![]() |
Zapewne zgine za to, ale co tam:
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
Jakie to przykre, że nie zapłacono nam za tę kryptoreklamę. Ale cóż, życie jest Heyah warte... |
A ten IRC ostatnio dziala?
Bo jak ja chciałem coso nim przeczytać w regulaminie tibia.pl to mi sie wyświetliło takie coś An error has ocured Administrator has been informed about it, but if you wish, you may send an e-mail us about it. Datenbankfehler! Database error in WoltLab Burning Book: Link-ID == false, connect failed mysql error: Lost connection to MySQL server during query mysql error number: 2013 Date: 26.12.2005 @ 19:39 Script: /topic.php?t=6227&b=23 Referer: http://tibia.pl/ |
@up
To polacz sie przez mIRC, co i jak masz w poradniku Scora. |
Kuurde, muszę tam do was kiedyś znowu wpaść... :P
|
‹+Maethi›Male pytanie, jakich srodkow chemicznych uzywa sie do mycia podlog?
‹+cichewzgorze12› H2SO4 ‹+Maethi›Bez jaj. Ja chce nazwy jakies. ‹@MayGyver›cilit ‹@MayGyver›usuwa kamien i rdze ‹+Klimmek›Ludwika se wez. ‹+Klimmek›Albo Perwol Black Magic. ‹+Maethi›http://serwisy.gazeta.pl/cjg/0,30896,0,0,793980.html ‹+Maethi› Na ktory z tych filmow warto zaprosic dziewczyne? ‹@MayGyver›swit zywych trupow ‹+Maethi› *****. ‹+Maethi› czy tam widac taki tytul? ‹@MayGyver› nie ale to fajny film ‹@MayGyver›gnijaca panna mloda jest podobno niezle ‹+Maethi› http://serwisy.gazeta.pl/film/0,22532.html - zapowiedzi ‹+Maethi›May ja tam ***** nie widze zadnej Gnijacej Panny Mlodej ‹@MayGyver›5 od gory »Join: Tana ‹@Tana›bry ‹+Maethi›ło jezu, co za ludzie tu siedza ‹+Maethi›Czesc Tana. ‹@MayGyver›nie mow do mnie po imieniu ‹@MayGyver› jestem incognito ‹@MayGyver›Maethi: http://serwisy.gazeta.pl/cjg/0,30896,0,0,793980.html <---- 5 pozycja od gory ‹@MayGyver› sam linkiem rzucales ‹+Maethi› Gdzie ty masz 5 pozycje od gory ‹@MayGyver› 5 tytul od gory ‹@MayGyver› ustawione sa alfabetycznie ‹+Maethi›May ty to robisz zeby mnie wku... zdenerwowac? ‹@MayGyver› ?? ‹@MayGyver Gnijąca panna młoda, 2005, ang. ( Wielka Brytania 2005, l. 15 , min. 75) ‹@MayGyver› MULTIKINO 09:00 ‹+Maethi› Nie no... zabije ‹+Maethi› Aaargh... ‹@MayGyver› jest? ‹+Maethi› N-I-E ‹@MayGyver› ale gdzie nie ma? ‹@MayGyver› u ciebie czy na stronie? ‹+Maethi› Tana na ktory film chcialabys isc do kina : A Good Woman , King Kong , Transporter 2 , Wallace i Gromit: Klątwa królika? ‹+Maethi> May : w Plocku nie ma Multikina ‹+Maethi> Pozatym nie ma na stronie ‹@MayGyver› no to mow ze u ciebie nie graja a nie ze nie widzisz czegos takiego ‹+Maethi› Bo nie widze ‹@ MayGyver› na tym linku co dales? ‹+Maethi› lol ‹+Maethi› n/c ‹@Tana› ja? wallace i gromit ;) ‹@Tana› wielka fanka ich jestem ;) ‹+Maethi› Hm... a jakbys nie byla? ‹@MayGyver› Maethi: a ile lat ma kobiszcze? ‹+Maethi› 16 ‹@MayGyver› to HP ‹+Maethi› omfg ‹@MayGyver› chcociaz jakby miala wiecej to tez HP ‹@Tana> losowalabym eliminujac z gory king konga :p ‹@MayGyver› hcociaz king kong moze byc fajny ‹@MayGyver› ale raczej dla faceta niz kobiety ‹@Tana › king kong to film po ktorym nie spodziewam sie wyjatkowosci ‹@MayGyver› kiss kiss bang bang moze byc ciekawe ‹@MayGyver› z vallem kilmerem ‹@MayGyver› ale to