Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Tajemnice Rookgaardu (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=13)
-   -   Spike Sword zdobyty??!! (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=53944)

Yallah 25-09-2006 19:16

No jasne ze kazdy sie wstydzi...przeciez wiadomo ze eq jest za drogi na rooku i tylko te male lvle moga biegac z takim luxsusem jak katana=]

Sir-Bodzio 25-09-2006 20:21

Xe'on noobie

Xe'on noobie czemu nie pisze ile wazy wkleiles to se albo cosi bo to pokazales o godzinie niewiem chyba 12:24 a na twoim zegarku na compie byla godzina 12:25 niewiem jaka to byla i nie pisze waga!!X( X( X( X( X( X(

kotek19 25-09-2006 21:32

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Antykwaczor_z_Calmery (Post 1003279)
pogodzicie się z tym, że na Rookgaardzie NMSS! czyli Nie Ma Spike Sworda!

To po co Napisales?
@edit
Ktos juz powiedzial ze TO JEST OTS(sorry ze mowie o ots:( )

Raxev 26-09-2006 10:56

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Vezir (Post 1003327)
Siemqs all ja mam tylko 1 pytanie czemu kilku rookslayerów na swoich screen shotach maja "zminimalizowane" eq? Np widzialem screeny polki tej tam Rookguardian da bove czy jakos tam wszendzie minimalized eq tak samo screeny pana Sunrise może chowają tam to co mysle a może poprostu sie wstydzą ?

Rookguardian DA BOVE nie jest rookslayerem :< Sunrise też nie jest rookslayerem :<

Poborca_Podatkowy 26-09-2006 14:47

W którymś z poradinków pani Rooka pisała coś w tym stylu: "Robimy z tego platynki, które sprzedajemy Rookslayerom."

enduro 29-09-2006 22:51

Nie wiem czy ktos to juz pisal czy nie bo nie chce mi sie czytac calych 37stron wiec moja opinia:

Bylo takie zdjecie z p-legami na rooku na tibia.com i to nie byl fake, poprostu gm sie nudzil zeby zrobic jakas fabule gry i odkrywac zagadki, tak samo moze byc w tym przypadku ze gm sie bawil i napisal to co widzimy na tym ss'ie i tego spike sworda, to nie fake tylko wybryk gm'a a to ze sie od dawna nie loguje mozna wytlumaczyc tym. Po co gm'owi grac 7lvl'em na rooku skoro i tak zna fabule gry i co moze tam robic skoro moze miec wszystko?

Szczyl 30-09-2006 14:28

Skad wziac te buty?

Ja gram na Kyra i widziale tego sworda w tym miescu gdzie jest tamta kobitka ale jak zdobyc te buty z czego wypadaja ?;(

Wiceros 12-10-2006 08:16

no ja jakos niewieze xD

Niech pokaze na trade to uwierze ale no coz... kto wie?....8o

Xavesso 19-10-2006 23:16

<lol>

Ludzie dajcie se siana z tymi butami... Przecież każdy widział, że screen z ss to fake.
__________________________________________________ _________________
Nie wiem czy to już było tu mówione i czy coś pomogę, ale gdy powiesz do CipFreda: "quest", to on odpowiada mi, że mam za mały lvl itp.(mam 19lvl) i to może miec związek z ss. Nie wiem, czy to jest noobiarska podpowiedź, ale chciałbym tylko pomóc.

Michaello 20-10-2006 09:33

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Xavesso (Post 1038907)
__________________________________________________ _________________
Nie wiem czy to już było tu mówione i czy coś pomogę, ale gdy powiesz do CipFreda: "quest", to on odpowiada mi, że mam za mały lvl itp.(mam 19lvl) i to może miec związek z ss. Nie wiem, czy to jest noobiarska podpowiedź, ale chciałbym tylko pomóc.

Co do twojego podpisu...
09:27 Michael Death Lord [26]: hi
09:27 Cipfried: Hello, Michael Death Lord! Feel free to ask me for help.
09:28 Michael Death Lord [26]: quest
09:28 Cipfried: First you should try to get some gold and buy better equipment.
-.-

Dechsta 20-10-2006 12:50

Kazdy mówi ze to fake, a z kąd wiecie? moze to fake może nie, ale tego sie nie dowiemy nigdy!

