![]() |
Czy mozeczie dac jakis program do robienia napisów ?? albo chociasz czcianke ??
|
Mam pytanko Hiey; Ja robie własne np. meble stwory i mixy stworów, czy mógłbym dać je tutaj do tego tematu:confused: ? Jeśli tak to tylko edit tego posta zrobie i obrazki wkleje.Chciałbym urozmaicić fake'i w nowe przedmioty.Z góry thx:p
odpowiesz???-.- |
Pytanie...
Nice poradnik, ale ja mam pytanko, wszystko już zrobiłem z tibii sprite editora, ale jak ja mam dalej robić fake'i ? w paincie ? jak tak, to jak mam to zrobić? plzz pomóżcie:baby: :baby: :baby: :baby:
|
Zrobiłem folder, wpakowałem tam pliki z sprite editor rar, dodałem do tego plik tibia.spr i klikam extract files i niestety nic się nie dzieje . Może program jest uszkodzony? Podajcie link do jakiejś na pewno działającej wersji (ja ściągałem z tibia.org.pl a w rarze jest tylko tibia sprite editor, jakaś instrukcja (po angilesku,lol), i coś o nazwie rezac czy jakoś tak. Pomóżcie
|
Do wszystkich uważających mnie za fake mastera. Wcale nie robie fake'ów i zamiast pisać do mnie na PW/GG, bo nie wiecie jak wyciąć rózowe tło etc. skorzystajcie z poradników! Ułatwie wam sprawę i wklejam tutaj dwa poradniki.
Poradnik autorstwa __Dark_Sven__'a Troche bardziej rozbudowany poradnik autorstwa Crowala. Poradnik autorstwa Khana o programie Paint. Świetny poradnik Besna o robieniu fake'ów. Poradnik Dejvo'a o robieniu fake'ów Po przeczytaniu któregoś z poradników, myśle że nie będziecie mieli wątpliwości jak zrobić dobry fake. |
Bardzo bym prosił o zrobienie kałuż, np. krwi, wody, wina itp. z góry dzięx.
P.S Już to wykorzystałem :). |
Prosil bym o zmienienie servera Fake Font Converter Poniewasz niemoge pobrac !!
|
http://img76.imageshack.us/img76/7954/ghule6rh.png
ghoule http://img87.imageshack.us/img87/6190/pustynia5tn.png pustynia potem zapodam więcej |
no mi ten temat sporo dal tylko mam prosbe zebyscie wrzucali te pliki w *.png bo mozna go z powrotem zamienic na bmp i robic w paintcie a z *.jpg bedzie problem bo nawet jesli zmienie na bmp to i tak bedzie mierniejsza jakosc :P niektorzy daja w *.png co prawda ale nie wszyscy :P
|
Cytuj:
|
Plz
Plz dajcie sprity wszystkich broni bo robie nowe stwory a niemam mieczy...
|
@up
Tibia.pl odpowieni dział... Poszukaj sobie w Tibia sprite editor @down no na bank...dlaczego Ci nie wierze a poza tym Tibia.pl.Jak tam nie znajdziesz to ROTFL! |
Wlasnie Przeszukalem calego sprita i nic...:/
|
**BUMP**
bo według mnie bardzo przydatne |
ludzie błagam NIE DAWAJCIE JPG DO CHOLERY !!!!!
|
Napewno się to przyda nie jednemu fekemakkerowi :)
|
Cytuj:
|
Z kand mozna ta tibie pobrac do robienia fake
|
LOL Nie wiem o co ci chodzi, ale jesli chodzi ci o tibia map editor to zapomnij, tu to jest nielegalne.
|
Ja zanie dlugo powinienem dać nowe tła...
Zastanawiam się tak czyby nie zalozyc nowego tematu... |
Siemanko ludzie... ma ktoś jeszcze wode z tibi 7.4.... ta od black knighta mi sie nie wyswietla a mi bardzo potrzebna...z góry thx
|
OMG Po co ci O.o
|
Do fake story:P
Edit@ o i moge prosic o orka worlorda?? |
fake story tera sie robi w trawie z 7.6 -.-
|
ja jestem staroświecki... nie lubie tych nowych:/ traw...
|
O.o :D :D :D :D :D 8o 8o 8o 8o o.O
|
jak masz nową trawe i wode to zapodaj... może się przydac... kiedystam...:)
|
daj ktos biale outy facc pacc i elfa oraz krasnala plx
|
no przydały by sie elfy i krasnale :D
|
Spox
Dobry pomysł.
Przyda mi się , jestem nowym fake'owcemB) |
Nieźle ale...
Nieźle ale, jeśli ktoś pomyśli to użyje edytora do map ots'owych.
Ale też gratuluje, bo troszke to problem znaleść tyle grafik np. strzał. :) |
gostek gostek
taki program niedziała każdemu Mi np nie :D:D:D |
Cytuj:
Topic: Przydałyby się potwory które trzeba sklejać, nie każdy sobie z tym radzi ;). Np. Demony, dragi, lishe, behemoty, yeti itp. |
Mi tam editor dziala :P Ale go nieuzywam, wole robic fake'i w paincie. To jest trudniejsze ale mam jakas satysfakcje :P
|
No zależy...
Cytuj:
Aha a jaki typ błędu ci wyskakuje? -jeśli nie dziala edytor? A GRAFIKE POTWOROW TO MSG ME!, napewno coś poradze (znajde) |
Up:
Już nie pamiętam, usunąłem editora. A jak masz potworki to zamieść je tutaj, na pewno innym też się przydadzą ;). |
Ja dorzuce alfabet bo niektórym sie nie chce robic obramowania do zielonego ariala not to macie[IMG]http://waszczek*********/alfabet.PNG[/IMG]
A małych zółtych nie ma bo mi sie nie chciało robic.:] |
jak juz było to sorka
|
koleś po co komu literki jak ma sie conventer <lol2>8o
|
Moglibyście dać wszystkie krzaki?? Prosze.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:44. |