za 2 tyg premiera ‹+Maethi› Uwaga. Szczegolnie dla Maya. Ja jutro ide z dziewczyna, nie za 2 tyg.. Pozatym ja sam bylem na King Kongu i byl w miare ‹@MayGyver› Maethi: to zostaje ci ta zemsta krolika ‹+Maethi› Wiecie co ‹+Maethi› 30-12-2005 Rodzinny dom wariatów USA 2005 , Komedia Reż. Thomas Bezucha ‹+Maethi› Jutro w Plocku bedzie. ‹@MayGyver› kto rezyseruje? ‹@MayGyver› jakis gluchy koles ‹+Maethi› Reżyser: ‹+Maethi› Thomas Bezucha ‹ +Maethi› Dobra, to albo King Kong ‹@MayGyver› no mowie ze gluchy bo nie ma ucha ‹+Maethi› ***ne, zabije ‹+Maethi› Wy naprawde jestescie myslacy inaczej ‹@MayGyver› 10:07 <+Maethi> Thomas Bezucha ‹@MayGyver› jak bez ucha to gluchy ‹@MayGyver› regentus to ty jestes ten szatan z matka boska na polce? ‹@ Tana› MayGyver: wybierz film ktory jej bedzie sie podobal. Ogladales Zatoichi? Mnie facet zabral na to w walentynki i mimo sikajacej krwi bylo romantycznie bo lubie takie filmy ;) |
Historia to krótka, acz niezwykle ciekawa, jak to elyta chcąc się zmienić, pomocną się stała i w twarz jej napluto za chęci owe, gdyż za hakierów została wzięta.
Cytuj:
|
Z cyklu "Milosne podboje na #tibia.pl":
Cytuj:
|
Dobra. Kto wie, "czym różni się niewiedza od ignorancji"? =P
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
•:13:33:10:• <nikt^2> 16-sto letni chłopak rozmawia z matką:
•:13:33:11:• <nikt^2> - Mamo.. wiesz.. ja.. chyba.. jestem gejem. •:13:33:11:• <nikt^2> - Chłopcze, ważne, że w Tibie nie grasz. •:13:33:16:• <@TheBard> ROTFL •:13:33:17:• <@TheBard> :DDD •:13:33:31:• <+slay> ROOOOOOTFL! •:13:33:35:• <@Scorcerer> ROOTFL! •:13:33:38:• <+slay> ****a, Kald.. •:13:33:38:• <@TheBard> slay - wiesz, ostatnio wiekszosc rzeczy obchodzi mnie tyle, co swiatlo spadajacej gwiazdy. •:13:33:39:• <nikt^2> Leze i kwicze. •:13:33:40:• <Kaju> Malo smieszne. •:13:33:41:• <Kaju> xD •:13:33:47:• <@TheBard> !Kaju •:13:33:47:• <@^Squaresoft^> Ej! Kto wpuscil bachora na irca? :| •:13:33:50:• <+slay> Mogles uprzedzic. Jadlem =< |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Raz, dwa, trzy, cztery... |
Pamiętam, że kiedyś ktoś napisał IDENTYCZNEGO posta na forum. A z tego kolesia to była niezła polewa :D
|
Cytuj:
ZNAKI! |
Ghost ostatnio ma kłopoty ze swoim "ja"... I weź tu takiego spuść z oczu na chwilę... 8o
Cytuj:
|
Cytuj:
Tylko zabierzcie dzieciom Opy =P |
Czy ktoś iedyś nam zarzucał, że nie jesteśmy zgrani?
Cytuj:
|
Można wiedzieć o co chodzi z „Raz ,dwa ,trzy, cztery” ? ;]
@ down nie mam ;] |
A co, masz bana?
|
Ghost shostował coś dla Penguina. Ten wniebowzięty zaczął mu błogosławić...
Cytuj:
|
Cytuj:
|
11:54 < Malkav> Dobra Galgan, milo bylo.
11:54 < Malkav> Posmialismy sie. 11:54 < Malkav> Jestesmy kumplami. 11:55 < Malkav> A teraz s*******aj. 11:55 -!- galgan was kicked from #tibia.pl by Czak [z polobrotu] nie ma to jak mila pogawedka :) |
Cytuj:
|
<Oxygane> Vall gdzie dorwac teraz ghosta?
<Ville_Vallo> ja go na gg widze <Ville_Vallo> pisz <Vall> NA cmentarzu, okolice 12... <Vall> znaczy 24 |
Part One:
Cytuj:
Cytuj:
Gwoli wyjaśnienia: * = w |
Zaczelo sie od problemu Ghosta:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
192:512:58 12‹Tibijczyk08112› jaki mam nick??