Horgar 20-10-2006 17:13

Jeśli się nie mylę to chodzi o zdjęcie na tibia.com, tak? Czy jakos nikt nie pomyślał że mogło byc ono równie dobrze zrobione w czasie jekiegoś test servera?? Ludzie pomyślcie trochę. Jak chcecie sie dowiedzieć to weźcie gm'a na tortury, może coś wam wyjawi.

TaifunIII 17-01-2007 21:41

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Sir Patologia (Post 574734)
Ten serwis raczej nie daje fake (ma wielu GM w szeregach i jest w programie CipSoft). Tak jak powiedzieli teraz pytanie jak zdobyć Boots of Waterwaling
@@@@@@@@@@@
Tłumaczenie
21/10/2055 Chodzenie po wodzie. Sekret dotyczący spike sworda rozwiązany. Lonya dotarła na wyspe ze spike swordem. Potrzeba Boots of Waterwalkin (Butów chodzenia po wodzie). Gratulacje. Teraz pozostaje pytanie "Jak zdobyć te buty?"

Link do orginału http://www.tibianews.net/pictures.asp?num=1#

sorry, że cytuje tak stary post(nie chcialo mi sie wrzystkiego czytać), ale jak już ktoś wszedł na tę wyspę to jak zabrał z tamtąd spike sworda......?? przecież na kamień nie wszedł no nie..?
Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kshaq (Post 754749)
Dziwne jest to zdjęcie... Spójrzcie na ten kamien gdzie powinien leżeć Spike Sword... On jest jakiś przeźroczysty...?8o
Moim zdaniem osoba, która niby zrobiła tego fake'a albo questa powinna nie zachowywać anoinmowości, bo co to zmieni... Może zrobiła tak specjalnie, bo jeśli okaże sie to fake'em to będzie pośmiewiskiem... Ja tam nie mówie czy to jest fake czy zrobiony quest na Spike Sworda, bo sam nie wiem... Na oko nie trudno coś takiego zrobić (mowa o fake'u)

omg on ma rozjaśnione sprity po to żeby widzieć gdzie są zamieszczone lootbagi. np. ma przezroczyste drzewa i spokojnie może okradac ludzi xD

Cvonio 17-01-2007 21:52

Jesli chodzi o to zdjecie gdzie kolo pokazuje ze ma spike sworda to na 1mln to jest fake a dlatego ze
jak ktos klika na bron a nie ma jej przy sobie nie pisze ile wazy prawda i na ss'ku tak jest nie pokazuje ile wazy
a jak by go mial przy sobie to by pisalo ile wazy
no i cala zagadka rozwiazana i powtarzam jedyna osoba ktora moze miec spike sworda na rooku jest sunrise i nikt wiecej (to tylko plotka ze on go ma :) )

Marvolis 18-01-2007 01:25

jesli chodzi o te soft botsy czy jak im tam... to widze na zdjeciu kiedy sie przyjrze uwaznie i z malem odleglosci od ekranu jak dookola tych butow sa malutkie kropeczki i maja kolor chyba taki sam jak te buty wiec moze to wskazywac ze albo te buty sa magiczne albo sa mokre od wody. jak patrze na buty np w domku mikolaja to zadnych kropeczek nie widze. ale coz jest pozno moze mi sie zdawac...;p

zobaczylem to zdjecie w paincie i powiekszylem troszeczke i widze wyraznie ze sa te kropeczki mam nadzieje ze to nowy trop ;p jak cos to sie nie wyzywajcie na mnie chcialem pomoc...

vNs'Cru 18-01-2007 12:22

Na Bank.
Poco tibianews dawala by screena POCO ? 4Fun ?
Na pewno nie dawala by fake.
Najbardziej rozje** mnie nooby " Mozecie tylko pomarzyc o SS " i sie smieja z rookstayerow a sami sa noobami co ledwo wyszli na main i oo ja jestem na mainie a ty jestes noob bo jestes na Rooku. Nc :baby:

Gz dlamnie 80% nie fake

Agent iks 03-02-2007 06:33

A moim zdaniem to właśnie o to chodzi Cipsoftowi... żebyśmy sie zastanawiali nad zagadkami bez rozwiązania... tak żeby nam sie Tibia za szybko nie znudziła xD

Cielak53 03-02-2007 11:47

Moim zdaniem może byc tak , że aby dostać sie do tego miecza trzeba wykopac pickiem (kilofem) jakaas takejman dzióre i tam w nią wejść

Agent iks 03-02-2007 12:21

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Krakers (Post 1242033)
O Boze, to byl tylko kawal ze strony Rookguardian de'Bove, a takie dzieci jak ty sie na to nabraly -.-
SS tylko znika, ale nikt go nie ma.

Dokładnie... żeby zakończyć temat Spike Sworda tutaj zamieszczam wypowiedź De'Bove

Heyah

W zwiazku z zaistniala sytuacja przyszedl czas odslonic wszystkie karty.

Na wstepie dorzuce, ze cale te zamieszanie jest sprawka wielu osob, ale znajac zycie Ja oberwe najbardziej. Coz ... "ktos
musi" =]

Spike Sword - jeden z najbardziej porzadanych rarow w Tibii, a zarazem najbardziej poszukiwany Item na Rookgaardzie. I poki
co wciaz nie wiadomo jak go zdobyc. Krazy sporo legend/historii/bajek na jego temat. Mozliwe, ze kazda z nich zawiera
czasteczke prawdy, ktora kiedys odsloni przez Nami swoja tajemnice. Wielu graczy probowala szukac rozwiazania na rozne
sposoby. Przekopanie calej wyspy w poszukiwaniu ukrytych pomieszczen / przegladanie kazdego Forum zwiazanego z Tibia /
prowadzenie rozmoz z NPC / szukanie informacji u naj~ Rookstayerow ... oto nieliczne z nich, na ktore mozemy natknac sie
najczesciej. Mimo to wciaz kurtyna nadal nie zostala nawet w jakims stopniu odslonieta, az do wczoraj. Kilka osob bylo
swiadkiem znikniecia Spike Sworda z wyspy (Wy takze mozecie Nimi byc ogladajac film). Samo "puf" niczego nie oznacza, o czym
przekonacie sie w dalszej czesci tego posta.

Quest - czy wogole istnieje? Nikt nie moze miec pewnosci, ze zwiazany jest z lvl'em i graczami z Premium Account (o ile Q na
SS jest prawda). Mimo tych watpliwosci uwazam, ze SS jest dostepny na Rookgaardzie. Wyobraznia CipSoftu nie zna granic, o
czym niejednokrotnie mieliscie okazje sie przekonac, wykonujac nowe Questy. Mozliwe, ze klucz jest pod Naszymi nosami, a My
mimo usilnych staran nie potrafimy go dostrzec. Ogladajac film kazdy moze zobaczyc moment znikniecia SS z wyspy. Aby tak sie
stalo nalezy wykonac 2 banalne czynnosci, o ktorych wiedzialo wiele osob przede mna. Niestety nie moge Wam ich zdradzic,
poniewaz takie zostaly ustalone zasady. Fakt znikniecia miecza wcale nie musi oznaczac, ze ktos go zdobyl. W zwiazku z tym
uwazam (podobnie jak inni gracze), ze musi to byc zwiazane z czescia Questu. Innymi slowy prawdopodobnie takowy istnieje,
chociaz poki ktos go nie wykona, nie mozna miec 100% pewnosci.

Film - jest autentyczny. Spora czesc Forumowiczow mylila sie twierdzac, ze zostal nakrecony na OTSie. W jednym momencie
celowo zostaliscie wprowadzeni w blad. Sprytne i inteligentne osoby (mam nadzieje, ze odnosi sie to do kazdego) szybko
zorientuja sie gdzie tkwi -zonk-. Powodow calej tej "akcji" jest cala masa.

