Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Filmy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=30)
-   -   "Zwiedzaj z Cichym" - reaktywacja (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=45509)

tonyhawkproskeat 27-10-2005 13:07

DObry pomysł z tym rookiem :P

Bloodhound 27-10-2005 19:56

A wieszco cihy? Ja zauwazylem ze nie pokazales pewnego miejsca z fire elementalami w jaskiniach dragow na ank ;) Wiesz moze jak dojsc dalej??? Podobno tam jest pharao sword quest albo twin axe ale nie jestem pewien tylko tak podejrzewam ;) Odpowiedz prosze albo jeszcze lepiej pokaz to miejsce :P

A kiedy robisz banshee questa??? Pokazalbys przy okazji isle of kings :P

Deactives Titania 27-10-2005 20:01

Hmm ja powiem że te filmy ołatwiają każdemu życie i jeśli ktoś powie że który jest do kitu to normalni bana mu!! bo filmy są naprawde profesionalnie robione jak bym grał na serveże "cichy" to napewno na jakiś bless bym sie rzucił to tylko 10k a nawet jak każdy kto popiera jedo prace nadl filmami rzucił sie z skromnym (1K) napewno by pokazał jakieś bardzo niebezpieczne miejsce.

@Edit
Ja bym chciał żeby było wiecej o port hope i okolice b sie bije tam iść wyskoczy mi jakiś robal i dedne ;/

Rexil 27-10-2005 20:11

No no no Cichy spoko filmiki oby tak dalej. Ładne filmiki zrobione są i w fajnych miejscach dużo już obejrzałem ich i są SUPER.
Czekam na jakieś nowe i fajne filmiki Pozdro ReXiL

Cichy 27-10-2005 21:13

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Bloodhound
A wieszco cihy? Ja zauwazylem ze nie pokazales pewnego miejsca z fire elementalami w jaskiniach dragow na ank ;) Wiesz moze jak dojsc dalej??? Podobno tam jest pharao sword quest albo twin axe ale nie jestem pewien tylko tak podejrzewam ;) Odpowiedz prosze albo jeszcze lepiej pokaz to miejsce :P

A kiedy robisz banshee questa??? Pokazalbys przy okazji isle of kings :P

Banszi questa już robiłem. A zwiedzanie Isle of Kings jest w najbliższych planach.
A z tym miejscem. Dokłądnie wiem o jakie chodzi. Ale jak mówiłem.. czasami pomijam pewnie niewidoczne odrazu przejścia. Z tym miejscem musze powiedzieć, ze zastanawialem się czy pokazać, ale ostatecznie już odpuściłem. Mana się kończyła, i prawde mówiąc chciałem w końcu jak najszybciej zakończyć ten film.

Rabanbar 27-10-2005 21:18

A ja bym chętnie zobacył odkrywanie powierzchni mapki :) Np. Powierzchnia ankrahmun i tiquandy etc. moglo by sie niektorym przydac :)

Cichy 27-10-2005 23:24

Wiem, wiem. Sam obiecałem jednej osobie, że nagram filmz Edron. niestety, te filmy nagrywam w wolnym czasie, którego nie mam wiele, i jak już mam go znajde trochę, to wole nagrać jakieś zwiedzanie które przyda sie większości, niż mape terenu dla naPACCowanych, dla kilku osób.

Deactives Titania 28-10-2005 01:02

Ale mógłbyś nagrać coś z port hope i okolic gdzie co tam jest itd bo kurde każdy sie dyga iść pozwiedzać ja byłem moim drutem doszedłem do miasta małp na północy i zaraz wracałem bo co chwile byłem na red hp i uh uh uh bo many już brakło...

Hudyvolt 28-10-2005 13:54

UHy

Mam pytanko Cichy bo na filmikach z Bake sa sytuacje ze ktorys z was kladzie uha na ziemi a potem bake jest przez kogos uhniety.
Zdaje mi sie ze to ty uhasz Bake ale przeciez on chyba ma 4+ mlvl, bo podczas walki np: z ancient scrabami sam sie uha a ty uzywasz full heal
Wiec o co chodzi??

