Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Wydarzenia ze światów (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=117)
-   -   Wojny i konflikty (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=51008)

PasterDevil 19-10-2005 21:18

Sting Noob Bo Jest Z Romu

a ty ****a co sting
jestes taki noob ja przynajmiej jak padam nei blagam o przebaczenie jak ty to robiles jak cie lal zevs stalem tam i widzialem jak blagales tu cytat " I PAY I PAY' 8o 8o 8o 8o 8o zevs pewnie tylko sie smial co ty tam pisales ;(
ale oczywiscie ruszyles swoj maly mozg :D :D :D :baby: :baby: :baby: ;( ;( ;( i poskarzyles sie liamowi :baby: :baby: :baby:
BTW czego wbijasz rsa na 30-35 lvl ??? nei doceniasz siebie ja wbijam rsa minimum 15-30 lvl a mam 7 :evul: :evul: :evul: jak bym mial ten lvl co ty padl bys ku'rwa ile juz razy bo ty jestes noob i grac nei umiesz BTW fajnei to wygladalo jak padalees ^^

Sting_Ninja 19-10-2005 21:40

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez PasterDevil
a ty ****a co sting
jestes taki noob ja przynajmiej jak padam nei blagam o przebaczenie jak ty to robiles jak cie lal zevs stalem tam i widzialem jak blagales tu cytat " I PAY I PAY' 8o 8o 8o 8o 8o zevs pewnie tylko sie smial co ty tam pisales ;(
ale oczywiscie ruszyles swoj maly mozg :D :D :D :baby: :baby: :baby: ;( ;( ;( i poskarzyles sie liamowi :baby: :baby: :baby:
BTW czego wbijasz rsa na 30-35 lvl ??? nei doceniasz siebie ja wbijam rsa minimum 15-30 lvl a mam 7 :evul: :evul: :evul: jak bym mial ten lvl co ty padl bys ku'rwa ile juz razy bo ty jestes noob i grac nei umiesz BTW fajnei to wygladalo jak padalees ^^

BUEBEUHEUHEUHU

Jedyna osoba do ktorej pisalem I pay byl Endino....
Nigdy nie plaszczylem sie i nie mam zamiaru plaszczyc sie przed kims takim jak zevs.Chociaz znalezlismy wspolny jezyk^^

No widzisz roznica w tym ze ja umiem grac bo zrobilem sobie chara takiego jakiego mam a ty nie potrafisz. Kazdy moze tak gadac zabilbym cie jak bym mial takiego chara ja ty. Najpierw zrob potem mow ;)

Sting_Ninja 19-10-2005 21:42

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Damq
A kto sie tak mądrowal ze jest boski itp. itd. Sting a tu frajer pada jak gęś.
A Sting i tak jest glupi to mozna mu pogratulowac glupoty -.-

Szkoda mi juz klawy na ciebie. Nudny juz jestes...

Sting_Ninja 19-10-2005 21:47

Cytuj:

@ Raks
Dokladnie przeczytaj wiersz a moze zrozumiesz o co mu biega ...

Edit: RoM 18
MI 21
Juhhhuuu...

Sting czyzbys juz padl 2 razy ? Gratuluje glupoty, życzę rozumu. 2x Padles mistrzu PvP

..l..

Boshe po chooj tak piszesz radosc ci to sprawia? Glupota to jest ze ty sie urodziles nie wiem moze to byl miss click ze powstales. Nie chce do tego dochodzic nie chce tego wiedziec nei inturesuje mnie to i ciebie tez nei powinni interesowac ile razy kto pada jak pada wazne ze umie zrobic samemu postac ktora cieszy sie slawa na serverze^^

Yours Sting~

Dark polo 19-10-2005 21:52

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Sting_Ninja
..l..