Po co ten cyrk? - Latwiej bedzie mi wytlumaczyc cala ta zaistniala sytuacje w punktach:
1. Chodzilo o zrobienie z graczy blaznow? NIE. Moim (a w zasadzie naszym) zalozeniem bylo przede wszystkim pokazanie Wam, ze
Quest na Spike Sworda prawdopodobnie istnieje. Znikanie miecza z wyspy mialo miejsce wiele miesiecy temu, ale dopiero od
niedawna wiadomo na jakiej zasadzie to sie odbywa. Dzieki temu filmowi mozecie na nowo zaczac poszukiwania. Nie prawda jest,
ze h-lvl dostaje go w prezencie. Wystarczy przeczytac tabliczke, a wszystko stanie sie jasne. Poza tym naglosnienie tego
problemu sprawi, ze ludzie znow zainteresuja sie Tajemnica Rookgaardu. Spora czesc mogla nigdy nie dowiedziec sie o tym
zdarzeniu, czego chcemy uniknac. Prawda jest taka - im wiecej osob wysili mozg, tym wieksze bedzie prawdopodobienstwo
odnalezienia nastepych -kluczy-. Powtarzam: NIGDY nie mialam na celu osmieszenia innego gracza i zawsze bede 3mala sie tej
zasady.
2. Chodzilo o zdobycie slawy? NIE. Zdaje sobie sprawe, ze mimo iz nie jestem naj Rookstayerem, zna mnie bardzo liczne grono
graczy. Na kazdym serwerze, na ktorym mialam przyjemnosc sie pokazac, znalazly sie osoby, ktore znaly mnie jedynie ze strony
i poglosek. Zawsze w takim chwilach zamienialam z kazdym z nich kilka slow. Nigdy nie szukalam rozglosu ani fanow ... prawda
jest taka, ze gdy zaczynasz cos osiagac zawsze znajdzie sie ktos, kto zainteresuje sie toba i twoim zyciem (kariera). Grajac
w Tibie nie stoje w City i nie chwale sie calemu swiatu swoja postacia, zadko udzielam sie na Forum, nie nakrecam Filmow i
nie udzielam wywiadow. Ograniczam sie jedynie do pogrywania na Isarze (w szczeglnosci na Pacc Zone, gdzie mozna miec chwile
spokoju), skromnego moderowania i robienia ss'ow. Zapewne niektorzy czytali moj Comment (www.tibia.com). Uwazam, ze nalezy
pochwalic sie swoimi osiagnieciami a nie ciagle zyc w aurze tajemniczosci - co w moim przypadku jest chorobliwe i Ci co mnie
znaja wiedza o czym mowa. Tak wiec sami widzicie, unikam rozglosu jak ogien wody, a ten film wcale nie jest tego
zaprzeczeniem.
3. Chodzilo o ukazanie latwowiernosci graczy? TAK. Wciaz nie moge wyjsc z "podziwu" dla osob, ktorzy wierza w "CESKY SEN".
Wielokrotnie powtarzalam, zaufajcie potedze wlasnych oczu. Nieliczni zrozumieli i przyjeli moje rady do serca, a szkoda. Sami
widzicie i jestescie swiadkami, ze byle h-lvl (odnosze sie do aktualnej sytuacji i poziomu Waszej agresji =] ) moze Was
zrobic w trabe. Wystarczylo jedno zdanie by wielu opadlo z krzesel. Spokojnie ... sama nie raz przejechalam sie na takich
ludziach i dlatego ostrzegam innych. Ten Film jest takze swego rodzaju ostrzezeniem przed bezmyslnym pokladaniu wiary w
innych graczy. Pamietajcie - ukazanie naiwnosci to nie proba osmieszenia Was, a jedynie przestroga.
4. Kto jest w to zamieszany? Nie bede ukrywala, ze to Ja jestem glowna sprawczynia calego tego bajzlu. O tym co stalo sie w
filmie wiedzialo sporo osob. Kto wie, moze nawet 20% osob w tej chwili czytajacych ten post, pomagalo mi w tej intrydze.
Jezeli poczuja sie na silach to przyznaja sie bez bicia o kim mowa. Nie mniej najwieksze konsekwencje poniose Ja i liczylam
sie z tym od samego poczatku. Takze "kto jest bez winy, niech pierwszy rzuci kamien" ...
5. Zdajesz sobie sprawe co teraz ludzie o tobie pomysla? TAK. Czytaj wyzej. Dorzuce, ze posty typu "Ty K...o"/"Oszukalas
Nas"/"Mialas moj szacunek i go stacilas"/.... beda powtarzac sie jeden za drugim i wcale mnie nie zdziwia. Od zawsze
spotykalam sie z ponizaniem ze strony innych w tej grze. Wasze wypowiedzi pokaza, czy potraficie ocenic krytycznie samych
siebie (dalem sie porobic), czy macie poczucie humoru, czy potraficie zachowac kulture w takiej sytuacji. Podsumowujac -
dostane ciegi no ale przynajmniej przez 1 dzien glosniej bylo o Rookgaardzie niz Mainie =]
6. Dlaczego Nas oszukalas? Nigdy na Forum nie napisalam, ze posiadam SS. Pamietajcie - sa 2 strony medalu. Czesto gesto moje
posty maja podwojne dno. Nieliczni potrafia zrozumiec sens moich wypowiedzi. Moj text - Ju si Spajk Słord - byl jedynym
zonkiem, ale nie proba oszukania.
7. Jak to sie stalo, ze dalem sie nabrac? Zlozylo sie na to wiele czynnikow. W zasadzie wszystko odbylo sie spontanicznie,
poczawszy od "puf" z wyspy, a konczac n a"puf" z reki. Ogolnikowo wygladalo to tak
a) nagranie filmiku przy SS'ie tak aby kazdy widzial "puf"
b) znika Spike Sword
c) rzucam text You see .... (pamietacie dopisek? Bezczelnie sciagniety z tabliczki hehe)
d) logout
e) powrot i szybkie zabicie owcy (chodzi o sam fakt zabicia czegos + swieze cialo i krew)
f) oficjalnie oglaszam, ze stracilam SSa po 1 hicie (cos ala Ice Rapier)
g) wkret o napisie z tabliczki
h) pokorny + 1 hit = rece + nogi
Prawde powiedziawszy gdyby wogole taka sytuacja miala miejsce to moja balejczka wydawalaby sie sensowna.