P.S. Tak mnie to tylko zaciekawilo

Bloodhound 28-10-2005 16:22

@cichy
A wiesz o jakim quescie tam jest mowa ;) ??? Mozesz na pw odpowiedziec bylbym wdzieczny :P
@up
eee... no wiesz moze bake i ma 4+mlvl ale z takim mlvlem uzywanie uhow nie odnawia calego hp a jak cichy go uha to na 100% sie leczy zamiast jednom trzeciom ;)

Sir_ 28-10-2005 18:27

biorac pod uwage ze Bake ma 80+ level to smiem twierdzic ze niedlugo bedzie miec 7 mlvl ^^

MuKuL 28-10-2005 18:34

No i kolejne dziesięć filmów :) ! Te były troszkę bardziej w stylu na "dobra nockę"
ale czas umilali kumple Cichego którym można pogratulować dobrego wyczucia zmuły i puszczenia jakiegoś spoko textu ;)

No i zabieram się za kolejne 10 filmów od 21 :D

befavaza 28-10-2005 18:45

Bake daju mu uha bo Cichy mocniej leczy.

MuKuL 29-10-2005 12:34

Obejrzałem kolejną 10 (od 21 do 30) - hmmmm te były zdecydowanie krótkie :P może przez te tomby? :D Tak czy siak widziałem sporo questów [nie w dosłownym tego słowa znaczeniu :)] Hehehe naprawdę mam już sporo mapki odkrytej i wiem co gdzie jak po up'date :P

Zabieram się za kolejne 10 filmów...

PS. Cichy mac JEST WIELKI I JEGO FILMY TEŻ :PP ! (w ramach podziękowań bo dla mnie to 10 sec ;))

Bloodhound 30-10-2005 13:00

Wlasnie sobie przypomnialem cichy co mgolbys pozwiedzac ;) Mnie osobiscie bardzo ciekawi miejsce zwane Kha'zeel czyli dom tajemiczych djinnow ;) Czy bylbys w stanie pokazac wszystkie dojscia do wiez djinnow (lacznie chyba 4) oraz okolice (jest tam kilka jaskinek ze stone golemami i innymi smieciami) ale nawet z miejscami pustymi, nieciekawymi (i jak by dalo rade tajnymi ;)) bede nieceirpliwie czekal na odpowiedz :)

EDIT : Jeszcze zapomnialem o tym zebys pokazal 1 wieze z djinnami ;) a takze jeeli jakis twuj znajomy ma zamiar poodkrywac te drugom to byloby milo ;)

Miszczu 30-10-2005 17:25

Cytuj:

Wlasnie sobie przypomnialem cichy co mgolbys pozwiedzac ;) Mnie osobiscie bardzo ciekawi miejsce zwane Kha'zeel czyli dom tajemiczych djinnow ;) Czy bylbys w stanie pokazac wszystkie dojscia do wiez djinnow (lacznie chyba 4) oraz okolice (jest tam kilka jaskinek ze stone golemami i innymi smieciami) ale nawet z miejscami pustymi, nieciekawymi (i jak by dalo rade tajnymi ;)) bede nieceirpliwie czekal na odpowiedz :)

Dobry pomysl to bardzo interesujace miejsca i malo bylo filmikow na ten temat zobaczymy co an to cichy powie :]

Kolos89 01-11-2005 21:29

Thx Cichy

Najpierw: Dobrze ze wrociles ;)

a po drugie: dzieki Tobie uniknalem zamknieciu w dwacatrcie(trudne do odmienienia:P) heh...pewnie gdybym nie widzial Twojego filmiku, to zachowalbym sie jak noob i dal bym sie zamknac :P DZIEKI CI JESZCZE RAZ!!

