![]() |
Ohh, moja kolekcja jest bardzo ciekawa ;p
Zbieram amulety, mam takie: -Amulet of Loss -Bronze Amulet -Bronze Necklace -Crystal Necklace -Dragon Necklace -Elven Amulet -Garlic Necklace -Golden Amulet -Platinum Amulet -Protection Amulet -Scraf -Silver Amulet -Strange Symbol -Strange Talisman -Wolf Tooth Chain Zbieram również rzcezy do addonów. Narazie chcę mieć wszystkiego po 1, później po 10, a później po 100. Mam: Ape fur, bat wing, bear paw, beholder eye, brown piece of cloth, chicken feather, giant spider silk, green dragon leather, green dragon scale, green piece of cloth, heaven blossom, holy orchid, honeycomb, iron ore, lizard scale, mino leather, red dragon scale, sniper gloves, turtle shell i wolf paw ;p Moja mała kolekcja. Zbieram też napoje i mam wszystkie ^^ |
Ja kolekcjonuję mięso, jagody i sery i kiedyś kolekcjonowałem armory.:D
|
ja zbieram kasztany, a zoledzi nie zbieram bo jeden juz mam i w ogole wole kasztany
|
Ja zbieram roślinki :] mam ich 22 (bo wiecej sie nie da) :P za niektóre musiałem zabulić ale warto było :) jakbym miał domek z ogródkiem to bym je tam "posadził" :P SS:
http://img183.imageshack.us/img183/6388/rolinkiui6.png |
@up
po co piszesz 2 razy ten sam post:baby: |
ja kolekcjonuje Magic Swordy Thunder Hammery mam ich caly domek ale najladniejsza rzecza w moim domq bedzie i tk magic long sword i buty bez name ktore daja 3000 do many i 400 + sworda
|
Ja mam w swojej skromniej kolekcji:
158 HoneyComb; 380 Chicken Feathers; Hell Stell; 19 Ape Fur; 89 Iron Ore; 65 Wolf Paw; 38 Bear Paw; 51 Piece of Brown Cloth; 29 Giant Spider Silk. |
Zbieram:
Ja zbieram:
- Jedzenie (ale połowa zużywa się na mojego druida) - Fajne rzeczy, które wylootowałem (np. Horseman Helmet, Double Axe) - War Hammery (około 10 ich mam) bo expiłem od lvl 15 do lvl 30 w katedrze - Backpacki (kolorowe) - Nagrody z questów - Bezużyteczne ale ciekawe rzeczy np. star herb, doll - Viking Helmety, Longswordy, X-Bows, Bows (zeby sprzedac) - strzały (chociaż nie gram moim palkiem) - przedmioty potrzebne do add-on (ale na sprzedaż) |
...
Ja tam zbieram różnorodne bp. i bagi:]
|
zbieram dragon hamy mam ich juz 114
|
Ja zbieram dużo rzeczy między innymi jedzonko.
Zbieram też nagrody z questów, a także rzeczy potrzebne do addonów. A roślinki też zbieram mam, aż 3 red rose:evul: :cup: |
Ja zbieram mąkę i pierze. Pierza mam już 72!:]
|
ja kolekcjonuje exp :D
|
A ja zbieram Backpacki ^.^
Na 1,5 charkach (facc) już zajęte depo na same BP's :) |
Zbieram wszystko co sie da.
