18:20

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Pan i Wladca (Post 1360468)
czy jak kupie pacca na konto i nie zaloguej sie na nie ani razu to czy pacc sie traci, czy dopiero jak sie zaloguej po raz 1 ??

Zatwierdzasz Pacc'a na www.tibia.com. Kiedy się zalogujesz do Tibii to go aktywujesz jak się nie zalogujesz to nie aktywujesz.

Pan i Wladca 09-04-2007 18:33

Czyli pacc jest dopuki go nie zaaktywuje wchodzać na tibie?

riordian 10-04-2007 13:41

problem

jak się kupuje pacca to trzeba podać nazwę świata. A ja mam kilka postaci na 2 światach. Czy jak podam jedną nazwę to będę miał paca na obu serwerach.??:o

matiiii 10-04-2007 13:59

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Pan i Wladca (Post 1360640)
Czyli pacc jest dopuki go nie zaaktywuje wchodzać na tibie?

Tak. <10znaków>

Krajzel 10-04-2007 15:18

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez riordian (Post 1362197)
jak się kupuje pacca to trzeba podać nazwę świata. A ja mam kilka postaci na 2 światach. Czy jak podam jedną nazwę to będę miał paca na obu serwerach.??:o

Pacc jest na konto, nie na postać. Wystarczy podać nick i świat jednej z postaci i mamy pacc'a na wszystkie postacie na koncie

Skoczex 10-04-2007 19:46

A więc tak.
Mam pytanka, zrobiłem w banku PKO wpłate na konto. Wszystko ok sprawdzałem ale pani na kwitku ani w komputerze żle wpisała maila. Tzn jak dałem jej kartke z moim mailem ([email protected]) to ona wpisała [email protected]. I teraz dupa czy jak? ten pacc dojdzie? (robiłem to przez drom, wysłałem do B.Przyszlaka)?

Edit. nie moge zalozyc maila [email protected] , ponieważ jest zajęty.

matiiii 17-04-2007 12:12

Czy jest możliwość kupienia PACC przez Tibia.com przelewem?

Rhal 17-04-2007 16:45

Mam takowe pytanie. Własnie zamowilem pacca na tibia.com poprzez poczte polska. Gdy chciałem wysłać pieniadze do Irlandi tak jak kazano to powiedziano mi ze niewysyłają pieniędzy do Irlandij. Niewiem co teraz mam zrobic. Proszę o pomoc. Odp. mozecie wysłac meilem.

IzanTyron 25-04-2007 15:41

personalizacja

zpersonalizowalem konto po 2 dniach od wysłania kasy. Czy przez to pacc moze nie dojsc??

Rybzor 26-04-2007 18:00

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Skoczex (Post 1363058)
A więc tak.
Mam pytanka, zrobiłem w banku PKO wpłate na konto. Wszystko ok sprawdzałem ale pani na kwitku ani w komputerze żle wpisała maila. Tzn jak dałem jej kartke z moim mailem ([email protected]) to ona wpisała [email protected]. I teraz dupa czy jak? ten pacc dojdzie? (robiłem to przez drom, wysłałem do B.Przyszlaka)?

Edit. nie moge zalozyc maila [email protected] , ponieważ jest zajęty.

Jeśli podałeś nick zgadzający się ze światem tej postaci to dojdzie bez problemu

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez IzanTyron (Post 1388104)
zpersonalizowalem konto po 2 dniach od wysłania kasy. Czy przez to pacc moze nie dojsc??

Powinien dojść, w innym przypadku wyślij maila (podanym przy przelewie, po tygodniu od wplaty) ze stosownym pismem opisując sytuacje.

emilkamil 05-05-2007 18:34

Witam

Elo mam pytanko a raczej prosbe czy da sie cos zrobic z kolesiem ktory mnie oszukal na furrorze tzn taki motyw gralem tam dosyc dlugo i mmialem qmpla co sprzedawal pacca za kase w tibi i dalem mu tez i mnie oszukal na 250 k da sie z nim cos robic ? ;( ;( // pisze tu dlatego zeby przestrzec innych i zeby mi ktos cos poradzil :(

Dr. Omader 05-05-2007 18:59

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez emilkamil (Post 1411059)
Elo mam pytanko a raczej prosbe czy da sie cos zrobic z kolesiem ktory mnie oszukal na furrorze tzn taki motyw gralem tam dosyc dlugo i mmialem qmpla co sprzedawal pacca za kase w tibi i dalem mu tez i mnie oszukal na 250 k da sie z nim cos robic ? ;( ;( // pisze tu dlatego zeby przestrzec innych i zeby mi ktos cos poradzil :(

Jedyne co mozesz zrobic to radzic innym, aby sie nie dali zlapac ;)

Slythia 05-05-2007 19:06

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez emilkamil (Post 1411059)

Raczej nic nie zrobisz... Takie dzialania sa nielegalne, wiec jedyna (i dosc nikla) szansa na odzyskanie pieniedzy jest zalatwienie tego z tym gosciem, straszenie, huntowanie... Nic oficjalnie nie mozesz zrobic.

Lolek92 06-05-2007 00:39

Ok sprawa sie wyjaśniła

cieju04 12-05-2007 16:21

Mam problem. Chce kupić Pacc, ale mam wątpliwość. Zostałem zbanowany (zdenerwował mnie gość i buch), i założyłem 2 konto. Na tym koncie zrobiłem sobie postać, która ma już takie nawet dobre jak dla mnie skille, i chciałbym nią grać. Problem polega na tym, że chce tą postać "skopiować" do tego zbanowanego kąta (dzisiaj sie ban konczy), ponieważ na tym kącie mam już postać która lubię, a Pacc chciałbym mieć na oby dwóch postaciach. Czy moge przenieść tą postać z tego 2 kąta na to pierwsze? Da się tak?

Roman114 13-05-2007 02:21

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez cieju04 (Post 1426204)
Mam problem. Chce kupić Pacc, ale mam wątpliwość. Zostałem zbanowany (zdenerwował mnie gość i buch), i założyłem 2 konto. Na tym koncie zrobiłem sobie postać, która ma już takie nawet dobre jak dla mnie skille, i chciałbym nią grać. Problem polega na tym, że chce tą postać "skopiować" do tego zbanowanego kąta (dzisiaj sie ban konczy), ponieważ na tym kącie mam już postać która lubię, a Pacc chciałbym mieć na oby dwóch postaciach. Czy moge przenieść tą postać z tego 2 kąta na to pierwsze? Da się tak?

nie <10znczkow>

cieju04 23-05-2007 19:31

A ja czekam 3 dni na PACC i se pewnie poczekam jeszcze. Płaciłem w pko, bo podobno szybko idzie. żaal

Parys 23-05-2007 19:42

@up
Wyślij maila na [email protected]
Pewnie ktoś przekręcił Twój nick. W amilu napisz: datę wpłaty, dane osobowe i Twój nick.

cieju04 23-05-2007 20:40

Dziękuje, właśnie wysłałem do nich e-mail, mam nadzieje, że PACC będzie dziś, choć mało prawdopodobne, wkońcu wieczór jest. :)

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:52.