CICHY MAC JEST GIGANTEM :]

Cichy 02-11-2005 00:15

Z Djinami pomysł jest faktycznie dobry. Co prawda tródny do wykonania, ale dobry :)

W ten weekend miły się pojawić filmy, ale z przyczyn niezależnych (problemy z zebraniem w jednym czase ekipy) nie zostało nic nagrane.

Deactives Titania 02-11-2005 07:09

Noto lipnie ale powinieneś te filmy nagrywać wiekszymi ekipami niebedzie ci schodziło tyle run a to z tego że mniejsze koszta;p

Leweracja 02-11-2005 07:40

Twoje filmy powinny znalesc sie w kazdej domowej (tibijskiej) biblioteczce

Dzieki twoim filmow wielu luzdi moze wreszcie zobaczyc konktetnie co jest gdzie i wogule

Forum dzieki twoim filmom zaoszczedzilo mnostwo glupich tematow

Hail Cichy Mac

MuKuL 03-11-2005 06:03

Fakt Djiny spoko sprawa sam nie raz tam byłem... ale czy wszystko zwiedziłem? Sam nie wiem więc spoko było by taki film zobaczyć 8o

Ja obejrzałem kolejne filmy i powiem tak... Hmmmmm sporo questów tam było ;) A jeden to po prostu chamsko pokazany :P (no co prawda jak zrobić je nie było ;) ale i tak były pokazane skrzynki) :P

l.t. 04-11-2005 12:55

Cytuj:

EDIT : Jeszcze zapomnialem o tym zebys pokazal 1 wieze z djinnami ;) a takze jeeli jakis twuj znajomy ma zamiar poodkrywac te drugom to byloby milo ;)

właśnie. mógłbyś zwiedzić 2 piętro piwnicy w bazie blue djinów??

Bloodhound 04-11-2005 15:42

up@
dwie sprawy :
- po co cytujesz calego mojego posta? nie wystarczy samo ostatnie zdanie?
- a nie pomyslales zeby zwiedzil od razu calom wieze??? albo ze moze on robil quest blue djinnow i moze odkrywac tylk green tower??? pomysl zanim cos napiszesz blagam bo od noobow od niedawna zatrzesienie

MuKuL 04-11-2005 16:25

offtopic

@up:
A prawda, prawda ;)

HuBo 04-11-2005 16:39

No Cichy, co jest czemu nie wstawiasz filmów??
;(

Damq 05-11-2005 09:21

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez HuBo
No Cichy, co jest czemu nie wstawiasz filmów??
;(

Wystawił już prawie wszystko ;)

cucek 06-11-2005 20:50

program

jaki program jest do ogladania tych filmow ?? sciaglem sobie 2 i mi nie dzialaja :)

adam knight 06-11-2005 21:30

cichy daj nowe filmy a te z qestami mie zamiesc na ww.tibia.xx.pl tam nie ma qs ja zrobilem prawie wszytkie qesty juz dla facc do 32 lv ale moze sa jakes o kturych nie wim

zwirek 07-11-2005 08:34

Ja bym chciał zobaczyć filmik z całą tiquandą żebym miał odkrytą całą mape ;):P
Dało by się taki filmik nakręcić ?? :P

Bloodhound 07-11-2005 13:38

UP@ raczej nie bo cichy zwiedzil juz wszystkie tereny tiqandy (oprucz hydr) a eksploracja powierzchni zabiera duzo czasu i na ogul sie nie zwraca.

l.t. 07-11-2005 22:17

Cytuj:

up@
dwie sprawy :
- po co cytujesz calego mojego posta? nie wystarczy samo ostatnie zdanie?

caly post byl o dzinach to caly cytowalem. po co sie czepiasz?
Cytuj:

- a nie pomyslales zeby zwiedzil od razu calom wieze??? albo ze moze on robil quest blue djinnow i moze odkrywac tylk green tower??? pomysl zanim cos napiszesz blagam bo od noobow od niedawna zatrzesienie

za przeproszeniem j***e mnie cala wieza. bylem tam wiec po co ma mam o to prosic? napisales juz zeby dokladnie zwiedzil wiec ocb? zwrocilem uwage na to co mnie interesuje i tyle.

