![]() |
Cytuj:
Ja juz swoja postac sprzedalem i nie kryje sie z tym(przez miesiac nie moglem expic ;[ bo muj net sie *******il) Poza tym furora sie powoli wyludnia jednak mysle ze w koncu sytuacja sie ustabilizuje jednak na serwerze bedzie kilku hgh leveli i duza grupa nisko poziomowców |
Eldyn ty jestes wszystkowiedzacy czlowiek ;-) , btw miales zawojowac Furore i pokazac swoje PVP gdyz tak sie wychwalales nim ;oooooo.Na Arcani tak szybko jak zrobiles lvl tak szybko skonczyles tam grac (btw, jakos zawsze sie wyplacasz i masz hunta dalej :p). Po prostu jestes PRO.HAil Eldyn !:@
|
Cytuj:
Wiec czy mozna grac na serveze pvp bez gotowej ekipy ktora ma na celu wybicie sie i zawladniecie serverem ? Bo zalozmy ze ktos sobie gra sam i cieszy go to ze ma lvl ze ma skile itp i niechce sprzedawac postaci, pomalu systematycznie idze do przodu...niecieszy go to pareset zl za psotac bo niegra poto zeby ja sprzedawac tylko zeby nia grac.. Chce np miec 100 lvl potem 120 itp czy NIEDA SIE TEGO JUZ OSIONGNANC ?! na pvp servie ?! bez wladania serverem i masy brutalizmow ?? |
Haha rousenie to nie ja ostatnio prosilem zeby niehuntowac keenena i nie ja mowilem ze sry za tamto co tam slychac u ciebie w rl moze przyjdae do Ciebie sie sie spalimy(jedyne co tam robicie dlatego piszecie na gc np ,,ktury" mistrzu gramatyki polskiej)? Panie ass licker?? Co do sharowania sam mi mowiles:
-Laaco 3 braci -Airen 2 braci -ja 2 braci :) |
Cytuj:
|
To ze Furora nie ma future to bylo wiadome jak byla 1 wojna Mestor vs. Taifun..
a pozatym dawni znajomi Mestora wolą lizac dupe Taifunowi niz walczyc o dobro sprawy.. dlatego furora przepadnie...zawsze bedzie nowa ofiara dla Taifuna |
Dziś członek gildy Dusskines pokazał mimo , że ma hlvl to dalej jest tak naprawde wielkim noobem ^^ Mowa jest o Szufronie. Dziś mój kolega Eliathore powiedział ,że ma hunted od niego ponieważ przelicytyował go w sprawie domku w Carlin.
11:15 Szufwron: wpisuje cie na liste huntow gild A jak mi wiadomo to Eliathore 1 zaczął licytacje a Szufron go przelicytował,chcąc Eliathore ten domek to Szufrona przelicytował .^^.Eliathore wygral licytacje i przepuszczam ,że Szufron sie rozpłakał bo 50 lvl ma domek i za to ma hunted ;] |
Cytuj:
|
moze dasz link do filmików?
|
bump bump ;)
|
Cytuj:
/\ sam to zinterpretuj |
Buahhahahaha ogladnijcie sobie tylko ten filmik xD
nie bede komntowal tego co sie tam zdazylo , widac tylko tych debili z furory .... normalnie brak mi slow aha uwazajcie przy 125 min~ bo duzo trade jest i blad wyskakuje jak trade nie ZAMKNIE sie omg jacy debile -.- ciekawe czy odwołali hunta blokerowi jak zobaczyli filmik edit.. aha prosze was ogladnijcie ten filmik i napiszcie posta co o tym myslicie bo mnie strasznie to ciekawi :evul: |
Cytuj:
|
Cytuj:
03:06 Nackers: you looted todey demon shield 03:07 Nackers: run blz 03:11 Nackers: givve sd 03:16 Nackers: master maind shield Pan nack tak za***iscie zna INGLISZ, że chain to jego tłumacz :] ciekawe ze bloker aola nie ma ( noob plx takie rzeczy no aol?) 03:12 Inka Tharros: always near dead 03:12 Inka Tharros: i dont care 03:12 Inka Tharros: its funny here n/c noob blocker a teraz pan var chain 03:13 Var Cain: goot itens 03:13 Var Cain: but 03:13 Var Cain: u dont gimme sd 03:13 Var Cain: me 03:13 Var Cain: i use mine sd 03:13 Var Cain: u only give nackers 03:13 Var Cain: u forever 03:13 Var Cain: remember this hunt AEEEW? nooby.. n/c oboje INGLISZ ocena w budzie 2- (chyba podstwówka -.-) ogolnie nooby jak *** a bloker widac ze ma wycie z nich i ja tez BAHAHAHAHAHAHHAHAH XDD @edit: ... 03:20 Var Cain: ****a 03:20 Var Cain: Jaki Kaczynski to **** 03:21 Inka Tharros: its coold in poland? 03:21 Var Cain: coold ? 03:21 Inka Tharros: cool (Chodzi o "Chłodny Klimat" ty noobie chodzilo sie na waqsy na angolu to teraz sie tak ma ) 03:21 Inka Tharros: warm 03:21 Var Cain: what is cool 03:21 Inka Tharros: cool 03:21 Inka Tharros: u know 03:21 Var Cain: what is cool 03:21 Var Cain: :D 03:21 Inka Tharros: its snowy ? 03:21 Inka Tharros: here too 03:21 Inka Tharros: :P 03:21 Inka Tharros: 2min 03:21 Inka Tharros: ... Wiem Wiem .. noobs xD! n/c 03:27 Var Cain: lets your body .... 03:27 Var Cain: tralalal 03:27 Var Cain: :D 03:27 Nackers: ;] 03:27 Inka Tharros: not mine 03:27 Var Cain: z filmiku :) 03:27 Inka Tharros: pls 03:27 Var Cain: fajna muza 03:27 Var Cain: <sex> 03:27 Inka Tharros: o.O 03:27 Var Cain: xD 03:27 Inka Tharros: u? 03:27 Inka Tharros: with u? 03:27 Var Cain: xD 03:27 Inka Tharros: never 03:27 Var Cain: o.O 03:27 Var Cain: <foch> 03:27 Inka Tharros: ask nackers 03:27 Var Cain:jaka lizaca suka she is not pl u noob 03:27 Var Cain: :p 03:27 Inka Tharros: ja 03:27 Inka Tharros: jaja 03:27 Var Cain: yes 03:27 Var Cain: ty 03:27 Var Cain: losa 03:27 Var Cain: loda 03:27 Nackers: Utevo Gran lux 03:27 Inka Tharros: exura 03:28 Inka Tharros: i want better 03:28 Inka Tharros: mpa 03:28 Inka Tharros: ? 03:28 Var Cain: if looted mpa 03:28 Inka Tharros: no 03:28 Var Cain: u sponsored me 03:28 Var Cain: all hunts 03:28 Var Cain: haha 03:29 Inka Tharros: if mpa u must attack me 03:29 Inka Tharros: but 03:29 Inka Tharros: only u 03:29 Var Cain: ;o 03:29 Var Cain: what? 03:29 Inka Tharros: than i may sponser a hunt agian 03:29 Inka Tharros: :( 03:29 Var Cain: co ona 03:29 Var Cain: *******i 03:29 Var Cain: ja nie kumam xD 03:29 Inka Tharros: gahgah 03:29 Inka Tharros: broing 03:29 Inka Tharros: bored 03:29 Nackers: ja tez nie kumam dlatego sie nie odzywam 03:29 Var Cain: g-legs 03:29 Inka Tharros: gratz 03:29 Inka Tharros: Xd 03:29 Inka Tharros: it will look to my armor good.. NOOB JA CHODZE DO 3 GIM i ZDAŁEM FCE O LOL ILE WY MACIE LAT DZIECI ?!?!?! NIE TRUDNO ZROZUMIEC CO ONA GADA WTF juz nie chce mi sie ogladac tego syfu ale na bank jeszcze cos bedzie fajnego :< NOOBZ BAHAHAHHA 03:32 Inka Tharros: i saw mpa 03:32 Nackers: mam 4 sd 03:33 Nackers: moge uhy pozyczyc 03:33 Inka Tharros: but its gone 03:33 Nackers: ale co mi potym jak sd nie mam 03:33 Inka Tharros: :( 03:33 Var Cain: l;/ 03:33 Inka Tharros: :(( 03:33 Var Cain: hmm 03:33 Var Cain: moze dogadaj sie 03:33 Var Cain: z nia 03:33 Var Cain: ja ci pozycze 03:33 Inka Tharros: dont have uhs 03:33 Inka Tharros: ww 03:33 Var Cain: nackers 03:33 Var Cain: give u uhs 03:33 Var Cain: and i give nackers sd 03:33 Var Cain: and u back me money for uhs and sds nackers ? 