![]() |
Wszystkiego Najlepszego. O.
|
Trata, srata, najlepszego, dear(jeleniowaty) MATI9630 :-).
|
Życzenia dla Wizzarda i $!N.
|
Mateusz, Wszystkiego Najlepszego, niechaj tort Ci smakuje, z każdym rokiem stawaj się coraz mądrzejszy, abyś nie narzekał na brak zdrowia, miłości i dóbr materialnych. Wenę także można dorzucić na ostatek, Malina.
|
Super sexy wazonu życzę.
@up, Wolniej zmieniaj image, bo się połapać już nie mogę. Teraz jesteś Malina? |
Cytuj:
|
Cytuj:
A Malina to od imienia. I nie tylko. |
Zycze sobie bym jutro tj 17 maja 2007 (dokladnie miesiac przed moimi 18-tymi urodzinami) o godzinie ok. 12~ zakwalifikowal sie na projekt rocznego wyjazdu do US&A.
|
MATI? To ten od złych pomysłów?
|
Ville powodzenia
Wszytkeigo najlepszego Mati |
To powodzenia Ville, a MATIczterycyferki i Sebaus, wszystkiego najlepszego ;p
|
Najlepszego dla doktóra lewatywy :3
|
Sto lat dla doktóra lewatywa !!!
|
Cytuj:
Właśnie....... |
Chyba powinienem powiedzieć 'dziękuję'.
|
<cenzura>...
|
Fsyskiego najlepseko fsyskim Milanom z okazji imienin. \,,/_
Tacie też... ;D |
Okej, okej... Wszystkiego naj. naj. Ognistego ;] a i Milanowego ;)))
Dość nietypowe imię ale nawet fajne ;] Pooozdroooo :kilof: |
;*
Najlepszego od Wesolego
Żeby leciały levele i żebyś miał zioma wiele Żebyś nie skończył jak noob z isary Manik Rookmaster ziom z Antici stary |
Wszystkiego najlepszego Milan !
<|;-)> |
Tak, tak spoczywaj w pokoju... Ee? A nie sorry to nie to ;]
Wszystkiego najlepszego gruby diable ;] |
Szatan z Tobą!
|
Wszystkiego Najlepszego Milanie! Kurcze, zabrzmiało poważnie.
|
Najlepszego, tłusty szatanie.
|
Popularniejszego imienia, życzę.
|
@up:
W kraju z którego pochodzi Milan senior (ashuehjaueuhe... mój stary to też Milan :p) to te imię jest nawet popularne. Coś jak u nas Kamil albo Marek. |
Wszystkiego najlepszego, Kendek. :)
|
Wszystkiego Najlepszego !!!
|
Wszytkiego najlepszego $corcerer
|
Najlepszego!
http://forum.tibia.pl/member.php?u=7127 |
Aby Ci się $cor~ korektoro-wymazywacz nie skończył :P
Pozdrawiam |
Trochę spóźnione, ale zawsze życzenia. Życzę Wszystkiego Najlepszego, zdrowia, szczęścia, wytrzymałości i cierpliwości mojej Mamie, która wszędzie widzi szatana, nie chce mnie puścić na ostatnią kolejkę, ponieważ mnie tak zabiją pseudokibice i która, gdy w samochodowym radiu leci muzyka elektroniczna, pyta się mnie, czy się radio zacięło. I jak tu jej nie kochać?
|
@up,
Ja też bym nie puścił 13'to letniej córki na mecz jeśli miałaby iść sama (bez osoby dorosłej) ;p Nawet teraz jak idę na meczola to mama zawsze "tylko uważaj na siebie synek" ;p To żeby nie było offtopa. to dołączę się do powyższych życzeń ;p |
>up
Ciebie to w kwarantannie trzeba by było zamknąć, żeby Ci się nic nie stało. >topic $cor ma $cor(wy)syna, że składacie mu życzenia 26 Maja? Anyway, abyś zamazał. |
A ja życzę Waszym starym, żeby prały w rzece.
|
Grzegorz Bogumił Młynarczyk
Urodziny były 05.05. Imieniny Grzegorza, które obchodzę były 25.05. A dzisiaj są imieniny Bogumiła czyli 29.05. A więc Hail Me! |
Życzę sobie spełnienia ambicji zawodowych, marzeń, wzorowego zachowania na koniec roku, zdrowia, szczęścia, miłości, ciepła rodzinnego oraz dóbr materialnych. A Wam życzyć nie będę, bo się na mnie obrazicie.
|
Pozwolę sobie na drugi pod rząd post.
Wszystkiego najlepszego Ville w dzień twoich osiemnastych urodzin! Bynajmniej nie bądź dzisiaj abstynentem. No, ale do rzeczy: zdrowia, szczęścia, powodzenia w dalszej edukacji, miłości, przyjaciół oraz dóbr materialnych. No i to by było na tyle. ;) EDIT 19.06 No, to wszystkiego najlepszego, Gangrel. |
Gangrel ma dzisiaj urodzinki.
Wszystkiego naj naj naj :) |
Mój brat ma dziś urodziny:
Wszystkiego... najgorszego! Życzę ci powolnej i bolesnej śmierci! Zdychaj jak najprędzej bo już nie mogę patrzeć na ten twój głupi łeb! Życzę ci wszystkiego co najbardziej bolesne! Więc zdychaj! zdychaj! PS: Nie będę za tobą płakał... życzy Zuma |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:01. |