192:522:09 12‹+Liado12› PiiiKuuus 192:522:10 12‹+Maethi12› Smierdziel666 192:522:10 12‹+Rylek_HiHi12› Ostry_I_Chetny 192:522:11 12‹+SuperSwinka12› Mamaaaa! ;* |
19:36 < Radix``> Vall, coz Ty taki szczesliwy (pewnie nie na moj widok)?
19:37 <@KonikPatataj> Radix``: mecz ogladam ;d 19:37 < Radix``> I wszystko jasne. 19:37 < Radix``> Zdziwicie sie, ale nawet moja mama oglada. 19:37 <@KonikPatataj> :D 19:37 <@KonikPatataj> Radix``: mowisz, ze lubi polskie komedie? 19:43 <+Maethi> I tak nic nie przebije Janasa.. 19:43 <@KonikPatataj> Maethi: sztacheta na Okeciu ;) 19:44 <@KonikPatataj> Spojrzcie na Kolumbijczykow, te kocie ruchy... 19:44 < Radix``> Te gesty rekami. 19:44 <@KonikPatataj> Zobacz jak oni sie poruszaja 19:44 <+Rylek_sad> Gibaja sie jak rzodkiewka jest superone rezusy 19:44 < Radix``> Czasem zaluje, ze nie urodzilem sie Kolumbijczykiem. :P 19:45 < Radix``> Zwlaszcza, ze w Kolumbii nie rozlewa sie HopCole |
19:53:40 <@KonikPatataj> No i c***e nie pokazali bramek...
19:53:47 <@KonikPatataj> No k***a ja pi****le 19:53:51 <+Maethi> No i dobrze.. 19:53:56 < Wikt> Kogo? 19:54:00 <+Maethi> Przeciez to zal ogladac 19:54:01 <@Scorcerer> strach pokazywac taki szajs 19:54:01 < [FSM]Optyk> KonikPatataj: beda w wiadomosciach na 100% xD 19:54:02 <@Scorcerer> :P 19:54:05 <+Maethi> slay^2 mi tego chlopaka szkoda 19:54:14 <@KonikPatataj> [FSM]Optyk: na to licze ;d 19:54:16 < Radix``> Ta bramka bedzie w "Nie do wiary" :D |
Tam jeszcze było dalej, ale uciąłeś ;)
19:55 < Radix``> Na bank bedzie jeszcz dzisiaj na maxiorze. 19:55 <+Rylek_happy> Niesamowite historie 19:55 <@KonikPatataj> A na koncu Kuszczak podejdzie do Janasa i powie: MAMY CIE!!! |
Powiedzieli, że tu mam wrzucić. Dość długie to było, więc poskracam.
//edit Jestem mężczyzną. Kod:
11:04:21) Session Ident: misiek ([email protected]) Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
<Ghostiet> Niezla ta FIFA 06
<Ghostiet> Motion capture powala <Ghostiet> Ale wkurzaja mnie zmiany w sterowaniu i rozgrywce <Cafe^69> masz z Pol. Komentatorami ? <Zenek> fifa ssie <Zenek> mozna przeciez samemu w rl wyjsc na dwor i pogracw pilke <Groszq> Zenek: Pomysl o tych co nie maja warunkow <Zenek> tzn? <Ala> nie maja nog <Zenek> ;d <Zenek> psy z palami do mojego bloku wbily <Zenek> !!! <Zenek> zara bedize akcja <Groszq> sprawdzaja lewe oprogramowanie <Ala> Zenek spie***laj <Groszq> kryj sie na strychu ;p <Cafe^69> Zenek chowaj windowsa <Groszq> spi***alaj na ukraine <Zenek> peirdole <Ala> hmm? <Ala> szukaja jednak rasistow i faszystow? <Groszq> szukaja chomika Stefana <Groszq> jest oblawa <Groszq> ogolnoswiatowa <Liado> Zrzuc im na glowe takie wielkie pudlo! |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Odwalicie się kiedyś od tego Hammerfalla czy mam was obu wykastrować?
|
blog27 >> hammerfall ;o
tylko dlatego ze za pare lat moze je ktos bedzie chcial przeleciec, a chudych szwedow z hammerfala raczej nie. |
K***a.
Ja lubię tą muzyke a nie wygląd tych kolesi. To troche jak z Mandaryną: jak się nie ubierze w plastikowy kostiumik to mogę popatrzeć, ale Boże(byle który) broń od włączania fonii. Edit: Łaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!! Z ciekawości wpisałem w opere bog27.pl...Kryj się kto może!!!! Kobiety i Gangrele wychodzą pierwsze!!!!! AAAAAAAAAA...(głos cichnie w oddali...) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:06. |