Boshe po chooj tak piszesz radosc ci to sprawia? Glupota to jest ze ty sie urodziles nie wiem moze to byl miss click ze powstales. Nie chce do tego dochodzic nie chce tego wiedziec nei inturesuje mnie to i ciebie tez nei powinni interesowac ile razy kto pada jak pada wazne ze umie zrobic samemu postac ktora cieszy sie slawa na serverze^^

Yours Sting~

Nie chcę już wkurzać Cię sting, bo wkońcu jestem "starym" kumplem, ale pomyśl jaka to sława? Obiecuję Ci i zobaczysz, że wspomnisz moje słowa: "Kiedyś i ty zrezygnujesz z tego serwera i to nie dlatego, że Ci się znudzi, ale dlatego, że ktoś Ci będzie dokuczał". Ogólnie pozdrowienia, bo nasze rozmowy i "zabawy" pod depo w carlin :evul: były kultowe. No cóż. Co fajne kiedyś się kończy :D

Pozdro

L4ki 19-10-2005 21:54

Cytuj:

..l..

Yours Sting~

zgadzam sie z Toba prawie pod kazdym zdaniem oprucz tego z ta slawa chciales chyba napisac "zla slawa" :]

Endino 19-10-2005 21:59

Cytuj:

a ty ****a co sting

PasterDevil mam nadzieje ze ci ulzylo :evul:

Sting_Ninja 20-10-2005 12:05

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez L4ki
zgadzam sie z Toba prawie pod kazdym zdaniem oprucz tego z ta slawa chciales chyba napisac "zla slawa" :]

Nie mowilem o sobie chociaz mam wielu zaufanych ludzi na ktorych zawsze moge liczyc. Nie chodzi tu o swe ale o polakow ^

ragafewee 20-10-2005 12:34

Sting_Ninja

gz poczytaj sobie jak obslugiwac forum 3 posty na raz gz !! co to jest edytuj sting? :D

PasterDevil 20-10-2005 13:52

hahaha

sting jaka ciota jestes hahahahaha nawet sie nei potrafisz przyznac sam tam stalem i patrzylem jak padales jak noob a swoja droga zevs to tez noob a jak noob zabija nooba to ten 2 to prawdziwy noob ;)

Sting_Ninja 20-10-2005 15:01

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez ragafewee
Sting_Ninja

gz poczytaj sobie jak obslugiwac forum 3 posty na raz gz !! co to jest edytuj sting? :D

Milcz! Moge zrobic 10 postow i co?^^

Sting_Ninja 20-10-2005 15:04

Cytuj:

sting jaka ciota jestes hahahahaha nawet sie nei potrafisz przyznac sam tam stalem i patrzylem jak padales jak noob a swoja droga zevs to tez noob a jak noob zabija nooba to ten 2 to prawdziwy noob ;)

Ostatnio pingowanie Ip jest w modzie ;>

Dziecko plx nie pisz czegos czego nie jestes w stanie pojac.
Po 1. To jest moja pierwsza wojna.
Po2. Ty nigdy nie byles w wojnie.
Po 3. Jak widziales jak padlem to mogles se ssa zrobic i sie mamie chwalic.
Po 4. Takie dzieci jak ty sa irytujace.
Po 5. Jestes kretynem nikt ci tego jeszcze nie mowil? A powinni..

The end^

ragafewee 20-10-2005 19:28

Cytuj:

Milcz! Moge zrobic 10 postow i co?^^

Nie będe milczał bo jak bys byl choc troche inteligętny to bys zrozumial o co mi chodzi. A tak to piszesz jak noob... -.-

A juz zaczialem :P niewiesz jak kilka osob w jednym topicu na qoute wziąsć...

Damq 20-10-2005 19:42

Cytuj:

..l..

Yours Sting~

A kto sie podniecal ze RoM wygrywa omfg.
miss click
serverze
Juz mnie nudzą te twoje Tibijskie odzywki moze zaszpanuj intelektem a nie tylko bluzgacz i jadymy na tego goscia taki tekst a na tego taki.
Ostatnio jestes miszczem w nabijaniu postow :P
Moze potrzebny ci jakis manual z obslugi forum.
Moze i postac cieszy sie slawa, ale jak tej postaci i ownerowi przyjrzec sie z bliska to aż zal dupe sciska...
Edit: Popraw poziom w opisie chara bo chyba jest troche nizszy i skille zapewne tez.

