![]() |
Poison Field :D
|
LMM (Light Magic Missile).
|
to ja wam powiem ze energy bomb
|
Firebomb..
|
Energy Field.
|
fire ball 10 znaków
|
Eeeeeee.........Fire Field :cup: :cup: :cup:
|
Pytanie 14 : kategoria "niewiem"
Co się traci lub można stracić podczas śmierci? 1. Exp ( by Impalable ) 2. Skille ( by Aval'yah ) 3. Mlvl ( by Łuk4sz ) 4. Blessy ( by Cystof ) 5. AoL ( by ripper ) 6. Backpack ( by Oerta ) 7. Sumona 8. Coś z EQ ( by Zamor1 ) 9. Czas ( by Vandoz ) 10. Połączenie ze światem Kupe Nerwów ( by teletoobis ) - whaaat? o.0 Bag ( by Xawieri ) - no bez przesady Rope ( by OnlyM(PL) ) - and shovel , kilof , machete , mana fluid , life fluid , uh , uh , uh , hmm , sd , 3 ham , 2 meat , 1 apple , blank rune , empty vial. Życie ( by Adner ) - hmm.... nie. |
Expa......
|
no to podczas smierci traci sie eq ;p
kategoria moglaby byc ,,smierc'' ? zmienilem bo w tym samym czasie z Impalable napisalilsmy ze expa sie traci |
Skille 12345678910znakuf
|
Błogosławieństwa
|
magic level
|
AOL j***ne 10 znaków ;s
|
kupe nerwów? :|
troche niemrawe to dzisiejsze pytanie :baby: |
no backpack
|
Czas (na odrabianie expa itp)
|
Bag :p .....
|
Rope :D asdddddddddddddddddddd
|
Coś mi się zdaje, że te dwie odpowiedzi będą jakieś idiotyczne xD więc strzelam, że po świerci traci się życie:> hahahha
|
Pytanie 15 : Kategoria "Potwory"
Co może nas zatruć? 1. Poison Field ( by Diego'Odin ) 2. Envenom ( by Mastadi, little meteorite ) 3. Cobra ( by Zamor1 ) 4. GS ( by Caerlionne ) 5. Old Window ( by Impalable ) 6. Tarantula ( by Aval'yah ) 7. Poison Spider ( by Adner ) 8. Ancient Scarab ( by teletoobis ) 9. Scorpion ( by Hakuoh ) 10. Cantipede ( by Smallmacioo ) 11. Snake ( by Oerta ) 12. Swamp Troll ( by OnlyM(PL) ) 13. Wasp ( by Łuk4sz ) 14. Carniphila ( by ripper ) 15. Dworc Venomsniper ( by sebcio ) 16. Mumia ( by Miru ) 17. Merlkin ( by Nadrill ) 18. Larva ( by By$iu ) 19. Dworc Voodoomaster 20. Dworc Fleshhunter 21. Flask/Bottle etc of slime ( by Wsk ) Lich ( by Xawieri ) - hyba nie skoro nie pisza tego na tibia.pl Spit Nettle ( by Duch Guardi ) - szkoda że na jego podstawie się wzoruję. Bonebeast ( by Lady Death ) - erm... Nope? :-] |
Zatruć może nas Poison Spider;)
@up Pharadox tworzy paradoksy, skoro jest kategoria "Potwory", to z jakiej paki poison field? @down Slime nie zatruwa^^ |
Old Widow.
|
Scorpion...
|
zatruc nas moze cobra
|
snake(słabo ale zawsze może)
|
@Down: ehh to szkoda ;/
|
Tarantula
@up jeden user, jedna odpowiedź :confused: |
Giant Spider.
|
Jedzenie z McDonlada :P
Tak na serio: Wasp |
wysilic musk wysilic musk wysilic musk...lol banalne pytanie i nic mi do glowy nie przychodzi :| w*****ony emeryt? nieeee stawiam na Ancient Scaraba... :o
|
eee.....Centipede (chyba tak to sie pisze:) )
|
Swamp Troll SPIN SPIN SPIN
|
Dworc Venomsniper.
|
Lich O.O
Post za krótki -.- |
Larva... (10).
|
posion field :p
z potworow dworc venemopisner czy jak mu tam |
buteleczka slimu z jakiegokolwiek zielonego owada ;- ) nie znam nazwy pelnej bo ja w tibie nie gram, a lubie to forum
flask of slime? |
Carniphila
|
Runa evenom
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:57. |