03:33 Inka Tharros: ??? 03:33 Inka Tharros: last demon nw 03:33 Inka Tharros: ow 03:33 Var Cain: .. 03:33 Inka Tharros: now 03:33 Inka Tharros: now 03:33 Inka Tharros: now 03:33 Inka Tharros: :/ 03:33 Var Cain: ale ona po*******ona << powiedz to jej po INGLISZKU ('You are so fuckered?') @Edit2: lol potem kolesie chcieli aby im loot pokazala no i huntad D: chcieli ja zabic xD ale on g00t uciekala widac 1337 player :) a co do dusk.. dzieci omg z sd nie umie trafic n/c |
hahaha zal.pl
wybiera sie ktos na nowy serwer ? :> |
po co :S? znowu all od nowa :S chyba ide na non-pvp
|
non-pvp? ; O
Ja mam dosc "polskiego" serwera. Ehh brak mi Galany i Elysii :) |
Cytuj:
|
hehe ja ide:P
wiem ze wiele osob z furory chce isc :> mam nadzieje ze wszyscy pójda na ten 1 z alfabetu-.- |
lols myslicie ze nowy server bedzie lepszy ? 8o
kor** Paxxx szkoda ze niegralem tu od poczatku ;( z tego co mowisz to tu raj byl :D ps. znam sytuacje polityczne na wielu serverach i ta "straszna i glupia" Furora nie jest taka zla jak ja maluja narazie :p Pojdziecie na nowy serv poplaczecie i ponazekacie tam i znow na nowy :cup: , zamiast probowac grac na jednym skoro takie idealy z was ( ci co nazekaja na Furore i na new serv ida ), jesli takie z was dobre ludzie to zostancie, Furora bendzie dobra itp :confused: zmienicie ja waszym "dobrem". |
Nov 27 2005, 20:33:54 CET Killed at Level 120 by Ratillt
and by Katrila http://rapidshare.de/files/8251286/drav.rec.html |
Draverik:
Nov 27 2005, 20:33:54 CETKilled at Level 120 by Ratillt and by Katrila na forum.tibia.com niema narazie topica o tym |
Oficjalna wypowiedz Duskiness.
Powodem smierci draverika bylo to ze:
1.Ukradl sb(steel boots'y) Thellionnowi. 2.Niechcial ich oddac i wypieral sie tego. 3.Nie ufal liderowi a takze wyzywal go podczas trap'a. od siebei moge dac ss'a skoro filmik juz dali :p http://rapidshare.de/files/8251098/120k_die.JPG.html Signed by: Vice Leader of The Duskiness. |
Cytuj:
|
Cytuj:
1. NIGDY NIE BYŁEM Z THELLIONNEM NA BEHEMOTAH :> 2. PO 2 NIKT SIE MNIE NIE PYTAŁ WCZEŚNIEJ O TO. 3.TO BYŁO UKARTOWANE Z GÓRY..TO ZEBRANIE BYŁO TYLKO PRZYKRYWKĄ DO ZABICIA MNIE. 4. TAIFUN TO ZAKŁAMANY ŚMIEĆ. Nie mam nic wiecej do powiedzenia. Żal mi was ... |
Cytuj:
1. Moze to nie ty tylko jeden z wielu twoich ownerow :D 2. Zapewne wtedy tez nie twoja kolej gry byla 3. n/c xD 4. Mnie jeszcze nie oszukal ;p a mi zal was hehe ... Draverikow :D |
Cytuj:
Pozatym : 22:58 Conrad Ma'Fer: why drava? 22:59 Conrad Ma'Fer: bedzie hunted? 22:59 Dalanthi: o j****rdole. 23:00 Xavine: za co? 23:00 Dalanthi: taifun w guildi nie powinielismy tak robic;/ Heh Dalanthi strzesz się 23:01 Imargam: dalanthi masz inne poglady? Tylko żeby sie czasem Taifun nie przeliczył bo wzrasta liczba przeciwników Dusk~ |
Cytuj:
|
Taki los co zrobić że niekrorzy niechcą powiedzieć wprost o co im chodzi ... tylko robiąjakies podchody jeśli chodziło by tylko o SB to napewno rozwiązali by to w normalny sposób niezabijając Draverika a wogóle to tylko kilka osób wiedziało za co go leją.