Eny the Noob 21-10-2005 07:43

@Sting Biedny i znowu sobie padles ^^ Juz jestes retired? Dawno Ci mowilem, zebys zwijal interes.

@L4ki Watpie zeby MI pozwolilo Misimie, Lectherowi, Liamowi etc. zaplacic. Hunted 4ever i cya :p.

@PasterDevil Akurat sorcem latwo sie pada. Jak mogles zauwazyc Tricky ma 3 deady, Zevs 5,a Fast'molt ma 3. I nie wiem czy nazywanie go n@@bem czy opisywanie w inny sposob ma sens, gdyz oni graja dluzej od Ciebie w ta gre i to ze padaja na wojnie o niczym nie swiadczy - wkoncu ktos musi padac. Jesli juz bym kogos n@@bem nazywal to Julie.

@Dark Polo Fajnych masz "starych kumpli" :)

Ogolnie Aftermath przegrywa i przegra - role sie odwrocily - od Was nikt nie expi a obiecanki Paco, ze to sie szybko zmieni zostaly rozwiane na ostatnim Open Battle. Jest 21-18 dla MI i watpie, aby cos zmienilo zjednoczenie sie RoMu, DW oraz Aftermath w Aftermath.

Podsumowujac: Zbierajciena blessy RoM i HF :]

Damq 21-10-2005 09:57

Oj String cos mi się wydaje że jednak wypinasz z serva *****q.
Tak sie chwaliles. Zycze powodzenia na new serwie.

Tak btw.: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=68901245
Vakedi plax
Podobno nie jest hunted i nigdy nie mial Reda Hah Bajki

Sting_Ninja 21-10-2005 12:06

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez ragafewee
Nie będe milczał bo jak bys byl choc troche inteligętny to bys zrozumial o co mi chodzi. A tak to piszesz jak noob... -.-

A juz zaczialem :P niewiesz jak kilka osob w jednym topicu na qoute wziąsć...

Pff zastanow sie co to znaczy Noob moze zrozumiesz wkoncu kim jestes :>

Sting_Ninja 21-10-2005 12:10

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Eny the Noob
@Sting Biedny i znowu sobie padles ^^ Juz jestes retired? Dawno Ci mowilem, zebys zwijal interes.

@L4ki Watpie zeby MI pozwolilo Misimie, Lectherowi, Liamowi etc. zaplacic. Hunted 4ever i cya :p.

@PasterDevil Akurat sorcem latwo sie pada. Jak mogles zauwazyc Tricky ma 3 deady, Zevs 5,a Fast'molt ma 3. I nie wiem czy nazywanie go n@@bem czy opisywanie w inny sposob ma sens, gdyz oni graja dluzej od Ciebie w ta gre i to ze padaja na wojnie o niczym nie swiadczy - wkoncu ktos musi padac. Jesli juz bym kogos n@@bem nazywal to Julie.

@Dark Polo Fajnych masz "starych kumpli" :)

Ogolnie Aftermath przegrywa i przegra - role sie odwrocily - od Was nikt nie expi a obiecanki Paco, ze to sie szybko zmieni zostaly rozwiane na ostatnim Open Battle. Jest 21-18 dla MI i watpie, aby cos zmienilo zjednoczenie sie RoMu, DW oraz Aftermath w Aftermath.

Podsumowujac: Zbierajciena blessy RoM i HF :]

Tylko ze to molt nie ma kasy na sdki a nie liam :>Zobaczymy komu sie wczesniej skoncza fundusze bo zevs juz jest bez kaski molt tez whos next?
Skille po jednym deadzie nie spadaja. Jak bys mial chara na 80 lvlu to bys o tym wiedzial. Nie przypadkowo masz ten nick Eye the "noob".
Praktycznie od miecha nie gram na tym servie bo nie mam czasu^

ragafewee 21-10-2005 13:05

Ty jestes noob widze ze nadal sie zachowujesz nagannie na tle forum -.- i zreszto nie tylko na forum.