Cytuj:

pomysl zanim cos napiszesz blagam bo od noobow od niedawna zatrzesienie

rotfl. nie bedziesz mi mowil co i jak mam robic. NOOBIE. eod

MuKuL 08-11-2005 10:24

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez l.t.
za przeproszeniem j***e mnie cala wieza. bylem tam wiec po co ma mam o to prosic? napisales juz zeby dokladnie zwiedzil wiec ocb? zwrocilem uwage na to co mnie interesuje i tyle.

A pomyślałeś że innych "nie ***ie"? Nie jesteś jedyny który ogląda te filmy...

l.t. 08-11-2005 11:15

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez MuKuL
A pomyślałeś że innych "nie ***ie"? Nie jesteś jedyny który ogląda te filmy...

a umiesz czytac ze zrozumieniem?

Elrond The Dark 08-11-2005 11:55

Filmiki Cichego to już legenda .. dzieki temu człowiekowi zycie jest o wiele prostsze. ~~HAIL CICHY MAĆ !! :cup:

Bloodhound 08-11-2005 15:42

to co tamten uzytkownik napisal wyzej niech pozostanie bez komentarza (TY wiesz ze to o tobie palancie) a takie male sprostowanie :P ma"c z kerskom" (klawiatura nie obsluguje polskich znakow :/) znaczy mamusia a z tego co wiem to cichy a nie jego mamusie kreci te filmy :P

Turtle Sikornik 09-11-2005 12:28

Nie chcę wyjść na takiego mądralę dociekliwego i dokładnego ale...ile się z tym męszyłeś? (tak z ciekawosci) ;)

Turtle Sikornik 09-11-2005 12:33

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez l.t.
rotfl. nie bedziesz mi mowil co i jak mam robic. NOOBIE. eod

On cię błagał. to jest różnica

Hadi 09-11-2005 14:02

normlanie , Cichy RoX :D
Mi szczególnie przydały sie filmiki o ank (jeszcze ściągam xD)

Cichy 09-11-2005 22:43

Wiecie, ze zwiedzaniem terenów na powierzchni jest problem, że ciężko wydzielić jakiś teren. A jeszcze ciężej pokazać coś ciekawego.. np. taka tiquanda, to kilku godzinne łażenie i napotykanie tych samych potwórów. Oczywiście z małym wyjątkiem miejsca z Hydrami koło przejścia do Ank, no ale wtedy taki filmik by trwał z 3 minuty i raczej pokazałby jak zabić pojednyczą Hydrę, a nie jak wyglądają tereny.

Jej, pasuje w końcu dokręcić te brakujące pare filmików (Isle of Kings, cd Rooka, Hydry, Tomby za teleportami, Djiny-zielone), ale jakoś odkładam to z dnia na dzień i nie moge się zabrać... Prawde mówiąc to jakbym w te miejsca mógł iść sam, to już by się dawno filmy pojawiły, ale potrzebna jest drużyna, a ostatnio mało jestem online w Tibi i ciężko zebrać ekipe. Sam nie wiem dlaczego nie moge ich dograć. Może podświadomi żal mi zamykać seriie z informacją, że już niema nic WARTEGO nakręcenia co nie łamie zasad spoilingu? ;)

Próbowałem sam przejść Djinny na Teście... nie udało się... dwa razy. 3 raz już mi się nie chciało podchodzić :P Ale za to wykożystałem chyba jedyną szanse i zrobiłem questa na djiny zielone, dzięki czemu zwiedziłem 95% wieży niebieskich. Niestety nie dało się nagrać filmiku.

kasii 09-11-2005 23:43

takie male pytanie jakim programem to otwieracie bo ja za chiny nie moge ;(

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:27.