PODSUMOWANIE - Film jest prawdziwy, nie kryje zadnych podtextow, nie ma na celu osmieszenia kogo kolwiek, ma ostrzec i
uczulic Was na pokladanie wiary w kazdym z osobna. Najwazniejszym jednak zalozeniem moim i reszty bylo dorzucenie nastepnego
elementu w ukladance zwanej "Tajemnica Rookgaardu", dzieki ktorej Nasza wysepka czasem potrafi skupic na sobie wieksza uwage
niz Main. Przyjdzie dzien, gdzie kurtyna znikniecia SS'a odsloni sie i znow pelni energi i swiezych pomyslow ruszycie na
poszukiwanie rozwiazan.

Z powazaniem

Instynkt - "Rookguardian de'Bove" (<- tak to Ona jest winna)

Konduktor 07-02-2007 01:56

Czas chyba zrozumiec ze spika z wyspy nie da sie wziac, byc moze kiedy znika powjawia sie w ajkims innym miejscu z kturego trzeba go wziasc, ale wszystko i tak wskazuje na to ze quest jest nie aktywny. Moze po nastepnym utapde cipy go aktywuja. Z tego co wiem to ten quest kiedys byl ale kiedy to ja juz sam nie wiem.

Tom The Tanner 07-02-2007 12:56

@Up.
Co wskazuje na to, że quest jest nieaktywny?

Vial

jerrry 07-02-2007 13:01

powtórze to co powtarza rzesza zaawansowanych graczy: QUEST jest aktywny. CIP-y nie kasują questów jedynie je utrudniają.