Steryd 24-10-2005 12:21

Dedy Mi z soboty (tibia.pl dziala jakos w kratke ;( )

Gyxorio Inferno:
Oct 22 2005, 12:04:32 CET Killed at Level 110 by Liam darkcrosser

Gex Darkblade:
Oct 22 2005, 12:11:32 CET Killed at Level 104 by Liam darkcrosser and by Lagurus

Folari:
Oct 22 2005, 12:09:30 CET Killed at Level 119 by Lagurus and by Liam darkcrosser

Gruzin bro'war:
Oct 22 2005, 11:55:07 CET Killed at Level 97 by Lagurus and by Liam darkcrosser

czyli 23:21 dla Aftermath

Eny the Noob 24-10-2005 12:52

A gdzie ja napisalem, że skille spadaja po jednym deadzie? Akurat ty Sting przy mnie to jestes zero, więc z takimi komentarzami to sie schowaj. I wiesz co? Bardzo duzo sie zmienilo - wyszedl Wam jeden mass log i Rusikow od razu temat na tibia.com robi. A ten tekst "Your IP is banished" i Twoja "wiedza" na ten temat jest tak ogromna ze nawet Rusi-Cow Cie jedzie. Szkoda ze nie mam zapisanej naszej rozmowy w ktorej nie ukrywasz ze Lagurus sharuje account, a przy okazji oskarzasz Nexoriu o podawanie falszywych informacji jakimi jest masowe sharowanie account przez Joixaziego i Thor Arteve. Tyle ze niczym nie umiesz potwierdzic te informacje a ja, ze Lagurus sharuje moge potwierdzic na 100 innych sposobow. KKTHXBYE

Yours,
//Eny

Endino 24-10-2005 15:20

Nie 1 raz joix dzieli acc... na Eclipse War dzielil z Ferioners/cloudys
ale pewnie ty wiesz lepiej ^^

Eny the Noob 24-10-2005 16:48

Nie wiem ... Jeszcze wtedy nie gralem na Aurerze. Ale powiedz co ma piernik do wiatraka? Bo mi sie wydaje ze ten temat jest o obecnej sytuacji a nie co gdzies kiedys bylo lub sie zdarzylo.

Hemp Gru 24-10-2005 18:51

Name: Quenthel
Oct 24 2005, 19:26:15 CET Killed at Level 74 by Tricky the Magician
and by Tooki Toots

23:22

Damq 24-10-2005 19:09

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Endino
Nie 1 raz joix dzieli acc... na Eclipse War dzielil z Ferioners/cloudys
ale pewnie ty wiesz lepiej ^^

A wy to swietoszki tylko boty jada, acc share itp.
Ale i tak hail dla Ciebie bo sie przynajmniej udzielasz na wojnach a nie Sting na forum sie madruje a na open battle go nie ma nawet jak jest online
Cats:
"...how can you see into my eyes like open doors,
leading you down into my core,
where I've become so numb without a soul my spirit,sleeping somwhere cold,
until you find it there and lead it back home..."

Stary Cats mial na imie Marcin.

Endino 24-10-2005 20:05

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Eny the Noob
Ale powiedz co ma piernik do wiatraka?

to ze ktos pisal "Joix nigdy nie dzielil i nie dzieli konta!!!!!"

