![]() |
:(
Dzisiaj już jest 10.07.2005 i nie ma wyników
|
:o Gdzie te wyniki?
Dzisiaj juz 10 :p !!!
Kiedy beda WYNIKI ??? |
..
Dr. Omader już mineły 2 dni od pierwszej daty wyboru zwycięscy i wiem mówiłe¶ że może się przedłużyć o 2-3 dni ale wiesz wszyscy chcieli by wiedzieć Kiedy dokładnie będzie wyłonienie zwycięscy Prosze nie trzymajcie nas w niepewno¶ci :)
B) |
Z czego wiem 13, 14 lub 15...
|
Cytuj:
|
...........
Gdzie wyniki ??? Jest juz dzisiaj 11 a ich jeszcze nie ma !!! B)
|
Już nie moge się doczkeać tych wyników. :D :)
|
Ja też sie nie moge doczekać wyników ale napisali ze dzs moze będom, ja od jutra zaczne sie skarżyć :P A wy badzcie cierpliwi
|
Dzisiaj juz jest 11 !!! Napiszcie chociaż kiedy macie zamiar ogłosić wyniki. ;(
|
.
Z tego co pisal modek to dzisiaj maj± być wyniki
|
Jak powiedział Pawlak :
" Nadejszła wiekopomna chwila " Więc to dzi¶ wyniki !! :) Czekam z niecierpliwo¶ci±... |
czekam na wyniki ,ale ludzie dajcie sie modkom wyspac;]
|
..
Czekamy i czekamy i nic :)
|
Ile jeszce tego czekania ??? To jest najgorsze :/.
|
No bez jaj kiedy beda te wyniki?????
Juz 14.00 i nic. |
Hmm
Dokładnie masz racje miało być dzisiaj to dzisiaj Modki Prosze naradzcie się już ile to maks 1h i macie zwycięzce pozdro
|
Juz 14:32 !!! Jescze niema !!!
|
Mam Pytanie Dlaczego Nie Mozna Juz ZgŁaszaĆ Swoich ZdjĘĆ?!?!?!?!?
|
18.35 i nie ma wyników :(
|
:/ czemu nie ma jeszcze wynikow:(
|
Ja kcem wyniki
19:10 a wyników dalej nie ma . . .
Prosze Modów o przynajmniej jak±¶ informacje ze znowy przełozone albo że już wybieracie . . . Cokolwiek |
Cytuj:
|
I chyba nie bedzie tych wynikow :(
|
Wyniki będ±....kiedy¶.
Dajcie nam troche czasu. Jest tylu kandydatów....i to całe zamieszanie z tiguand±. Troche to jeszcze może potrwać;) |
Cytuj:
|
Taz Sho ma racje.Ile mozna czekać? Jeżeli już czekamy to chcemy wiedzieć do kiedy.
|
Cytuj:
|
czekamy czekamy :)
|
Cytuj:
|
Cytuj:
A teraz zmieńcie temat rozmów, bo pytanie się: kiedy wyniki, nie prowadzi do niczego. |
O.o to sie troche termin przesunal :]
Btw. to jakis magiczny miesac??? 32 dni to niezly wyczyn :P |
......................... Lool
........... co to ma byc??? 8o
Oby nie bylo wicej takiej "GRANDY".......... |
Bardzo ku**a dziękujemy za podanie daty wyników.
|
Już mamy wyłonione pierwsze i drugie miejsce, teraz aby się komu¶ chciało to ogłosić. ;) W weekend już powinno być.
|
Raul Super że już wyłonili¶cie zwycięzców czekam z niecierpliwo¶ci± na wynik :)
BTW Co za problem napisać zwycięzców to 5 minut więc niewiem czemu w wekend |
Ludzie pamiętajcie, że modki to też ludzie!!! (Przynajmniej gdzie¶ tak słyszałem/czytałem :P) A skoro wyniki będ± w weekend to będ± w weekend i l00z!
|
Cytuj:
Dzisiaj albo jutro dojdziemy do jakiegos konsensusu(najwyzej poleje sie krew wsrod modkow ;) ) i oglosimy zwyciezcow. :) |
Doktorku :) a jeżeli dzisiaj dojdziecie wkońcu kto wygra to powiecie wyniki ?? :>
|
Normalnie jestem pierwszy w dniu, w ktorym prawdopodobnie zostana ogloszone wyniki :) ale fajnie (sorka za braki polskich literek, ale pisze z niemieckiej klawiaturki)
|
kiedy beda wyniki ? czekam;] oo jestem 400
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:49. |