jak uda mi się zalogować to wrzuce ss. edit: http://img162.imageshack.us/img162/1807/koldr1.png |
@up
Czy mi się wydaje czy tam są 2 takie same bp ten po lewej i ten po prawej -.- @topic Ja zbieram ringi i bolty :p |
Ja natomiast zbieram sobie Fragi, przeważnie są to polscy gracze :)
|
|
ja zbieram napoje i elixiry
mam: slime (koles myślał że się dam otruć:baby:) water urine beer wine poza slime wszystkie zbierałem sam nie kupywałem:cup: jesli ktos ma jakies puste przezroczyste butelki albo napoje i elixiry to poprosze:confused: |
|
A ja se kolekcjonuje runki :D i tez klucze ale mam malo :p
|
kolekcjonuję Tortoise eggs. Mam 2176 już :p
|
Moja kolekcja to bylo jedzenie :D
mialem nawet specialna skrzynke ;] a w niej : 150 food 300 jagudek :D 200 ryb 120 wisienek ;p 115 grzybkuw 45 ciasteczek 4 banany 7 pomaranczy 14 arbuzuw ;] |
ja też zbieram jedzenie :P
zbieram też wszystkie amunicje do pallka :P noob charem zbieram dedy xD |
Cytuj:
@topic Przedmioty magiczne, itp. :p |
Ja zbieram różnorakie misiaczki, itemki powoli zanikające (z dawnych czasów itp), ciastka, słodycze, owoce, fajnie wyglądające itemki oraz rary.
|
Kiedyś kolekcjonowałem jagody, teraz kolekcjonuje białe grzybki i mam ich około 550 :).
|
lalki i addon items :P
lalki mam 2 ta z 2 areny i tego starego grubego piernika za bagi a addon items to juz prawie 2 bp :P |
Kolekcja
Ja zbieram różne lalki. Mam już Pirate, Wooden i normalną :D
Jak coś to możecie mi dawać jakieś :] |
Ja zbieram ozdoby do domku, bo niedługa dosatne PACC. Ozdób mam 3bp z ładniejszych: 120 Strzal kazdego rodzaju, King Vododol, cyc trophy, wolf trophy (znalazlem przeszukując ciala war wolfów w poszukiwaniu fooda). Zbiearm tez addonowe itemy. Posatnowiłem zbiearc te satre viale po manasach za kilka lat bedą one VERY RARE :P
Ogolnie to cale kolekcjonowanie doprowadzi mnie do bankructwa, zaloze sie ze gdybym znalazl Golden Arm. dalbym go do domku bo fsjnie wygloda :P |
http://i250.photobucket.com/albums/g...s/kolekcja.png
Teraz kilka wyjaśnień: Piggy banki/Fajerwerki są jeszcze z zeszłego roku. Addon items trochę mało bo porozdawałem kumplom/coś tam na jestera poszło : d. Stare MFy chyba z wiadomych dla każdego przyczyn. edit@ Do tego ofc addony + fragi na non-pvp (<3). |
Ja zbieram przede wszystkim expo i forse. Reszte sprzedaje, bo kasy nigdy dość a w bałaganie trudno coś znależć...
|
Ja uzbierałem 2 bp jagódek (blueberries) jak chodziłem po świecie:)
|
Ja zbieram wszystko czego nie mam w dp :]
|
Ja zbieram jak niektórzy koledzy expa i kase ;)
|
heheh ładne kolekcje macie.
Ja tam zbieram to co padnie mi fajnego na Dp kiedyś zbierałem food'a potem przeżuciłem sie na napoje a teraz na kase.
P.S.Jeśli zbieracie GP to pokażdym Huncie\locie odżućcie se z 10 gp i tak odkładajcie, mojemu kumplowi zebrało sie z 6 CC :cup: GZ dla niego 8o a mi narazie nic sie niezbiera bo robie se knighta na eterni (chwilowy Rook :baby:) |
Cytuj:
tez myslalem ze to very rar bedzie ;p ale viale moznka kupic w sklepie ;p stary manafluid to jest rar, a tak to w kazdej chwili mozesz kupic vial of poison lub oil xPPP |
Ja jedzonko...:) Tak sie zagalopowalem, ze nie wiem kiedy mialem 2 bp udek i 1.5 bp ham...:) Po tym jak uzbieralem dosyc dla siebie to zaczalem sprzedawac.. 8o
pozdro |
Cytuj:
wystarczy wylac olej i uzyc starego viala na nowym, i mana potion znow stanie sie starym manasem... nic w tym wielkiego |
Ja zbieram wszystko co warte więcej niż10k xd
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:41. |