Zawsze pisaliscie ze RoM boty shar itd.. "O lagurus szybko sie swe nauczyles"
a teraz gdy sie wydalo ze wy sahrujecie i aimboty to odrazu zwalacie ze my boty uzywamy -.-

Czemu liam udostepnia filmy a MI nie? widocznie maja cos do ukrycia ^.-

Damq 25-10-2005 07:33

@up
Omg Takie jest moje zdanie ze calkowicie czysty i ma w miare dobre pvp - Lecther Tirado po jego filmach nie mozna stwirdzic bota ale po filmach Liama tak. 95% sdkow trafionych wooogle 100% wypitych manasow. Dziwne ?
Nie wiem jakie musial by miec dobre pvp zeby jednoczesnie wypic Manafluid i strzelic sdkiem :) A i jeszcze beszczelnie udostepnia filmy zeby wymazac z siebie tego bota.
Oficjalnie wiadomo natiomast ze Folari to Folari ale z Botem a Joix~ sharuje ale wy nie jestescie tacy swieci.
Edit: Co ? MI nie udostepnia filmow, wez mnie nie dobijaj.

Raks Ninja 25-10-2005 11:04

@up jak masz 2 tonowa reke,problemy z oczami i nie umiesz poslugiwac sie myszka to sie nie dziwie ze nie umiesz z sdka trafic.Pewnie przesuniecie kursora z bp na ekran z polem zajmuje ci 5 min=P

Jojo Ninja 25-10-2005 11:18

Cytuj:

@up
Omg Takie jest moje zdanie ze calkowicie czysty i ma w miare dobre pvp - Lecther Tirado po jego filmach nie mozna stwirdzic bota ale po filmach Liama tak. 95% sdkow trafionych wooogle 100% wypitych manasow. Dziwne ?
Nie wiem jakie musial by miec dobre pvp zeby jednoczesnie wypic Manafluid i strzelic sdkiem :)

Troche praktyki ... :)
Jakbys grał tyle co on, i jednak miał te ambicje na 100+, to byś nie miał problemu z pvp ;) Ale sorry, dopóki tego czegoś nie zdobędziesz, nie zrozumiesz ...
Każdy może mówić że sharuje, używa bota, a nigdy nie przekroczył 40 lvla ...

Raks Ninja 25-10-2005 11:35

@Jojo

szkoda juz klawy na niego ja nie wiem czy on przekroczyl 20 a co dopiero 40.
Pewnie siedzi z kolegami na dworzu i codziennie w pokemony gra a jak ktos go ogrywa to mowi ze bota urzywa.

Jojo Ninja 25-10-2005 12:13

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Raks Ninja
@Jojo

szkoda juz klawy na niego ja nie wiem czy on przekroczyl 20 a co dopiero 40.
Pewnie siedzi z kolegami na dworzu i codziennie w pokemony gra a jak ktos go ogrywa to mowi ze bota urzywa.

Gra w fast handa i myśli że uda mu sie na myszce, hAUHAUHA
Co poradzisz :F

Podroznik 25-10-2005 14:49

Cytuj:

@up jak masz 2 tonowa reke,problemy z oczami i nie umiesz poslugiwac sie myszka to sie nie dziwie ze nie umiesz z sdka trafic.Pewnie przesuniecie kursora z bp na ekran z polem zajmuje ci 5 min=P

Czyli Ty potrafisz z 90%-100% skutecznosciom trafiac w postac na 100+ lvl w boh i z utani ~~ ? wow 8o naucz mnie tego. Bo pzegralem wiencej na ots niz Ty w Tibie... i niewidzialem czlowieka bez bota ktory to potrafi uczynic.

Raks Ninja 25-10-2005 17:55

@up

no jak ci biega w kolko no to nie trafie ale jak ktos ucieka i biegnie praktycznie po prostej to jaki jest problem strzelenie sdkiem 1 kratke przed niego?-.-

Jojo Ninja 25-10-2005 18:29

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Podroznik
Czyli Ty potrafisz z 90%-100% skutecznosciom trafiac w postac na 100+ lvl w boh i z utani ~~ ? wow 8o naucz mnie tego. Bo pzegralem wiencej na ots niz Ty w Tibie... i niewidzialem czlowieka bez bota ktory to potrafi uczynic.

I to mówi 91 lvl? Widać że mamy nieudolnych high-lvli polskich ...