Konduktor 07-02-2007 13:36

@up
@2up

Może i i rzeczywiście quest jast dalej aktywny, ale pytanie brzmi : Gdzie pojawia sie spike sword kiedy znika ze swojej wyspy. W końcu nic w przyrodzie nie ginie.;)

-Per- 07-02-2007 14:03

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Konduktor (Post 1252058)
@up
@2up

Może i i rzeczywiście quest jast dalej aktywny, ale pytanie brzmi : Gdzie pojawia sie spike sword kiedy znika ze swojej wyspy. W końcu nic w przyrodzie nie ginie.;)

Mopmaster podobno dowiedział się gdzie sie pojawia SoF, nawet jest SS, ale pewnie to fake. A jak nie to pojawia się na Pacc Area, tam gdzie są gobliny (chyba, nie znam Pacc Area na rooku)

Zylkolak 07-02-2007 14:03

@2x up
Moze wogule sie nie pojawia w zadnym miejscu dlatego ze zrobiles to co trzeba zrobic w nieodpowiedniej kolejnosci. Mozliwe ze gdzies jest wskazowka(mapa albo cos innego podobnego do tego miejsca) o ktorej zapomniano, bo nie miala nic zwiazanego(tak przynajmiej myslano) z questem.

Tych moze jest duzo i nie wiadomo czy napewno quest jest aktywny(do czasu wierzylem ze nie, ale ten motyw ze znikaniem ss nie moze byc przypadkiem).

Elizium 19-02-2007 23:12

Tiaaaaaaaa........

Daaawno daawno temu był taki post... nawet dwa... nie wiem kto i dlaczego je usunął. Ale najwyraźniej taboret znajdzie się wszędzie.
Chodziło mniej więcej o to że Spike Sword jest questem dwuczęściowym. Jedna część - to ta w której się go usuwa z wyspy, a druga to ta w której się go bierze z miejsca w które się teleportował. Wysmarowane było prawie na całą stronę.
Czyżby to się okazało prawdą? A może tamten post był inspiracją i jakaś CIP-a wykorzystała go jako wzór do stworzenia tego questa z totalnym olaniem tego, że bezczelnie kopiuje czyjś pomysł?
Może ktoś tamte teksty jeszcze pamięta. To był mój pomysł. Nie chce mi się tego wszystkiego drugi raz powtarzać. Nie mam zrobionych kopii a fajnie by było teraz na to popatrzeć. Może ktoś przypadkiem gdzieś zachował kopię tamtych postów? Może screen albo coś? A może posty które w tajemniczy sposób "wyparowały" są gdzieś zapisane w jakimś archiwum i ktoś może je wygrzebać?
Byłoby mi bardzo miło, a tak jest mi tylko przykro że w ten sposób został wymazany z historii mój fajny pomysł... i więcej takich rzeczy chyba pisać nie będę, bo po co?

Voltfest 20-02-2007 00:15

Mój pomysł na wykonanie Spike Sword'a

Czytałem regulamin i wiem, że zabrania QS, a więc od razu mówie, że to nie QS ani nic w tym stylu więc tak...

Według mnie...
Quest jest aktywny.

Polega na tym, że przeteleportowywujesz spike sworda w inne miejsce.
Widzieliście ten teleport u mino maga?
On może doprowadzić nas do SS'a.
Nad mino magiem jest hole przykryta stalagmitami, i to przez tamtą dziurę być może można dostać się do mino maga...
W żadnym razie nic nie pojawia się na PACC, quest jest dla FACC!!!
Być może to ma coś wspólnego z wolfem co waży 100 oz, kto wie...

Poszperajcie to może coś znajdziecie... ^^

Spike Sword'a napewno ktoś zdobył bo popatrzcie logicznie.
Chain Armor Quest i Bear Room Key, były tak samo, że tak powiem "tajne"...
Ale znalazł się jeden co wygadał (tak samo znalazł się jeden co wygadał solucje jak zniknąć ss).
Tak samo może być ze Spike Sword'em ^^

No i to tyle B)

"Szukajcie a znajdziecie".

Pozdrawiam,
~Victimur

Hakuoh 20-02-2007 06:53

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Voltfest (Post 1278532)
Polega na tym, że przeteleportowywujesz spike sworda w inne miejsce

Nad mino magiem jest hole przykryta stalagmitami, i to przez tamtą dziurę być może można dostać się do mino maga...