|
ta wasza akcja to jeden wielki syf n/c
biedny draverik żal mi go- lubiłem go, był spoko ( chyba 1 owner ) ale 2 nie znałem. Banishment Information Type: Account Banishment - Banishment of the complete account. For the duration of the banishment no character of the account may log into the game. Character: Giim-soxorz Reason: offensive name Comment: 23:20 Giim-soxorz: GM SHINKING SHIT Date: Nov 27 2005, 23:21:07 CET Until: Dec 04 2005, 23:21:07 CET Duration: 7 days ;) mała zabawa w miedzy czasie ;) liczylem na deleted ;) Pkt 4 - ja nic do niego nie mam :< |
ratillt i na ciebie przyjdzie pora gnoju ***any
|
Cytuj:
|
To było pewne ze Draverik bedzie następny , poniewaz doganiał Tajfuna z lvl to trzeba było go zabic. Poprostu na tym servie zaniedługo nikt nie bedzie grał oprócz Tajfuna i jego lizodpów.
|
O ja mam pomysł obstawiamy kto bedzie next :D
Mój pewniak to Conrad Ma'Fer :) |
Cytuj:
|
Cytuj:
A co do calej sprawy to powiem tak. Nawet mnie nie obchodzi czy byl na jakims huncie czy nie,czy zwinal cos nawet. Podczas wojny z Mestorem(ktora JA wywolalem), jakies typy z rl zabraly Draverikowi passy i dolaczyli go do Mestora. Juz wtedy bylo wiadome ze kazdy kto byl przeciwko Duks~ w koncu padnie,wczesniej czy pozniej. Nawet pytalem sie Draverika po tym jak odzyskal postac czy nie boji sie kolejnej straty passow(sugerujac ze nie bedzie mial juz nigdy zaufania). Nalegalem juz wtedy zeby zabic Draverika tak samo jak reszte, lecz postanowilismy zaczekac... W koncu znalazl sie powod wiec ustalilismy termin. ;) To wszystko co mam do powiedzenia na temat jego dead'a. Nie bede takze odpisywal na zadne wyzwiska ze strony przedszkolakow oraz posty typu "liz mu dupe ty psie a i tak w koncu zdechniesz" itd. Zaznaczam ze gram jak chce i slucham, jesli mi to odpowiada kogo chce. Nothing more. |
@up
Nie powiem kim jestes, gnojem, bachorem? Zabijasz ludzi bez żadnego konkretnego powodu, aby zabić.Pomysl ze ten draverik, probably 1 owner musi grac BARDZO DLUGO, poswiecaj swoja CALA SOBOTE, NIEDZIELE a ty mu pieprzysz to w 5 minut... Chciałbym abyś ty i twoja cala zapchana gildia duskiness(jedne wielkie nooby) dostaly hacka za swoj ***any share -.- To na tyle |
Kolejny bedzie Sara/Conrad i juz niedlugo bedzie znow wojna =) tym razem duzo wiecej osob vs dus~
|
Cytuj:
a kto bedzie next? :D:D ja mysle ze Conrad (Ewentualnie Dalanthi ale to byloby przez Lizodupa i Kozaczka Imagrama ;]) |
Już któryś raz z kolei Taifun pokazał, ze jest dobry w organizowaniu tego typu akcji (najlepiej z zaskoczenia?), jest to dla niego to chyba jedyny sposób na zabicie 'kogos'. Ma 'podwładnych' którzy sie go boją lub chcą z nim trzymać, dlaczego? bo ma wielki respeckt wsrod wiekszosci h lvli. A jak ktoś mu zagraza (np, exp) to trzeba znalezc jakis 'powazny' powód zeby go zabic.
10:57 Conrad Ma'Fer: why drava? 10:57 Draverik: za co 10:59 Taifun Devilry: Ukradles sb Thellionnowi 10:59 Raile: ;/ Nawet jego kumpele sie mu nie sprzeciwią, bo będą się bali sie reakcji Taifuna 11:00 Dalanthi: taifun w guildi nie powinielismy tak robic;/ - jeden odważny, napisał co myślał Nadszedl czas na rozwikłanie problemu o SB =) : 11:02 Draverik: thel 11:02 Draverik: nic nie braklem 11:02 Draverik has left the party. Życze udanej gry na furorze, róbcie to co Taifun wam karze to moze przetrwacie :confused: . 1. Taifun ma zawsze racje 2. Jezeli taifun nie ma racji patrz up |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:41. |