Podroznik 26-10-2005 06:13

Cytuj:

@up

no jak ci biega w kolko no to nie trafie ale jak ktos ucieka i biegnie praktycznie po prostej to jaki jest problem strzelenie sdkiem 1 kratke przed niego?-.-

A kto z doswiadzczonych graczy lata prosto ? albo stoi czekajonc na sd ?
n/c
btw Raks~~ mowisz jakbys dopiero co przeczytal jakis poradnik o trafianu runkami :confused:

jojo~~ wiesz co to sd ? wiesz jak niedac sie trafic sdczem ?
Napewno niewiesz, wienc zamilcz nierob wiochy :D

Damq 26-10-2005 07:30

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Jojo Ninja
Troche praktyki ... :)
Jakbys grał tyle co on, i jednak miał te ambicje na 100+, to byś nie miał problemu z pvp ;) Ale sorry, dopóki tego czegoś nie zdobędziesz, nie zrozumiesz ...
Każdy może mówić że sharuje, używa bota, a nigdy nie przekroczył 40 lvla ...

A skad taka pewnosc ze nie mialem wiekszego lvl-a od Ciebie ? Jasnowidz ? :>
Ale Liam jedzie na bocie i tyle...

Ryin 26-10-2005 10:39

@ te cale pi3rd0l3ni3 o botach

duzo osob uzywa botow chyba mozna wziasc to na logike jak idziesz na wara to chcesz wygrac,wiec boty pomagaja w tym.Ale dla tych co twierdza ze liam uzywa bota to niestety jest to muka gdyz nie...nie uzywa i nie gadajcie ze 100 czy 90% jest celne... wiekszosc jest celna owszem ale nie az tyle... widzialem duzo filmow z warow i wiem to tez z wlasnych doswiadczen jak mnie liam bil za to ze z kolesiami mu providera ubilismy :P jakby mial bota to bym padl ale nie padlem. wiec odpuscie sobie to gadanie

Raks Ninja 26-10-2005 13:01

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Podroznik
A kto z doswiadzczonych graczy lata prosto ? albo stoi czekajonc na sd ?
n/c
btw Raks~~ mowisz jakbys dopiero co przeczytal jakis poradnik o trafianu runkami :confused:

jojo~~ wiesz co to sd ? wiesz jak niedac sie trafic sdczem ?
Napewno niewiesz, wienc zamilcz nierob wiochy :D

tak jak cie goni 10 osob to juz to widze jak ty biegniesz po skosie.Pewnie Bound cie niezle przetrzepal na wojnie=P

Nowohucianin 26-10-2005 13:49

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Steryd
Dedy Mi z soboty (tibia.pl dziala jakos w kratke ;( )

Gyxorio Inferno:
Oct 22 2005, 12:04:32 CET Killed at Level 110 by Liam darkcrosser

Gex Darkblade:
Oct 22 2005, 12:11:32 CET Killed at Level 104 by Liam darkcrosser and by Lagurus

Folari:
Oct 22 2005, 12:09:30 CET Killed at Level 119 by Lagurus and by Liam darkcrosser

Gruzin bro'war:
Oct 22 2005, 11:55:07 CET Killed at Level 97 by Lagurus and by Liam darkcrosser

czyli 23:21 dla Aftermath

zapomniałeś o
Tooki toots
Oct 22 2005, 11:54:07 CET Killed at Level 108 by Liam darkcrosser
and by Lagurus

czyli 24:21

Podroznik 26-10-2005 13:58

Cytuj:

tak jak cie goni 10 osob to juz to widze jak ty biegniesz po skosie.Pewnie Bound cie niezle przetrzepal na wojnie=P

Bendonc liamem mam to w dopi* ze mnie goniom jakies "kmioty" co moze joix~~ albo ktos go dogoni niemowionc o 10 osobach co majom zanim nadonzyc lol. pozatym nieczeba isc po skosie som jeszcze pzyciski i sztrzalki na klawiatuze i wystarczy zmieniac kierunek, kosmos co nie ?

btw niepzyrwonoj bound do tego rom czy jak tam sie to zwie.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:37.