Pomyłka: dziura prowadzi do minosów.
Z tego co powiedziałeś wynika, że potrzeba SSa, żeby dojść do SSa
Ale się uczepiliście tego dead wolfa...

Rater 20-02-2007 08:26

@up
Wcale nie potrzeba ssa aby "zniknąć" spika xP

Malyn 20-02-2007 09:09

JA widzialem na www.tibia.org.pl na forum ze jak cos tam sie zrobi w pomieszczeniu z rotami to spike sword znika i pojawiaja sie takie gwiazdki jak przy czarze ..Adori Gran'':]

Ghand 20-02-2007 09:19

Cytuj:

zniknąć
Nie ma takiego czasownika xD

Zbyszuniek 20-02-2007 09:52

...

Ludzie jak wy nie wiecie jak zrobic zeby spike sword zniknal to chyba musze wam powiedziec.To nie jest zadne halo stanac w 2 miejscach prawda?
Link do filmu:http://video.google.com/videoplay?do...=Sword+of+fury

Pan Klocek 20-02-2007 10:45

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Zbyszuniek (Post 1278737)
Ludzie jak wy nie wiecie jak zrobic zeby spike sword zniknal to chyba musze wam powiedziec.To nie jest zadne halo stanac w 2 miejscach prawda?
Link do filmu:http://video.google.com/videoplay?docid=-XXXXXXXXXX=Sword+of+fury

Tak ludzie to wiedzą już od dawana, a to co robisz to zwykły quest spoiling.

Voltfest 20-02-2007 12:47

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Malyn (Post 1278706)
JA widzialem na www.tibia.org.pl na forum ze jak cos tam sie zrobi w pomieszczeniu z rotami to spike sword znika i pojawiaja sie takie gwiazdki jak przy czarze ..Adori Gran'':]

No i co adori gran ma wspólnego ze SS'em?

@Rater:
SS = Spike Sword :baby:

Konduktor 21-02-2007 00:22

@Voltfest

Ten teleport z pokoju z minomagiem nie prowadzi do SSa.

-Per- 21-02-2007 14:10

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Voltfest (Post 1278532)
Czytałem regulamin i wiem, że zabrania QS, a więc od razu mówie, że to nie QS ani nic w tym stylu więc tak...

Według mnie...
Quest jest aktywny.

Polega na tym, że przeteleportowywujesz spike sworda w inne miejsce.

Poszperajcie to może coś znajdziecie... ^^

Spike Sword'a napewno ktoś zdobył bo popatrzcie logicznie.
Chain Armor Quest i Bear Room Key, były tak samo, że tak powiem "tajne"...
Ale znalazł się jeden co wygadał (tak samo znalazł się jeden co wygadał solucje jak zniknąć ss).
Tak samo może być ze Spike Sword'em ^^

No i to tyle B)

"Szukajcie a znajdziecie".

Pozdrawiam,
~Victimur

Solucje już dałem wczoraj, a była też już dawno w temacie "SoF Done". Ten hole nie prowadzi do mino maga. Jest troche przesunieta w prawo od mino maga.

Zlataneq 01-03-2007 23:01

http://img67.imageshack.us/img67/3681/spikeswordnm8.jpg

nie bede dyskutowal nt. tego zdjecia , ocencie to. z gory mowie -

NIE JEST MOJE!

wg. mnie... chyba jednak niemozliwe :>

Zylkolak 01-03-2007 23:14

Hmmm faje zdjecie xD

Chicialem zeby mi pokazal go niestety nie bylo go w grze;/

Mroku 01-03-2007 23:18

Zapewne zrobione jest to botem..byl taki bot,ze "podmienil" to co widzisz..np . ustawiales go i na roku zamiast macy miales sov'a ;x wydaje mi sie tak ,bo ma 50k w bp... :PP

Zlataneq 02-03-2007 01:13

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Mroku (Post 1295985)
Zapewne zrobione jest to botem..byl taki bot,ze "podmienil" to co widzisz..np . ustawiales go i na roku zamiast macy miales sov'a ;x wydaje mi sie tak ,bo ma 50k w bp... :PP

akurat 50k to on ma

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:42.